olmaz şekerim olmaz.limitsiz alışveriş yokkk.hem sen de kirli çıkı olmak için gelmedin mi topiğe.Valla canım ya limit diye bi tabir yok benim lugatımda....O ne bilmiyorum...Benim iş olmak yada olmamak gibi bişey tabir yerindeyse ya hep ya hiç meselesi alışverişe çıktımmı limitler bitiyo çıkmasam 3 ay bile bişey almadan durabiliyorum...O da bir yetenek olsa gerek
yaşın kaçtı ki.walla epey zormuş canım gerçekten hele ileri yaşta evlenince adaptasyon yoruyor sonum hayır ola inşallah...benimsemek çok zor ....
banusultan sen ugrama buralara, sonra unutuldum diye gönül koy
hadi bilgisayar bozuktu, yapılalı kaç gun oldu, nerelerdesin
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Nasıl unuttum yahu senfat haklı ama gelme gelme nolcak sonu
seyyahcım önce şunu gayet net hatırlaman gerek sılaya ilkokul birde aşı yapıldımı? cevabın evetse korkm sılacığa hiçbişey olmaz canım:)) ilkokul 1 de yani 7 yaşında aşı yapıldıysa şayet koruyuculugu hala devam ediodur :)) ama net hatırlayamıosan avaba olmuşmuydu falan diye tekrar aile hekimine götürüp kızamık aşısı yapılmasını istiorum diye talep edersin ilkokul1 de yapılıp yapılmadıgını hatılamıorum diye yapılır:)))
kendin için soruosan tatlım kızamık aşısı büyüklerde biraz riskli? çok az bi ihtimalde olsa beyne gidebilio.....
ama istersen yaptırabilirsin çünkü yetişkinler kızamık hastalıgınıda çok zor atlatıo
bana sorarsan ben yaptırmazdım:))) hasta olmayı tercih ederim ama bu tamamen benim fikrim çocuklarda durum farklı ama:))))
SU ÇİÇEĞİ AŞISINA ARTIK PARA VERMEYİN AŞI TAKVİMİNE EKLENDİ BİR HAFTA OLUYO EKLENELİ YAPILMASI ARTIK ZORUNLU Bİ AŞI!!!!!!! SİZ İSTEMESENİZ BİLE AİLE HEKİMİNİZ SİZİ ARAYIP AŞI ZAMANI GELİNCE ÇAĞIRCAK!!!!!!
29 da evlendim şuan 30 yaşındayım :Solmaz şekerim olmaz.limitsiz alışveriş yokkk.hem sen de kirli çıkı olmak için gelmedin mi topiğe.
yaşın kaçtı ki.
var mı bu kadar kolay kurtulmak,ben anlamam kardeşim.
her unutulan,uğramayıp adı anılmayan trip atıyor,ben mi eksik kalıcam yav.
bu arada 3-4 gündür depresifim,agresifim,hayat dibe doğru çekeyim diyor.
gelip okuyorum,ne yazsam bilemiyorum.
öyle işte psikoloğum unutkanım.
yazmasam da her daim aklımdasınız inanın.
sabah temizlik konusunu düşünürken seyyahım geldi aklıma. şöyle aşortmanlarını giyip yardıma gelse dedim.
29 da evlendim şuan 30 yaşındayım :S
sabah temizlik konusunu düşünürken seyyahım geldi aklıma. şöyle aşortmanlarını giyip yardıma gelse dedim.
olurmu olur annem sorguna bagli bi koyvesim tarafi merkez. sizinkiler
geç falan değil ki güzelim,20 li yaşların sonları evlilik için ideal bence.
ben kızlarımı 30 ların sonunda vermeyi düşünüyorum.
Bade ya senin mesleğin neydi sahi
ben seni iş bulursan çalışcaksın diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum:44::44:
küçük yaşta kabullenme benimseme kolay ama çalışıp kendi ayakların üstünde yıllarca durum o yaşta evlenince kötüymüş allah bana kız çocuğu nasip ederse en geç 26 da evlenriririm inş. O da allah ömür verir görürsem 30 dayım ortada fol yok yumurta yok rabbim çocuk nasip edermi ederse kaç yaşında anne olurum ohooooooooooo uzun süreli emeller planlar allahın gücüne gidermiş hiç girmiim bu konulara :d
sirkeci sen geceni yaz
ben sabah okuyup kıskanıp çemkiririm
aaaaaaaaaa
bu gecenin bombaları böcükten de gelir
bakalım bu sefer de yerebatana mı gitmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?