yaa kızlar saç maç açılmışken..
benim saçlarım çok ince telli zayıf bişeyler..
sanki insanlar boyatınca daha bi havalı duruyor saçlar.
boya saçları güçlendiriyor mu??
ya da fön çekmek filan bakımdan sayılır mı??
çünkü ben onları hiç yapmıyorum ama sönük bişey oysa tam tersi olmalı dimi hiç kimyasal sürmedim güpgür capcanlı olmalı ama değil.. bu benim saç tipimle mi alakalı acaba sizler o güzel saçları elde etmek için ne yapıyorsunuz???
hepinizin saçları güzeldi iştederyayla sen gülmekten öldüreceyniz beni
o güzel saçlar derken?? hangimizden bahsediyosun sanki pantene reklamı oyuncularına soru soruyosun yavyum:)))
saç tipinle alakalı olabilir
ince telli sanırsam
fön çekmekle alakası yok fön iyice yatıştırıp düzleştirir
ben boyattıktan sonra daha az yağlandı haliyle yağlı saç ağırlaşıyor benim de gıcığıma gidiyor
şimdilerde ise bigudiye sardım akşamları yıkayıp hafif kurutuyorum biraz da saç köpüğü sürüp sarıyorum sabaha kadar bekliyor..2 gündür yapıyorum çok hoşuma gitti valla havalı oldu..bi dene istersen hacimlendirir
ay farmasim bi parca istemissin ben sana tepsiyi gondereyim ama seninkilerin yaninda esamesi okunmaz. nede olsa yillarin lezzeti wardir elinde
bende perwol serisi var renkliler için mavisi beyazlar işin beyazı siyahlar kotlar için de siyahı var bir de yünlü kazaklar için pembesi var; gimatta 4 litresini 12 liraya buluyorum alıyorum. Bir de beyazlar için bildiğimiz karbonattan 1 tatlı kaşığı kadar ekliyorum daha bi beyaz oluyorlar bazen hatta azıcık da loc damlatırım.kızlar kullandığınız çamaşır deterjanının markası ve memnuniyet dereceniz nedir ?
seyyah ne zaman geliyosun muğlaya?
gelim mi
40 olmuştur artık
gel kız. beni görmeden de gidersen
gelirsem bir günlüğüne gelip dönücem
sana vakit ayırabilir miyim bilmiyorum
ama beni çok çok çok seversen bişiler düşünebilirim
tursilmatik kullanıorum indirimde diye almıştım memnunum beyaz ve renkliler için kullanıorum siyahlar içinde perwolün çakması bi marka var marketin kendi ürünü ama dışı aynı perwol gibi markası değişik onu almıştım memnunum siyahlar zaten çok kirlenmio yada belli etmio lekeyi falan onun çin sorun yaşamadım:))) eskiden ariel kullanıodum beyazlara ama pahalıydı ve israil malıydı die tursil matiğe geçiş yaptım memnunum güzel yane.....kızlar kullandığınız çamaşır deterjanının markası ve memnuniyet dereceniz nedir ?
selincim %10 enflasyona göre 550 olmalı ama bizim ev sahibi de 360 dan 400 yaptı
evde çoluk yok çocuk yok ev ilk günkü gibi duruyor kira tıkır tıkır ödenir bunları göz önünde bulundurmuyorlar işte
aynen varya en berbat huyum bi kota taktıysam hep o kotu giyyorum ve kotlarımla duygusal bağ kuruorum:))) kazak tişört bişeyi beğendiysem hep o üstümdedir nadiren giyerim kendimi içinde rahatsız hissettiysem bişeyin o dolapta durmaktan eskir....bugün ben de girdim lc ye alacak hiç bi ihtiyaç çıkaramadım..
bu kış 3 kazak almışım
1 etek
1 çizme
1 kaban
1 eşarp
ben bu yıl bol bol mutfak araç gereçlerine çalıştım sanırım
ama beni mağazalara girdiğimde en çok iten şey şu oluyor..
yeni aldığım hiç bişeyi doğru dürüst giymiyorum.
neye takıldıysam sürekli aynı şeyleri giyip duruyorum işte buna çok sinir oluyorum
yani alacağım bişeyin kullanışlı olup olmayacağını ya da sevip sevmeyeceğimi kestiremiyor ve alamıyorum..
ve yeni almama rağmen dolap bekleyen giysileri gördükçe de üzülüyorum yaa
hepinizin saçları güzeldi işte
bigudi filan geçici ama boyatsam mı acaba
hiç boyatmadım saçımı açıyorum diye heycanlandım bi anda
boyatsam hangi renk boyatırdım ki hangi renk giderdi..
gerçekten boyalı saçlar kalın görünüyor.
evin fiyatını yüksekten göstermek nasıl oluyor bilmiyorum ama benim bildiğim % 75 ine kadar kredi verebiliyorlar belki yeni konut kredisi kullanan arkadaşlar bilgi verebilirlerkızlar bizim şu an altın olarak 250 gram altınımız var düğünden gelen...
ev kredilerine baktık ve beğendiğim bi siteen ev var biz birikime dokunmadan ev fiyatını yüksek gösterip evin tamamını çekelim dioruz
6 yıl , aylık ödemesi 2.700 lira olcak o altında bizim garantimiz olsun dioruz.... arabamızda durcak satmıcaz....
eşim pazartesi bankaya gitcek ay bilmiorum ya.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?