Kirli Çıkılar )))

senfat bişeyi 40 kere sölersen olurmuş lafına istinaden mi muglaya gitcem diyip durdun ; yok eğer 40 olmadıysa bende yardım edim canım:)))

kızlar bugün alışveriş konusunda kudurdum kudurdum:))))
önce eşime alcam formayı aldım taraftaryum var burda ordan eşime fener forması aldım 70 liraya sonna bütün gün gezdiğim için evde yemek yoktu dogum gününü bugün kutlim didim aldım yemeğe çıkardım kocişi:))) önce anlamadı yemrek yedik arabada bagajda poşet var alıp gelirmisin dedim o arada yanımdada bi tane pembe etipuf getirmiştim bide minik bi tane pasta mumu cebimdede bi tane çakmak attım o arabaya gidip gelene kadar tabağına etipufun üstüne mumu diktim yaktım geldiğinde çok şaşırdı çünkü yaşpastayı dün gece yemiştik ve o yemeğin üstüne pasta yiycek halimiz kalmamıştı:)) burda çok şık bi balık restoranına götürdüm ve hayatımda ilk kez dil balığı yedim nefisti tek bir tane kılçığı yoktu bayıldım rabbim ne güzel şeyler yaratıyo dedim:)))
yemeğimizi yedik 100 tl de hesap ödedim:)) ohhhh .... rahatladım:))

sonna bugün maviden kendime iki tane swet aldım biri 30 tl ikisi 40 tl idi 2 tane aldım:)) kandırmaca ama iyi oldu:))

yemekten sonnaburda bi market var kocişi oraya götürdüm 50 tl likde mutfak alışverişi yaptım çoğu stoktu ama iyi oldu
6 tl yumuşatıcı 6 tl idi markasını hatırlamıorum ama güzel kokuodu kokusunu beğendiğim için vede ucuz diye aldım:)))
4 lt çamaşır suyu 2.25 tl ye düşmüş oda uygun geldi 8 lt de çamaşır suyu aldım :))
sonna eve geldim:) yoruldum

bu arada bugün ev sahibinin eşi eşimi aramış kadın demişki sizle açık konuşcam ev kirasını 500 den 575 e yükseltmek istioruz.... eşimde ben bi hanımla konuşim sizi arıcam dedi
ama bi anda 75 çok fazla geldi bana eşim 30 tl istiodu bende max. 50 olsun dedim ama kiramızı bi gün bile aksatmadık 15 inde otomatik ödemede yani hiç aksatmadan elektriğimiz suyumuzu her bişeymizi ödüoruz .... bence bunu göz önünde bulundurması lazım vede siz ne kadar düşünüosunuz diye sorması lazımdı bana saçma geldi biraz...
eşimle konuştuk her an ev alabiliriz durumları ayarlayıp bilmiorum kafam çok karışık.....

güle güle giyinsin bebişler aldıklarınızı canım..
forum avm mi ne vardı sanki orda dimi..

cağ kebabı yiyeydiniz ne pis boğazım ya
amin canım amin

deliböcüğüm buldu
topiğin altınları gömücez
ben kazıcam onları

hiç fiziki altınımız yok ne yazık ki hacker olsan daha iyi iş çıkarırsın

bu arada verdiğin link açılmıyor.

kızlar elimde okuduğum 3 kitabım vardı
doğumdan önce bitireyim dedim
sonra milli eğitimden haber geldi
kitap okuma yarışması yapılcakmış
yani çocuklar okuyacak ve sınava tabi tutulacaklar
bulunduğum yerde iki okuldan ben ve başka bi öğretmen seçilmiş
bi kitap verdiler, okuyup 20 soru hazırlıcam
eşim hallediyor tabi bu getir götür işlerini
diyorum ki, deseydin doğum izninde eşim
diyor ki dedim, olsun demişler

bu arada bi kitap da ben aldım evlilikle ilgili, etti mi sana 5 kitap
kuran da okuyorum, doğumdan önce cüzlerimi bitirip hatim indireyim dedim, oldu 6
kitaplara gömülmem gerekirken ben burayı okuyorum, o da ayrı mesele

sevimsizim güle güle kullansın bebişler canım cicilerini sizede afiyet olsun.
selincim eşinde güle güle giysin formasını canım süprizide beğendimcanım kira olayına gelince 75 çok istemiş canım bence maxımum 50 tl olmalı diye düşünüyorum annemlerde öyle yapmışlardı canım
seyyah yeni işine bayıldım canım

selincim eniştenin yeni yaşı hayırlı olsun
formasını güle güle kullansın

stokları da çok uyguna almışsın canım bereketli olsun

maşallah sevimsizim

kızlar kullandığınız çamaşır deterjanının markası ve memnuniyet dereceniz nedir ?

bütün bebişler ve minik kızımız güle güle güzel günlerde kullansınlar cicilerini
teşekkür ederim
selin aldıklarınızı güle güle kullanın
ayrıca ev sahiplerine de Allah vicdan versin biraz
burada da acayip kira istiyorlar
ama biz memnunuz ev sahibimizden
güle güle giyinsin bebişler aldıklarınızı canım..
forum avm mi ne vardı sanki orda dimi..

