dün gece tavuk oldum erkenden uyumuşum zaten öyle rüyalar gördüm ki eşim yine beni pazarda bekletiyordu onun yüzünden ojeleri istediğim gibi alamıyordum filan sabah iyi fırça oldu adam rüyada bile bekletiyorballı sirke sen nerdesin yaww
dün gece yoktun özledim ama
kızlar benim aile hekimi kan tahlili istemişti.
kansızlık için
sonuç hemoglobin 12.5
demir 46 (düşük diyor buna)
ferritin 11 çıktı.
kan ilacı yazdı ama daha alamadım sizce çok elzem mi?
maltofor fol mu ne öyle bişey. çiynenen tabletten onun dişe zararı olur mu??
delibocuk ve selin
kızlar ne çok yazmışsınnız Allah muhabbetinizi artırsın bi gece yoktum pc yi açtım 40 sayfa oy oy oy...........
okuycam ama azimliyim
altın çakılmış ben buna ilgisi varmı yokmu bilmiorum ama ''papa gitti kavga bitti'' diorum:)))
eşimle düşünüoruz bi yerden kaynak bulup altın alalım diye buldugumuz kaynak 500 lirayı geçmio içine tükirim:))))
sonna kredi çekip altın almak konusu açıldı ikimzi birden aynı şeyi düşündük hayyyıııııııııırrrrrrr!!!! aslında mantıklı gibi gözüküo 5.000 lira krediye 350 lira dosya masrafı ve faiz binio 9 aylık süreçte....
fakat bizim şu an maaşımızla ödediğmiz ödemelerimzde 2 tane faizli iş var birincisi arabanın krediisi ikinci benim öğrenim kredim eve giren paramız 4.500 bin hayrını göremioz desem yeridir tamam gene biriktirioruz Allahım bereketini versin ama gelenle biriken arasında uçurum var.... dedikki böyle birikim yapcamıza giç yapmayalım kalsın istemioruz!!!!!!!!almayıveririz napalım...
ama ev alırken gene gircez galiba faiz işine çok canım sıkılıo faizsiz en az 5 yıl beklememiz lazım o zmana kadar ev fiyatlarıda artcak , para biriktirdiğimizi görenler sürekli borç istiycek çevremizde çok öle insanlar sizin nasıl olsa 3-4 yıl ihtiyacınız yok biz kullanalım veririrz size diye vermek bişey diil cidden sonra kötü oluyosun insanlarla....
almak için 3 seçenek var
1. kredi(faizli)
2. emin evim(onunda adının değiştirilmiş oldugunu düşünüorum) güvenli bulmuorum kendimce faiz konusunda ama tam içeriğini bilemiorum
3. para biriktirmek??????
napcaz biz!!!!
birazdan dışarı çıkcam arkadaşımla buluşcam hemde eşime doğum günü hediyesi olan fenerin orjinal formasını alcam hadi bakalım:)))
Gıdada dediğinde haklısın ama giyecekte taksit olunca iyi oluyo hem bütün ihtiyaçlarını gideriyorsun hemde sıkışmadan ödüyorsun...bu konuda sana katılmıyorum cnm...Ayrıca doğum günü için yaptığım harcama burda baya bi göze batmış heralde geçende bir arkadaş gündeme getirmişti onuda anlamış değilim...
Ayrıca dediğin gibi daha birşey görmemiş olabilirim geçmişte konuştuklarınızla ilgili ama geçmiş duruyor hala arka sayfalarda canım okudum okuyorumda onları günden güne yazdıklarınızı az çok biliyorum....Evet güzel topik olmuş her telden var....En alta düşmüş olduğun notuda anlamadım neden böyle bişey demek istedin durup dururken anlamadım?
