Kirli Çıkılar )))

bdv de bişey okudum yuh dedim

kadın 1.5 aylık bebeğini kaynanasına bırakmış kaynanasıda bebeği emzirmiş

ozaman kendi dusuncelerime gore cewap vereyim... bence ogrencilerinle cok ilgili bir ogretmensin,hazirladigin sofralardanda anlasildigina gore aslinda super bir ew hanimida olabilirmissin. cokguzel bir kalbin olduguna inaniyorum ve eminik cok guzel bir anne olacaksin rabbimin izniyle...... ya bu aarada olaylara bakis icinda yasanmisliklarin tecrubesi cok belli oluyo kendimden biliyorum

selincim tesekkur ederim dedigini yapicam allah saana ve bebeginede uzun ve saglikli omurler versin

çok havayaaaaa girdim teşekkür ederim
sen çok uzun zamandır takip ediyorsun maşallah
ben bir müddet sonra karışıklık yaşıyorum
özelliklede fotografları ve isimlerimizi paylaştıgımızda kim kimdi diye arap saçına döndü beynim
hani bir hayalimizde canlandırdıgımız kişiler vardır bir de gerçek halleri bütünlştireyim derken puzzle alalk bullak oldu ama hemencecik toparladım rumuzlara devam en iyisi
bakış açısı demişsin ya bir an düşündüm ben genelde kendimden çok şey paylaşıyorum
sonra paylaştıgım şeylere yönelik yorumlara devam ediyorum
direk muhabbete pek dalmamışım
çok nadir başkalarının konularına dolu dolu yorum yazmışım
tuhaf niye yapmamışım ki asosyal miyım neyim
yada okunacak sayfa çok birikince kime ne yazacaksak üzerinden çok muhabbet geçmiş oluyoooooo laf havada kalıyor

evet canım suriyeye yakınım adanadayım geçen haftada hataydaydım iki tarftada da suriye kampları var o yüzden hemşiremiz yapılsın dedi

selincim iyi ki varsın sayende içim rahatladı valla allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
bdv de bişey okudum yuh dedim

kadın 1.5 aylık bebeğini kaynanasına bırakmış kaynanasıda bebeği emzirmiş

iğrençççççççç

allahım sana geliyorum

evet yorumuna bittim zaten konudakilerin:)))
kadının kaynanasının çocugu falanda yok sadece bırakmış yarım saatliğine kadında gizli gizli emzirmiş ohaaaaa hiç böylesinide duymamıştım
başka bi kızcağızada nişanlısının eilesine gitmiş kadınlar otururken nişanlısının ablası yeni doğum yapmış bizim kıza ısrar etmişler bebeği bi emzir diye .... bebek bakire kızın memesinden süt içerse sesi güzel olurmuş
asıl ben buna çüşşşşşşşşşşşş dedim!!!!!

allahım ne cahiller var ya
allah akıl fikir versin

iğrençlik resmen hatta sapıklık tövbe estagfirullah kusasım geldi nişanlının ailesi emzir diyo sanki musluktan her daim süt akıyor da

ay bi kere benim kayınvalidem eltimin kızını emzirmiş olay şöyle eltim çarşıya gidiyor geç geliyor çocukta 1 yaşında ama süt meme diye ağlayınca kadında oyalamak için veriyor tabi süt diye bir durum yok ortada yinede ben epey tepki vermiştim biran korkmuştum ya aynısını benim çocugum olursa onada yaparsa diye
bence gereksiz bir teferruat ve susturma yöntemi

sizi hiç okuyamadığıma mı yanayım yarın yetiştirmem gerek kongre özeti yüzünden kafayı yemek üzere olduğuma mı yanayım bilemedim...
3 işi aynı anda yapmaya çalışıyorum.
1. sizi okucam diye uğraşıyorum...
2. analiz sonuçlarını değerlendirip özet yazıcam diya uğraşıyorum. velhasıl yarın son gün ama ben sabahtan akşama kadar çalıştayda olucam...
3. intikamı izlemeye çalışıyorum...
sonuç: hiçbirini tam yapamıyorummmm
imdatttttttttttttttt

keşke bu kadar yoğun bir işim olsa
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaat

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Sizlere yetişeceğim diye ara ara okuduğum için ancak yeni bitirenildim geçmişi aklımda kalanlara cvp yazacağım unuttuklarım olursa affola.
farmasicim iki oğlunda birbirinden güzeller maşallahmenüde çok güzel gözüküyordu ellerine sağlık canım bi kişilik daha yer varmı ben bu aralar tavuğa aşeriyorumda
selincim hani göbüşünün fotosu nerde?
allrıghtcım güle güle kullan canım aldıklarını küpeler çok hoşuma gitti ayrıca net bağlatmanada sevindim canım(hani kan çekiyoya o bakımdan daha bi mutlu oldum)
özlem cim seninde net almana sevindim canım tekrardan hoşgeldin aramıza.
meyra dönmedi sanırım merak ettim naptı acaba?
seyyahcım kızının yaptığı fotolar detaylı ve çok güzeller ben yapamam öyle resim
pepeticim yarın inş güzel haberlerle gelirsin
ablacım ve pepeticim pizzayı beğenmişsiniz teşekkür ederim ellerinize sağlık evet ben tarifi yazarken eklememişim büyük tepside yapmamız gerekiyor yoksa çok fazla kabarıyo ama büyük tepsi olunca kıvamı tam oluyor benim evdekiler yuvarlak büyük tepsiler annemden getirdim sırf pizza yapmak için
sevgililer gününüz kutlu olsun hepinizin hediyelerinizi güle güle kullanın bende eşime sakın çiçek alma çok hediye almak istiyorsan kumbarama atalım dedimçiçek almamış hediyede beğenememiş ama erken geldi eve bi avmye gittik yemek ısmarladı lcw girdik kendime bi pantolan bide deri ceket aldım eşim kendine bak azcık al bişeyler dedüseve seve dedim

derfatcim saol. gule gulekullan cicilerini benim icinde kan cekebilir bende yozgatliyim

derfatcim saol. gule gulekullan cicilerini benim icinde kan cekebilir bende yozgatliyim

aaaahanda bi yozgatlı daha buldum:)))

derfatcım geçen senin pizzadan yaptığımda hemşerinden aldım tarifi dedim
benimki çok gülmüştü..
kaç gündür yine canımı çektiriyonuz
yine pizza yapasım var..

aynen yarın alışerişe çıkcam :))) cumartesi yapim bari ben akşam yemeğine diil öğlen kahvaltıya yapıorum mis gibi oluyo:))))
bide tepsi ne kadar büyükse hamurda ne kadar inceyse o kadar güzel olyuo

Allahım sen bu gençlere akıl fikir ver..
yahu 1 saatir kapının önünde kavga var
eh burası öğrenci şehri..
bi de barlar sokağına çok yakın bir caddede oturuyoruz
hergün kavga gürültü içki şişeleri havada..
tövbe tövbeee
bugün de sevgililer günü tabi
elinde çiçekler bi kız bi oğlan kavga etmiş
araya anne baba kardeşler girmiş..
aşağısı ana baba günü 15 tane polis memuru
hepisini tutukladılar..
Allahım sen çocuklarımıza akıl fikir mantık ver.. amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…