Kirli Çıkılar )))

banka adı vermek uygunmudur bilmiorum ama finans bank %95 e kadar kredi verio ev fiyatını yüksek gösterek kendi sayfasında var...

bilmem nicklerinden öyle hissettim öyle bi çağrışım yaptı bende.

canımcım ben sormuştum fotonu ben görmedim sanırım ben bi önceki msjımdada yazdım nicklerinizden esinlendim bana öyle bi çağrışım geldi ondan sordum yani ee papatyacım o güzel fotodan koyda bende göreyim seni olmamı?

banka adı vermek uygunmudur bilmiorum ama finans bank %95 e kadar kredi verio ev fiyatını yüksek gösterek kendi sayfasında var...
Peki baktığınız evler ne kadar ? Şimdi biz de ufaktan bakmaya başladık evlere. Ben diyorum ki ikinci el olsun ama bahçeli emek gibi merkezi bir yer olsun içini geçeceğimiz zaman yaptırabiliriz hem kirası da revaçta olur. Ama biyandan da gelecek vaadeden yerler de kulağa hoş geliyor; annem de tutturmuş ikinci el ev mi olur sıfırlara bak.

ee selin kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi yaparmış derler.

sirkecim aslında şu ana kadar araamızda bi problem yoktu ev sahibiyle aramızda neden yoktu bir kere bi telefonda görüşmedik gerek kalmadı ne bizim ona ne onların bize...
bide bebek olunca ona bu evde oda yok:))) hadi geçtim 3-4 ay yanımda yatabilir sorun diil ona göre ayarlarız ama kadınla bugün eşim konuşuo
kadın dioki''ben 3e 5 e bakan insan diilim ama o 25 lira benim çocuklaırımın okulda yemek parası

şuda var durumları kötü diil hani kötü olsa bi nebze dersin gene eşi otelde müdür kadın sırf çocuklara bakmak için çalışmıo ama 25 lirayı dert edio ve bunu bize zora koşuyo.... fikrimizi bile almadan.... buda tabi sinir etti bizi....
en son eşime ''sözü uzatmaya gerek yok biz 575 düşünoruz verirkende 550 düşünmüştük son anda 500 e vermeye karar verdik az daha 500 e vercektik dedi ama bizim onkdan bundan haberimiz yok yane bize 500 dedi tamam dedik öncesini sonrasını bilmiruz .....
eşimde''x hanım biz ev almayı düşünoruz eger bu şekilde davranırsanız bu planımızı öne çekebiliriz ve 2 aya kadar evden çıkarız '' dedi
kadında '' o zaman ben bi eşimle konişim size dönerim dedi 550 için''

döncekmiş bize bizde 550 derse tamam dicez ama bu arada ev bakmaya başlıcaz ... bakalım kısmet....:)))))

baktıgımız evler 160-170 bin arası en fazla 4 yaş binalar ikinci el yani....
bizim ilk elden almaya vaktimiz yok sirkecim şu an için sölüorum hani bitmesi,elektiriğinin suyunun doğal gazının bağlanması falan filan....
bide bizim oldugumuz yer her ne kada istanbul gibi olmasada istanbula bağlı ve o yüzden pahalı malesef
benim istediğim bi kaç site burda belli siteler ikisindede ev var biri yüksek giriş,3+1 ,ankastre mutfak,güney cephe diğeri benim şu anda oturdugum sitede
1. kat hem zemin,3+1 ,kuzey cephe,mutfağı benim evimin resmindekiler gibi ama ben bu sonuncusunu istemiorum
hem hemzemin hem mutfağını sevmiorum bu evin hemde kuzey cephe.....

canım oturdugunuz ev siizndi galiba kira diil ben senin yerinde olsam sıfır alırdım ikinci evimi neden yaşlı bina alıosun iyi bi muhitten sıfır cillop gibi alırdım:))
bekleme derdiniz yok bişey yok yeni evler tercihim olurdu ankaradan bahsetmişsin emek nasıl bi yer bilmiorum ama onuda sölim:))))

bizim amacımız evi alalım içine de bir kiracı bulalım ki kredisinde bize biraz destek çıkabilsin borcu bizi yormasın. Şu an oturduğumuz ev kendimize ait burayı ilk gördüğümde kiracı yeni çıkmıştı o kadar berbattı ki Allahım ben bu evde mi oturacağım gidip kirada otururum daha iyi demiştim yapılınca adam oldu. ondan dolayı ikinci el ama emek mebusevleri civarı diyorum çünkü yeri çok merkezi olur ailelere uzak olmayız.

günaydın hanımlar , elektrikler bugün yine 6 saat kadar olmayacak , elektrikler gitmeden bir bakayım dedim... cuma akşamından beri yorgan döşek yatıyorum güya uyuyorum .. en fazla yarım saat yarım saat sonra ya ağrılarla ya da öksürükle uyanıyorum... insan hasta olmadan sağlığın kıymetini bilmiyormuş...akşam ayaklarımın altına viks sürüp kalın çorabı geçirdim en azından bir kaç saat uyanmadan uyuyabildim ...

banusultan, çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama ilkokula gidiyorsa "365 günde sevgili peygamberim" kitabını tavsiye ederim... timaş yayınlarından.. kızım 5 yaşında ve akşamları ona bir kaç sayfa okuyorum.. ilgiyle dinliyor sonra alıp bir de kendi okumaya çalışıyor sıpa :)

günaydın helincim
ve de geçmiş olsun Allah şifalar versin canım

Günaydınlar

Dün yazmıştım,beğenen arkadaşlar olmasından bazılarınızın okuduğunu anladım ama farmasi gördü mü bilemedim çoğu sayfayı okudum yorum da bulamadım.

