Kirli Çıkılar )))

ablamın komşusunun 60 a açtılar
ben üst komşunun kini pet şişeyle bedavaya açtım

müşterinin kapısına açmak 60 tl.
komşunun kapısını açmak bir dilim kek bir bardak çay.
bizim kapıyı açmak paha biçilemez :))
bizimkini kim açacak bakem

komşulardan kola şişesi bulabilirsen kes
anahtarın dil yerine doğru içeri it kapıyı da omuzunla it aşağı yukarı hızlıca ilerlet açılır
ama kapının lastiği kalınsa açılmaz çilingir o şerefe nail olabilir

kontrolörmüsün?
proje çiziyor musun?
ben her telden çalıyorum dersem yeridir. yok yok apla.
ne iş olsa yaparım

koordinatör olcam sanırım burda 3 aydır bulunuyorum daha tam görev verilmedi canım ama bana 3 hastane havale edildi bunların sözleşme aşamasından bitene kadar herşeyinden sorumlu olacam bir nevi kontrollüm müşavir firma yaptıracak bende yazışmalarla takibini yapıcam muhtemelen ...belediyede kontrollüm yaptım 5 yıl orada bilfiil sahadaydım çok daha güzeldi 5-6 aydır masa başındayım tamda evlendim buraya girdim 8 ayda 8 kilo aldım napcam bilmiyorum güya çocuk düşünecem hayırlısı olsun inş.

Farmasicim sodayi mayasiz icin mi kullaniyosun seyyaha demissin ya soda yap diye
Ben mayasiz pogaca bimiodum hep mayali pofuduk yapiyodum ama citir pogaca istiyorum son verdigin tarif mi.?acaba?

ollycim soda dediğim şey maden suyu 2. tarifte yazan ve o tarif mayalı

mayasız çıtır istersen en son tarif var kabartmatozu ile verdiğim kabartma tozu yerine karbonat da kullanabilirsin 1 tatlı kaşığı süper olur

Son düzenleme:

adamın aklı uçkurundaysa aldatır, hem de öyle vakte de gerek yok, kaşla göz arasında. bakımlı olsan da olmasan da yapar. ama biz kadınlar hep şöyle düşünürüz, benim kocam aldatmaz. gözü pis pis etrafa bakan adamın karısı bile aynı şeyi söylüyor. ama kadının gidecek yeri, cesareti ve maaşı da yoksa boşanamayabilir. bir de tr de çok örnekler var adam aldatıyor, sonra gelip, özür diliyor ve evine bağlanıyor, kadın hep düzelir ümidiyle bekliyor, ancak büyük çogunluk aldatan tekrarlar aynı davranışı, hem de kabul gördüyse

soracagın şeyi merak ettim.
pilava ve bazı hamur işlerine terayağ
kızartma ve hamur işlerine komili ayçiçek yağı. (migrosta o indirime giriyor genelde)
yemek ve salatalara zeytinyağı. alışırsan kokusu gelmiyor.

ben anlatırım sana bi ara
konuyu anladın yani

bence her öğlen eve gitme, akşamda yaparsın işleri, bahar geldi, gez öğlenleri

sağol canım bi iki defa zeytinyağıyla annem yemek yaptıda direk kokusu ağır geldi yiyemedim :S

ben de şaşırdım seyyah leb demeden leblebiyi anladığını iddia ediyor
acaba doğru tahmin mi

siz de ev mi aldınız, altın bozduran sen miydin?

ya kızlar altın çok düştü yaza düğün var, bilezik takarız da kaç gr taksak acaba. şimdiden alsam mı

senfat merak ettiğim şuydu komple kardeşleri eşinden geçiniyor
eşin de çok bağlı ailesine annesinin öz olmadığını demiştin kardeşleri aynı anneden mi anne ayrı baba bir mi
bir de kaç kardeşler bunlar yahu okut okut bitmiyor

Portakallı Kek
Malzemeler

1 su bardağı portakal suyu
7 kaşık toz şeker
5 kaşık beyaz un
2 kaşık kepekli un
3 adet yumurta
1 portakal kabuğu rendesi
1 kabartma tozu
Sosu için:
1 bardak portakal suyu
2 çorba kaşığı toz şeker

Şeker ve yumurta iyice çırpılır. Portakal suyu eklenip ka¬rıştırılır. Portakal kabuğu rendesi ilave edilir. Unlar eklenir. Kabartma tozu konulup iyice karıştırılır. Dikdörtgen teflon bir kek kalıbına dökülüp 180° fırında pişirilir. 1 bardak portakal suyuna eklenmiş 2 çorba kaşığı toz şeker karışımı dökülür Ateşte 1-2 taşım kaynatılır.Soğutulup Fırından çıkan sı¬cak keke dökülür

kızlar bunu deneyin süper oluyorrrrrrrdün yaptım 2-3 dilim kaldı bile

atıyor o
kendini sana pazarlıyor
ay seyyah pek akıllısın dicen ya
bi de en cok seni seviyorum demen gerekiyor

ben seyyaha sen satış-pazarlamaya gel müthiş hızlı yükselirsin dediydim,yüzümü kara çıkartmıyor
seyyah sen de yazsana açıköğretim eczacılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…