valla 4 yıl oalcak evlilik bu 3.getirişi
1.istemede
2.kritik bi tahlilim vardı temiz çıkmıştı o zaman
bide şimdi buda arkadaşlarlabiribrini gaza getirmişler dalgasına yani
biz ailecek öyle romantik değilizdir
çiçeği mutfak tezgahına bırakmış o derece yani
bende dedim o paraya 4 kilo portakal alaydın ya pazardan
aman olsun getirsin bi hoşluk işte her gün aldığı yok zaten
badecim kuzucummmmmmmmmm
ben çiçeğe böceğe vs verilen paraya acırım vallaha cidden diyorum
lakin karşımdaki kişi coşmuş almışsa asla tek kelam edip de demoralize edecek birşey deyip de şevkini kırmam
sadece çiçek böcek meselesinde de değil üstelik
bir örnek vereyim daha 2 -3 gün önce evde yemeğim vardı
üstelik ben günlük yemek yaparım büyük çoğunlukla çünkü kendim sevmem bir yemeği ya da yiyeceği 2 günden fazla yemeyi
neyse eşim telefon açtı size konyalılardan bıçak arası yaptırayım mı
evde yemek de var canım ama sen bilirsin çok teşekkürler kafana göre göre takıl hayatım Allah razı olsun kesene bereket dedim
işi bitirdim.
çünküüüüüüüüüüü içimden coştuğum bir anda her ne konuyla alakalı olursa olsun karşı taraf içimin kabaran coşkusuna katılmak yerine iyi niyetle bile olsa yani beni düşünmek adına bile olsa coşkumu sabun köpüğü gibi söndürüyorsa daha davos'a gitmek gelmiyor içimden ....evet ya gelmiyor ne yapayım o nedenle karşımdakinin şevkini hiç kırmamaya özen gösteririm.
sonradan ilgi görmek istediğimizde de sen benim elimi kolumu kırdın olmasın değil mi ama
yok canım az çok burda da üslubum belli olmuştur ,herşeyi espriyle söylerim ben
biz öyle aşkımlı balımlı bi çift değiliz romantiklik olunca duramayıp gülen insanlarız
yani eşim gırgırına çiçeği almış bende gırgırına portakal alsaydın dedim
bizde öyle şeyleri takacak bi durum yok
karı kocayız 4 yıldır artık bakışımızdan anlıyoruz birbirimizi
öyle aman incinmesin aman kırılmasın durumu yok yani
heveslenip yaptığı bişey olsa bende tabiki kırmam hevesini
ne gerek gulüm
ousları bırakıp gelirsiniz
keşke olsa keşke
direkten döndüm resmen ya geçende
kuşum ot değil ...getirse sevinirim dabii kızııım
valla benim oduncuk çiçek almış gelmiş
ekmek alır demiştim elinde çiçekle fırına girmeye utanmış karizma çizilmesin diye bu defa ekmeksiz kaldık
gülleri ye diyo
bende dedim o paraya 4 kilo portakal alaydın ya pazardan
nasıl yok ya ben cerrahi stajımda girdiğim kıl dönmesi amekiyatında kadının tam kuyruk sokumunda 8 tane kıl dönmesi vardı sıra sıra ve orayı kwesip aldılar ve diktiler en az 25 tane dikişi vardı yuh derim bunu diyen dr.a tamam dikişisz olanlarıda var yok diil ama küçük boyutlularda ama geneli dikişli olur ve bunu hemen herkes bilir yani bilinmesi için tıp bilgisi gerekmez ben olsam bununla ilgili bi makale youtube dan bi video bulup mailine gönderirdim yada faceden paylaşırdım:)))))eşim kıl dönmesinden ameliyat olacak mesela görümceme diyorumki dikişli zor olcak vs konuşuyoruz iddalaşıyo benimle o amelyatta dikiş olmazmış hiç hayatında görmemiş duymamış lan salak geçen sene ben oldum dikişlerim vardı abim oldu onunda aynen hala diyoki yok olmaz dedim peki ben neyin dikişini aldırdım olmayan dikişinmi o iç dikiştir diyo aptal...Ya kısacası bilgi 0 konuşma car car...
tebrik edeirm bende yarın açcam kumbarımıcanım hedef koy kendine
mesela eline bozukluk bile geçse ayır bir kenara
yağmasa da damlıo valla
elektrik 41 tl gelmiş bu ay
çok geldi normalde 30 35 arası gelirdi ya
su çiçeği aşısı artık aşı takvimine eklendi ücretsiz ve yapılması zorunlu!!!!yok canım hala anlatmadığınız için bilmiyorum anlamıyorum o işleri bi zahmet anlatın didim kimseden ses çıkmadı...
