- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
ben sıvıyağımı bimden sole marka alıorum tatlım çok memnunum yemeklerde kokusu taadı hiç değişirik diil:)
fakat zytinğıda aktif olarak kullanıorum:)) oda hataydan gelmişti ama çok yogun oldugu için ben ayçiçek yagla karıştırıorum:)) tek başına çok yogun:) ama bu zeytinyagından önce rivea kullanıodum:)))
ayrıca tereyagıda pilava makarnaya kullanıorum:))
daha sonra dediklerin için de soracaktım bişey ama belki yazmak istemezsin bi ara özelden sorarım epeydir merak ediyorum
öğle arası geldim yemeğimi yedim sizi okudum geleneksel olarak:) şimdi işe geri gidiom güle oynaya gidiom çünkü artık işe koşa koşa gitmek istiorum birimim değişti holeeeeeeeeeeeeeeyyyyy:))))
allahım sana geliyorum ya
kadın aldatılıyormuş yazışmalarını görmüş inkar eder beni suçlu çıkarır
boşanmak çözüm mü çocuğum var yazmış
akıl vermişler soğuk davranma bakımlı ol diye
ben zaten bakımlıyım bana soğuk olan o diyor hala ya
beter ol diyesim var
adamı eve bağlamak için bakımlı olmak resmi yoldan kendini pazarlamaktır sadece bana göre
iğrenç
o bir safsata bakımla ne alakası var erkekler çok mu bakımlıda evde karıdan bakım istiyor. ayrıca köyde yıllarca evli teyze 90 amca 80 kilo mutlu huzurlu yasıyorlar bakımla ne alaka insan birbirinin terin bile seviyor yani bazen.
hülya avsarda aldatıldı .işi güçü bakım değilmi onların işleri o yani saç baş ama aldatıldı.
erkek ve kadının kanı bozuksa aldatır arkadaşşş
ayy bizim burda bir köyde bir kadın adam aşnafişne yapmişlar köyün dilne düsmüs bu . ikiside evli bu arada. kadının kocası duymus karıyı öldüresiye dövmüs atmıs evden sonrada gidip diğer adamın karısına tecavüz etmis serefsiz o kadının ne suçu var çocukların önündehemde kadıncağız aklını kaybetmis nerdeyse
allah bildiği gibi yapsıno bir safsata bakımla ne alakası var erkekler çok mu bakımlıda evde karıdan bakım istiyor. ayrıca köyde yıllarca evli teyze 90 amca 80 kilo mutlu huzurlu yasıyorlar bakımla ne alaka insan birbirinin terin bile seviyor yani bazen.
hülya avsarda aldatıldı .işi güçü bakım değilmi onların işleri o yani saç baş ama aldatıldı.
erkek ve kadının kanı bozuksa aldatır arkadaşşş
ayy bizim burda bir köyde bir kadın adam aşnafişne yapmişlar köyün dilne düsmüs bu . ikiside evli bu arada. kadının kocası duymus karıyı öldüresiye dövmüs atmıs evden sonrada gidip diğer adamın karısına tecavüz etmis serefsiz o kadının ne suçu var çocukların önündehemde kadıncağız aklını kaybetmis nerdeyse
işten çıktım. hoplaya zıplaya markete gittim. et aldım süt aldım yoğurt mayalayayımda akşam kuzuma içireyim diye. eve gittim kapı zorladım zorladım açılmadı.
akıllı ben iç tarafta anhtarı takılı bırakmışım.
sonra gittim ergenlerle birlikte hamburger yedimkola içtimmm ohhhh ((
valla bu bahaneyle yalnız başıma gezmenin ne kadar güzel olduğunu hatırladım:))
artık her öğlen sokaklardayım yuppiii
bu arada kapı hala kapalı. çilingir kaç para ister artık bilmem
valla ben püre yaparkende yağ koymam bi tat var canım anlatamılormu koku gibi onu sevmiyorum ben kisisel eğer çiğ tereyağ seversen koy mutlaka .canım tereyağ konulmayacak mi yani.
onun yerine sıvı yağ koysak olmaz mı...
