Kızlar size bişey sorcam...
Sizce alışveriş mi yapayım? tutumlu olup elimdekilerle idare edip para mı biriktireyim???
Ne kadden saçma bi soru oldu hemen açayım azcık....
ya biz 2. evi almak veya bu evi kiraya verip(evimizin muhitini beğenmiyoruz) başka bir eve kiraya çıkmak için temmuz ayını bekliyoruz çünkü temmuzda arabamızın kredisi bitecek ayda 700 tl ona ödüyoruz...Bizde bu zamanda biraz tutumlu olup para tutalımda borçsuz çıkalım yeni eve yani kredi kartları falan sıfırlansa daha rahat olur diye düşündük ama gelin görünki alış veriş manyağı olan ben ve eşim bu aralar hiç alışveriş yapmıyoruz ama ben sıkıldım bu işten çünkü adam gibi giyecek bişeyim kalmadı kuaföre gidemiyorum ne koysak kenara kardır diye bu sefer ben kendimi kötü hissetmeye başladım...sizce hafta sonu gidip alışveriş yapıp kuaföre falan gideyimmi yoksa az daha mı sabredeyim ne dersiniz????
:44::44::44::44::44::44::44:
bilemicem ben
kişisel bişey bu
Sen olsan napardım kuzum????:26:
evet yorumuna bittim zaten konudakilerin:)))
kadının kaynanasının çocugu falanda yok sadece bırakmış yarım saatliğine kadında gizli gizli emzirmiş ohaaaaa hiç böylesinide duymamıştım
başka bi kızcağızada nişanlısının eilesine gitmiş kadınlar otururken nişanlısının ablası yeni doğum yapmış bizim kıza ısrar etmişler bebeği bi emzir diye .... bebek bakire kızın memesinden süt içerse sesi güzel olurmuş
asıl ben buna çüşşşşşşşşşşşş dedim!!!!!
Senfat kıssss sende civapp versene ne sadece okuyorsun????
benim kısa vadede ev alma planım olmadığından lazımsa harcardım ama kenara da atardım
ama öle ipini koparmış gibi harcamam
gerçekten kıyafetin yoksa şimdi alma zamanı malum sezon sonu indirimler başladı
ben kızıma öle yapıyorum bi yaz bi kış toplu alışveriş yapıyorum arada güzel indirimli bişey görünce yine alıyorum
mesele tek kalıyor pantalon 9 lira oluyor lcwde görünce alıyorum gibi
bence toplu yapmak daha mantıklı
kendime yıllardır bi şey almıyorum çünkü çalışmıyorum lazım değiil
Anladım cnm...Ama bendede bi huy var bi işi yarım yapmayı sevmiyorum kazak aldıysam onun eteği pantalonu ayakkabısı eşarbı vs vs tamamlıyorum haliyle buda baya bi tutuyor
ben daha önce duymuştum bu, sesi güzel olurmuş olayını
dun akşamı okuyordum, yararlı bilgiler paylaşılmış
senin olaya gelince uzun zamandır giysi almıyorum ve çok sıkıldım demişsin. seyyahın dediği gibi kişisel bir şey bu. yani seni mutlu edecekse indirimde olanalrdan bir kaç parça bir şey alabilirsin. sonuçta gençlikte geçiyor, mutlu olacagın şeyler yapmalısın. bana gelince ben paramı seyahate ve gezilerde kullanmayı tercih ederim. önceki yıllarda giyime falan çok para verdim ama şimdi onların hiç biri aklımda yok. ama arabana benzini doldur, yakın şehirleri gez, yazın güzel bir tatil yap, bunlar yıllar sonra aklımda halen kalan şeyler. arabanız varken baharda 3 gunluk bir gezi yapabilirsiniz.
ama seni mutsuz gördüm kıyfet alamadıgın için. kendini mutlu etmek için al, gereksiz kalemlerden kıs.
kızlar haknur konusunu açmışken ben de sorayım
yıllık kişi başı 1000 lira kıyafet masrafı çok değil değil mi
içine bot mont eşofman da dahil
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar...
akşam uyudum kaldım siz de çok ilerlememişsiniz
özlem su memnuniyetle bekleriz şehrimize canım
badecim benim eşim çok duygusaldır romantiktir.. ben de değilim ve uygun bi dille ayar çekiyorum(kendi bile farketmiyor) yakında kendim gibi yapcam adamı
seyyahcım sevgililer gününü eşimin ailesiyle kutlayarak geçirdim
haknur maşallah erken ev-lenmişsiniz.. ilkini nasıl aldınız ankara gibi bi yerde..
kızlar akşam menümü çok beğendiler dediler ki nasıl hepimize hitap edebildinn..teyze vejeteryan ama oğlu kavurmayı çok severmiş. sağolun sayenizde
ama böreği yetiştiremedim canım çıksa da yetiştiremedim.. hatta sofrayı az geç kurdum onlar da mutlu oldular bu duruma 3 de yemişler çünkü.. ne gerek var bi sürü şey yapmışsın dediler. hakkaten börek de çeşit olarak baya fazla olcakmış.
