Kirli Çıkılar )))

ıyı aksamlar hanımlar sonunda banada ewe net baglattınız. telden gırıyorum pek aktıf olamıyorum dıye ezıklendım benım herıfe oda saolsun suprız yapmıs.. .. tey tey.... slm seyyah.........

oooo
seni de kaybettik

tabı bı arada butun topıgı okuyyp hatmetmıs kısı ben son 30 40 sayfayı kacırdım ıkı gundur......

şöylesi mübarek bir günde
mübarek oruçlu ağzınla iftarda benim bodruma atanmam için dua etsen ya
allah kabul etsin inşallah amin

bırakın 14 şubatı :120: yarın 15 şubat maaş günü :124: :124: :124:

ekdersler duruyor maaşlarda üstüne gelince neyse halimz çıksın falimiz dıyerek birikimler belli olacakkkk:124:

iyiymişşş

karanfılce sen konyadasın demı? eger bu atamada atanamazsam bıdahakıne konya eskısehır kırıkkale allah ne werdıyse yazcam walla
hızlı tren saolsun

bırakın 14 şubatı :120: yarın 15 şubat maaş günü :124: :124: :124:

ekdersler duruyor maaşlarda üstüne gelince neyse halimz çıksın falimiz dıyerek birikimler belli olacakkkk:124:

Canım kumbaramı sana verebilirim 16 şubatta geri almak kaydıylaaa

Allah bereket versin cnm güle güle biriktirrr

şöylesi mübarek bir günde
mübarek oruçlu ağzınla iftarda benim bodruma atanmam için dua etsen ya
allah kabul etsin inşallah amin

canım benım inşallah Allh gönlüne göre verır atanırsın dıledıgın hayata kavusursun bodrumda fena fıkır degıl bı kapı cıkar bıze hıc olmadı yer ayrlarsın kızzz Allh herkesın gönlündekini nasıp etsın yavrularımza saglık versın evladımzla ımtıhan etmesın amin

amiiiiinnnnnnn ınsallah... beklemek okadar zorkı seyyah cok ıyı anlıyorum senı su son 4 yılda hayatım oyle degıstıkı atanabılmeyı bı umut olarak goruyorum ınsallah sende bende ıstedıgımız herseye kavusuruz hayırlısıyla.....

ıyı aksamlar farması kabul edersenız bende sızınleyım artık. sımdı bu aydan ıtıbaren bende bıldırım yapmak ıstıyorum
sızın maas zamanlarınıza goremı yapıosunuz yoksa ayın 1 ı mı gecerlı bıldırım ıcın?

valla 4 yıl oalcak evlilik bu 3.getirişi
1.istemede
2.kritik bi tahlilim vardı temiz çıkmıştı o zaman
bide şimdi buda arkadaşlarlabiribrini gaza getirmişler dalgasına yani
biz ailecek öyle romantik değilizdir
çiçeği mutfak tezgahına bırakmış o derece yani
bende dedim o paraya 4 kilo portakal alaydın ya pazardan
aman olsun getirsin bi hoşluk işte her gün aldığı yok zaten

çiçeğe değil getirene bak işte
sıla sana ot getirse mutlu olursun(gerçi sen olurmusun garanti değil ama genelde olman lazım)
ist. da toplanacak çiçek bile yok
tek gördüğümüz yeşillik manavın sebze reyonu
şöyle sen bodruma gitsen bizide peşinden atsalar oraya yani tayin etseler
ciğerleri şişirsek temiz havayla ohhh

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyi akşamlar size...Siz akşam kaynatırsınız heralde benim oğlum gelir onunla ilgilenirim...görüşürüz sabah...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
allahım duyar kabul eder inşallah

ne gerek gulüm
ousları bırakıp gelirsiniz
keşke olsa keşke
direkten döndüm resmen ya geçende

kuşum ot değil ...getirse sevinirim dabii kızııım

demı helekı bu acıktan gayrı resmı alımları duydukca takıp ettıkce ısyan edesım gelıyo......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…