- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
bu süppperrrr bişidi ya yerimde kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum
işten çıktım. hoplaya zıplaya markete gittim. et aldım süt aldım yoğurt mayalayayımda akşam kuzuma içireyim diye. eve gittim kapı zorladım zorladım açılmadı.
akıllı ben iç tarafta anhtarı takılı bırakmışım.
sonra gittim ergenlerle birlikte hamburger yedimkola içtimmm ohhhh ((
valla bu bahaneyle yalnız başıma gezmenin ne kadar güzel olduğunu hatırladım:))
artık her öğlen sokaklardayım yuppiii
bu arada kapı hala kapalı. çilingir kaç para ister artık bilmem
ben olsam bir rüşvet isterdim bi kek börek filanablamın komşusunun 60 a açtılar
ben üst komşunun kini pet şişeyle bedavaya açtım
kalplerasi biz senle kardeş meslektaşlarız. sen nasıl işlere bakıyosun tatlım?
müşterinin kapısına açmak 60 tl.ablamın komşusunun 60 a açtılar
ben üst komşunun kini pet şişeyle bedavaya açtım
hastane işleri :) sen??
ben olsam bir rüşvet isterdim bi kek börek filan
müşterinin kapısına açmak 60 tl.
komşunun kapısını açmak bir dilim kek bir bardak çay.
bizim kapıyı açmak paha biçilemez :))
bizimkini kim açacak bakem
akşam misafirim vardı açmasam onlar aile boyu bize geleceklerdi
el mahkum abandım kapıya
kontrolörmüsün?
proje çiziyor musun?
ben her telden çalıyorum dersem yeridir. yok yok apla.
ne iş olsa yaparım
Farmasicim sodayi mayasiz icin mi kullaniyosun seyyaha demissin ya soda yap diye
Ben mayasiz pogaca bimiodum hep mayali pofuduk yapiyodum ama citir pogaca istiyorum son verdigin tarif mi.?acaba?
allahım sana geliyorum ya
kadın aldatılıyormuş yazışmalarını görmüş inkar eder beni suçlu çıkarır
boşanmak çözüm mü çocuğum var yazmış
akıl vermişler soğuk davranma bakımlı ol diye
ben zaten bakımlıyım bana soğuk olan o diyor hala ya
beter ol diyesim var
adamı eve bağlamak için bakımlı olmak resmi yoldan kendini pazarlamaktır sadece bana göre
iğrenç
ilk dediğin için oku bakalım tahtımın varisi olursun ben burayı bırakınca diyorum
ikinci dediğine ivet diyorum
daha sonra dediklerin için de soracaktım bişey ama belki yazmak istemezsin bi ara özelden sorarım epeydir merak ediyorum
pilava ve bazı hamur işlerine terayağcanım yemeklerde zeytinyağı sevmiyorum bende memleketimden ötürü her yemekte et kullanırım ayçiçek yağıda kullanmak istemiyorum mısır özü fındık yağı falan bunlardan en sağlıklısı hangisidir şimdi ayçiçek yağım bitti yağ alıcam ne alacağıma karar veremedim riviera var salatalar içinde sızmam var ama yemekleri neyle yapsam bilmiyorum
konuyu anladın yaniben anlatırım sana bi ara
işten çıktım. hoplaya zıplaya markete gittim. et aldım süt aldım yoğurt mayalayayımda akşam kuzuma içireyim diye. eve gittim kapı zorladım zorladım açılmadı.
akıllı ben iç tarafta anhtarı takılı bırakmışım.
sonra gittim ergenlerle birlikte hamburger yedimkola içtimmm ohhhh ((
valla bu bahaneyle yalnız başıma gezmenin ne kadar güzel olduğunu hatırladım:))
artık her öğlen sokaklardayım yuppiii
bu arada kapı hala kapalı. çilingir kaç para ister artık bilmem
adamın aklı uçkurundaysa aldatır, hem de öyle vakte de gerek yok, kaşla göz arasında. bakımlı olsan da olmasan da yapar. ama biz kadınlar hep şöyle düşünürüz, benim kocam aldatmaz. gözü pis pis etrafa bakan adamın karısı bile aynı şeyi söylüyor. ama kadının gidecek yeri, cesareti ve maaşı da yoksa boşanamayabilir. bir de tr de çok örnekler var adam aldatıyor, sonra gelip, özür diliyor ve evine bağlanıyor, kadın hep düzelir ümidiyle bekliyor, ancak büyük çogunluk aldatan tekrarlar aynı davranışı, hem de kabul gördüyse
soracagın şeyi merak ettim.
pilava ve bazı hamur işlerine terayağ
kızartma ve hamur işlerine komili ayçiçek yağı. (migrosta o indirime giriyor genelde)
yemek ve salatalara zeytinyağı. alışırsan kokusu gelmiyor.
konuyu anladın yani
bence her öğlen eve gitme, akşamda yaparsın işleri, bahar geldi, gez öğlenleri
adamın aklı uçkurundaysa aldatır, hem de öyle vakte de gerek yok, kaşla göz arasında. bakımlı olsan da olmasan da yapar. ama biz kadınlar hep şöyle düşünürüz, benim kocam aldatmaz. gözü pis pis etrafa bakan adamın karısı bile aynı şeyi söylüyor. ama kadının gidecek yeri, cesareti ve maaşı da yoksa boşanamayabilir. bir de tr de çok örnekler var adam aldatıyor, sonra gelip, özür diliyor ve evine bağlanıyor, kadın hep düzelir ümidiyle bekliyor, ancak büyük çogunluk aldatan tekrarlar aynı davranışı, hem de kabul gördüyse
soracagın şeyi merak ettim.
pilava ve bazı hamur işlerine terayağ
kızartma ve hamur işlerine komili ayçiçek yağı. (migrosta o indirime giriyor genelde)
yemek ve salatalara zeytinyağı. alışırsan kokusu gelmiyor.
konuyu anladın yani
bence her öğlen eve gitme, akşamda yaparsın işleri, bahar geldi, gez öğlenleri
evet babamda öle dedi 4-5 yıl önce ayçiçekten ucuzdu dedi ne bilim alasım gelmedi işte ama ayçiçek yağına bende güvenmiyorum bi yerde durdumu plastikleşiyor düşünsene biz onu yiyoruz :S margarinlerede güvenmiyorum amannnn yemeklerinde hiç yağsız lezzeti yokki keşke olsaydıbundan önce çok indirimli ürün takip etmedim en yalan sölim kazanıp yiyordum evlendim 8 ayda öyle geçti sayılır ama şimdi 70 bin borcum var ve artık tasarruf devri bizim için ben borçtan nefret ediyorum o borç bitmeden ben rahat nefes alamamda :) siz burda indirimleri falanda paylaşıyorsanız ohhh değmeyin keyfime...
ben de şaşırdım seyyah leb demeden leblebiyi anladığını iddia ediyor
acaba doğru tahmin mi
atıyor o
kendini sana pazarlıyor
ay seyyah pek akıllısın dicen ya
bi de en cok seni seviyorum demen gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?