eşinde bu konuşmalar süresince oradamıydı... helede büyüğüyseee vermesi gerekirdi cvbı boşverr yaaaa ağlamaaaa anammmm
yahuuu o onun basitliği olmuşşş doktor olmuş insan olamamışki bilzerdede dr savcı avukat mühnds var bu ne be böylelerinii....Ya bende görümceyim ama gelinimizi bi gün aramasam bi gün ararım ama bu doktor ya(lütfen kimse alınmasın)Kıçı havada hayvanınn
Kızlar dün bildiğiniz üzere kv me gittim iş çıkışı görümcemde orda ankaradan geldi kalmaya...
Onunda bebeği var 6 aylık kv de emreye bakıyo falan neyse...
Akşam oturuyoruz bana emreye ne biçim bakmışımdaşimdiye kadar çocuk ağzını burnunu sorunca gösteremiyormuş hiç mi bişey öğretmemişim ben çocuğuma neyse sustummmKi ben emreyi tek başıma büyüttüm annemde yok benim ne zorluklar çektim ameliyatlarr oldum hem oğluma baktım hem kendime neler çektim neler anası kılını kıpırtdatmadı...
Neyse konu kreşten açıldı dedimki anne 1 2 sene sonra emreyi falanca kreşe veririz sende rahat edersin dedim hemen ordan görümcem vercen tabi büyüyene kadar biri bakacak değil ya dedi...şok oldum sustum sustum sustummm ama şuan başım çatlıyo ve ağlıyorum çok moralim bozuldu
selamun aleyküm herkese günaydınlar
bankalardan altın nasıl alınıoo banada öğretirmisiniz
yahuuu o onun basitliği olmuşşş doktor olmuş insan olamamışki bilzerdede dr savcı avukat mühnds var bu ne be böylelerinii....
canım üzülme kafana takma böyle şeyleri onlar ana kız konuşmuştur birbirini dolduruşa getirmiştir cahil insanla fazla muhattap olmayacaksın belada okuma sahibine döner derler zaren rabbim herşeyi gören bilen kimsenin yaptığını yanına buırakmaz ama bu dünyada ama öteki dünyada ama çouğunda ama gelininden görür sen içini ferah tut hayatımızın tuzu biberi bunlar böyle sıkıntılarla rabiimize yakınlaşırız dua ederiz sende öyle yap hemi
yok cnm eşim bana çok düşkün olsaydı zaten verirdi cevaplarını zaten pek eşimsiz gitmem onlara ama dün mecburdum eşim olunca ağızlarını açmazlar ama eşime söyledim git söyle tepemi attırmasın dedim
Görümcemin Allah b...v.... dicem ama töbe töbeee
Kızlar dün bildiğiniz üzere kv me gittim iş çıkışı görümcemde orda ankaradan geldi kalmaya...
Akşam oturuyoruz bana emreye ne biçim bakmışımdaşimdiye kadar çocuk ağzını burnunu sorunca gösteremiyormuş hiç mi bişey öğretmemişim ben çocuğuma neyse sustummmKi ben emreyi tek başıma büyüttüm annemde yok benim ne zorluklar çektim ameliyatlarr oldum hem oğluma baktım hem kendime neler çektim neler anası kılını kıpırtdatmadı...
Neyse konu kreşten açıldı dedimki anne 1 2 sene sonra emreyi falanca kreşe veririz sende rahat edersin dedim hemen ordan görümcem vercen tabi büyüyene kadar biri bakacak değil ya dedi...şok oldum sustum sustum sustummm ama şuan başım çatlıyo ve ağlıyorum çok moralim bozuldu
İnanın başım çatlıyo sinirden....
Haklısın canım ama tek gördüler beni üstüme üstüme geldiler bende salak sustum sanki dilim bağlandı yaaa
tl hesabın olan bankadan bi de altın hesabı açıyosun
internet bankacılığı açtırıyosun
tl ile altın alıyosun altın hesabına geçiiyor
altını satıyorsun tl hesabına geçiyor
yapınca anlarsın
bereketli olsun inşallah amin
sende verseydin cvbı amannnn ben şimdide verelim kreşe de eşim annem baksın diyor deseydinnn.... topu kocana ataydın... ne bilim
ayyyy kusurabakma feci deliriyorummm bu noktalarda yaşadıklarım gözümün önünden geçinceee başka oluyorum...
iyi bişeyler yazamıyorum bu yüzden kusuruma bakma bacımmm... üzülme neolur...
keşke o an içinden ne geliyorsa terbiye sınırını aşmadan söyleseydin.sonrasında böyle kendini yemezdin.
insan zamanla susmanın yanlış olduğunu öğreniyor,kendimizi ifade etmeliyiz,ne hissettiğini o insana farkettireceksin ki yerini,haddini bilsin.
gördüğün üzere onlara bişi olduğu yok
senin başın ağrıyor
ne gerek var
lafını ver onun başı ağrısın
tl hesabın olan bankadan bi de altın hesabı açıyosun
internet bankacılığı açtırıyosun
tl ile altın alıyosun altın hesabına geçiiyor
altını satıyorsun tl hesabına geçiyor
yapınca anlarsın
bereketli olsun inşallah amin
haknur benim oğlanda ağız burun göstermiyor, 1-2 kere çalışmayı denedim, olmuyor, zamanı var dedim.
ama şu an çocugu olan birinin sana böyle demesi şaşılacak şey. 2 gun sonra 6 aylık başına gelecek. 6 aylık bebeğe bakmakta ne var, hiç bir şey öğretmiyorsun. emzir, altını değiştir. ayrıca kv. dersin anne ben bişey öğretemiyorum, bundan sonra siz daha cok vakit geçiriyorsunuz, siz öğretin.
bana da bu çok zayıf falan diyorlardı. kilo aldı, artık yedirme çocuk obez olacak dediler ki şu ana kadar 10 kg hiç görmedi cocuk. insanın işine karışılması yani akrabalar tarafından olunca sinirleniyor. arkadaslarım dese alınmam belki.
6 ay sonra görürsün sen de onun bebeğini, ayrıca o çocuguna tek bakıyorsa ve annesi senin oğlana baktıgı için yanına gidemediğinden kıskanıyordur. kendi kv. ile sorun yaşıyorsa da senin canını sıkmak isteyebilir. kendi mutsuz olan başkasının mutsuz olmasını ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?