ama maşallah yemeklerim bitti sayılır öyle olunca boşalmış tabakları görünce çok mutlu oluyorum.
soframın son halini çekmek isterdim ama ne yazı ki onlar varken çekemedim..
herkes yetişkin 7 kişiydik.(kızartma seven oğlan dediklerim biri benim yaşımda kuzen biri de eşimdi)
mercimek çorbası(güzel olmuş herkes içti genelde eşimin ailesi pek çorba içmez)
pirinç pilavı
saç kavurma (bolca yaptım)
brokoli+karnıbahar+domatesli+beşamel soslu fırın yemeği
ortaya yaprak sarma(yaprağı dün sardım hazır değildi)
ortaya ezilmiş yoğurt
ortaya salata
ortaya çeşitli otlar
en sona da irmik tatlısı nerdeyse hepsi bitti (tatlı zaten hafif ve güzel bi tatlı ama içine portakal kabuğu rendelemiştim harika olmuş)
eve gidince bazılarının da resmini koyarım
Bağışlama lütfu bol olan Allahım sen bu mübarek günde tüm günahlarımızı bağışla, tekrar aynı hataları yapmamıza mani ol, bizleri ve cocuklarımızı şerden uzak tut, hayırlı insanlarla karşılaştır.
aramızda hasta olan ve hastanelerde şifa arayan tüm kardeşlerimize şifa, sınavlara girecek kardeşlerimize haklarında hayırlısı olacak bölümde okuma imkanı, bekarlara kıymetlerini bile hayırlı eş (seyyahıma da), evli mutlu yuvalarında bebek bekleyen (karanfil, bıdık, derfat, pepeti) kardeşlerimizin hepsine kucaklarını bebekle doldurmayı, işsizlere iş (özlem ve seyyaha da), işi olanlara bol ve helalinden kazanç, borçlulara ödeme kolaylığı, vatani görev yapanlara dirayet, gereksiz harcamalarımızdan kısma ve birikim yapmayı nasip et Yarabbim.
Ey büyük Allah'ım bizlere dostlarımızın kötü günlerini gösterme, imanla öbür tarafa gitmeyi, acısız ölümle bu dünyadan sürünmeden ayrılmayı, bu dünyada iken bize ibadet yapacak güç ve takat ver Allah'ım.
Arabaya benzini hiç sorma canım zaten...Önceki arabamız otomatikti ayda 1000 tl gidiyordu desem abartmamış olurum...ama şimdi manuel yarı yarıya indi çünkü gideceğim yerler kısıtlandı benim:)))
Zaten temmuzda otomatiğe tekrar dönücez yoksa aldırmam valla sıfır araba...Eşim sırf bana inat yapıyo manuel manuel diye...
Canım öncelikle ben bursada yaşıyorum...İlk evimizi nişanlıyken aldık hala ödüyoruz ama nisanda elimize toplu para geçecek onu kapatıp yeni eve yelken açalım dedik:)))Hesap tutarmı bilmem ama gayet iradeliyim:))))
dün gece mesaj kutunu boşaltaydın....
amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah
yeni ev alacaksanız, arabayı da değiştrecekseniz gelecek kışa ve yaza pek alış verişe çıkamayabilirsin.
senin de içinde kalmasın, indirimler bitmeden, hafta sonu çık
ben 21 den sonra uyakalmışım
hatta oğlanı da babası uyuttu, ikisine bağırdım yattım, mecbur ona kaldı.
yeni ev alacaksanız, arabayı da değiştrecekseniz gelecek kışa ve yaza pek alış verişe çıkamayabilirsin.
senin de içinde kalmasın, indirimler bitmeden, hafta sonu çık
En iyi taktik bu sadece ben uyguluyorum sanıyordum tek değilmişim???
Ama ben artık emreyi uyutmuyorum cnm 3 gecedir maşaallah kendisi uyuyor sende alıştırsana ilk gün sadece zorlandımmm
Bağışlama lütfu bol olan Allahım sen bu mübarek günde tüm günahlarımızı bağışla, tekrar aynı hataları yapmamıza mani ol, bizleri ve cocuklarımızı şerden uzak tut, hayırlı insanlarla karşılaştır.
aramızda hasta olan ve hastanelerde şifa arayan tüm kardeşlerimize şifa, sınavlara girecek kardeşlerimize haklarında hayırlısı olacak bölümde okuma imkanı, bekarlara kıymetlerini bile hayırlı eş (seyyahıma da), evli mutlu yuvalarında bebek bekleyen (karanfil, bıdık, derfat, pepeti) kardeşlerimizin hepsine kucaklarını bebekle doldurmayı, işsizlere iş (özlem ve seyyaha da), işi olanlara bol ve helalinden kazanç, borçlulara ödeme kolaylığı, vatani görev yapanlara dirayet, gereksiz harcamalarımızdan kısma ve birikim yapmayı nasip et Yarabbim.
Ey büyük Allah'ım bizlere dostlarımızın kötü günlerini gösterme, imanla öbür tarafa gitmeyi, acısız ölümle bu dünyadan sürünmeden ayrılmayı, bu dünyada iken bize ibadet yapacak güç ve takat ver Allah'ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?