valla benim oduncuk çiçek almış gelmiş
ekmek alır demiştim elinde çiçekle fırına girmeye utanmış karizma çizilmesin diye bu defa ekmeksiz kaldık
gülleri ye diyo
amin sağol canım sana da çok geçmiş olsun
al sat yaparak mı elde ettin bu karı?Kızlar 80 lira gibi bi karım oldu Allah bereket versin bide bunun üstüne 75 tl eklersen 145 tl eder kısa günün karı diyebiliriz:))))
bir buçuk saat yollarda ne yapıyon
valla benim oduncuk çiçek almış gelmiş
ekmek alır demiştim elinde çiçekle fırına girmeye utanmış karizma çizilmesin diye bu defa ekmeksiz kaldık
gülleri ye diyo
amin sağol canım sana da çok geçmiş olsun
al sat yaparak mı elde ettin bu karı?
Aa sen de ankaradaydın dimi o zaman sorumu geri alıyorumcanım 6:30 da servis kalkıyor anca işim balgatta evim eryamanda trafik hallaç pamuğu gibi oluyoeve gittiğimde pertim çıkıyo zaten
iyi yemeğin yanına ekmek niyetine çiçeği koyda kocişin yesin :) hahahahhaha eşimle ilk görüşmemizde bana çiçek almış bi duvara sırtını yaslamıştı eller arkada utanmış elinde çiçekle beklemeye hahahhahaha ay gözümde canlandı çok komikti tanımıyoruz birbirimizi bi anda çiçeği elime tutuşturmuştu meğer beyfendi utancından yerin dibine girmiş
Aa sen de ankaradaydın dimi o zaman sorumu geri alıyorumEryamana 1.5 saatte gidebiliyorsanız iyiyimiş
ben aktif öğrenmeyle kendim hallettim dostum. Sana anlatayımyok canım hala anlatmadığınız için bilmiyorum anlamıyorum o işleri bi zahmet anlatın didim kimseden ses çıkmadı...
Oğlumu aşıya götürecektim su çiçeği için 80 tl gibi bişeydi bide dr una 75 tl muayene ücreti veriyordum çünkü bütün aşılarını dr yaptı.
Şimdi sağlık ocağındaki hemşire arkadaşım aradı devlet karşılayacakmış getir yapalım dedi pzt babası ben işte olacağım için götürcek böylece bu parada yanıma kar kaldı
politikanın merkezindeyim dabi çevireceğimBir lafı insan en güzel bu şekilde çevirebilirrrrr süpersinnn
Ben kontrollere götürdükçe dr yapıyodu iki iş olmuyodu bana...Ama artık 1 yaşında artık gitmicez sadece hasta olursa bişey olursa dr a götürüyorum o da aynı dr oluyo...Çünkü çocuğumun herşeyini biliyo artık...haknur ben cocugun tum asılarını devlette yapotırdım hıc atesı olmadı sukur son asısı kaldı haftaya salı yapıalcak 3 yasında canım
ben aktif öğrenmeyle kendim hallettim dostum. Sana anlatayım
anlattıklarım altın için geçerli.
Bir bankadan hesap açtırıyorsun vadesiz TL hesap işletim ücreti almasın uyanıklar diye de 2 tane otomatik ödeme talimatı veriyorsun. Sonra bu hesap üzerinden vadesiz Altın hesabı açtırıyorsun altın hesapları ücretsiz oluyor. Gramla altın alıp satıyorsun. Ama ben TL yi katmam makas farkım az olsun dersen bir de vadesiz dolar hesabı açtırıp (ama bu hesap ücretli 6 ayda bir hesap işletim ücreti oluyor ben kendi bankamdan örnek vereyim garanti yılda 18 dolar alıyor hesap işletim ücretini) altınını dolarla alıyorsun yani arbitraj yapmış oluyorsun. Bundan sonra altının gramı ne diye bakmıyorsun ONS u takiplyorsun ons dştüğünde altın alıyorsun ONS yükseldiğinde ise altından dolara geçiyorsun. ama bazen tl ile alım daha cazip olabiliyor. ben sadece yaptıklarımı anlattım uygulama kısmında kendin de araştır soruştur.
badecim ben çiçek olayını evliliğimin ikinci yılı bitirdim.
bi oğlak olarak çiçek alınca havalara uçmuyor mutlu da olmuyorum.
hatta kuruyup gidiyor benim duygusal adamım sakla diy tutturuyor..
eee..
ben de kibar bi dille almamasnı istedim.
sonralardan pişman olur muyum bilmem
badecim ben çiçek olayını evliliğimin ikinci yılı bitirdim.
bi oğlak olarak çiçek alınca havalara uçmuyor mutlu da olmuyorum.
hatta kuruyup gidiyor benim duygusal adamım sakla diy tutturuyor..
eee..
ben de kibar bi dille almamasnı istedim.
sonralardan pişman olur muyum bilmem
pepeti ev aldınız sandım, vazgeçmişsiniz hayırlısı olsun
ben de anadım karanfil, ama sustun
şimdi temizlik yapacagım, az konusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?