sor bidikcim memnuniyetle
yaaa? peki ben yarin hemsiremize bidaha soleyim yaptirmak istedigimi yine yapmak istemezsede ozele gidelim bari
ozaman kendi dusuncelerime gore cewap vereyim... bence ogrencilerinle cok ilgili bir ogretmensin,hazirladigin sofralardanda anlasildigina gore aslinda super bir ew hanimida olabilirmissin. cokguzel bir kalbin olduguna inaniyorum ve eminik cok guzel bir anne olacaksin rabbimin izniyle...... ya bu aarada olaylara bakis icinda yasanmisliklarin tecrubesi cok belli oluyo kendimden biliyorum
bdv de bişey okudum yuh dedim
kadın 1.5 aylık bebeğini kaynanasına bırakmış kaynanasıda bebeği emzirmiş
evet canım suriyeye yakınım adanadayım geçen haftada hataydaydım iki tarftada da suriye kampları var o yüzden hemşiremiz yapılsın dedilovelicim biz burda istanbulda yani bize yazı geldi 5 yaş ve üstündeki ana sınıfında okuyan çocuklara aşı yapılcak diye anasınıflarında 2008 şubat ve öncesinde doğanlara yaptırdık sen nerde oturuosun bilmiorum tatlım ama
yazıda şöyle diodu yurt dışından özellikle amerika ve iranda yayılan kızamık bulaşıcı hastağı nedeniyle.... diye devam ediosu
bu kızamık aşısı tekrar yaptırsanda zararı olmayan bi aşı yani bebekken yapılmışsa ve 2.5 yaşında tekrar yapılmışsa ek koruyuculuk sağlar korkma
eğer suriyeye yakın bi yerde ikamet ediosan ve suriye kamplarının bulundugu noktalara yakın bi yerdeysen yada temas olabilecekse, yurtdışına özellikle ameika 'ya gideceksen hemşiren süper akıllı davranmış... korkma bebişine ek koruyuculuk sağlanmış:)))
ama şunuda sölim normali 5 yıl korur mesela bebekken yapılır vede 1. sınıfta yapılır.... bu yeterlidir .... ama risk altında bi bölgedeysen yapılması çok iyi olmuş
bdv de bişey okudum yuh dedim
kadın 1.5 aylık bebeğini kaynanasına bırakmış kaynanasıda bebeği emzirmiş
allahım sana geliyorum
evet yorumuna bittim zaten konudakilerin:)))
kadının kaynanasının çocugu falanda yok sadece bırakmış yarım saatliğine kadında gizli gizli emzirmiş ohaaaaa hiç böylesinide duymamıştım
başka bi kızcağızada nişanlısının eilesine gitmiş kadınlar otururken nişanlısının ablası yeni doğum yapmış bizim kıza ısrar etmişler bebeği bi emzir diye .... bebek bakire kızın memesinden süt içerse sesi güzel olurmuş
asıl ben buna çüşşşşşşşşşşşş dedim!!!!!
evet yorumuna bittim zaten konudakilerin:)))
kadının kaynanasının çocugu falanda yok sadece bırakmış yarım saatliğine kadında gizli gizli emzirmiş ohaaaaa hiç böylesinide duymamıştım
başka bi kızcağızada nişanlısının eilesine gitmiş kadınlar otururken nişanlısının ablası yeni doğum yapmış bizim kıza ısrar etmişler bebeği bi emzir diye .... bebek bakire kızın memesinden süt içerse sesi güzel olurmuş
asıl ben buna çüşşşşşşşşşşşş dedim!!!!!
sizi hiç okuyamadığıma mı yanayım yarın yetiştirmem gerek kongre özeti yüzünden kafayı yemek üzere olduğuma mı yanayım bilemedim...
3 işi aynı anda yapmaya çalışıyorum.
1. sizi okucam diye uğraşıyorum...
2. analiz sonuçlarını değerlendirip özet yazıcam diya uğraşıyorum. velhasıl yarın son gün ama ben sabahtan akşama kadar çalıştayda olucam...
3. intikamı izlemeye çalışıyorum...
sonuç: hiçbirini tam yapamıyorummmm
imdatttttttttttttttt
derfatcim saol. gule gulekullan cicilerini benim icinde kan cekebilir bende yozgatliyim
aaaahanda bi yozgatlı daha buldum:)))
derfatcım geçen senin pizzadan yaptığımda hemşerinden aldım tarifi dedim
benimki çok gülmüştü..
kaç gündür yine canımı çektiriyonuz
yine pizza yapasım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?