Kirli Çıkılar )))

bdvde konu açılmış aklıma düştü benim de
hani sandıkta dolapta çok bekleyen şeyler olur ya sararır
heryeri sararsa anlarım da bi yeri sararır genelde
sandık lekesi derler
nasıl oluyor niye oluyor niye bi yeri sararıyor
ben anlamıyorum bu olayı
nedir

Son düzenleme:
kızlar aldıklarınızı güle güle kullansın bebişleriniz seyyah kıskanma sıla da güle güle kullansın battaniyesini karanfil bişey sorcam, eşim geçenlerde pazardan beyaz pembe bir turp almış. tadı kırmızı turptan farklıydı, yiyemedim ben. ama seninki gibi içi pembe değil, beyazdı. yoksa o turp değil de başka bişeymiydi acep:26: bilen var mı

kız seyyaah çok düşündün mü kız bu soruları ben bilmiyorum belki sirkeci bilir

canım bişiler tıkınmak istiyor ama ne istediğini bulamadım karanfilin patatesli sucuğu olsaydı ekmek arası yapardım şimcik...
(booom gece gece)

vayyy beee
adamlar ne planlar yapıyorlar tabi..
karanfil ben de bu nasıl pişiyor dicektim çok güzel görünüyor da
genelde altı pişer üstü kalır falan fırında da deli olurum

aynen fırında pişmiş gibi işte canım pişmeme sorunu da yok. tadı da güzeldi yani biz baya yedik
az bişeyden deneyin beğenirseniz yaparsınız.

ooo
sen daha benim kafamda dolaşan saçma salak tilkileri bilsen
sıkıldıkça saracak yer arıyorum

beyaz ve uzun bi turp mıuydu abla benim gösterdiğim ondan değil bak bundan bizimki tadı daha hafif bunun;

tüh bu mesajını görsem son resmi eklemezdim. tam senlik kalmış çünkü..
ben dibi kızarınca daha çok seviyorum yanık gibi durmuş ama gece gece mutfak lambasının da feri kalmamış

ooo
sen daha benim kafamda dolaşan saçma salak tilkileri bilsen
sıkıldıkça saracak yer arıyorum

sen hiç evde duracak kişi değilsin
bu enerjiyle bu zekayla..
gerçekten kız ev sana dar geliyor..
şu kpss yi geçecem diye kasacağına
yeni bi bölüm okusana be seyyah??

2009 gibi diş teknik sekreterliği diye bi bölüm açıldı
2 senelik mezunlarını verdi.
diş hastaneleri o sene çocukları kapış kapış yaptılar
2.00den fazla maaş alıyorlar şimdik
biz eşimin kardeşine yazdırmadığımıza çok pişman olduk

uzun turplardan değildi canım ya, yuvarlaktı. dışı beyaz ve pembe, işte bundan

Eklentiler

• $salgam faydasi.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 74
ayyyyyy nefis görünüyor acıktım daaaaa yaaa
ben oturacağım evi alırım diye düşünüyorum
doğu çalışırken bir polis ailesi vardı adam ordan ev aldı kaldığı sürece ödedi sonra sattı gittiği yerden almış

evet bahçeli emekten eski binalardan alsak diyorum
bizim şu an oturdugumuz bir ev var zaten. Ev alınca içine hemen bir kiracı bulmamız bahçeli civarındaki evler için daha kolay olur. Bir de ilerde kendi istediğimiz şekilde tadilatını yaptırıp içine geçebiliriz diğer prim yapacak olan yer merkeze biraz uzak merkezi geçtim annelere uzak; ilerde çocuk olursa ailelere bağımlılığımız artabilir yakınımızda olmaları bizim lehimize olur. Bugün o sıfır dairelere baktık inşattan; çok fazla kredi kullandıramıyorlar çünkü biz krediyi çok kullanırsak firmanın ödeyeceği vergi mi ne artıyormuş en fazla %50 sine kadar kredi kullanabilirsiniz diyorlar.