bu arada sen nerede yaşıyorsun. ev fiyatlarından bahsetmişsin de çok iyi fiyatlar...
canım malesef en sağlıklı yağ dogal tereyağ ve soğuk sıkım zeytin yağı. ama biz marketten alıyorum ikisini bu söyleme istinaden. ve ayçıçık yağı bir yerde dondumu çıkmaz dikkat edersen ama zeytinyağ öle değil sanki baska yağ vücüdümda donuyormus gibi geliyor. evimde yinede kızartmaya zeytin yağı yananı tehlikeli dile yanma noktası yüksek bir yağ tercih ederim fındık ayçiçik gibicanım yemeklerde zeytinyağı sevmiyorum bende memleketimden ötürü her yemekte et kullanırım ayçiçek yağıda kullanmak istemiyorum mısır özü fındık yağı falan bunlardan en sağlıklısı hangisidir şimdi ayçiçek yağım bitti yağ alıcam ne alacağıma karar veremedim riviera var salatalar içinde sızmam var ama yemekleri neyle yapsam bilmiyorum
evet tereyağı pilavlarda süper oluyor evet ama işte zeytinyağıda tereyağıda kokusu tadı yoğun herşeye kullanamıyorum zaten yeemeklerimi çok yağlı yapmam pilav hariç fındık yağı iyi dediler fiyatına baktım ayçiçeğin 2 katından fazla ağzım açıkta kaldı elim gitmedi almaya :)
allah bildiği gibi yapsın
o mal adam ne yapmış peki karısı o hale gelince
işten çıktım. hoplaya zıplaya markete gittim. et aldım süt aldım yoğurt mayalayayımda akşam kuzuma içireyim diye. eve gittim kapı zorladım zorladım açılmadı.
tatlım plastik şişe yada kredi kartıyla açılıyor kapı çilingir çağırıpta para verme özellikle plastik şişeyle bizim kapıcı hemen açabiliyordu biz evde 2-3 defa unuttuk sağolsun hep açtıkilitli olmadığı sürece sorun olmuyor
gerisini bilmiyom hikayenin sadece kadın karadenzliymis ailesi alıp gitmis :26:
valla ben püre yaparkende yağ koymam bi tat var canım anlatamılormu koku gibi onu sevmiyorum ben kisisel eğer çiğ tereyağ seversen koy mutlaka .
canım malesef en sağlıklı yağ dogal tereyağ ve soğuk sıkım zeytin yağı. ama biz marketten alıyorum ikisini bu söyleme istinaden. ve ayçıçık yağı bir yerde dondumu çıkmaz dikkat edersen ama zeytinyağ öle değil sanki baska yağ vücüdümda donuyormus gibi geliyor. evimde yinede kızartmaya zeytin yağı yananı tehlikeli dile yanma noktası yüksek bir yağ tercih ederim fındık ayçiçik gibi
ay evet canım ben eskiden tv de faydalı diye dinledim 5 sene önce belki babama dedim al diye aldı gelid 14 16 lira 5 kilosu. bende aldım baya gitti bi daha gittim almaya bi de ne görüm zeytin yağlarından pahalı
aldıklarını nereye koydun gerisin geri işe mi getirdin?işten çıktım. hoplaya zıplaya markete gittim. et aldım süt aldım yoğurt mayalayayımda akşam kuzuma içireyim diye. eve gittim kapı zorladım zorladım açılmadı.
aldıklarını nereye koydun gerisin geri işe mi getirdin?
bizde geçen yıl eşim kapıda anahtarı bırakmış çıkmıştı arkada eski kartlarla denedim denedim açamadım çilingir 20 liramı almıştı. Oysaki ben kredi kartıyla açabiliyordum annemlerin kapısını az açmadım
alt kattaki komşuya bıraktım canım. valla kredi kartı , pet şişe her yolu denicem artık :)))
ben de kaldım bu sene hayatımda ilk defa
memlekette balkondan okuldayken de direk kapıya tekme yöntemiyle girerdim
merkeze uzak olduğundan 100 istedi çilingirler
en son yakın bi tane buldum da 25e açtılar
yuhhh 10 mü
bundan sonra kapıda o duraup kapı görevi görecekti zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?