Kirli Çıkılar )))

[/B];28930129] sanırım o sayı forumda şu anda kaçıncı mesaj olduğuyla ilgili sıralama veriliyor ona göre devam ediyor. misal son mesajda 0129 la biterken bir sonraki alıntıda 0167 olmuştu. Çözecem bunu yarın

iyi geceler

aynı bende de vardı o huy,banyo dolapları deterjan sıvı sabun ve tuvalet kağıdı dolu oluyor
ama artık frenliyorum kendimi

bedava değil ya yine olur indirim diyorum

günaydın güzel bir güne başlangıç olması dileğiyle ....

sağol canım iyiyiz. sen nasılsın?
uğramaz oldun buralara.
telefon nsıl kırıldı?ama olan mala olsun. canın sağolsun arkadaşııım...

günaydın farmasicim nasılsın?

Allah razı olsun canım ,hamd olsun iyiyim

erkenden kalktım
eşimi ve çocukları işe ve okula gönderdim

kirli çıkılar ne yapmışlar diye bakmaya geldim
bugün okulum yok
karlı güzel bir gün var burada sıcacık evde kar manzarasının tadını çıkarıyorum

bugün ev ve mutfak işleriyle uğraşasım var

arnicayı alıp kullanmı canım. bende çeyize istiyorum. internetet 50 55 falan..
dıaşrda baktım çkeim gücü süper.. ama şarzı deil. kablosuda içine girmiyor. o yüzden almaktan vazgeçtim
sen bi sıkıntı yaşadınmı kablodan dolayı:)

sağol canım iyiyiz. sen nasılsın?
uğramaz oldun buralara.
telefon nsıl kırıldı?ama olan mala olsun. canın sağolsun arkadaşııım...
öfkeme yenik düştüm attım kırdım. normalde o yapıda bi insan değilim ama olcagı varmış demek i

çook güzelmiş neresi burası?
sen bi ara ev diyodun çarşıda falan..
çocuklarım için ilerde ii olur diyodun naptın

çook güzelmiş neresi burası?
sen bi ara ev diyodun çarşıda falan..
çocuklarım için ilerde ii olur diyodun naptın

merhaba canım burası uşak- banaz

ben ilçemde tam merkezdeyim
ben ilerisi için il merkezinden bahsediyordum nasipse
eşimin kardeşi harita mühendisi kısmetse bir proje peşindeler ondan haber bekleme aşamasındayım kısmet artık

farmasi sen bugün evdesin ya boş durmazsın kesin poğaça filan yaparsın fırından gelen o muhteşem kokular eşliğinde o pencere önünde çayımı alıp yudumlamayı isterdim şu an

gönlünüze göre olru inş canım :)

aklımda kalanlara yazayım :))))

allright salçalı bifteği ben de severim içine elma dilim patates de koyarım

kayınbiraderinin sözü ve davranışlarına pessssssssssssss dedim çok edepsizce gerçekten , Allah bilsin artık

evacım sana poğaca tariflerini ayrı bir mesajda yazayım

selincim kuzey yönlü evi boşver ısınamazsın bir de ara kat olursa alttan ve üstten sıcacık olur ısı yalıtımı da varsa değme keyfe

eva ben de stoklama işinden uzaklaştım

asmunikal halimi hatrımı sormuşsun çok şükür çok iyiyim tatlım umarım sen de afiyettesindir

farmasi sen bugün evdesin ya boş durmazsın kesin poğaça filan yaparsın fırından gelen o muhteşem kokular eşliğinde o pencere önünde çayımı alıp yudumlamayı isterdim şu an
beni tanımışsın yapınca iyi olur sirkencim ya
çocuklar sabah kalktıklarında çok etraflıca kahvaltı yapmak istemiyorlar haftaiçi sanki rüyalarında görmüşler gibi kuzularım
o nedenle ben de çayın yanına hemen pratik aç gitmeyecekler kadar birşey olsun istiyorum o nedenle kek poğaca pizza parçası vs iyi oluyor

yapacağım inşaallah poğaca
bakalım başka ne olacak şimdilik bilmiyorum

gönlünüze göre olru inş canım :)

amin amin cümlemizin canım
sen de hayırlısıyla atanırsın inşaallah

yuhh bunu dedi mi
ya sanırım sen vermekten değil de karşı tarafın tutumundan rahatsızsın ve haklısın da
ama eşin bu konuda kıymetini biliyorsa başka bir alternatif de yoksa ver gitsin, sana sevap olur

efferim sana
ne de mantıklı şeyler düşündün
tarifi vermicem sana
ellerimilen yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…