Kirli Çıkılar )))

ewet allright sende es kontenjanindan yozgatlisin ddemi bende oyle ama rahmetli annemde yozgatli benim o yuzden esim bana %75 yozgatlisin diyo

seline sorum olacak??

geçen sağlık ocağına gittim hepatit A aşısı gelmiş yeni eklenmiş aşı takvimine..
duru 31 aylık.. kendimiz eczaneden alıp yaptıracakmışız
2011 mart doğumlulardan öncesini karşılamıyormuş. doğru mu??
bu hafta onu alıp yaptıracağım..

bir de KIZAMIK dedin korkuttun beni..
hortladı mı kızamık??
bizim çocuklara kızamık yapmadılar mı acaba????
karma aşılar oldu repetelerini felan hep oldu
ne yapmamız lazım?
biz de mi yaptıralım??

arkadaşlar benim herif gözümün içine bakıyor gidip yatalım diye
olrayt kaçar
hepinize Allah rahatlık versin..
selinin cevabını bekliyorum.

iyiymiş vallahi dün akşam kayınvalidemler vardı 2 tepsi yaptım bayıla bayıla yediler vallahi benimde çok canım istemişti bu sefer malzemem dahada boldu mantar filanda aldım çok güzel yaa ben iyi sardım pizzaya.
Canım çok fazla çörek istiyo yapıcam dedim daha doğrusu kayınvalideye laf attım oda hemen anladı ben yapayım ama zeytinyağım yok alayımda ister buraya getireyim istersen gelirsen kahvaltıya gel bize dedi bende olur dedim

iyi yapmissin canim bne cok sewri. coregi esimin ananesi ust katimizda oturuyo o yaptigi an kokudan anlayip kapisina dayaniyorum

kızlar misafirim geldi sanırım pazar günü arkası da gelecek. bugün, kıymalı patates, sac kavurma, zeytinyağlı barbunya, ıspanaklı gülböreği ve salata vardı, yarına da güveçte etli kurufasulye ve pilav yaparım, yanına da birşeyler eklerim heralde. iyi geceler hepinize

biraz geç olmuş olabilir canım ya uyuycam dedim uyyamadım daldım buralara
evet hepatit a aşısı takvime yeni eklendi
normalde aile hekiminizin ücretsiz yapması gerekir yaşı kaç olursa olsun ebenizin dediği dogru 2011 mart öncesini kapsıyo fakat şu an hepatit a aşısı ve su çiçeği aşısı takvime yeni eklendiği için stoklarda çok çok az aşının gelmesini beklemeni istemediği için öyle söylemiş olabilir....
bide kızamık malesef yeniden hortladı hemde ne hortladı.... istanbulda heryere yazılar gönderildi özellikle riskli bölgelerde bulunan(suriye kamplarına yakın olan ve temas edebilcek kişiler ve yurt dışına özellikle amerikaya gidicek kişiler risk kapsamında) dikkatli olunması falan diye
durunun karma aşıları tamamsa şu an yapılcak bişe yok riskli bölgedede diilsiniz bildiğim kadarıyla şu an için bişey yapmanıza geerek yok
yetişkinler için kızamık aşı yapılabilir tabi küçükken aşı yapılıp yapılmadıgından emin diilsen yada kızamık kızamıkçık kabakulak geçirmediysen yapman iyi olabilri.... ama riski var yetişkinlerde çok çok çok az olsada tercih senin:)))

face de b ize borç takan kaynımla yazışıyorum şuan offf Allahım
ya içimden bir canavar çıkacak yada enayiliğine doymayan biri çıkacak

sirkeci sen geceni yaz
ben sabah okuyup kıskanıp çemkiririm

aaaaaaaaaa
bu gecenin bombaları böcükten de gelir
bakalım bu sefer de yerebatana mı gitmişler

adam aradıgımızda açmıyordu şimdi face yakaladım
nişanlısı 3 aydır işsizmiş şimdi 500 tl işe girmiş çağrı merkezinde izmirde
kendisi istanbulda 700 tl lokantada çalışıyormus depoda farelerle yatıyormuş
evlenmek onun hakkı değilmiymiş
dedim köye gidin annenlerle kalın kira derdi olmaz adam akılı ödersin borcunu bu parayla ev geçindirilmez dedim
diyo orada nişanlıma iş bulamam ikimizde çalışmadan borçları ödeyemem tek borcumda size değil
ne olur bana beddua etme diyo
dedim ne edicem ucu eşime dokunur adamı mahvettiniz zaten
seninle böyle konuşmak benim zoruma gidiyor birde nasılsın diye sormuyorsun diyorsun yahu sen bizi ne hale getirdin birde alkış mı yapacağız sana dedim

offfff offfff bu durumda içimden geçen en sık cümle
zıkkımın dibi yaaaaa

aptal sanki çift maaş olacağız derken 10 milyar para girecek eve sanıyor
ev kur düzen tuttur faturalar filan birde çocukları olur nasıl döner devran bilmiyor
bu arada kayınvalidem kabul etmemiş bunları istemiyorum demiş
bana güvenmeyin demiş (zamannda hamileyen banada demişti bana güvenmeyin diye)
evde zaten bir tane var birde yeni gelin gelecek onada mı gelinlik edecem oda üstüme yıkılacak demiş kabul etmemiş

Kızlar size bişey sorcam...

Sizce alışveriş mi yapayım? tutumlu olup elimdekilerle idare edip para mı biriktireyim???

Ne kadden saçma bi soru oldu hemen açayım azcık....

ya biz 2. evi almak veya bu evi kiraya verip(evimizin muhitini beğenmiyoruz) başka bir eve kiraya çıkmak için temmuz ayını bekliyoruz çünkü temmuzda arabamızın kredisi bitecek ayda 700 tl ona ödüyoruz...Bizde bu zamanda biraz tutumlu olup para tutalımda borçsuz çıkalım yeni eve yani kredi kartları falan sıfırlansa daha rahat olur diye düşündük ama gelin görünki alış veriş manyağı olan ben ve eşim bu aralar hiç alışveriş yapmıyoruz ama ben sıkıldım bu işten çünkü adam gibi giyecek bişeyim kalmadı kuaföre gidemiyorum ne koysak kenara kardır diye bu sefer ben kendimi kötü hissetmeye başladım...sizce hafta sonu gidip alışveriş yapıp kuaföre falan gideyimmi yoksa az daha mı sabredeyim ne dersiniz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…