Ben birkaç aydır yokum,yeni üyelik aldım önceden orchidea idi nickim tekrar listeye girmek istiyorum.

Ayrıca başka bir birikim başlığına da katıldım ama ana birikim değil sadece bozukluklarımı yazıyorum acaba sorun olur mu buraya katılmam da? Yoksa oradan çıkarım?

günaydın kızlar.
dün gece 2 ye kadar oturduk arkadaşlarla.
sonra evi topla,bulaşıkları hallet,çocukları yatır derken yattığım gibi uyumuşum.
helinim geçmiş olsun,dün aldık kuzumun kitaplarını,peygamberimizle ilgili 2 tane daha aldım hayatını anlatanın dışında.gözüme kestirdiğim 3 kitap daha kaldı.elindekileri bitirsin onları da alacağım.
kızım 4 e gidiyor.tam zamanı yani şimdi.okuduğunu anlayıp,yorumlayacak,özümseyecek yaşta.
lavin hoşgeldin.kimse birikimin ne olduğuna aldırmıyor burada.3-5 kim ne biriktirirse canım.

günaydın kızlar
9 gibi kalktım, tuvaleti yıkadım
bi tane elma aldım elime ve yazdıklarınızı okudum
annem kahvaltıya çağırdı
saat 12de oraya gidicez
o zamana kadar bol bol meyve yerim
hem meyve için en doğru zaman, aç karnına

helin geçmiş olsun
ben seni rüyamda gördüm bu gece
daha doğrusu şöyle gördüm:
sen beni arıyorsun, kızını telefona veriyorsun
böyle yarım yamalak konuşuyorum onunla
o bıcır bıcır konuşuyor tabi

ismen hatırladım seni
aklımda da vanda yaşadığın kalmış
belki de yanlış hatırlıyorum
ama bu nicki kesinlikle hatırlıyorum

bugün bir börek yedim
yediğim en güzel börekti diyebilirim
tarıfını alsaydınya denerdık topikcekk oldumu yani şimdi
kızlar kullandığınız çamaşır deterjanının markası ve memnuniyet dereceniz nedir ?
ariel hem beyaz hem renkli dıgerlerı temızlemıyor gıbı gelıyorya annemden alıskanlıkk :26:

sakın karanfılcecım sacında beyaz yoksa boyaya bulasma derım. zaten bı kere boyaya basladınmı sonu yok gıbı bısey ve sacın daha cok yıpranır . bakım balsamları -bıtkı yagları-onarıcı serumlar kullan -yumurta zeytınyag sarımsak ez sür ben faydasını göruyorum . fönlü sac bakımlı görunur boyalı sacta ama özunda fön sacı cok yıpratıyor keske cekmesem ama olmuyor röflelı sac fonsuz dısarı cıkamıyorum yoluk yoluk oluyor. ayrıca rofl e boyandan daha cok yıpratır unutma

sabah kalktım pizza hamuru mayaladım sımdı pıstı uff harıka oldu gelin kahvaltıyaa hadeee

seyyah bu arada ısbulmuusn hayırlı olsun ne ? canımm

ismen hatırladım seni
aklımda da ...da yaşadığın kalmış
belki de yanlış hatırlıyorum
ama bu nicki kesinlikle hatırlıyorum

Evet o benimmm

ama çok tekrarlamayalım geçmişi, çok bilindiğimden ve kk'da da çok ziyaretçi gezindiğinden böyle bir değişim yaptım.

Son düzenleme:
helincim çok geçmiş olsun.....

canım istersen ekonomi bölümündeki 20 sayfaya yazı yaz ne olrsan gene gel diyo burda bizi farmasi senin dediğin yere bende yazıom:)) takma bunları nikin değişmiş olabilir,başka bi topiğe yazıo olabilirsin,önemli olan her ayın sonunda farmasiye bildirim yap tamamdır:))) arada sohbetimizede katılırsan seviniriz:)))))

aynen meyve yemeyi en sevdiğim zaman aç karnına oturup bi tabak meyve yiyip özellikle muz ve ve elma yiyip 2 saat sonnada kahvaltı yapmak benim için paha biçilemez:)
bugün bende erkenciyim eşim kalkana kadar gidim bende az evi mevi toplm:)))

benimde aklımdan pizza geçiodu ama evde kaşar yok yarına yapim bari:)))))))) afiyet bal şeker olsun:)))

akşam bir çırpıda yaptığım çikolata damlalı kekim,peynirli kırma böreğim,haşhaşlı mercimekli böreğim ve un kurabiyem.
üşenmedim ekledim bu sefer farmasi.

ılke hanım dustu ıyımı

kimse sormamış yeni işimi:44::44::44:

fazla ev almak daha mantıklı canım
kızlar kullandığınız çamaşır deterjanının markası ve memnuniyet dereceniz nedir ?
rinso ladım bu sefer onu deniyorum canım memnunum
hayırlı olsun

SELİNCİM 0.95 ÇOK garantiden yapılandırma yaptık ordan çekmiştik 0.85 ki sen ilk defa çekeceksin daha uygun çekersin tüm bankalarla konuşun derim
güney olsun yüksek giriş olabilir benim ev 1. kat memnumun mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…