Kirli Çıkılar )))

farmasicim maşallah ben de oğlun gibiymişim bir kere gittiğim yerde ekmek istediğim için dayak yemişim o günden sonra annem onaylamadan hiçbişey yapmamışım
umarım oğlum da öyle olur maşallah gittiğim yerde genelde benden izin almadan bişey yapmaz ama çocuk işte bazen yapıyor kimseden bişey istemesini istemiyorum mesela gittiğim yeri dağıtmasını da istemem giderken de toplarım muhakkak

lcw gitmek farz oldu kızlar valla seyyah genç grubu var ya çok hoş şeyler oluyor ben bile kendime bakıyorum arkadaşım ordan giyinir mesela bu sene ben de alıcam ordan genç grubundan
ben de giysin eskitsin kafasındayım seneye hazrılık yapayım o yüzden markalı almıyorum oğluma sadece aykkabıyı markalı alırım ayak önemli çünkü
sevimsizzzzzzz a101di heralde bebek bezinde indirim var bebek bezi alacaksın zaten bir paket bari indirimli olsun

bugün buzluğumdaki hamurumu çıkarıp poğça yapacaktım sarma yapacaktım ev işimi bitirecektim ama kv yemeğe çağırdı
gelince sadece süpürdüm toz aldım diğer işler yarına kaldı
yarın evi silerim tuvalet bayoyu yıkarım c.tesi tavana kadar sildim mis gibi oldu
çamaşırım var onları sercem şimdi
ortalığı da topladım eeee yarın da mesai var ben artık yatayım değil mi

banu o yiyecekler ne öyle bacım nefis görünüyor
farmasi aşureyi severim yapsam mı acaba bak planıma ekliyim ben
yeni gelenler de olmuş hoşgeldiniz
valla unuttuğum varsa afolaaaa

eşin ne iş yapıyor cnım asker mi?
karanfil peki şalgamdan ne yapılıyo, nasıl yeniyo:26::26: bi de bebeem senin kocan ne iş yapıyo

aynı turp gibi yemeğin yanında yiyoruz abla.. tadı turp gibi değil safça sanki biraz daha değil mi?
ama erzurumda arasına et koyup mu ne fırında bişeyler yapıyorlardı sevimsiz gelince adını söylerr...
dur nette bişeyler buldum hayret Türkiyede de şalgam diyorlarmış

şalgam yemeği - Google'da Ara

bi de şalgam yapılıyor şu içtiğimiz var ya onu
içine kara havuç ve şalgamı atıyorlar mayalandırıyorlar

ay karanfillllll gece gece güldürdün allah da seni güldürsün canımm

kız ikiniz de okula gideceksiniz sanki 2 yaşında
çalışmak başka koşa koşa gelirsin o zaman tabi..
sen okula gidip akşam ders bitince eve geleceksin
hatta ve hatta devam zorunluluğu olmayan bi bölüm seçeceksin
kızzz gerçekten sen üniversite sınavına gir
el becerini gösterebileceğin bişi de olabilir..
sen paleontolojiyi genel kültür olarak okursun zaten
sana meslek lazım...
iş bulunabilen..
bak benim kayınvalideye 2 kursa giitti
hoca oldu el işi nakışı seramik vs..herbişey yapıyor
hanımı öğretmenler gününde aramazsak laf sokuyor
bi kv kadar da mı olamıyon kızz
az gayret ha gayret...

zaten o kayınvalideni de kıskanmıştım geçende anlattığında
aslında öypye bakmıştım ama yaştan kaçtı o sanırım
ama sılaya bakmaya kimse yok ki canım
saatlerimiz uymuyor ailem burda değil
du bakalım bişiler olcak ya

bi de şalgam yapılıyor şu içtiğimiz var ya onu
içine kara havuç ve şalgamı atıyorlar mayalandırıyorlar

ay karanfillllll gece gece güldürdün allah da seni güldürsün canımm

hiç güleceğiniz aklıma gelmemişti
sinirlendim ya çıktı gitti işte:))
bi de bi sağlıkçı eşi olarak bunlar çok normal oluyo var yaaa..
geçen kuzenim ve karısı doktora geldi kadın doğuma baktım ne konuşuyoruz adet düzensizliği vs

benim eşimin babasının mesleği ile ilgili ne komik hikayeler var ama daha fazla deşifre olmiim

selin, siz şimdi evi yaşadığınız yerden alırsanız, tayin olduğunuzda istediğiniz fiyat verilmezse kiraya verme durumunda zarar mı etmiş olursunuz:26:
ablacım biz burdan gittikten sonna evle ilgilencek kimse yok:))) onun için tedirginm giderken satcaz yada....

ben geldim ne çok yazmışsınız geçmişlerdeyim

gün boyu evleri gezdik durduk daha da çok gezecez gibi

aynen bizde bugün gezdik aman gezdikçe sinir oldum oldukça moralim bozuldu.... :)) inş durumlar sizde daha iyidir:)))

hani naftalin yada sabun koyarlar ya kokusu olsun güve yemesin diye onlar leke yapar diye biliyorum ben. Bir de batıl bir inanç vardır adetli bir kadın bakarsa dokunursa filan ondan da sararırmış.

deliböcük gelmiyo mu diyecektim ki bi baktım gelmiş eva da yok diyim de o da gelsin sahi epeydir yazmıyo, haberi olan var mı ki:26:

sen davem et çeneye bekleme yapma (trafik polisleri gibi oldum)
road runner gibi oldugumdan yetiştim; aslında daha hızlı da olurdum da araya bir de beyazları katlamaca ve yarın için yemek pişirmece kattım

afferim sana hamarat kız
ben erken yaticiiiim bu gece
yarın yeğenlerim gelecek

karanfil eşinin babasının mesleği ne ki
emekli öğretmen diyeyim ve konuyu kapatayım
deliböcük gelmiyo mu diyecektim ki bi baktım gelmiş eva da yok diyim de o da gelsin sahi epeydir yazmıyo, haberi olan var mı ki:26:

evet ben de onu diyecektim ama sanki tatile çıkmış gibi bi hali vardı bi yerlere gitmiş olmasınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…