Kirli Çıkılar )))

Bade ya senin mesleğin neydi sahi
ben seni iş bulursan çalışcaksın diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum:44::44:

olmaz şekerim olmaz.limitsiz alışveriş yokkk.hem sen de kirli çıkı olmak için gelmedin mi topiğe.
walla epey zormuş canım gerçekten hele ileri yaşta evlenince adaptasyon yoruyor sonum hayır ola inşallah...benimsemek çok zor ....
yaşın kaçtı ki.
banusultan sen ugrama buralara, sonra unutuldum diye gönül koy

hadi bilgisayar bozuktu, yapılalı kaç gun oldu, nerelerdesin
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Nasıl unuttum yahu senfat haklı ama gelme gelme nolcak sonu

var mı bu kadar kolay kurtulmak,ben anlamam kardeşim.
her unutulan,uğramayıp adı anılmayan trip atıyor,ben mi eksik kalıcam yav.
bu arada 3-4 gündür depresifim,agresifim,hayat dibe doğru çekeyim diyor.
gelip okuyorum,ne yazsam bilemiyorum.
öyle işte psikoloğum unutkanım.
yazmasam da her daim aklımdasınız inanın.
sabah temizlik konusunu düşünürken seyyahım geldi aklıma. şöyle aşortmanlarını giyip yardıma gelse dedim.

Herkese Merhaba arkadaşlar birkaç gündür uğrayamamıştım. Geriye dönük yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Selincim şu anda bizimde gündemimizde olan bir konu olduğu için yazayım dedim. Dün kızımla Aile hekimimize gittik. Hepatit A ve Su çiçeği aşısını Eczaneden alırsak kendilerinin vurabileceğini söylediler. Kızımın yaşından dolayımı Ücretsiz yapmadılar Su Çiçeğini. Orda hemen Kızamık aşısını yaptılar. Kızım bu arada 5 yaşında. Bilgi verirsen sevinirim. 1 ay sonra falan eczaneden alıp vurduracağız her iki aşıyıda.

29 da evlendim şuan 30 yaşındayım :S

selıncım yıne gıttım sordum yasından dolayı kaybedıyo bızım bebeler parayla yaptırabılırsınız dıyo hepatıt a yı
ama bu yuzeysel olan delını sonucta cogu kısı farkına bıle warmadan gecırebılıyo bu hastAlıgı ama ben yıne de yaptırmaya karar verdım ne kadarsa artık.. saol canm

geç falan değil ki güzelim,20 li yaşların sonları evlilik için ideal bence.
ben kızlarımı 30 ların sonunda vermeyi düşünüyorum.

küçük yaşta kabullenme benimseme kolay ama çalışıp kendi ayakların üstünde yıllarca durum o yaşta evlenince kötüymüş allah bana kız çocuğu nasip ederse en geç 26 da evlenriririm inş. o da allah ömür verir görürsem 30 dayım ortada fol yok yumurta yok rabbim çocuk nasip edermi ederse kaç yaşında anne olurum ohooooooooooo uzun süreli emeller planlar allahın gücüne gidermiş hiç girmiim bu konulara

canım sana katılıyorum elimde olsa idi 25-26 da evlenip şu an çocuk yapmış olurdum ama nasip
yaş 30 daha nişanlıyım biliyorsun ilersi nasıl olur rabbim bilir hayırlısını versin inşaallah

sen yuvanı kurdun bir şekilde
bakalım bizi neler bekliyor

sirkeci sen geceni yaz
ben sabah okuyup kıskanıp çemkiririm

aaaaaaaaaa
bu gecenin bombaları böcükten de gelir
bakalım bu sefer de yerebatana mı gitmişler

bizimkisi klasikti akşam iş çıkışı beni almaya geldi birlikte yemeğe gittik ordan çıkışta da sinemaya; zaten avm ye uğrayıp kahve almam gerekiyordu; bir de bebek mağazası bulduk fiyatlar baya uygundu yeğene 3 tane daha tulum badi vari şeyler aldık

mantılarımı hazırladım, attım dolaba

kendime de dünden kalan patates dolmasını ısıttım, yiyorum
bi yandan da buraya takılıyorum

seyyah bu arada, geçen gün şu sıcak su içme yazısını sen paylaşmıştın dimi
hani şu çinlilerin uyguladıkları
ben de artık günlük içtiğim suların 2 bardağını falan sıcak içiyorum (özellikle sabah içiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…