- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
evin fiyatını yüksekten göstermek nasıl oluyor bilmiyorum ama benim bildiğim % 75 ine kadar kredi verebiliyorlar belki yeni konut kredisi kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler
şu an en uygun kredi garantide 0.76 dan veriyor.
al benden de o kadar..bizimki koltukta uyuyordu ben izledim..bugün de anlata anlata bi hal oldum hürriyetin web anasayfasında varmış o da izlemiş
renklilere ucuzda ne bulursam alıyorum rinso felan çünkü kirlemeden günlük programda yıkıyorum.
beyazlara persil matik
siyahlara da perwoll koyu renkler için sıvı deterjan kullanıyorum düşük sıcaklıkta yıkandığından kalıntısı kalıyor
canım karanfilimi doğru tahmin etmişsin ama papatya açık. burda kuaförden kozmetikten epeyce bahsediyor nerden aklına geldi kız Allah iyiliğini versib
canımcım ben sormuştum fotonu ben görmedim sanırım ben bi önceki msjımdada yazdım nicklerinizden esinlendim bana öyle bi çağrışım geldi ondan sordum yani ee papatyacım o güzel fotodan koyda bende göreyim seni olmamı?kızlar canlar....
yetişilmiyor bu aralar size...
ara ara okudum yazılanları...
bir arkadaş sormuş papatya kapalı mı diye...
yok be canım kapalı değilim. hatta fotolarımı koymuştum bir ara.
suunuy abla sağolsun bana papatya gibisin gerçekten demişti...
neyse...
aksine süslü bir hatunum...
selincim o zam fazla değil mi...
biz ev sahibimizin huysuzlukları sayesinde ev sahibi olduk. belki de vardır herşey de bir hayır...
seyyahcım yeni işin harika...
farmasi canım senin oğlanlar ve özlemin kızıda çok tatlı. rabbim nazarlardan korusu.
ayrıca şu pizza bayağı tutulduı. ben de yapmıştım bir kere. hamuru azıcık kalın oldu. bir daha ki sefere fırın tepsisine yapacağım.
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
Peki baktığınız evler ne kadar ? Şimdi biz de ufaktan bakmaya başladık evlere. Ben diyorum ki ikinci el olsun ama bahçeli emek gibi merkezi bir yer olsun içini geçeceğimiz zaman yaptırabiliriz hem kirası da revaçta olur. Ama biyandan da gelecek vaadeden yerler de kulağa hoş geliyor; annem de tutturmuş ikinci el ev mi olur sıfırlara bak.banka adı vermek uygunmudur bilmiorum ama finans bank %95 e kadar kredi verio ev fiyatını yüksek gösterek kendi sayfasında var...
ee selin kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi yaparmış derler.
Peki baktığınız evler ne kadar ? Şimdi biz de ufaktan bakmaya başladık evlere. Ben diyorum ki ikinci el olsun ama bahçeli emek gibi merkezi bir yer olsun içini geçeceğimiz zaman yaptırabiliriz hem kirası da revaçta olur. Ama biyandan da gelecek vaadeden yerler de kulağa hoş geliyor; annem de tutturmuş ikinci el ev mi olur sıfırlara bak.
Peki baktığınız evler ne kadar ? Şimdi biz de ufaktan bakmaya başladık evlere. Ben diyorum ki ikinci el olsun ama bahçeli emek gibi merkezi bir yer olsun içini geçeceğimiz zaman yaptırabiliriz hem kirası da revaçta olur. Ama biyandan da gelecek vaadeden yerler de kulağa hoş geliyor; annem de tutturmuş ikinci el ev mi olur sıfırlara bak.