Oğlumu aşıya götürecektim su çiçeği için 80 tl gibi bişeydi bide dr una 75 tl muayene ücreti veriyordum çünkü bütün aşılarını dr yaptı.
Şimdi sağlık ocağındaki hemşire arkadaşım aradı devlet karşılayacakmış getir yapalım dedi pzt babası ben işte olacağım için götürcek böylece bu parada yanıma kar kaldı
tatlım öncelikle hoşgeldin tekrardan:))))ıyı aksamlar farması kabul edersenız bende sızınleyım artık. sımdı bu aydan ıtıbaren bende bıldırım yapmak ıstıyorum
sızın maas zamanlarınıza goremı yapıosunuz yoksa ayın 1 ı mı gecerlı bıldırım ıcın?
ben de sen gibiyim çiçeğe verilen paraya acırımbadecim kuzucummmmmmmmmm
ben çiçeğe böceğe vs verilen paraya acırım vallaha cidden diyorum
lakin karşımdaki kişi coşmuş almışsa asla tek kelam edip de demoralize edecek birşey deyip de şevkini kırmam
sadece çiçek böcek meselesinde de değil üstelik
bir örnek vereyim daha 2 -3 gün önce evde yemeğim vardı
üstelik ben günlük yemek yaparım büyük çoğunlukla çünkü kendim sevmem bir yemeği ya da yiyeceği 2 günden fazla yemeyi
neyse eşim telefon açtı size konyalılardan bıçak arası yaptırayım mı
evde yemek de var canım ama sen bilirsin çok teşekkürler kafana göre göre takıl hayatım Allah razı olsun kesene bereket dedim
işi bitirdim.
çünküüüüüüüüüüü içimden coştuğum bir anda her ne konuyla alakalı olursa olsun karşı taraf içimin kabaran coşkusuna katılmak yerine iyi niyetle bile olsa yani beni düşünmek adına bile olsa coşkumu sabun köpüğü gibi söndürüyorsa daha davos'a gitmek gelmiyor içimden ....evet ya gelmiyor ne yapayım o nedenle karşımdakinin şevkini hiç kırmamaya özen gösteririm.
sonradan ilgi görmek istediğimizde de sen benim elimi kolumu kırdın olmasın değil mi ama
normal canım bebeğin yeri daraldı yukarı doğru hareket ettikçe olur son zamanlar ya doğuma az kaldı bazen oğlum kaburgalarıma bir baskı yapardı kasılır kalırdım valla
ben de menümü yazayım
yoğurt çorbası (dünden)
azıcık makarna (dünden)
patates dolması
kokostar kurabiye
kızlar yaa, mide sorunumu halletim, artık gönlümce yiyorum derken
şimdi de nefes alamıyorum
yanlış anlamayın, çok yediğimden değil
sanırım sıra şimdi ciğerlerimde, baskı yaptıkça yapıyor tosuncuğum
ama dün başladı birden bire
acaba diyorum pozisyonu değişmiş olabilir mi :44:
akşam güzelce oturuyordum, baktım kaburgalarım sıkışır gibi oldu
uzandım, o da pek kar etmiyor ya
gece ağlaya ağlaya uyumuşum
bugün de gündüz iyiydim, akşam yine başladı, oturamıyorum rahatça
henüz yemek falan da yemedim ha
nasıl yok ya ben cerrahi stajımda girdiğim kıl dönmesi amekiyatında kadının tam kuyruk sokumunda 8 tane kıl dönmesi vardı sıra sıra ve orayı kwesip aldılar ve diktiler en az 25 tane dikişi vardı yuh derim bunu diyen dr.a tamam dikişisz olanlarıda var yok diil ama küçük boyutlularda ama geneli dikişli olur ve bunu hemen herkes bilir yani bilinmesi için tıp bilgisi gerekmez ben olsam bununla ilgili bi makale youtube dan bi video bulup mailine gönderirdim yada faceden paylaşırdım:)))))
tebrik edeirm bende yarın açcam kumbarımı
su çiçeği aşısı artık aşı takvimine eklendi ücretsiz ve yapılması zorunlu!!!!
