Kirli Çıkılar )))

bitanem benim benim hamurun içerisinde yarım çay bardağı sıvıyağ oluyor ya o nedenle sert olmuyor
ortalama süre 30-40 dk demiştim fırınlarımızın pişirme süreleri farklı olabileceği için ortalama süre veriyorum
elossanın mutfağında da bazı hamur işleri için not düşmüştüm pişirme süresini fırınlarınızın pişirme sürelerini göz önünde tutarak ayarlayın diye

Son düzenleme:
iyi aksamlar hanimlar yine pizza yapiyorum iyi sardi beni.... resimde cekiyorum ama koymayi beceremeyebilirim

bende senın tarıfını ılkınde cok pıısrdım ve sert oldu ıkıncı yapıısmda az pıısrdım ve tam hazır pızza gıbı oldu eşimde ogun eve gelınce pızzacıya gıdelım dedı benım pıssa yaptıgımı gorunce ve tadı gusel olunca hıc gıtmeyız dah dedı.

sımdıde kokolu ıslak bııs ıstedı bende ıslak kek yapıyorum pışiyor

altın düştükçe düşüyor ne zaman çıkacak bu yaramaz aman iliğini kururttum altınıın aldığımdan beri düştükçe düşüyor

hımm şimdi anladım canımcım ben o notlarını görmemişim tabiki fırından fırına değişir ben sıvıyağ koymadığım için dikkatimi çekmemiş canım jeton yeni düştü

iyi aksamlar hanimlar yine pizza yapiyorum iyi sardi beni.... resimde cekiyorum ama koymayi beceremeyebilirim

becerirsin canım foto bekliyoruz eklenti ekle kısmı var cevap yazdığımız kısımda ordan ekleceksin telden çektiysen daha kolay yükleniyor boyutu küçük olduğu için

güle güle okusun kızın kitaplarını
bana da az önce bi arkadaşım tel açtı. çay içmeye gelcez diye. biz az önce içeri girdik ve müthiş migren ağrım tuttu dışarı çok soğuktu kabul etmedim inşallah ayıp olmamıştır. biraz yatcam inşallah geçer ayağa kalkınca sallanıyor başım.
sağol canım bilgilendirdiğin için.
zaten o çiğneme tableti normal hapa dönüştürülmüş.
ben de evlenmeden önce daha kansızdım evlenince eşim sayesinde daha çeşit yemek ve soğan tüketmeye başladım düzeldi sanırım biraz.

sağol canım cepten bi ara baktım senin mesajı gördüm zaten çarşıdaydım gittim aldım ilacı..

canım ev konusunda çok kararsızsın ya.. gerçekten de o insanın kafasında takılı duran bi durum. İnşallah en hayırlısını Rabbim size de nasip eder.

bilmiyorum biz faizle bişey almadık yani bereket konusunu bilemiycem ama kk kullanırken hiç bereket olmuyordu.
bizim bundan 1 buçuk yıl önce elimizde 40 bin tl vardı.
bizim şu an oturduğumuz evler de 80 bindi.
40 bin kredi çeksek 2 yılda biterdi yani 6 ay sonra evimiz tamamen olabilirdi. ama biz kayınpederden borç istedik parası vardı vermedi. biz de bişey yapmadık. faiz olayını hiç bi alternatif gibi düşünmedik.
bu kooperatif olmasa yap sat düşünüyorduk ama topraktan değil de oturup taksiti devam edenlerden.tabi onun için yarısı tamam olmalı.

canım siz çok sık il değiştirmiyecek misiniz?
ben sizin yerinizde olsam dükkan düşünürdüm küçük paranız yetecek bi dükkan.. geliri eve göre yüksek masrafı az olur.

ılk once kızımı ekldım yapabılyomuyum dıye bakalım

Eklentiler

• $IMG_20110901_101500.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_20130211_161302.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 27
ahanda olmus sımdı pızzayı eklıyorum...

Eklentiler

• $IMG_20130216_191156.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_20130216_192758.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_20130216_195559.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 28
Merhabalar kirli çıkılar

Bana da yer var mı?

Nickim değişti,yeni üyelik aldım,birkaç aydır da yoktum doğal olarak listeden silinmişim.

tekrar listeye girmek istiyorum, uygun mudur?

farmasiiiiiiii farmasiiiiiiiiiiiiiiiiiii duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu gelen topiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ayak sesleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…