farmasinin kuzular için söylyorum; zeka çocuğa anneden geçermiş

Son düzenleme:

ahh ah deş yaramı deş
yahu ben ömür boyu sıkılmadan okurum
hatta geçende yazacaktım bıdık yazarken gene unuttum
ben de sürekli okumak çalışmak test çözmeyi çok severim
sürekli yeni şeyler öğreneyim merak edeyim
şimdi sınav olmadığından acaip boşluk hissediyorum
erken başlarsam 2014de de sıkılırım diye başlayamıyorum

sılaya bakacak biri olsa şimdiye 3 üniversite biterdi valla
ama yok işte
öğretmenlik yaparken bile koştura koştura eve geliyorum
sokakta kalıyor çocuk

ama olyy ben paleontoloji antropoloji okumayı çok isterdim ya:26::26::26::26:

iyi akşamlar kızlar,
sesim travestilere benzese de en azından ağrılarım ve öksürüğüm epey azaldı :) yarın bu sesle nasıl ders anlatacağım onu düşünüyorum :) benim kuzulara epey malzeme çıkacak :)

sevimsiz_25, tosun paşanı hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah...
selin seninkinin cinsiyeti de bellidir artık değil mi?

kuzularınız inşaallah akıllı uslu çocuklar olurlar... ben zor bir bebekmişim, ayrıca çocukken de çok yaramazdım , eşim de bebekken çok usluymuş ama büyüyünce kuduran cinsinden .. bir süre çocuğumuz bize benzer korkusuyla çocuk istemedim.. derken kızım oldu :) hamileliğim çok güzel geçmişti, kızım da gayet uslu bir bebekti, tam çalışan anne bebeği :) gece uyumayı seven, gündüz bakıcıya hiiç sıkıntı çıkarmayan :) ama gelin görün ki büyüdükçe kuduruyor ... çenesi de cabası :)) gerçi bir kaç gündür çok iyi maşaallah ama bu saadet kaç gün devam eder Allah bilir :))

uzun turplardan değildi canım ya, yuvarlaktı. dışı beyaz ve pembe, işte bundan
biz buna şalgam ya da şalga diyoruz ablacım yaa..:26: ama bizim ne dediğimize bakma sen eşim bizim köy için Türkçeyi sizin gibi değişik kullanan bi topluluk daha görmedim diyor

sakın seyyah ben arkeolog doğmuşum başka iş yapamam deme..
geçen görümceme teyzesi diyor hemşirelik seçsene..
"yok çalışma şartları zor doktorlar eziyor" diyor.. aman yesinler sen onu filan bi ol bakalım.. gidip müh. okusun işsiz kalsın daha iyi..yani kendince..
benim kv de de aynı kafadan zaten zamanında eşimin kardeşi aşçılık kursuna gitcekmiş babası ayarlamış.
aman oğlum aşçı mı olacak diye göndertmemiş. biz evlendik evleneli kaç iş değiştirdiğini hatırlamıyorum askari ücret alıyor şimdi.

eşim de bi keresinde memurluk çıktı ambar memurluğu geldi diye şaka yapmış annesine aman mesaj mesaj üstüne sen onca kimya müh. okudun oraya mı gitceksin çıldırdı resmen.
şimdi napıyor?? 1500 liraya adamları işettiryor sinirlerim yine tepeme çıktı bak.. estağfirullah...

bu arada bu ay yatırım yapmaktan daha çok maaşları kredi kartlarını (2 kartımız var) kapatmak için kullanacaktık .. ama hesapta olmayan masraflar , araba bakımı, kayınvalidemlere bir miktar gönderdik derken kartlar bir ay daha ertelendi ... gerçi nisanda gün parası gelecek 4000 lira ama onu da gram altına çevirmeyi planlıyoruz ... bu sene yine tayinciyiz ... ev sahibi olmak, her sene taşınmamız geleneksel hale geldiği için uzak ama iki sene içinde eşimin emekli olma durumu olduğu için yakın bir durum .. bu sene gideceğimiz yerde de zaten 2 sene kalacağımız için 2 sene içinde ne biriktirsek kardır ... bakıcaz artık :))

karanfil peki şalgamdan ne yapılıyo, nasıl yeniyo:26::26: bi de bebeem senin kocan ne iş yapıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…