bizim amacımız evi alalım içine de bir kiracı bulalım ki kredisinde bize biraz destek çıkabilsin borcu bizi yormasın. Şu an oturduğumuz ev kendimize ait burayı ilk gördüğümde kiracı yeni çıkmıştı o kadar berbattı ki Allahım ben bu evde mi oturacağım gidip kirada otururum daha iyi demiştim yapılınca adam oldu. ondan dolayı ikinci el ama emek mebusevleri civarı diyorum çünkü yeri çok merkezi olur ailelere uzak olmayız.canım oturdugunuz ev siizndi galiba kira diil ben senin yerinde olsam sıfır alırdım ikinci evimi neden yaşlı bina alıosun iyi bi muhitten sıfır cillop gibi alırdım:))
bekleme derdiniz yok bişey yok yeni evler tercihim olurdu ankaradan bahsetmişsin emek nasıl bi yer bilmiorum ama onuda sölim:))))
ilk bakacağım yer orası senfat.
ben hayatını okurken peygamberimizi de sevdirsin,tarihi anlatımı değil de biyografi gibi yazılmış bir kitap olsun istiyorum.
malum bu konulara vakıf çok arkadaşımız var burada.güzel öneriler gelecektir diye umuyorum.
günaydın hanımlar , elektrikler bugün yine 6 saat kadar olmayacak , elektrikler gitmeden bir bakayım dedim... cuma akşamından beri yorgan döşek yatıyorumgüya uyuyorum .. en fazla yarım saat yarım saat sonra ya ağrılarla ya da öksürükle uyanıyorum... insan hasta olmadan sağlığın kıymetini bilmiyormuş...akşam ayaklarımın altına viks sürüp kalın çorabı geçirdim en azından bir kaç saat uyanmadan uyuyabildim ...
banusultan, çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama ilkokula gidiyorsa "365 günde sevgili peygamberim" kitabını tavsiye ederim... timaş yayınlarından.. kızım 5 yaşında ve akşamları ona bir kaç sayfa okuyorum.. ilgiyle dinliyor sonra alıp bir de kendi okumaya çalışıyor sıpa :)
helin geçmiş olsungünaydın hanımlar , elektrikler bugün yine 6 saat kadar olmayacak , elektrikler gitmeden bir bakayım dedim... cuma akşamından beri yorgan döşek yatıyorumgüya uyuyorum .. en fazla yarım saat yarım saat sonra ya ağrılarla ya da öksürükle uyanıyorum... insan hasta olmadan sağlığın kıymetini bilmiyormuş...akşam ayaklarımın altına viks sürüp kalın çorabı geçirdim en azından bir kaç saat uyanmadan uyuyabildim ...
banusultan, çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama ilkokula gidiyorsa "365 günde sevgili peygamberim" kitabını tavsiye ederim... timaş yayınlarından.. kızım 5 yaşında ve akşamları ona bir kaç sayfa okuyorum.. ilgiyle dinliyor sonra alıp bir de kendi okumaya çalışıyor sıpa :)
Günaydınlar
Dün yazmıştım,beğenen arkadaşlar olmasından bazılarınızın okuduğunu anladım ama farmasi gördü mü bilemedim çoğu sayfayı okudum yorum da bulamadım.
Ben birkaç aydır yokum,yeni üyelik aldım önceden orchidea idi nickim tekrar listeye girmek istiyorum.
Ayrıca başka bir birikim başlığına da katıldım ama ana birikim değil sadece bozukluklarımı yazıyorum acaba sorun olur mu buraya katılmam da? Yoksa oradan çıkarım?
tarıfını alsaydınya denerdık topikcekkbugün bir börek yedim
yediğim en güzel börekti diyebilirim
ariel hem beyaz hem renkli dıgerlerı temızlemıyor gıbı gelıyorya annemden alıskanlıkk :26:kızlar kullandığınız çamaşır deterjanının markası ve memnuniyet dereceniz nedir ?
yaa kızlar saç maç açılmışken..
benim saçlarım çok ince telli zayıf bişeyler..
sanki insanlar boyatınca daha bi havalı duruyor saçlar.
boya saçları güçlendiriyor mu??
ya da fön çekmek filan bakımdan sayılır mı??