cağ kebabı yiyeydiniz ne pis boğazım ya

önceden de söylemiştim galiba, cağ kebabı sevmiyorum
bazen eşimin hatrı için gidiyorum, yemiş gibi yapıyorum
benimkileri de o yiyor genelde

selincim %10 enflasyona göre 550 olmalı ama bizim ev sahibi de 360 dan 400 yaptı

evde çoluk yok çocuk yok ev ilk günkü gibi duruyor kira tıkır tıkır ödenir bunları göz önünde bulundurmuyorlar işte

karanfilcecim ya ben seni nedense hep kapalı hayal ediyorum doğrumu acaba?Bide nedense papatyayıda öyle hayal ediyorum

gule gule giysin tum bidiklar... bende hafta icinde aldim ilkeye mont kazak pantolon seneyede giyebilecegi birseyler aldim.... gercekten guzel indirim war lcw da...

gule gule giysin tum bidiklar... bende hafta icinde aldim ilkeye mont kazak pantolon seneyede giyebilecegi birseyler aldim.... gercekten guzel indirim war lcw da...

ilkecikte güle güle giysin canım evet indirimler bayağı güzel ama ben biraz daha inmesini bekliyorum sezon sonu seneye içinde bişeyler almak istiyorum

alabalığın yanına yaptığım fırında soğanlı kekikli patates

Son düzenleme:
Hanımlar ben kaçıyorum eşim geliyormuş yemek ve çay faslı var yarın akşama kadar eşim evde gelemem akşam o işe gidince gelebilirim çok fazla bişey kaçırmam inş hepinizi seviyorum kocaman öpüyorumALLAH a emanet olun.

bugün ben de girdim lc ye alacak hiç bi ihtiyaç çıkaramadım..

bu kış 3 kazak almışım
1 etek
1 çizme
1 kaban
1 eşarp

ben bu yıl bol bol mutfak araç gereçlerine çalıştım sanırım

ama beni mağazalara girdiğimde en çok iten şey şu oluyor..
yeni aldığım hiç bişeyi doğru dürüst giymiyorum.
neye takıldıysam sürekli aynı şeyleri giyip duruyorum işte buna çok sinir oluyorum
yani alacağım bişeyin kullanışlı olup olmayacağını ya da sevip sevmeyeceğimi kestiremiyor ve alamıyorum..
ve yeni almama rağmen dolap bekleyen giysileri gördükçe de üzülüyorum yaa

https://www.....................php?v=135318709970745

dün akşam gülmekten çatladığım engin altan düzyatan bombası

al benden de o kadar..bizimki koltukta uyuyordu ben izledim..bugün de anlata anlata bi hal oldum hürriyetin web anasayfasında varmış o da izlemiş
kızlar kullandığınız çamaşır deterjanının markası ve memnuniyet dereceniz nedir ?
renklilere ucuzda ne bulursam alıyorum rinso felan çünkü kirlemeden günlük programda yıkıyorum.
beyazlara persil matik
siyahlara da perwoll koyu renkler için sıvı deterjan kullanıyorum düşük sıcaklıkta yıkandığından kalıntısı kalıyor

karanfilcecim ya ben seni nedense hep kapalı hayal ediyorum doğrumu acaba?Bide nedense papatyayıda öyle hayal ediyorum
canım karanfilimi doğru tahmin etmişsin ama papatya açık. burda kuaförden kozmetikten epeyce bahsediyor nerden aklına geldi kız Allah iyiliğini versib

yaa kızlar saç maç açılmışken..
benim saçlarım çok ince telli zayıf bişeyler..
sanki insanlar boyatınca daha bi havalı duruyor saçlar.
boya saçları güçlendiriyor mu??
ya da fön çekmek filan bakımdan sayılır mı??
çünkü ben onları hiç yapmıyorum ama sönük bişey oysa tam tersi olmalı dimi hiç kimyasal sürmedim güpgür capcanlı olmalı ama değil.. bu benim saç tipimle mi alakalı acaba sizler o güzel saçları elde etmek için ne yapıyorsunuz???

neye takıldıysam sürekli aynı şeyleri giyip duruyorum işte buna çok sinir oluyorum
yani alacağım bişeyin kullanışlı olup olmayacağını ya da sevip sevmeyeceğimi kestiremiyor ve alamıyorum..

aynı ben bakınız aşortmanım

bebem engin altan düzyatanı google yaz açılır
bak oly de gülmüş hürriyette de varmış
çok komikti gerçekten
sevimli hayırlı ossun aldıkların

saç tipini de etkisi vardır da benim saçlarım acaiip gür ve kalındır
boyanın da daha da kalınlaştırdığını söylüyor kuaför
ben bugün yıkasam kurutmasam yarını bırak ertesi güne kadar ıslak kalabilir kendi kendine o kadar kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…