karanfil senin alıntıladığın olraytın iletisinde kullanıcı adı neden allright olarak değil de oly olarak göründü
anlamadı ben :44:
evet ya temizlik malzemesi gördüğümde hele hele çamaşır deterjanı indirimdeyse bişeyler resmen dürtüyo beni:)
ve market alışverişi yaparken en çok hoşuma giden şey temizlik malzemesi almak ayrı bi mutlu oluyorum:)
bende onu düşündüm şimdi
karanfil değiştirdi heralde
bende onu düşündüm şimdi
karanfil değiştirdi heralde
Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır topiğe giremiyordum. Şimdi eskileri okumaya çalışıyorum fakat çok fazla birkmiş.
Meyracım, hoşgeldin canım. Allah ibadetlerinizi kabul etsin. Bizede oraları görmeyi, ibadet etmeyi nasip etsin inşallah. AMİN. Ben topiği uzun zamandır okuyan ama birtürlü aktif olarak yazamayan biriydim. sen yokken aktif olarakta girmeye başladım. Hatta sağolsun arkadaşlar beni topiğe KPSS sınavı gibi sınav yapıp aldılar.Ama neyse ki sınavı kazandım.
Evacım bir poğaça tarifi istemişsin. Gerçi ben biraz geçmişden geldiğim için yeni gördüm mesajını. Benim sürekli yaptığım hem malzemesi az olan hemde çok severek yediğimiz bir poağaça tarifi var. onun tarifini vereyim. gerçekten güzel oluyor. Çokta kolay.
Malzemeler
1 su bard. yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tutam tuz
1 pkt kabartma tozu
Alabildiğince un
İçi harcı
Ben genelde patatesli yaparım. Peynirli ya da boşda olabilir.
Tüm malzemeyi karıştırıyorun. Çok sert olmayan fakat elede yapışmayacak bir hamur olacak. Elinde üzeltip iç harcını koyup poğaça şekli veriyorsun. Tepisye dizip üzreine yumurta sarısı sürüp fırına ver.
Afiyet Olsun.
İşte bu kadar basit
deneme amaçlı alıntı kısmında kullanıcı adını yazıyla ben değiştirdim acaba öyle bir şey mi anlayalım diye:44:
bak böyle olmadı
allright isim mi değiştirdi diye baktım o da değil
çok tuhaf
deneme amaçlı alıntı kısmında kullanıcı adını yazıyla ben değiştirdim acaba öyle bir şey mi anlayalım diye:44:
bak böyle olmadı
allright isim mi değiştirdi diye baktım o da değil
çok tuhaf
bak böle oldu
ilk denemede yapamadım evet çünkü kullanıcı adını bold işaretlemişimsiz beceriksizsiniz
günaydın kızlar
8 gibi uyandım, bi 10-15 dk zorladım kendimi uyurum diye
ama uyuyamadım, kalktım
mutfağı akşamdan bırakmıştım öylece
normalde öyle bi huyum yoktur
çünkü çalıştığım zaman, sabahları mutfağı öyle görmek ya da dönüp gelince öyle görmek beni sinir eder
o yüzden alıştırmışım kendimi
ama eşim akşam geç geldi, bir şeyler yedi, içti, kaldı onlar
onları topladım sabah
buzlukta hiç çorbalık buğdayım kalmamıştı, o yüzden yoğurt çorbası yapmaya üşeniyordum
yarım paket koydum, o haşlanıyor
poşetleyip atıcam buzluğa
buzluğa baktım da, fasulye ve nohutum da var
bi ara aşure yapabilirim yani
annemlere gidicem kahvaltıya
8 ayda almadığım kiloyu bu ay sanırım bu kahvaltı sefalarından dolayı alcam
sonra da pazara gitmeyi düşünüyorum
bir de iki gündür canım kek çekiyor
takatim kalırsa yaparım bugün bi ara
üşenmedim çektim fotoğrafları
hala kar yağmaya devam ediyor
Eki Görüntüle 637493 Eki Görüntüle 637494 Eki Görüntüle 637495 Eki Görüntüle 637496