çünkü ben onları hiç yapmıyorum ama sönük bişey oysa tam tersi olmalı dimi hiç kimyasal sürmedim güpgür capcanlı olmalı ama değil.. bu benim saç tipimle mi alakalı acaba sizler o güzel saçları elde etmek için ne yapıyorsunuz???
ismen hatırladım seni
aklımda da ...da yaşadığın kalmış
belki de yanlış hatırlıyorum
ama bu nicki kesinlikle hatırlıyorum
helincim çok geçmiş olsun.....günaydın hanımlar , elektrikler bugün yine 6 saat kadar olmayacak , elektrikler gitmeden bir bakayım dedim... cuma akşamından beri yorgan döşek yatıyorumgüya uyuyorum .. en fazla yarım saat yarım saat sonra ya ağrılarla ya da öksürükle uyanıyorum... insan hasta olmadan sağlığın kıymetini bilmiyormuş...akşam ayaklarımın altına viks sürüp kalın çorabı geçirdim en azından bir kaç saat uyanmadan uyuyabildim ...
canım istersen ekonomi bölümündeki 20 sayfaya yazı yaz ne olrsan gene gel diyo burda bizi farmasi senin dediğin yere bende yazıom:)) takma bunları nikin değişmiş olabilir,başka bi topiğe yazıo olabilirsin,önemli olan her ayın sonunda farmasiye bildirim yap tamamdır:))) arada sohbetimizede katılırsan seviniriz:)))))Günaydınlar
Dün yazmıştım,beğenen arkadaşlar olmasından bazılarınızın okuduğunu anladım ama farmasi gördü mü bilemedim çoğu sayfayı okudum yorum da bulamadım.
Ben birkaç aydır yokum,yeni üyelik aldım önceden orchidea idi nickim tekrar listeye girmek istiyorum.
Ayrıca başka bir birikim başlığına da katıldım ama ana birikim değil sadece bozukluklarımı yazıyorum acaba sorun olur mu buraya katılmam da? Yoksa oradan çıkarım?
aynen meyve yemeyi en sevdiğim zaman aç karnına oturup bi tabak meyve yiyip özellikle muz ve ve elma yiyip 2 saat sonnada kahvaltı yapmak benim için paha biçilemez:)günaydın kızlar
9 gibi kalktım, tuvaleti yıkadım
bi tane elma aldım elime ve yazdıklarınızı okudum
annem kahvaltıya çağırdı
saat 12de oraya gidicez
o zamana kadar bol bol meyve yerim
hem meyve için en doğru zaman, aç karnına
helin geçmiş olsun
ben seni rüyamda gördüm bu gece
daha doğrusu şöyle gördüm:
sen beni arıyorsun, kızını telefona veriyorsun
böyle yarım yamalak konuşuyorum onunla
o bıcır bıcır konuşuyor tabi
ismen hatırladım seni
aklımda da vanda yaşadığın kalmış
belki de yanlış hatırlıyorum
ama bu nicki kesinlikle hatırlıyorum
benimde aklımdan pizza geçiodu ama evde kaşar yok yarına yapim bari:)))))))) afiyet bal şeker olsun:)))tarıfını alsaydınya denerdık topikcekkoldumu yani şimdi
ariel hem beyaz hem renkli dıgerlerı temızlemıyor gıbı gelıyorya annemden alıskanlıkk :26:
sakın karanfılcecım sacında beyaz yoksa boyaya bulasma derım. zaten bı kere boyaya basladınmı sonu yok gıbı bısey ve sacın daha cok yıpranır . bakım balsamları -bıtkı yagları-onarıcı serumlar kullan -yumurta zeytınyag sarımsak ez sür ben faydasını göruyorum . fönlü sac bakımlı görunur boyalı sacta ama özundafön sacı cok yıpratıyor keske cekmesem ama olmuyor röflelı sac fonsuz dısarı cıkamıyorum yoluk yoluk oluyor. ayrıca rofl e boyandan daha cok yıpratır unutma
