Kirli Çıkılar )))

kaç para vercen aplaaaaaaaa
ucuza gitmem

o depresif haller yok mu
ne parası kızım ya,altın takçem ben sana.
sen gel yeter ki.

erken de evlenince aynı durum güzelim,o süreç her yaşta aynı işliyor.illaki uyum zamanı çözülmesi gereken bir dünya düğüm oluyor.
19 yaşında evlendim ben de.25 ve üstü iyi diye düşünüyorum.

olan herşeyde bir hayır vardır inş. senin içinde herşey çok güzel olcak canım nasibimiz bu yaşta buldu napalım ama adaptasyonu cidden bana zor geldi zaman işte bakalım

ben sımdılık cıkıyorum kızımı dısarı cıkarıcam cok guzel bır hava var
derfat kızılaya gezmeye geldıgın zamanlar haberleselım goruselım ıstersen.. cocuklar ıcınde ıyı olur.....

patates dolması ne baaaaaaaaaa

ivet ben paylaşmıştım faydasını görürsen yaz bize de

haknur canım istek ve ihtiyaç olarak ayırırsan her zaman karda olursun ... ihtiyaçlarımızı alırsak kirli çıkı isteklerimizi almaya baslarsak oo evni yolunu zor buluruz

kızlar haknur konusunu açmışken ben de sorayım
yıllık kişi başı 1000 lira kıyafet masrafı çok değil değil mi
içine bot mont eşofman da dahil
seyyahım neden sordun yoksa sende kızına tam bir senede 1000 lira mı harcadın ben netten lcw den kızıma alırım hep ve tam 1 yılda 1 000 tl küsür kıyafet almısım arada baska yerlerden aldıklarım da tabiki oluyor. onu görünce çok oldugunu düsündüm ve destur cekip ondan sonra kızıma bir sey almadım 3-4 ay ama simdi nerdeyse 300 tl lik alis veris yaptım bunda seneye giyeceği montu badileri vb seyler var. bir kaçı yeni sezon sadece.

ellerin sağlık canım ya ben kusbası et alır düdüklüde haslar sonrada tereyağda çevirimi adına kebab deriz bizim düğün yemeğimizdir. kavurma dediğiniz sey nasıl oluyor :44: nasıl yapılır :26: lokantada kavurma isteyince ince ince kusbasında küçük doğranmıs et domates biberli bir sey geliyor otantik tavasında . valla annemde hep benimki gibi yapar . anlatırmısın

haknurcum burdada istek ihtiyaç devreye giriyor benim saçlarım 7 yıldır röfleli yılda 2 kez dip röflesi yaptırırım 90 tl veririm . dipler çıkıncada severim o görüntüyü ve kullanırım asla çirkin olmaz. sen ilk defa yaptırcaksan o kadar gider röfle iyi yere yaptırılmalıdır yanı paraya kıyılmalıdır allah korusun yanar falan. bu ihtiyaç bence çünkü tek tük beyazım var ve saçlarım açık mecbur geliyor bana ama tek tük beyazın bile yoksa asla yaptırma saçlar mahvoluyor bence en güzeli doğal ama bakımlı saçlar . sonra kıl tüy için lazere gider 5 -6 ayda bir 350 375 arasıda ona veririm e oda ihtiyaç kıllı kıllı gezilmez eşim kıldan nefret eder ha bende sevmem ama o ayrı görmeye tahammül etmez bakımsızlık olarak değerlendirir çok tüylü bile değilim -ağdanın 10 gün sonra çıkması ve tam temzlik için en az 20 gün beklenmesini anlamıyor. ee bende parama yeter gücüm diyorum veriyorum lazere 4 ay sıfır tüyle geziyoum. sonrada yavas yavas çıkıyor ve ergenlerin tüyleri gibi hissedilmeden büyüyor.

