Kirli Çıkılar )))

dün ki düşüşü kaçırmış bulunmaktayız meyracım

sorma yaa hayırlısı olsun....nasipten öteye gidilmez....altın bu işte...bu aralar hiç belli olmuyor.....bugün baya yüksek başladı düne göre....bakalım akşama doğru bir değişiklik olcak mI? yarın da (pazartesi) bugünü kaçırdık diye üzülürüz....

Ve merkez doları dövdü.
Altın 94.200 ü gördü.
Yakalayabilene hayırlı olsun.:)

Biraz çıktı ama Merkez satışa devam edecekmiş, ben bekliyorum.:)

merhaba merkez dolar satarsa bu altının tl gram fiyatını düşürmez mi canım
ama dolar düşerse ons çıkabilir o da altını dolarla alıp satan için fırsat meydana getirebilir

merhaba merkez dolar satarsa bu altının tl gram fiyatını düşürmez mi canım
ama dolar düşerse ons çıkabilir o da altını dolarla alıp satan için fırsat meydana getirebilir

Bizim merkez ons üzerinde etkili olmaz. Dünya genelinde doların düşmesi altını arttırır.
Bizimki gr fiyatını düşürür dediğin gibi.
Ben hala alım yapmadım.İçimden bir ses bekle diyor.
Umarım yamulmam.:)

canım ev almayı ne zaman düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben altında kayıp yaşanacağını sanmıyorum

geçen yazı düşün nasıl fırlamıştı yine öyle olacak bence de

canım inşallah yeniden yükselir de rahat eder içimiz. Biz evi allah nasip ederse2013 haziran temmuz ayları gibi almayı planlıyoruz, tabi Allah izin verir de paramızı hesap ettiğimiz gibi biriktirebilirsek.
7 sene bitti öyle mi, oradan emekli olursun artık =) İnşallah yeni yıl iş yerine dolayısıyla da sana uğurlu gelir.

Dediğin gibi bilinmezlik çok kötü, zaten oldum olası nefret etmişimdir belirsizlikten, şimdi daha da nefret ediyorum =))

:116::116::116::116::116:

bereetli olsun canım ben de bakınıyorum bakalım sonuç ne olacak :26:

kızlar altın hesabı açtırmak için belli bi tutar gerekiyor mu ?
hiç bi şekilde birikim yapamıyoruz ve ben gram gram bile olsa bu şekilde para biriktirmeyi denemek istiyorum.
hangi banka daha avantalı ve ne yapmam gerektiği hakkında bana da yol gösterir misiniz ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…