- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Canım kendi yazdıklarımı düzeltebiliyorum onu biliyorum lakin senin gönderdiğin link içeren mesaj vardı ya yani sana ait olan mesajı nasıl düzenlerim öyle bir yetkim yok diye yazmıştım .
yanlış anlaşılma oldu sanırım.
Günaydın kirli çıkılaaar...Bu ay 1500 lira biriktirebildim..gram altın olarak attım bankaya
selam kızlar...:112:
bu ay ki bildirimimi geçen ay ile aynı şekilde yaptım.
içerde maaş alacaklarım var.
böyle olunca da kafam biraz karışıyor.
tam elimde olmadan yazmak istemedim.
ama temkinli gitmeye çalışıyorum.
inş en kısa zamnda alırım paramı.
düzensizlik en sevmediğim şey...
:125:
Ooo süpermiş valla. Bizim de borcumuzun 2 taksidi kaldı Allah nasip eder de biterse gelsin dolu dolu birikimler =)ben de bugün oğluşlarıma olan 140 tl borcumu kapattımoh be dünya varmış borçsuz olmak gibisi yok.
ocak ayı için gelir ve gider hesabı yaptım şimdiden
bu ay arabamın 385 tl ocak ayı vergisi var
100 tl gün parası verilecek
160- 170 tl lik 1 çeyrek parası ayırdım o da gün için.
kredi kartı- cep tel - ev tel-adsl sanırım 200- 300 arası anca gelir.
gerisini de atarım birikim sepetime
Ekdersin süpermiş canım. Benim aylık ekders ücretim 280tl. O da bakıcıya gidiyor olduğu gibi =))canım ya ben bu ay bi türlü hesap edemedim ne kadar para atabildim diye. harcamalarımı yazıyorum ama altın almayınca bir de araba parası da eklenince anca harcadıklarımı çıkarak bi birkim bildirecem o da 3 aşağı 5 yukarı gibi bişey olcak..
bu arada gözümüz aydın aralık ayı 5 hafta bu da 5 haftalık ücret eder. bir de benim sehven 10 saat eksik var geçen aydan etti 140 saatmaşallah nazar değmesin
bir de ocak ayının günü bende. Rabbim hayırlı bi kısmet çıkarsa da şu birikimlerle hayırlı bir eve girebilsek..
Önümüzdeki ay zenginsin karalahana o zaman.selam kızlar...:112:
bu ay ki bildirimimi geçen ay ile aynı şekilde yaptım.
içerde maaş alacaklarım var.
böyle olunca da kafam biraz karışıyor.
tam elimde olmadan yazmak istemedim.
ama temkinli gitmeye çalışıyorum.
inş en kısa zamnda alırım paramı.
düzensizlik en sevmediğim şey...
:125:
Altın beni çok ama çok korkutmaya başladı valla. Ons yine düşmüş galiba belki tekrar gr fiyatı da düşer :26:altın alım için bir miktar paramız var ama fiyat uygun mu karar veremedim
düşüş olur mu acaba ?:26:
az önce çok büyük olmuştu tekrar ekledim =)Eklesene canım merak ettim valla
yok canım, 22 ayar 30gram demiştim ama 32 grammış ve 2800tl civarında birşey tuttu yanlış hatırlamıyorsam.14 ayar mı bu canım ve fiyatını da yazsan bir zahmet
Ben de istiyorum bende bende bende
Eşin haklı aslında. İstanbulda olsam ben de asla takmazdım :18:Ahhh ahhhh altıncıklarımı birgün şöyle koluma takıpta gezemedim hiç yanarım yanarım da ona yanarım
Bilezik alayım diyorum tek kalın olanlarından illede olmaz diyor, burası istanbul'muş adam asıp kesiyolar bir yüzük için diye diye caydırıyor beni..Ben yanında olmadıkça alsan da takamazsın diyor birde..Çok hevesleniyorum oysa
Eşin haklı aslında. İstanbulda olsam ben de asla takmazdım :18:
dün burada bir kadını gördüm resmen kuyumcu dükkanı gibiydi. Aklınıza gelecek her modelde bileziği takmış ve abartmıyorum iki kolunda da yaklaşık 10-15er tane bilezik vardı, boynunda altın kolye, kulağında altın halka küpelerArkadaşlara sordum kim bu kadın diye =) Meğer yeni evlenmiş Kadın utanmasa düğünde takılan çeyrekleri de yakasına takacaktı herhalde
canım okuduğum yorumlar düşeceği yönünde şimdilikmerhaba arkadaşlar
keyifler iyidir umarım....farmasi canım altın son sürat düşüyor,yorumun nedir son tahlilde :)) ben hala bir miktar tl. de beklemedeyim...94-95 lere düşerse alım ortalamamı düşürmek için bir miktar daha almayı düşünüyorum...alış ortalamam bankasya da 100,9 tl., kuveyttürk te 98,6 tl...... önümüzdeki yıl yükselişe geçecek inşaAllah, emin ve ağır adımlarla olsa da... :))
güle güle kullan canım bileziğini çok şık.Ooo süpermiş valla. Bizim de borcumuzun 2 taksidi kaldı Allah nasip eder de biterse gelsin dolu dolu birikimler =)
Ekdersin süpermiş canım. Benim aylık ekders ücretim 280tl. O da bakıcıya gidiyor olduğu gibi =))
Önümüzdeki ay zenginsin karalahana o zaman.
Altın beni çok ama çok korkutmaya başladı valla. Ons yine düşmüş galiba belki tekrar gr fiyatı da düşer :26:
Kızlar bileziğimi ekleyeyim =))
Eşin haklı aslında. İstanbulda olsam ben de asla takmazdım :18:
dün burada bir kadını gördüm resmen kuyumcu dükkanı gibiydi. Aklınıza gelecek her modelde bileziği takmış ve abartmıyorum iki kolunda da yaklaşık 10-15er tane bilezik vardı, boynunda altın kolye, kulağında altın halka küpelerArkadaşlara sordum kim bu kadın diye =) Meğer yeni evlenmiş Kadın utanmasa düğünde takılan çeyrekleri de yakasına takacaktı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?