Kirli Çıkılar )))

ben sımdılık cıkıyorum kızımı dısarı cıkarıcam cok guzel bır hava var
derfat kızılaya gezmeye geldıgın zamanlar haberleselım goruselım ıstersen.. cocuklar ıcınde ıyı olur.....

tabiki canım havalar bi ısınsın çıkarız gezmeye hem biz hemde çocuklar kaynaşır

salı günü eşim 1 çeyrek ve 1 gram altın aldı 50 tlda para verdi ALLAH bereket versin.
Sizlerin sayesinde bayağı bişeyler yapmaya başladık keşke daha önce keşfetseydim burayı daha önce tanısaydım sizleri hepinizi seviyorum

Canım doğru diyonda alışcam zamanla galiba....Bu arada lazer olayını tuttum heee bendemi gitsem yahu iyiymiş 4 ay tüysüz gezmek bi araştırayım valla...Ay sanki benim eşimi anlatmışsın azcık bakımsız olayım hemen laf sokuyo kaşın çıkmış bıyığın çıkmış göbek yapmışsın yine.... offff

alıntı yapmayı bılmıyorumda sıradan yazayım bayadır uyeyım ama telden olunca hıc bıse ogrenememısın
oncelıkle allah bereket versın derfat cok guzel oluyo walla bırıkım. herzaman beklerım kızlar ben kızılayda oturuyorum en sanslınız benım sanırım benım mekan bulusma noktası olur sırkecı ve kalplı(nıe bole dedım bılmıorum daha guzel sankım sızlerde olun tabı tum ankaradıkler olsun ınanın cocuksuz muhabbetede ıhtıyac oluyo ne zaman uygun gorursenız ben buralardayım opuyorum hepnızı

sirkeci bana sorsaydın, büyük beden al derdim. herkes 0-3 ay ya da 3-6 ay getiriyor, etiketleri bile koparılmadan duruyor.

hanımlar kanda baktırdığımda negatif çıktı ama ben hala regl olmadı hiç belirtide yok hala en son 2 ocakta olmuştum nerdeyse 2 ay olacak ya hergün bugün olur diyerekten bekliyorum ama hala yok

sizde ankaradamısınız yoksa ne güzel ankaralı bol var burda :)

ewet canım bende ankaradayım sen ne taraftasın?

evet ne kadar cok ankaralı var, en cimri, en pimti ve en kirliler ankaradan , meslek olarak da öğretmenlerden çıkıyormuş anlamış olduk

seni niye çağırsınlar
beni çağırdılar özel mesajla
beni seviyolarmış

ben böcüğe gidicem ya yakında

dark ben galiba 15güne muğlaya gelicem gibi

böcek nerelerde ki

bir de CİN CON ELİF var, unutmuşum kusura bakma emi? sen benim hemşomsun. kendisi rehber örtmeni. anmış olalım, buradan sevgilerimizi yollayalım

sirkeci bana sorsaydın, büyük beden al derdim. herkes 0-3 ay ya da 3-6 ay getiriyor, etiketleri bile koparılmadan duruyor.

büyük beden olunca bebek temmuz ağustos aynı filan olacak orası yanar sıcaktan şimdi çok ince tiril tiril şeyler çıkmamıştı 2 aya kadar çıkar dediler ben de girmişken elim boş çıkmayayım dedim çünkü gerçekten çok uygun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…