Kirli Çıkılar )))

evet canım onu düzeltemezsin ama içindeki benden aldığın alıntıyı düzeltebilirsin. ben onu demiştim.

selam kızlar...:112:

bu ay ki bildirimimi geçen ay ile aynı şekilde yaptım.
içerde maaş alacaklarım var.
böyle olunca da kafam biraz karışıyor.
tam elimde olmadan yazmak istemedim.
ama temkinli gitmeye çalışıyorum.
inş en kısa zamnda alırım paramı.
düzensizlik en sevmediğim şey...

:125:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar hepimiz için sağlıklı , mutlu, huzurlu bir gün olsun inşallah

merhaba arkadaşlar

keyifler iyidir umarım.... farmasi canım altın son sürat düşüyor,yorumun nedir son tahlilde :)) ben hala bir miktar tl. de beklemedeyim...94-95 lere düşerse alım ortalamamı düşürmek için bir miktar daha almayı düşünüyorum...alış ortalamam bankasya da 100,9 tl., kuveyttürk te 98,6 tl...... önümüzdeki yıl yükselişe geçecek inşaAllah, emin ve ağır adımlarla olsa da... :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kirli çıkılaaar...Bu ay 1500 lira biriktirebildim..gram altın olarak attım bankaya

bereketli olsun inş canım

inş en kısa zamanda alırsın paracıklarını

Ooo süpermiş valla. Bizim de borcumuzun 2 taksidi kaldı Allah nasip eder de biterse gelsin dolu dolu birikimler =)

Ekdersin süpermiş canım. Benim aylık ekders ücretim 280tl. O da bakıcıya gidiyor olduğu gibi =))

Önümüzdeki ay zenginsin karalahana o zaman.

altın alım için bir miktar paramız var ama fiyat uygun mu karar veremedim

düşüş olur mu acaba ?:26:
Altın beni çok ama çok korkutmaya başladı valla. Ons yine düşmüş galiba belki tekrar gr fiyatı da düşer :26:

Kızlar bileziğimi ekleyeyim =))

Son düzenleme:
Ahhh ahhhh altıncıklarımı birgün şöyle koluma takıpta gezemedim hiç yanarım yanarım da ona yanarım

Bilezik alayım diyorum tek kalın olanlarından illede olmaz diyor, burası istanbul'muş adam asıp kesiyolar bir yüzük için diye diye caydırıyor beni..Ben yanında olmadıkça alsan da takamazsın diyor birde..Çok hevesleniyorum oysa

Eşin haklı aslında. İstanbulda olsam ben de asla takmazdım :18:

dün burada bir kadını gördüm resmen kuyumcu dükkanı gibiydi. Aklınıza gelecek her modelde bileziği takmış ve abartmıyorum iki kolunda da yaklaşık 10-15er tane bilezik vardı, boynunda altın kolye, kulağında altın halka küpeler Arkadaşlara sordum kim bu kadın diye =) Meğer yeni evlenmiş Kadın utanmasa düğünde takılan çeyrekleri de yakasına takacaktı herhalde

Önümüzdeki ay zenginsin karalahana o zaman.

Kızlar bileziğimi ekleyeyim =))

yok be yusum nerde.
hiç bir zamn zamanında istediklerimi yapamadım.
ohh kafam rahat diyemedim.
şirkette sıkışıklık var çok.
bu ay sonuda geçince iki aylığım içerde olacak.
tam alabileceğimi zannetmiyorum.
aldığımlada taksit kredi kartı ödemesi derken birikim için ayırdığım para içerde kalıyor.
şöyle düşük zmanlarında değerlendirmek isterdim altını,nasip kısmet işte...

bileziğini çok beğendim.güzel günlerde tak inş...
bende ilk gördüm 14 ayar zannettim .
böyle 22 ayara can kurban,bazıları çok ben altınım diye bağırıyor.
güle güle kullan....:129::129:

Son lafına sesli güldüm

canım okuduğum yorumlar düşeceği yönünde şimdilik
ama ben şahsen elimde tl olsa gene alırım gene alırım hiç düşünmeden çünkü Allah nasip ederse inşallah en azından 5-10 içerisi için düşünüyorum.

güle güle kullan canım bileziğini çok şık.

pc başında gülmekten neredeyse çatlayacaktım

kızlar hepinize merhaba ben yeni sayılırım burada.arada topiğinize göz atıyorum çok ta hoşuma gidiyor yazdıklarınızı okumak bende hevesleniyorum arada ,bi kumbara falan aldım birikm için.çalışıyorum param genelde bankada duruyo zorunlu olmadıkça çekmemeye çalışıyorum ama kar edemiyorum.bu banka altın hesabı hakkında bişe sormak istiyorum sizlere.eşim bankadan kredi çektiği zaman ona altın hesabı vermişler 2 gramda hediye etmişler.ama zor durumda kaldığımız bi an çekmiştik o parayı.bankada halk bankası.şimdi ben tekrar o hesabı kullanmak istiyorum ama bu konuda naapmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum.buarada bankanın içerisine girip gram altını o şekilde almakta istemiyorum yani bankacıyla muhattap olmak istemiyorum naapmalıyım?maaşımızıda halkbanktan alıyoruz.ama hesap eşimin adına onunmu yatrması lazım parayı illa?yardımcı olursanız çok sevinirim.hepinize bol kazançlar hayırlı birikimlerr ve şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…