selamün aleyküm
herkese günaydınlarr
kar manzarasını görünce içim üşüdü birden
zaten hava buzz ama en azından kar yok
buralarada gelmez inşallah çünkü karda işe gelmek çok zor oluyor uzunnn bir yolum var yürümek için
bugün ilk cemre düşüyor sanırım dimi
benim marketteki her şeyi alasım geliyo
aleykümselam
sen nerdesin ki o kadar soğuk
şimdi canım aslında o özel yapılmış bişey değildi tamamen üşengeçlik eserikaranfil senin alıntıladığın olraytın iletisinde kullanıcı adı neden allright olarak değil de oly olarak göründü
anlamadı ben :44:
ufak tefek kodlarla oynaşma diyelm buna..gjdshcdshdjshc
adesede 32 li tuv. kağıdı solo 12.9 büyük ihtimal ben de alcam ondan ama evde 16 lık ve 24 lük paket var yinegıda 170 süper benimde geçen ay 250 tutmuş tam tamına ama ben içine efkmek katmıorum onu hesaplayamıorum:)))) ve aldıgım oncaaa stokla birlikte bu kadar tutmuş
benim 6 aylık ; çamaşır deterjanım,yumuşatıcım,tuvalet kagıdım,havlu kağıdım, bulaşık deterjanım,çayım,tuzum,makarnam,kabartma tozu,vanilin,hazır çorba var ayrıca bi 3 ay yetcek kadarda mercimek ,pirinç,bulgur ,yağ,şekerim,pıding,pasta malzemem var
burdan şunu anladımki deli gibi bozulmıcak şeyleri stok yapmışım:)))) artık stok yapımına bi ara verip şu olanları tüketim:)))))
bu ayda stoğa baya harcadım önümüzdeki ay 150 ile mutfağı çıkarabilebilirim:)))) stoklar süper işe yarıo yada köyden gelen organikler:)))
bende bu ay pasta börek çok yaptım taaaaaaa yazın 5 kiloluk un almıştım yani 1 kilosunu belki harcamıştım ben öle çok hamurlu şeyler yapmıorum çorbaya beşamel sosa belki evde puding falan yaparsam keke harcıodum:))
bu ay resmen hepsini bitirdim:))))))) kendime şaşırdım 3-4 ay durdum durdum bu ay fulledim çok unlu gıda yemişiz bu iyi olmadı
bu ay biraz ara vercem unlu gıdalara daha hafif sütlü tatlılar falan yapcam:)
aynen ya :)) ben zaten varya çoğunu dagıttım kendime 3/1 ini ayrıdım ama ben kurbanda herşeyini almadım kurbanın kemiklerin çoğunu saktat falan sadece et aldım ve ince kemikler
onuda bol bol dagıttım.... ama buzlukta gene bayaaaaaaaaaaaaaa et var :)) üstelik protein olsun diye istemeye istemeyede olsa yapıorum yemeklere falan:))) çok bereketli çıktı vallahi
buzlukta kurban etinin saklama süresi nedir bilen varmı?
burda baya tursil kullanıcısı vardı herhalde.stok konusunda ben de çok aktifim özellikle deterjan konusunda
kurban eti buzlukta çözülüp tekrar dondurulmadığı sürece uzun süre (1yıl filan) kalabilir.
harikaaaaüşenmedim çektim fotoğrafları
hala kar yağmaya devam ediyor
Eki Görüntüle 637493 Eki Görüntüle 637494 Eki Görüntüle 637495 Eki Görüntüle 637496
selamün aleyküm
herkese günaydınlarr
kar manzarasını görünce içim üşüdü birden
zaten hava buzz ama en azından kar yok
buralarada gelmez inşallah çünkü karda işe gelmek çok zor oluyor uzunnn bir yolum var yürümek için
bugün ilk cemre düşüyor sanırım dimi
tekirdağ
ama tekirdağ diyip geçmeyin fena soğuk yapar
2 kat kazak 2 atlet(biri askılı bady) 1 koca şişme yelek 2 şal giyiyorum kabanın içinede ancak yetio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?