Kirli Çıkılar )))

Ayyy canım ya kahkahayla güldüm vallaaaa

Kızlar 80 lira gibi bi karım oldu Allah bereket versin bide bunun üstüne 75 tl eklersen 145 tl eder kısa günün karı diyebiliriz:))))

bir buçuk saat yollarda ne yapıyon

canım 6:30 da servis kalkıyor anca işim balgatta evim eryamanda trafik hallaç pamuğu gibi oluyo eve gittiğimde pertim çıkıyo zaten

iyi yemeğin yanına ekmek niyetine çiçeği koyda kocişin yesin :) hahahahhaha eşimle ilk görüşmemizde bana çiçek almış bi duvara sırtını yaslamıştı eller arkada utanmış elinde çiçekle beklemeye hahahhahaha ay gözümde canlandı çok komikti tanımıyoruz birbirimizi bi anda çiçeği elime tutuşturmuştu meğer beyfendi utancından yerin dibine girmiş

al sat yaparak mı elde ettin bu karı?

yok canım hala anlatmadığınız için bilmiyorum anlamıyorum o işleri bi zahmet anlatın didim kimseden ses çıkmadı...

Oğlumu aşıya götürecektim su çiçeği için 80 tl gibi bişeydi bide dr una 75 tl muayene ücreti veriyordum çünkü bütün aşılarını dr yaptı.

Şimdi sağlık ocağındaki hemşire arkadaşım aradı devlet karşılayacakmış getir yapalım dedi pzt babası ben işte olacağım için götürcek böylece bu parada yanıma kar kaldı

Aa sen de ankaradaydın dimi o zaman sorumu geri alıyorum Eryamana 1.5 saatte gidebiliyorsanız iyiyimiş

haknur ben cocugun tum asılarını devlette yapotırdım hıc atesı olmadı sukur son asısı kaldı haftaya salı yapıalcak 3 yasında canım

ben aktif öğrenmeyle kendim hallettim dostum. Sana anlatayım
anlattıklarım altın için geçerli.
Bir bankadan hesap açtırıyorsun vadesiz TL hesap işletim ücreti almasın uyanıklar diye de 2 tane otomatik ödeme talimatı veriyorsun. Sonra bu hesap üzerinden vadesiz Altın hesabı açtırıyorsun altın hesapları ücretsiz oluyor. Gramla altın alıp satıyorsun. Ama ben TL yi katmam makas farkım az olsun dersen bir de vadesiz dolar hesabı açtırıp (ama bu hesap ücretli 6 ayda bir hesap işletim ücreti oluyor ben kendi bankamdan örnek vereyim garanti yılda 18 dolar alıyor hesap işletim ücretini) altınını dolarla alıyorsun yani arbitraj yapmış oluyorsun. Bundan sonra altının gramı ne diye bakmıyorsun ONS u takiplyorsun ons dştüğünde altın alıyorsun ONS yükseldiğinde ise altından dolara geçiyorsun. ama bazen tl ile alım daha cazip olabiliyor. ben sadece yaptıklarımı anlattım uygulama kısmında kendin de araştır soruştur.

haknur ben cocugun tum asılarını devlette yapotırdım hıc atesı olmadı sukur son asısı kaldı haftaya salı yapıalcak 3 yasında canım
Ben kontrollere götürdükçe dr yapıyodu iki iş olmuyodu bana...Ama artık 1 yaşında artık gitmicez sadece hasta olursa bişey olursa dr a götürüyorum o da aynı dr oluyo...Çünkü çocuğumun herşeyini biliyo artık...

Şimcik anladım hocam ama biraz bu konuyu ilerleteceğim inş. peki karı kazancı ne oluyor iyimi?bu arada teşekkür ederim cevabın için şekerimm

amma hamarat oldum ben ya bi yandan size laf yetiştiriyorum bi yandan çamaşır katlıyorum pehhh

badecim ben çiçek olayını evliliğimin ikinci yılı bitirdim.
bi oğlak olarak çiçek alınca havalara uçmuyor mutlu da olmuyorum.
hatta kuruyup gidiyor benim duygusal adamım sakla diy tutturuyor..
eee..
ben de kibar bi dille almamasnı istedim.
sonralardan pişman olur muyum bilmem

Son düzenleme:
Eşimi aradım konuşurken dedimki sakın boşuna çiçek alıp masraf yapma gereksiz.....

Bana cevap olarak eminmisin? diye soru sordu

Bende acıyorum artık çiçeğe verilen paraya....

Dur diyeyim eşime akşam kumbarama para atsın sevgililer günü hedayesiii

ben de öyle düşünüyordum gereksiz ve amaçsız geliyordu
hiç de sevinmezdim yani aldı da noldu falan
sonacıma benim kezban bağdan bahçeden çiçek toplayıo geliyor vazoya koyuyor masamıza koyuyoruz
yemek yerken falan
çok seviyor kızım
şimdi bi ous şöle her akşam elinde kır çiçekleriyle gelebilir
çiçek yemeğe lezzet katıyormuş kokususyla diye okumuştum
bu kız benim zevkimi geliştirdi ayol

Son düzenleme:
ıyı aksamlar hanımlar sonunda banada ewe net baglattınız. telden gırıyorum pek aktıf olamıyorum dıye ezıklendım benım herıfe oda saolsun suprız yapmıs.. .. tey tey.... slm seyyah.........

ahahahha
arkadaşımın facinde gördüm yazmazsam çatlarım
çok güldüm

Sen şimdi o “göt” kelimesini “g*t” diye yazdın ya; benim aklıma çiçekler, kelebekler, kuşlar, ağaçlar, tertemiz bir dünya geldi.çok kibarsın. :)

pepeti ev aldınız sandım, vazgeçmişsiniz hayırlısı olsun

ben de anadım karanfil, ama sustun

şimdi temizlik yapacagım, az konusun

ev almıstık canım vazgectık hazıranda teslım bır bınaydı

derfatın pizzasından yaptım pişiyor aslında yemegım vardı ama orucum canım ıstedı Allh kabul etsın 40. günüm bugun ve bundan sonra 20 gun kalıyor onuda pazarteseı persembe seklınde tutacagım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…