- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
ewet canım bende ankaradayım sen ne taraftasın?
ben sımdılık cıkıyorum kızımı dısarı cıkarıcam cok guzel bır hava var
derfat kızılaya gezmeye geldıgın zamanlar haberleselım goruselım ıstersen.. cocuklar ıcınde ıyı olur.....
beni de çağırıntabiki canım havalar bi ısınsın çıkarız gezmeye hem biz hemde çocuklar kaynaşır
beni de çağırın
tabiki canım havalar bi ısınsın çıkarız gezmeye hem biz hemde çocuklar kaynaşır
haknur canım istek ve ihtiyaç olarak ayırırsan her zaman karda olursun ... ihtiyaçlarımızı alırsak kirli çıkı isteklerimizi almaya baslarsak oo evni yolunu zor buluruz
seyyahım neden sordun yoksa sende kızına tam bir senede 1000 lira mı harcadınben netten lcw den kızıma alırım hep ve tam 1 yılda 1 000 tl küsür kıyafet almısım arada baska yerlerden aldıklarım da tabiki oluyor. onu görünce çok oldugunu düsündüm ve destur cekip ondan sonra kızıma bir sey almadım 3-4 ay ama simdi nerdeyse 300 tl lik alis veris yaptım bunda seneye giyeceği montu badileri vb seyler var. bir kaçı yeni sezon sadece.
ellerin sağlık canım ya ben kusbası et alır düdüklüde haslar sonrada tereyağda çevirimi adına kebab deriz bizim düğün yemeğimizdir. kavurma dediğiniz sey nasıl oluyor :44: nasıl yapılır :26: lokantada kavurma isteyince ince ince kusbasında küçük doğranmıs et domates biberli bir sey geliyor otantik tavasında . valla annemde hep benimki gibi yapar . anlatırmısın
haknurcum burdada istek ihtiyaç devreye giriyorbenim saçlarım 7 yıldır röfleli yılda 2 kez dip röflesi yaptırırım 90 tl veririm . dipler çıkıncada severim o görüntüyü ve kullanırım asla çirkin olmaz. sen ilk defa yaptırcaksan o kadar gider röfle iyi yere yaptırılmalıdır yanı paraya kıyılmalıdır allah korusun yanar falan. bu ihtiyaç bence çünkü tek tük beyazım var ve saçlarım açık mecbur geliyor bana ama tek tük beyazın bile yoksa asla yaptırma saçlar mahvoluyor bence en güzeli doğal ama bakımlı saçlar . sonra kıl tüy için lazere gider 5 -6 ayda bir 350 375 arasıda ona veririm e oda ihtiyaç kıllı kıllı gezilmez eşim kıldan nefret eder ha bende sevmem ama o ayrı görmeye tahammül etmez bakımsızlık olarak değerlendirir çok tüylü bile değilim -ağdanın 10 gün sonra çıkması ve tam temzlik için en az 20 gün beklenmesini anlamıyor. ee bende parama yeter gücüm diyorum veriyorum lazere 4 ay sıfır tüyle geziyoum. sonrada yavas yavas çıkıyor ve ergenlerin tüyleri gibi hissedilmeden büyüyor.
ne güzel dua canım amin insallah bugun hayırlı haber vermek isterim size
darksea cım öle deme ya çok altın borçlu insan var düğün yapcaklar var 105 de çıkmasın kontrollu artsın yavaş yavas
patates dolması şöyle oluyor şimdi
patatesleri yuvarlak yuvarlak dilimliyorsun
sonra kıymanın içine baharat ve bulgur katıp yoğuruyorsun
patatesler ne kalınlıkta ve büyüklükteyse elinde o şekil köfte yapıyorsun
tost gibi düşün, iki patates arasına bi köfte
Klasik erzurum dolması
canım çok teşekkür ederim cevabın için..hepatit a yı kesin yaptırıyorum kızamığı da bi araştırayım bakiim
içinde kalınca içinde patlıyo anacım örnek ben.. :) bence bütçe ayır kendine hem birikim yap hem de kendine biraz ayır..
bence çok değil. 1200 olsa aylık 100tl olur. ama 3-4 ayda bir alışverişe çıkıldığını düşünürsek 1000tl az bile olabilir
canım ellerine sağlık.. pizzadan sonra aklıma portakallı irmiği de soktunuz..
anaaam ye ye nereye kadar:))
ben de atıyorum park yatağına şarkı söyleye söyleye kendi kendine oynaya oynaya uyuyor.. ben 2 yaşını 3 ay geçiyordu alıştırmıştım 1 gün zor oldu çok ağladı sonra alıştı..ankaraya gidince ayağımda sallıyorum mecburen orda çok şimariyo çünkü
ayy sorma valla şimdi hesaplıyorumda en az bi700 800 gidecek off ki ne offf
çağırmazmıyız bacım tabikisi çağırırız hatta ankaralıların hepsini toplarız kızılay buluşma yerimiz olur
hasan pasa tam tersi kızzzköfteli oyuk yapıp içine patetes püresi dolduruyorsun allah seniii
beni de çağırın
bende bende ama bende çocuk yok alırmısınız aranıza :)
sırf siz buluşunca görümceme ankaraya gelirim bak heee
Görümcemde gül döküp yollarda bekliyordu ya beni
bizimkisi klasikti akşam iş çıkışı beni almaya geldi birlikte yemeğe gittik ordan çıkışta da sinemaya; zaten avm ye uğrayıp kahve almam gerekiyordu; bir de bebek mağazası bulduk fiyatlar baya uygundu yeğene 3 tane daha tulum badi vari şeyler aldık
sirkeci bana sorsaydın, büyük beden al derdim. herkes 0-3 ay ya da 3-6 ay getiriyor, etiketleri bile koparılmadan duruyor.
sizde ankaradamısınız yoksa ne güzel ankaralı bol var burda :)
ewet canım bende ankaradayım sen ne taraftasın?
seni niye çağırsınlar
beni çağırdılar özel mesajla
beni seviyolarmış
ben böcüğe gidicem ya yakında
dark ben galiba 15güne muğlaya gelicem gibi
sirkeci bana sorsaydın, büyük beden al derdim. herkes 0-3 ay ya da 3-6 ay getiriyor, etiketleri bile koparılmadan duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?