AYRICA BUGÜN BİZE Bİ YAZI GELD ÖZELLİKLE İSTANBULDA OLANLAR !!!!
cidi şekilde kızamık salgını var çocuklarınızın aşısı yoksa mutlaka aşı yaptırın istanbuldan çevre illere yayılmaya başlamış haberiniz olsun kendinizinde aşısı yoksa mutlaka kızamık aşısı yaptırın!!!!!
tatlım öncelikle hoşgeldin tekrardan:))))
bildirimleri her ayın 30 una kadar yapıoruz farmasicim saolsun her ayın 1 inde yayımlıo:))))
her ayın 15 ini tercih etmedik çünkü herkes maaşını 15 inde almayabilir die son bu ay son gün şubatın 28 i mesela:)))))
menüm
mercimek çorbası
kıyma sote idi yedik bile salata yapcak dermanım yoktu çok yorulmuştum:)
soteden kaldı yarın yanına bi pilav salata bide çorba oldu bitti:)))))) amaaaa olmazki yarın gezmeye gitcez kaynanalara yemeğe:)))
bi sonraki gün artık:)))
seyyahım bdv de bir şey bulda takip edeyim bari
eva nerdeymiş
herkes eva yazsın, gelince beni sormadınız der küser
VALLA özel aşı devlet vermiyor dediler aldık kuzu kuzu önemli değil oğluma değer deyip verdikyav herkeşler kocişleriyle kutlamada mı yahu:26::26::26::26::26:
ben yalnız kurt kaldım buralarda yakında maskara da olurum herhal(bakınız kurt kocayınca)
farmasi allah razı olsun ya
sayende yıllardır ilk defa alabalık yedim gayet de cüzeldi ama hatırladığım gibi bol kılçıklıydı
benim kız yakında denizkızı olacak heralde
yemek yemeyen çocuk balık görünce dibine vuruyor
dibindeki suyu içmeye kalktı bugün yüzgeçleri falan çıkacak
yüzgeçleri ve derisini de yiyor bu arada
arkadaşlar balığın derisini yemek kötü müdür zararı var mı acep:26::26::26:
sevimlim ben bu ayları görmediğimden hiç bi fikrim yoh
selincim sizin kızamık aşınız derken çocuklardan mı bahsediyorsun
büyüklere de yapılıyor mu
bi de şu sosyete mantısı tarifini bi alsam senden
loveli nasıl su çiçeği aşısı aldın da para ödedin ya
neden beni korkutuyosunuz
onlar zaten devletten yapılmıyor mu
ben özelde bi çok aşı yaptırdım ama neydi ki
hayatta unutmam derdim ama unutmuşum
salak kafam neden yazmamışım ki kenara
ama ekstra kızamık yaptırdığımı hatırlıyorum çünkü ilerde görülen bi hastalık vardı baya çıkmıştı o zaman
selin bizim yaptırmamız gereken bişiler var mı 9-10 yaş için
ya da kendimize
kaçtır yazıyorum siliyorum
içimden yazmak gelmiyor
allright ve sirkeci yemekte olabilir
biz star tvdeyiz.
yav herkeşler kocişleriyle kutlamada mı yahu:26::26::26::26::26:
ben yalnız kurt kaldım buralarda yakında maskara da olurum herhal(bakınız kurt kocayınca)
farmasi allah razı olsun ya
sayende yıllardır ilk defa alabalık yedim gayet de cüzeldi ama hatırladığım gibi bol kılçıklıydı
benim kız yakında denizkızı olacak heralde
yemek yemeyen çocuk balık görünce dibine vuruyor
dibindeki suyu içmeye kalktı bugün yüzgeçleri falan çıkacak
yüzgeçleri ve derisini de yiyor bu arada
arkadaşlar balığın derisini yemek kötü müdür zararı var mı acep:26::26::26:
sevimlim ben bu ayları görmediğimden hiç bi fikrim yoh
selincim sizin kızamık aşınız derken çocuklardan mı bahsediyorsun
büyüklere de yapılıyor mu
bi de şu sosyete mantısı tarifini bi alsam senden
loveli nasıl su çiçeği aşısı aldın da para ödedin ya
neden beni korkutuyosunuz
onlar zaten devletten yapılmıyor mu
ben özelde bi çok aşı yaptırdım ama neydi ki
hayatta unutmam derdim ama unutmuşum
salak kafam neden yazmamışım ki kenara
ama ekstra kızamık yaptırdığımı hatırlıyorum çünkü ilerde görülen bi hastalık vardı baya çıkmıştı o zaman
selin bizim yaptırmamız gereken bişiler var mı 9-10 yaş için
ya da kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?