Kirli Çıkılar )))

toplam birikim canım
her ay birikimlerimizi de ekleyerek gidiyoruz

canım sen 29- 30 unda alıyorsan o zaman şöyle yapalım aralığın maaşını ocak ayında bildirim yaparsın olur biter

Son düzenleme:
farmasi ellerine sağlık canım

bana soracak olursan bildirim yapmayanların silinmesinden yana kullanıyorum oyumu

farmasi ellerine sağlık canım

bana soracak olursan bildirim yapmayanların silinmesinden yana kullanıyorum oyumu

rica ederim canım

oylarınız dikkate alındı ve 1 . sayfaya Aralık ayının birikim tablosunu ekledim , bildirim yapmayanları da sildim.

herkese günaydın kirli çıkılarrrrrrrrrrrrr
inşallah hepimiz için hayallerin gerçeğe dönüştüğü çok güzel bir yıl olur

Son düzenleme:
herkeslereee günaydın işteyimm çok sıkıcıı ( ve internetkullanımı eskisinden farkı bi uygulama var yani sınırlı

merhaba arkadaşlar....
farmasi canım merkez bankası yine dolara müdahale etti...altının gr şu an 94,6 tl. lerde...piyasa allak bullak oldu....çok merak ediyorum bu filmin sonu nasıl bitecek... :) önce altına yönlendirdiler insanları pat diye düştü,çıkamıyor.. sonra dolara... şimdi de sıra doların pat diye düşmesinde kanımca

canım aynen dediğin gibi

benim anladığım temmuz ayından beri şu oldu

insanlar çeşitli senaryolarla spekülatörlerce herhangi bir yatırım aracına ( altın, döviz ,hisse senedi vs ) yönlendirliyorlar . işte çıkacak , çok kazandıracak , şöyle olacak böyle olacak vs gibi söylentilerle .
elinde 3 kuruşu olan yatırımcı bu tip söylentilere direk atlıyor ,talep gören yatırım aracının fiyatı doğal olarak artıyor ama o arada en dipten ya da dip seviyelerden almış olduğu yatırım aracı değerlenen para babacıkları ellerindekileri çıkarıyorlar bir taraftan zaten nasılsa küçük yatırımcı hala oyunun bir figüranı olarak trene atlamaya devam ediyor ya sözüm ona. sonrası malum yüksekten alanın elinde patlıyor deyim yerindeyse.

sonra da doğal olarak düşüş trendi senaryosu yazılıp çiziliyor bir yerlerde ve piyasaya bu spekülatif bilgi sızdırılıyor ortalıkta bir panik havası estirilip bu sefer de daha neyin ne olduğunu anlamadan küçük yatırımcı başlıyor elindekini daha fazla zarar etmemek adına satmaya tabi bu seferde en diplere doğru bir yolculuk başlıyor ve para babacıkları bu sefer de dipten toplamaya başlıyorlar yatırım araçlarını.....

ve bu film arkası yarın kuşağı gibi yıllarca sürüp gidiyor ve bence bu film bitmez.

sadece işi biraz takip etmek ve yakalanabildiği ölçüde fırsatlardan faydalanmaya bakmak lazım diye düşünüyorum.
şahsım adına şunu şöylemek istiyorum bizim gibi çok ama çok küçük yatırımcıların en dibi ya da en zirveyi bilebilmeleri mümkün değil biz sadece anca işte ara vagonlarda yolculuk edebiliriz ben öyle düşünüyorum şahsen.
çok denk gelir de Rabbim içimize bir ses verip de o ses doğrultusunda tevafuk olarak doğru hareket etmişsek anca en dibi en zirveyi yakalarız

herkese bol birikimli nice güzel birikimler dileğiyle....

arkadaşlar merhaba bende kendi çapımda birikim yapıyorum herkese bol bereketli bol rızıklı yollar sağlıktan sonra tabiii

arkadaşlar merhaba bende kendi çapımda birikim yapıyorum herkese bol bereketli bol rızıklı yollar sağlıktan sonra tabiii

burda nasıkl bir sistem dönüyor bende düzenli katılım yaapabilirim hem kaynasırız hem sevklendiririz birbirimizi

burda nasıkl bir sistem dönüyor bende düzenli katılım yaapabilirim hem kaynasırız hem sevklendiririz birbirimizi

hoş geldin canım.

burada herkes kendi hayatının gerçeklerine göre birikimini yapıyor ve ay sonunda ( her ayın en geç 29 unda) bana özelden bildirim yapıyor ve 1 .sayfadaki gibi aylık listemizi oluşturuyoruz.

peki altın değilde tl biriktiriorum o olurmu ? bu aykini yazıyım istersen özelden sana

peki altın değilde tl biriktiriorum o olurmu ? bu aykini yazıyım istersen özelden sana

canım altın , tl , döviz hiç farketmiyor
sen birikimini dilersen yaz ama ocak listesinde yayınlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…