ıyı aksamlar hanımlar sonunda banada ewe net baglattınız. telden gırıyorum pek aktıf olamıyorum dıye ezıklendım benım herıfe oda saolsun suprız yapmıs.. .. tey tey.... slm seyyah.........
ev almıstık canım vazgectık hazıranda teslım bır bınaydı
derfatın pizzasından yaptım pişiyoraslında yemegım vardı ama orucum canım ıstedı Allh kabul etsın 40. günüm bugun ve bundan sonra 20 gun kalıyor onuda pazarteseı persembe seklınde tutacagım ınsallah
ahahahha
arkadaşımın facinde gördüm yazmazsam çatlarım
çok güldüm
Sen şimdi o “göt” kelimesini “g*t” diye yazdın ya; benim aklıma çiçekler, kelebekler, kuşlar, ağaçlar, tertemiz bir dünya geldi.çok kibarsın. :)
bırakın 14 şubatı :120: yarın 15 şubat maaş günü :124: :124::124:
ekdersler duruyor maaşlarda üstüne gelince neyse halimz çıksın falimiz dıyerek birikimler belli olacakkkk:124:
şöylesi mübarek bir günde
mübarek oruçlu ağzınla iftarda benim bodruma atanmam için dua etsen ya
allah kabul etsin inşallah amin
Rica ederim ben dha yeni uygulamaya geçtim o yüzden karını bilmiyorum. hesaplama yapabilrisin.Şimcik anladım hocam ama biraz bu konuyu ilerleteceğim inş. peki karı kazancı ne oluyor iyimi?bu arada teşekkür ederim cevabın için şekerimm
Rica ederim ben dha yeni uygulamaya geçtim o yüzden karını bilmiyorum. hesaplama yapabilrisin.
valla 4 yıl oalcak evlilik bu 3.getirişibadecim ben çiçek olayını evliliğimin ikinci yılı bitirdim.
bi oğlak olarak çiçek alınca havalara uçmuyor mutlu da olmuyorum.
hatta kuruyup gidiyor benim duygusal adamım sakla diy tutturuyor..
eee..
ben de kibar bi dille almamasnı istedim.
sonralardan pişman olur muyum bilmem
ben de öyle düşünüyordum gereksiz ve amaçsız geliyordu
hiç de sevinmezdim yani aldı da noldu falan
sonacıma benim kezban bağdan bahçeden çiçek toplayıo geliyor vazoya koyuyor masamıza koyuyoruz
yemek yerken falan
çok seviyor kızım
şimdi bi ous şöle her akşam elinde kır çiçekleriyle gelebilir
çiçek yemeğe lezzet katıyormuş kokususyla diye okumuştum
bu kız benim zevkimi geliştirdi ayol
canım benım inşallah Allh gönlüne göre verır atanırsın dıledıgın hayata kavusursun bodrumda fena fıkır degıl bı kapı cıkar bıze hıc olmadı yer ayrlarsın kızzzAllh herkesın gönlündekini nasıp etsın yavrularımza saglık versın evladımzla ımtıhan etmesın amin
amiiiiinnnnnnn ınsallah... beklemek okadar zorkı seyyah cok ıyı anlıyorum senı su son 4 yılda hayatım oyle degıstıkı atanabılmeyı bı umut olarak goruyorum ınsallah sende bende ıstedıgımız herseye kavusuruz hayırlısıyla.....
ıyı olmadımı ama atanana kadar dertlesırız burdan senlee
çiçeğe değil getirene bak işte
sıla sana ot getirse mutlu olursun(gerçi sen olurmusun garanti değil ama genelde olman lazım)
ist. da toplanacak çiçek bile yok
tek gördüğümüz yeşillik manavın sebze reyonu
şöyle sen bodruma gitsen bizide peşinden atsalar oraya yani tayin etseler
ciğerleri şişirsek temiz havayla ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?