Kirli Çıkılar )))

deryayla sen gülmekten öldüreceyniz beni
o güzel saçlar derken?? hangimizden bahsediyosun sanki pantene reklamı oyuncularına soru soruyosun yavyum:)))
saç tipinle alakalı olabilir
ince telli sanırsam
fön çekmekle alakası yok fön iyice yatıştırıp düzleştirir
ben boyattıktan sonra daha az yağlandı haliyle yağlı saç ağırlaşıyor benim de gıcığıma gidiyor
şimdilerde ise bigudiye sardım akşamları yıkayıp hafif kurutuyorum biraz da saç köpüğü sürüp sarıyorum sabaha kadar bekliyor..2 gündür yapıyorum çok hoşuma gitti valla havalı oldu..bi dene istersen hacimlendirir

ay farmasim bi parca istemissin ben sana tepsiyi gondereyim ama seninkilerin yaninda esamesi okunmaz. nede olsa yillarin lezzeti wardir elinde

hepinizin saçları güzeldi işte

bigudi filan geçici ama boyatsam mı acaba

hiç boyatmadım saçımı açıyorum diye heycanlandım bi anda
boyatsam hangi renk boyatırdım ki hangi renk giderdi..

gerçekten boyalı saçlar kalın görünüyor.

ay farmasim bi parca istemissin ben sana tepsiyi gondereyim ama seninkilerin yaninda esamesi okunmaz. nede olsa yillarin lezzeti wardir elinde

çok teşekkürler canımmmmmmmmm estağfirullah
seninkiler de eminim çok güzeldir

Allah rahatlık versin kızlar

benim büyük oğlan beni şöyle güzelce bir marul yaptı ( masaj yaptı elleri dert görmesin kuzumun )
uyumuş kalmışım uyandım pc mi kapatmaya geldim

kızlar kullandığınız çamaşır deterjanının markası ve memnuniyet dereceniz nedir ?
bende perwol serisi var renkliler için mavisi beyazlar işin beyazı siyahlar kotlar için de siyahı var bir de yünlü kazaklar için pembesi var; gimatta 4 litresini 12 liraya buluyorum alıyorum. Bir de beyazlar için bildiğimiz karbonattan 1 tatlı kaşığı kadar ekliyorum daha bi beyaz oluyorlar bazen hatta azıcık da loc damlatırım.

bugün avm ye gittik güya eşime kot alacaktık ama istediğimizden bulamadık bana polo dan bir mont (ince bi şey imitasyon ama şık duruyor 70 liraya buldum) maviden de bir gömlek aldım (30 liraya) hiç tanımadığım bir kızı kafaladım bak bu gömlekler çok hoş iki tane olursa 59 a geliyor sen de beğen birlikte alalım dedim kız tamam dedi aldık birlikte

kızlar canlar....
yetişilmiyor bu aralar size...
ara ara okudum yazılanları...
bir arkadaş sormuş papatya kapalı mı diye...
yok be canım kapalı değilim. hatta fotolarımı koymuştum bir ara.
suunuy abla sağolsun bana papatya gibisin gerçekten demişti...
neyse...
aksine süslü bir hatunum...
selincim o zam fazla değil mi...
biz ev sahibimizin huysuzlukları sayesinde ev sahibi olduk. belki de vardır herşey de bir hayır...
seyyahcım yeni işin harika...
farmasi canım senin oğlanlar ve özlemin kızıda çok tatlı. rabbim nazarlardan korusu.
ayrıca şu pizza bayağı tutulduı. ben de yapmıştım bir kere. hamuru azıcık kalın oldu. bir daha ki sefere fırın tepsisine yapacağım.
şimdilik aklıma gelenler bunlar...

kızlar kullandığınız çamaşır deterjanının markası ve memnuniyet dereceniz nedir ?
tursilmatik kullanıorum indirimde diye almıştım memnunum beyaz ve renkliler için kullanıorum siyahlar içinde perwolün çakması bi marka var marketin kendi ürünü ama dışı aynı perwol gibi markası değişik onu almıştım memnunum siyahlar zaten çok kirlenmio yada belli etmio lekeyi falan onun çin sorun yaşamadım:))) eskiden ariel kullanıodum beyazlara ama pahalıydı ve israil malıydı die tursil matiğe geçiş yaptım memnunum güzel yane.....

selincim %10 enflasyona göre 550 olmalı ama bizim ev sahibi de 360 dan 400 yaptı

evde çoluk yok çocuk yok ev ilk günkü gibi duruyor kira tıkır tıkır ödenir bunları göz önünde bulundurmuyorlar işte

canım aynen evde çoluk yok çocuk yok geldiğimde evi mutfağı yağ içindeydi temizledim aspiratör saprarıydı resmen evi çiçek gibi yaptım bide benim evim bembeyaz duvarda leke gördüğüm an sinir oluorum hemen bi elimde cif bi elimde bez o lekeyi yok ediorum daha yeni badana olmuş gibi benden sonra girenin boyamasına gerek yok ...
faturalar desen öle..... huysuz diiliz eşimde bende .... ev kirası 500 dediler tamam dedik girdik eve pazarlık bile yapmadık .... komşudan şikayet yok ... ben bilmiom daha ne istiolar bu gidişle bizi ev sahibi yapcaklar
aynen varya en berbat huyum bi kota taktıysam hep o kotu giyyorum ve kotlarımla duygusal bağ kuruorum:))) kazak tişört bişeyi beğendiysem hep o üstümdedir nadiren giyerim kendimi içinde rahatsız hissettiysem bişeyin o dolapta durmaktan eskir....

ben saçımı 16 yaşından beri boyatıorum :))))) çok küçük bi yaş biliorum ama saç tellerim benimde gayet kalındır
boyatmak işe yararmı bilemicem ama benim kızkardeşim kuaför ve saçları o kadar güçsüzki naptıysa olmadı boyatmalar röfleler maskeler neler neler gene aynı gene aynı aslında var ama güçsüz oldugu için bi tutam duruo hatta kafasının derisi görünüo hala uğraşıo en son baya koyu bi renge boyatmıştı bişey bulursa sölicem sana:))

kızlar bizim şu an altın olarak 250 gram altınımız var düğünden gelen...
ev kredilerine baktık ve beğendiğim bi siteen ev var biz birikime dokunmadan ev fiyatını yüksek gösterip evin tamamını çekelim dioruz
6 yıl , aylık ödemesi 2.700 lira olcak o altında bizim garantimiz olsun dioruz.... arabamızda durcak satmıcaz....

eşim pazartesi bankaya gitcek ay bilmiorum ya.......

evin fiyatını yüksekten göstermek nasıl oluyor bilmiyorum ama benim bildiğim % 75 ine kadar kredi verebiliyorlar belki yeni konut kredisi kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler

şu an en uygun kredi garantide 0.76 dan veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…