Kirli Çıkılar )))

evet tereyağı pilavlarda süper oluyor evet ama işte zeytinyağıda tereyağıda kokusu tadı yoğun herşeye kullanamıyorum zaten yeemeklerimi çok yağlı yapmam pilav hariç fındık yağı iyi dediler fiyatına baktım ayçiçeğin 2 katından fazla ağzım açıkta kaldı elim gitmedi almaya :)

Farmasicim sodayi mayasiz icin mi kullaniyosun seyyaha demissin ya soda yap diye
Ben mayasiz pogaca bimiodum hep mayali pofuduk yapiyodum ama citir pogaca istiyorum son verdigin tarif mi.?acaba?

öğle arası geldim yemeğimi yedim sizi okudum geleneksel olarak:) şimdi işe geri gidiom güle oynaya gidiom çünkü artık işe koşa koşa gitmek istiorum birimim değişti holeeeeeeeeeeeeeeyyyyy:))))

insanın sevmediği insanlarla çalışması kadar zor ve sinir bozucu birşey yoktur ben bir önceki iş yerimde çok daha iyi şartlara sahiptim ama birim arkadaşlarımı sevmiyordum başka kuruma geçtim şartlarım eskisine göre kötü halde ama şükür huzurum var :)

o bir safsata bakımla ne alakası var erkekler çok mu bakımlıda evde karıdan bakım istiyor. ayrıca köyde yıllarca evli teyze 90 amca 80 kilo mutlu huzurlu yasıyorlar bakımla ne alaka insan birbirinin terin bile seviyor yani bazen.

hülya avsarda aldatıldı .işi güçü bakım değilmi onların işleri o yani saç baş ama aldatıldı.

erkek ve kadının kanı bozuksa aldatır arkadaşşş

ayy bizim burda bir köyde bir kadın adam aşnafişne yapmişlar köyün dilne düsmüs bu . ikiside evli bu arada. kadının kocası duymus karıyı öldüresiye dövmüs atmıs evden sonrada gidip diğer adamın karısına tecavüz etmis serefsiz o kadının ne suçu var çocukların önündehemde kadıncağız aklını kaybetmis nerdeyse

işten çıktım. hoplaya zıplaya markete gittim. et aldım süt aldım yoğurt mayalayayımda akşam kuzuma içireyim diye. eve gittim kapı zorladım zorladım açılmadı.
akıllı ben iç tarafta anhtarı takılı bırakmışım.
sonra gittim ergenlerle birlikte hamburger yedim kola içtimmm ohhhh((
valla bu bahaneyle yalnız başıma gezmenin ne kadar güzel olduğunu hatırladım:))
artık her öğlen sokaklardayım yuppiii
bu arada kapı hala kapalı. çilingir kaç para ister artık bilmem

ayyy allahım beterinden saklasın.
nasıl bir zihniyet bu böyle

allah bildiği gibi yapsın
o mal adam ne yapmış peki karısı o hale gelince

polyanna senii

canım tereyağ konulmayacak mi yani.
onun yerine sıvı yağ koysak olmaz mı...
bu arada sen nerede yaşıyorsun. ev fiyatlarından bahsetmişsin de çok iyi fiyatlar...
valla ben püre yaparkende yağ koymam bi tat var canım anlatamılormu koku gibi onu sevmiyorum ben kisisel eğer çiğ tereyağ seversen koy mutlaka .

canım malesef en sağlıklı yağ dogal tereyağ ve soğuk sıkım zeytin yağı. ama biz marketten alıyorum ikisini bu söyleme istinaden. ve ayçıçık yağı bir yerde dondumu çıkmaz dikkat edersen ama zeytinyağ öle değil sanki baska yağ vücüdümda donuyormus gibi geliyor. evimde yinede kızartmaya zeytin yağı yananı tehlikeli dile yanma noktası yüksek bir yağ tercih ederim fındık ayçiçik gibi

ay evet canım ben eskiden tv de faydalı diye dinledim 5 sene önce belki babama dedim al diye aldı gelid 14 16 lira 5 kilosu. bende aldım baya gitti bi daha gittim almaya bi de ne görüm zeytin yağlarından pahalı

tatlım plastik şişe yada kredi kartıyla açılıyor kapı çilingir çağırıpta para verme özellikle plastik şişeyle bizim kapıcı hemen açabiliyordu biz evde 2-3 defa unuttuk sağolsun hep açtı kilitli olmadığı sürece sorun olmuyor

sağol canımm.
internetten araştırıyodum bende..
ben de hemen çilingire para verecek göz var mı...
plastik şişe aramam lazım şimdi fellik fellik

gerisini bilmiyom hikayenin sadece kadın karadenzliymis ailesi alıp gitmis :26:

ayy ben de size bişey anlatayım.
geçen yıl babamın tanıdığı biri ve eşi hac mı umra mi bilmiyorum arabistana gitmişler.
alışverişe çıkmışlar. adam bir yere uğrayacakmış karısına demiş ki sen takside bekle ben hemen alıp geleyim (her ne alacaksa)
adam inince arap kaçırmış kadını taksiyle ve tecavüz etmiş. sonra bırakmış kadını. kadın zar zor yolunu bulup türkiyeye geri dönmüş ama adi herif istemem ben seni bu saatten sonra deyip sokağa atmış ((

evet babamda öle dedi 4-5 yıl önce ayçiçekten ucuzdu dedi ne bilim alasım gelmedi işte ama ayçiçek yağına bende güvenmiyorum bi yerde durdumu plastikleşiyor düşünsene biz onu yiyoruz :S margarinlerede güvenmiyorum amannnn yemeklerinde hiç yağsız lezzeti yokki keşke olsaydı bundan önce çok indirimli ürün takip etmedim en yalan sölim kazanıp yiyordum evlendim 8 ayda öyle geçti sayılır ama şimdi 70 bin borcum var ve artık tasarruf devri bizim için ben borçtan nefret ediyorum o borç bitmeden ben rahat nefes alamamda :) siz burda indirimleri falanda paylaşıyorsanız ohhh değmeyin keyfime...

aldıklarını nereye koydun gerisin geri işe mi getirdin?

bizde geçen yıl eşim kapıda anahtarı bırakmış çıkmıştı arkada eski kartlarla denedim denedim açamadım çilingir 20 liramı almıştı. Oysaki ben kredi kartıyla açabiliyordum annemlerin kapısını az açmadım

alt kattaki komşuya bıraktım canım. valla kredi kartı , pet şişe her yolu denicem artık :)))

alt kattaki komşuya bıraktım canım. valla kredi kartı , pet şişe her yolu denicem artık :)))

ben de kaldım bu sene hayatımda ilk defa
memlekette balkondan okuldayken de direk kapıya tekme yöntemiyle girerdim
merkeze uzak olduğundan 100 istedi çilingirler
en son yakın bi tane buldum da 25e açtılar

ben de kaldım bu sene hayatımda ilk defa
memlekette balkondan okuldayken de direk kapıya tekme yöntemiyle girerdim
merkeze uzak olduğundan 100 istedi çilingirler
en son yakın bi tane buldum da 25e açtılar

yuhhh 100 mü
bundan sonra kapıda o duraup kapı görevi görecekti zaar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…