canım sana naptıgını soran bendim onun için yazma ihtiyacı hissettim öncelikle sana yargılanmış sorgulanmış eleştrilmiş gibi hissettirdiğim için özür dlerim amacım bu diildi... tüm samimiyetimle sölüorum sadece merak ettim naptın diye? kazanan sensin harcayan sensin burda bana tek kelime laf etmek düşmez? ama bu kadar harcadım diyince ister istemez aklımda hani naptıki acaba diye bi izlenim oluştu ve bunu dile getirdim gözüme battıgından diil yani..... herkesin harcamısı kendini ilgilendirir.... yani yazsan ble bundan sonra gündeme getirenin ben olmıcamdan emin olabilirsin....böyle anlaşıldığım için çok üzüldüm.....
canım sana naptıgını soran bendim onun için yazma ihtiyacı hissettim öncelikle sana yargılanmış sorgulanmış eleştrilmiş gibi hissettirdiğim için özür dlerim amacım bu diildi... tüm samimiyetimle sölüorum sadece merak ettim naptın diye? kazanan sensin harcayan sensin burda bana tek kelime laf etmek düşmez? ama bu kadar harcadım diyince ister istemez aklımda hani naptıki acaba diye bi izlenim oluştu ve bunu dile getirdim gözüme battıgından diil yani..... herkesin harcamısı kendini ilgilendirir.... yani yazsan ble bundan sonra gündeme getirenin ben olmıcamdan emin olabilirsin....böyle anlaşıldığım için çok üzüldüm.....
SELAM KIZLAR.
çarşıya çıktık kızımla,çok ama çok güzel kitaplar aldık.böyle kitapsever bir çocuğum olduğu için çok mutluyum.diğer çocukların oyuncakçıda verdiği tepkileri veriyor yavrum kitap alırken.
önce bir gözü dönüyor,sonra saldırıyor,onu da alalım anne,şu kitabı da,şunu da derken koca bir çanta kitapla çıkıyoruz her defasında.mutlaka indirim ve hediye kitap ta veriyorlar sağolsunlar.adamların hoşuna gidiyor kızımın tepkileri.
az daha çarşıda dolandıktan sonra bir kaç alacağım için markete geçtim,haydi oradan da pazara.
ayaklarım sızladı artık.eve dönelim derken arkadaşım aradı,akşama sizdeyiz diye.severim kendilerini.gelin dedim haliyle.
ama ev temizliğini yarına bırakmıştım,gelir gelmez giriştim,2 tepsi börek,çikolatalı kek,ve un kurabiyesi attım fırına.çoook yoruldum çok.
salonum kaldı temizlenecek,ee tabii akşam yemeği,mutfağın kalan işleri derken bir daha uğrayamam.
çok fazla yazışmayın anlaştık mı.
iyi akşamlar kızlar aferin çok fazla yazmamışsınızBende ekmek aldım geldim yemeklerimi koydum akşamkş menüm;
ıspanak yemeği
arpa şehriye çorbası
karalahana salatası
vişne kompostosu
canım geçen hafta senden pizza tarifi almıştım kuzenler gelmeyince bende yapmamıştım, şimdi hamuru yoğurdum malzemeleri hazırladım bekliyorum, mayalanmasını, ama sanki hamur biraz sert oldu gibi, neyse yapıp yiyince yazarım nasıl olduğunu, bilmiyorum becerebildim miben yemek ve hamur işlerinde pek becerikli değilim de
kızlar bu hafta bir kaç kere baktım ama tam takip edemedim sizleri, ilk hafta biraz yoğundu bide tatile alışınca yorgunlukta fazla oldu
haftayada öyle, pazartesi, 4,5 şök, salı 6,7 ler şök çarşamba genişletilmiş veli toplantısı, perşembe 8 ler şök, daha 8 tanede ayrı rapor istediler, yaw bu meb bizi icice evrak yazan memur haline getirdi kaymakamlık sınav yaptı yok sınavsonuçlarının doruların yüzdelik değeri, yok kaynak kitap inceleme daha bi dolu şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?