ne güzel dua canım amin insallah bugun hayırlı haber vermek isterim size
92,85 den 4 gr aldım.
allahım bereketini versin inş.
ya kızlar bu altın böyle kalırsa ben çok zarar edecem...
yaza çıkar 105 leri filan görürüzumarım :26:
darksea cım öle deme ya çok altın borçlu insan var düğün yapcaklar var 105 de çıkmasın kontrollu artsın yavaş yavas

patates dolması ne baaaaaaaaaa

ivet ben paylaşmıştım faydasını görürsen yaz bize de

patates dolması şöyle oluyor şimdi
patatesleri yuvarlak yuvarlak dilimliyorsun
sonra kıymanın içine baharat ve bulgur katıp yoğuruyorsun
patatesler ne kalınlıkta ve büyüklükteyse elinde o şekil köfte yapıyorsun
tost gibi düşün, iki patates arasına bi köfte
tencerede yağ ve salçayı yakıyorsun, su ekliyorsun biraz, bu tost şeklindeki malzemeyi diziyorsun ve pişiriyorsun

çıkısınız ya sorayım dedim
botla montla geçebilir bile
yani çok değil demenizi bekliyorum

sanan pepino diyesim geliyo

canım çok teşekkür ederim cevabın için..hepatit a yı kesin yaptırıyorum kızamığı da bi araştırayım bakiim

içinde kalınca içinde patlıyo anacım örnek ben.. :) bence bütçe ayır kendine hem birikim yap hem de kendine biraz ayır..

kızlar haknur konusunu açmışken ben de sorayım
yıllık kişi başı 1000 lira kıyafet masrafı çok değil değil mi
içine bot mont eşofman da dahil

bence çok değil. 1200 olsa aylık 100tl olur. ama 3-4 ayda bir alışverişe çıkıldığını düşünürsek 1000tl az bile olabilir

canım ellerine sağlık.. pizzadan sonra aklıma portakallı irmiği de soktunuz..
anaaam ye ye nereye kadar:))

En iyi taktik bu sadece ben uyguluyorum sanıyordum tek değilmişim???

Ama ben artık emreyi uyutmuyorum cnm 3 gecedir maşaallah kendisi uyuyor sende alıştırsana ilk gün sadece zorlandımmm

ben de atıyorum park yatağına şarkı söyleye söyleye kendi kendine oynaya oynaya uyuyor.. ben 2 yaşını 3 ay geçiyordu alıştırmıştım 1 gün zor oldu çok ağladı sonra alıştı..ankaraya gidince ayağımda sallıyorum mecburen orda çok şimariyo çünkü

haaa
patates oturtmanın tencere versiyonu yani
o değil de hasan paşa mıydı ki haşlanmış patatesten yuva yapıyorsun da köfteyi içine koyuyorsun o güzel
haşlanmış patatese bayılırıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım

benim de pötibör diyesim geliyor
yemekte balık varmış üşeniyordum ama gideceğim
bu arada dün l carnitine de aldım ama tek içimlik sıvı olanlardan 3 tane aldım haftaya denerim artık

allrıght
sana da olly dicem
zaten aklımda tutamıyorum
zaten ben herkese bi lakap takarım
bütün öğrencilerim pakizedir mesela
şımarık pakize yaramaz pakize cimcime pakize

olly selvanın hazır limonlu portakallı irmikleri var
ama tabi kendin katsan daha güzel olur diğerleri acil durumlar için

Son düzenleme:

patatesi her haliyle severim

ama eşim kızartma dışında pek sevmez

Canım bu mübarek günde, bu güzel duaya AMİN AMİN AMİN. Herkeslerin duaları kabul olsun İnşallah

ben sımdılık cıkıyorum kızımı dısarı cıkarıcam cok guzel bır hava var
derfat kızılaya gezmeye geldıgın zamanlar haberleselım goruselım ıstersen.. cocuklar ıcınde ıyı olur.....

sizde ankaradamısınız yoksa ne güzel ankaralı bol var burda :)

güzel bir sey olur oturtma gibi

de o zaman

hasan pasa tam tersi kızzz köfteli oyuk yapıp içine patetes püresi dolduruyorsun allah seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…