- 30 Aralık 2009
- 23.934
- 96.481
- 1.123
dün ki düşüşü kaçırmış bulunmaktayız meyracım
Ve merkez doları dövdü.
Altın 94.200 ü gördü.
Yakalayabilene hayırlı olsun.:)
çıkar mı diyorsun yani laydfog....
Biraz çıktı ama Merkez satışa devam edecekmiş, ben bekliyorum.:)
merhaba merkez dolar satarsa bu altının tl gram fiyatını düşürmez mi canım
ama dolar düşerse ons çıkabilir o da altını dolarla alıp satan için fırsat meydana getirebilir
canım ev almayı ne zaman düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben altında kayıp yaşanacağını sanmıyorum
geçen yazı düşün nasıl fırlamıştı yine öyle olacak bence de
7 sene bitti öyle mi, oradan emekli olursun artık =) İnşallah yeni yıl iş yerine dolayısıyla da sana uğurlu gelir.canım seni çok iyi anlıyorum.
ve eminim ki burada birikim yapan tüm arkadaşlarda aynı duygular içinde.
altın biriktirmek yada benzeri dolar ,euro gibi şeyler yani indi çıktısı hareketli olan birikim araçları malesef ki şu an senin içinde bulunduğun sendromları zamn zamn hepimize yaşatmakta.
elinde ki bir gramda olsa bilinmezlik insanı hep bu duygulara sürüklüyor.
arkadaşlarında dediği gibi sakın yüreğini daraltma inş emeklerimiz boşa gitmez...
artık sanıyorum bir mucize olmadıktan sonra benim buradan ayrılmam imkansız.
bu ay itibariyle yedi senem bitti.
gençliğim gitti yani:)
bundan sonrası için Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.
kısmetim her anlamda biraz kapalıdır,yani ben öyle düşünüyorum.
altın yine düştü aldın mı sen başıyazmalı =)dün ki düşüşü kaçırmış bulunmaktayız meyracım
canım inşallah yeniden yükselir de rahat eder içimiz. Biz evi allah nasip ederse2013 haziran temmuz ayları gibi almayı planlıyoruz, tabi Allah izin verir de paramızı hesap ettiğimiz gibi biriktirebilirsek.
7 sene bitti öyle mi, oradan emekli olursun artık =) İnşallah yeni yıl iş yerine dolayısıyla da sana uğurlu gelir.
Dediğin gibi bilinmezlik çok kötü, zaten oldum olası nefret etmişimdir belirsizlikten, şimdi daha da nefret ediyorum =))
altın yine düştü aldın mı sen başıyazmalı =)
sorma yaahayırlısı olsun....nasipten öteye gidilmez....altın bu işte...bu aralar hiç belli olmuyor.....bugün baya yüksek başladı düne göre....bakalım akşama doğru bir değişiklik olcak mI? yarın da (pazartesi) bugünü kaçırdık diye üzülürüz....
şimdi alsak mı
valla canım ben bugün 94,9 tl. den bir miktar aldım...şu an beklemedeyim düşerse bir miktar daha almayı düşünüyorum...ama hala aynı fikirdeyim,yani pazartesi 90 tl. yi de 98 tl. yi de görsem şaşırmam :)) çok oynak olmaya başladı bu altın
bereetli olsun canım ben de bakınıyorum bakalım sonuç ne olacak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?