sabah kalktım pizza hamuru mayaladım sımdı pıstı uff harıka oldugelin kahvaltıyaa hadeee
seyyah bu arada ısbulmuusn hayırlı olsun ne ? canımm
ılke hanım dustu ıyımı
kimse sormamış yeni işimi:44::44::44:
fazla ev almak daha mantıklı canımsenfat bişeyi 40 kere sölersen olurmuş lafına istinaden mi muglaya gitcem diyip durdun ; yok eğer 40 olmadıysa bende yardım edim canım:)))
kızlar bugün alışveriş konusunda kudurdum kudurdum:))))
önce eşime alcam formayı aldım taraftaryum var burda ordan eşime fener forması aldım 70 liraya sonna bütün gün gezdiğim için evde yemek yoktu dogum gününü bugün kutlim didim aldım yemeğe çıkardım kocişi:))) önce anlamadı yemrek yedik arabada bagajda poşet var alıp gelirmisin dedim o arada yanımdada bi tane pembe etipuf getirmiştim bide minik bi tane pasta mumu cebimdede bi tane çakmak attım o arabaya gidip gelene kadar tabağına etipufun üstüne mumu diktim yaktım geldiğinde çok şaşırdı çünkü yaşpastayı dün gece yemiştik ve o yemeğin üstüne pasta yiycek halimiz kalmamıştı:)) burda çok şık bi balık restoranına götürdüm ve hayatımda ilk kez dil balığı yedim nefisti tek bir tane kılçığı yoktu bayıldım rabbim ne güzel şeyler yaratıyo dedim:)))
yemeğimizi yedik 100 tl de hesap ödedim:)) ohhhh .... rahatladım:))
sonna bugün maviden kendime iki tane swet aldım biri 30 tl ikisi 40 tl idi 2 tane aldım:)) kandırmaca ama iyi oldu:))
yemekten sonnaburda bi market var kocişi oraya götürdüm 50 tl likde mutfak alışverişi yaptım çoğu stoktu ama iyi oldu
6 tl yumuşatıcı 6 tl idi markasını hatırlamıorum ama güzel kokuodu kokusunu beğendiğim için vede ucuz diye aldım:)))
4 lt çamaşır suyu 2.25 tl ye düşmüş oda uygun geldi 8 lt de çamaşır suyu aldım :))
sonna eve geldim:) yoruldum
bu arada bugün ev sahibinin eşi eşimi aramış kadın demişki sizle açık konuşcam ev kirasını 500 den 575 e yükseltmek istioruz.... eşimde ben bi hanımla konuşim sizi arıcam dedi
ama bi anda 75 çok fazla geldi bana eşim 30 tl istiodu bende max. 50 olsun dedim ama kiramızı bi gün bile aksatmadık 15 inde otomatik ödemede yani hiç aksatmadan elektriğimiz suyumuzu her bişeymizi ödüoruz .... bence bunu göz önünde bulundurması lazım vede siz ne kadar düşünüosunuz diye sorması lazımdı bana saçma geldi biraz...
eşimle konuştuk her an ev alabiliriz durumları ayarlayıp bilmiorum kafam çok karışık.....
rinso ladım bu sefer onu deniyorum canım memnunumkızlar kullandığınız çamaşır deterjanının markası ve memnuniyet dereceniz nedir ?
hayırlı olsunkızlar bizim şu an altın olarak 250 gram altınımız var düğünden gelen...
ev kredilerine baktık ve beğendiğim bi siteen ev var biz birikime dokunmadan ev fiyatını yüksek gösterip evin tamamını çekelim dioruz
6 yıl , aylık ödemesi 2.700 lira olcak o altında bizim garantimiz olsun dioruz.... arabamızda durcak satmıcaz....
eşim pazartesi bankaya gitcek ay bilmiorum ya.......
banka adı vermek uygunmudur bilmiorum ama finans bank %95 e kadar kredi verio ev fiyatını yüksek gösterek kendi sayfasında var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?