vayyy beeezaten 1 yıl ancak giyiyor belki daha da az o yüzden çok önemli değil ağzı gözü yamuluversin..
benim en yakın arkadaşım merkez lcw'de tekstil mühendisi kız çocuk departında tasarımcı olarak çalışıyor
eskiden kalite ve ürün kontrolündeydi. çok ünlü çocuk markalarından bile daha fazla test yapıldığını, gönül rahatlığıyla giydirmemi söylüyor hep. bir çok biyolojik testten geçiyormuş. türkiyedeki en sistemli ve en hızlı çalışan tekstil ekibi bence
dikkat edin her hafta yeni ürün grubu geliyor
çok kaliteli yapmamalarının sebebi günümüz bakış açısıyla doğru orantılıymış
kullan-hızlı eskit-modası geçince de yenisini al
öyle anlatıyor valla..
karanfil ben de bu nasıl pişiyor dicektim çok güzel görünüyor da
genelde altı pişer üstü kalır falan fırında da deli olurum
kız seyyaah çok düşündün mü kız bu soruları ben bilmiyorum belki sirkeci bilir
canım bişiler tıkınmak istiyor ama ne istediğini bulamadım karanfilin patatesli sucuğu olsaydı ekmek arası yapardım şimcik...
(booom gece gece)
beyaz ve uzun bi turp mıuydu abla benim gösterdiğim ondan değil bak bundan bizimki tadı daha hafif bunun;kızlar aldıklarınızı güle güle kullansın bebişlerinizseyyah kıskanma sıla da güle güle kullansın battaniyesini karanfil bişey sorcam, eşim geçenlerde pazardan beyaz pembe bir turp almış. tadı kırmızı turptan farklıydı, yiyemedim ben. ama seninki gibi içi pembe değil, beyazdı. yoksa o turp değil de başka bişeymiydi acep:26: bilen var mı
kız seyyaah çok düşündün mü kız bu soruları ben bilmiyorum belki sirkeci bilir
canım bişiler tıkınmak istiyor ama ne istediğini bulamadım karanfilin patatesli sucuğu olsaydı ekmek arası yapardım şimcik...
(booom gece gece)
ooo
sen daha benim kafamda dolaşan saçma salak tilkileri bilsen
sıkıldıkça saracak yer arıyorum
beyaz ve uzun bi turp mıuydu abla benim gösterdiğim ondan değil bak bundan bizimki tadı daha hafif bunun;
Eki Görüntüle 635404
tüh bu mesajını görsem son resmi eklemezdim. tam senlik kalmış çünkü..
ben dibi kızarınca daha çok seviyorumyanık gibi durmuş ama gece gece mutfak lambasının da feri kalmamış
ayyyyyy nefis görünüyor acıktım daaaaa yaaaeskiden annem bi yemek yapardı ben nedense hiç yapmazdım bugün aklıma geldi yaptım. bugünkü menüm resim olarak:
Eki Görüntüle 635179
Eki Görüntüle 635180
Eki Görüntüle 635181
Eki Görüntüle 635182
ben oturacağım evi alırım diye düşünüyorumkızlar size bişey danışcam....
şimdi biz memuruz eşimde polis burda kalabilcemiz süre en az 3 yıl en fazla 7 yıl yani biz 7 yıl sonra burdan taşıncaz....
biz 6 yıl vadeyle ev aldığımızda tam giderken bu evin kredisi bitmiş olcak ve bizim oldugumuz yerde evimizle ilgilenebilcek kimse yok.!!!
giderken evimizide satmamız daha uygun olcak...
mesela 200.000 aldığımız ev faizle birlikte 250.000 mal olcak bize giderkende 6 yıl içinde o fiyatlara evi satıp gidicez satarsak eğer
bunun bize artısı para biriktirmiş olcaz ve burda kaldıgımız sürece kendi evimizde oturcaz....
diğer bi şeyde şu evi amasyadan alıp ki amasyada ev fiyatları burayla hemen hemen aynı burda alcamız 200.000 liralık bi evi amasyada daha güzelini alabiliriz o parayla hem memlekette biz evimiz olur orda ilgilenicek insalar var istemediğimiz kadar... emelekkte dikili bi ağacımız olur... satmayız ev bizim evimiz olur değer kazanır.... memlekete döndüğümüzdede oturcak bi evimiz olur ....
siz ne diosunuz? burdan alıp burda oldugumuz sürece kendi evimizde oturmakmı? memleketten alıp ordan kira almak mı?
evet bahçeli emekten eski binalardan alsak diyorumcanım ya emek bahçelideki evler çoğunlukla eski binalar.orda sıfır ev nerden bulacaksınız?
bi de çok pahalı semtler..annenin dediği gibi daha yeni geleceği olan yerlerden baksanız?
ya farmasiii şu çocukları nasıl böyle akıllı kuzu gibi yetiştirdin?
sen hiç evde duracak kişi değilsin
bu enerjiyle bu zekayla..
gerçekten kız ev sana dar geliyor..
şu kpss yi geçecem diye kasacağına
yeni bi bölüm okusana be seyyah??
2009 gibi diş teknik sekreterliği diye bi bölüm açıldı
2 senelik mezunlarını verdi.
diş hastaneleri o sene çocukları kapış kapış yaptılar
2.00den fazla maaş alıyorlar şimdik
biz eşimin kardeşine yazdırmadığımıza çok pişman olduk
ben geldim ne çok yazmışsınız geçmişlerdeyim
gün boyu evleri gezdik durduk daha da çok gezecez gibi
biz buna şalgam ya da şalga diyoruz ablacım yaa..:26: ama bizim ne dediğimize bakma sen eşim bizim köy için Türkçeyi sizin gibi değişik kullanan bi topluluk daha görmedim diyoruzun turplardan değildi canım ya, yuvarlaktı. dışı beyaz ve pembe, işte bundan
sen hiç evde duracak kişi değilsin
bu enerjiyle bu zekayla..
gerçekten kız ev sana dar geliyor..
şu kpss yi geçecem diye kasacağına
yeni bi bölüm okusana be seyyah??
2009 gibi diş teknik sekreterliği diye bi bölüm açıldı
2 senelik mezunlarını verdi.
diş hastaneleri o sene çocukları kapış kapış yaptılar
2.00den fazla maaş alıyorlar şimdik
biz eşimin kardeşine yazdırmadığımıza çok pişman olduk
şimdi napıyor?? 1500 liraya adamları işettiryor sinirlerim yine tepeme çıktı bak.. estağfirullah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?