canım bu listeye beni de eklemelisin fakat ben maaşı 29-30u gibi aldığımdan dolayı 1-2 gün rötarlı bildirim yapabilirim sana..
bu ay eskiden beri biriktirmiş olduğum tüm paramı gram altına çevirdim , bu ayki maaşımla da 600 tl lik gr altın aldım o da 6,29gra tekabül ediyor..listede toplam birikim var mı yoksa sadece aylık alışlarımızı mı söylüyoruz ?
farmasi ellerine sağlık canım
bana soracak olursan bildirim yapmayanların silinmesinden yana kullanıyorum oyumu
Amin canım....herkese günaydın kirli çıkılarrrrrrrrrrrrr
inşallah hepimiz için hayallerin gerçeğe dönüştüğü çok güzel bir yıl olur
herkeslereee günaydın işteyimm çok sıkıcıı( ve internetkullanımı eskisinden farkı bi uygulama var yani sınırlı
merhaba arkadaşlar....
farmasi canım merkez bankası yine dolara müdahale etti...altının gr şu an 94,6 tl. lerde...piyasa allak bullak oldu....çok merak ediyorum bu filmin sonu nasıl bitecek... :) önce altına yönlendirdiler insanları pat diye düştü,çıkamıyor.. sonra dolara... şimdi de sıra doların pat diye düşmesinde kanımca
arkadaşlar merhaba bende kendi çapımda birikim yapıyorum herkese bol bereketli bol rızıklı yollar sağlıktan sonra tabiii
burda nasıkl bir sistem dönüyor bende düzenli katılım yaapabilirim hem kaynasırız hem sevklendiririz birbirimizi
hoş geldin canım.
burada herkes kendi hayatının gerçeklerine göre birikimini yapıyor ve ay sonunda ( her ayın en geç 29 unda) bana özelden bildirim yapıyor ve 1 .sayfadaki gibi aylık listemizi oluşturuyoruz.
peki altın değilde tl biriktiriorum o olurmu ? bu aykini yazıyım istersen özelden sana
canım altın , tl , döviz hiç farketmiyor
sen birikimini dilersen yaz ama ocak listesinde yayınlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?