Kirli Çıkılar )))

valla çok bilgim yok çok eğlenceli ve yorucudur üniversite zamanında yapardık
lovelicim neyi nasıl yaptım ?

poğaçayı bi de peyniri hamurla mı yoğurup şekil verdin onu da anlamadım daa

canım yuvarlak bezeler yaptım içlerine kaşar ya da beyaz peynir koyup normal poğaca şekli verdim
saç örsügü olanına ise 3 tane bezenin her birine beyaz peynir koydum ve teker teker ayrı ayrı rulo yaptım sonra da örgü şekli verdim

valla çok bilgim yok çok eğlenceli ve yorucudur üniversite zamanında yapardık

evet eğlenceli
yorucuysa işe yarar diyebilir miyiz piki
video da var uygun bi vaktinde baksan ya gulüm
92ye dayanmışım

akşam menüsü börek pişiyor ama yanına ne yapsam karar veremedim

bu arada pc kadınlar kulübünden başka bir yere girmiyor niye acaba

böreğin yanına sanırım çay yapacaksın

normal kahvaltılık malzemelerini koyarsın

varsa sucuk yapabilirsin
patates kızartması , yumurta da haşlayabilirsin

dün misafirim vardı bayaaa önceki günden temizlik yap derken dünde yemek falan derken ölmüşüm meğer... benim 3..yıl bitti evlilikde amma alışamadımmı ne beee birde veledim olsa acaip korkuyorum...yorucu iş. işden gel yemek temizlik....ufff..

benim eş ayda 1 temizlik için kadın almamada karışırrr aldırtmazzz yani... ve inanılmaz tittizdirr ama kendineee beyfendi...uff yani...

herneyse bugun yemek yapmak yok hoş bizim adamda dıaşrda yiyecek....

yahuuu sizlerde de öylemi durum ben ne kadar tutumlu olduysam adam bir okadara kendine harcar oldu parayı.....

bu arada kızlarrr seneye yurtdışı görevimiz çıkıcak 2 yıllığınaaa ve bende eşimden dolayı ücretsiz izin alıcam gibbi gibi duruyor.... zaten ev aldık derken emeklilik primi öderim 85 tlden ha birde her ay komik ama 20 dolar biriktirmek istiyorummmm sizce çokmu azzz yahut mantıksızmıdır

evet eğlenceli
yorucuysa işe yarar diyebilir miyiz piki
video da var uygun bi vaktinde baksan ya gulüm
92ye dayanmışım
demin açtım ama görüntülenemedi canım elbette bakarımmmm

varsa sucuk yapabilirsin

haklısın kahvaltılık koyayım hafta içi olmuyor hafta sonu kahvaltı yapıyoruz bugğn öyle olsun sağol fikir içinnnn canımmmm

varsa sucuk yapabilirsin

bende sucuğu çok severim ama sabah haberlerde sucukda dinamit yapımında kullanılan maddenin yoğun olarak kullanıldığını diyorlardııı

yakında patlarım yani

bu cemre nereye düştü yaa
bizim buralara düşmediği kesin
gören duyan varsa söleyin bizede düşsün

akşam menüsü börek pişiyor ama yanına ne yapsam karar veremedim

bu arada pc kadınlar kulübünden başka bir yere girmiyor niye acaba
börek demek karbohidrat demek yanına salata yeter bir de çay demle kahvaltılık olsun bu akşam

ben de hazır yufkadan sucuklu kaşarlı gözleme yapacaktım ama anane çağırmış yemeğe ona geçiyoruz.

farmasiii bu kek resmen otomatik yahu

olmaz tabi yeter ki birikim olsun akmasa da damlar canım

bugünkü menüm

sebzeli tavuk sote
kocişin pirinç pilavı
mercimek çorbası(buzluktan)
çilekli etimek tatlısı:))

kızlar ben bir kilo mercimek yarım kilo patates ve yarım kilo havuçu düdüklüye attım ve pişirdim muhallebi kıvamında biraz soğudu
dahada koyulaştı bende bunları buzdolabı poşetlerine yerleştridim buzluga attım yaklaşık bi 10-12 poşet çıkmıştı
bugünde yaptım poşetten çıkarıorum üstüne bir su bardağı su koyup sadece ısıtıorum ve üstüne naneli salçalı sos yapıorum 10 dk. da çorbam hazır:))) yemek yapmaya vaktiniz yoksa süper bi tarif:)))))

yazın bi deneme yapmak istedim eve bir kilo çilek almuştım ve iki gün yemedik çilek çok çabuk bozulan bi meyve oldugu için
bozulcak gibi duruodu bende ziyan olmasın diye püre yaptım ve iki poşet buzluğa attım aylardan temmuzdu sanırım:))
ve inanırmısınız tadında en ufak bi değişiklik yok nefissss bi tadı var:))))
bu yaz bundanda yapcam 6-7 poşet :))) tavsiye ederim:))))

sunnt ablacım bu standart kekim
sunduğum alternatiflerle opsiyonel özelliklere sahip oluyor

farmasiii bu kek resmen otomatik yahu
farmasi harika yahuuu... o pizza tarifininden sonra laptopuma bir klasör açtım inanın farmasi bacıdan aldığım denenmiş tarifler diyee

alt başlığım ise pratik acil öğretmen yemekleri dedim .... (çalışan hanımda denebilir) sağol farmasiiiiiii

olmaz tabi yeter ki birikim olsun akmasa da damlar canım

ayyyy çok sağol bacım.... alayım tamammm.... yaaa şimdi ben fonlardan bankadan alınca nedense az olunca sıkışınca hemen bozduryorum bu kez ciddi ciddi eski usul alacam her ay 20-30 doları

tekrar sağol lovel
i:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

heyyyy bacımmm buzluktan mercimek çorbana bayıldım tam benlik.....

bende geçen yıl ve her yıl buzluğa bamya bezelye yeşil fasulye korum eylülde biter nerdeyse tekrar tekrar korum dolaba çalışana harika bir şey bu difriz olayı....

bu yılda tüm bunlara ek olarak yeşil köy biberide ayıklayıp kızartmalık doğrayıp koydum ve canım kızartma çekince çıkartıp yaptım domatesli harikaydı.....

geçen ayda pazardan ıspanak almıştım ve onuda yıkadım elimle doğradım(metal değmemesi adına) paketledim buzdolabı poşetleriyle attım dolaba.....

ve geçengün ayva ucuzlamıştı yine 1 kglık olucak halde ayva reçeli yaptım... ehhh biraz katı olmuş ama tadı enfes.... öncekini azcık sıvı yapmıştım bizim adam sıvı sevmiyor diye bunu böyle yaptım.....

sonraaa yazdan turşu yapmıştım küçük acı biber ve biberiyelerle yaaa 1.5 litrelik kaptaki çok acı çıktı rahat tüketemedik....(ayrıca bu turşuları biliyorum plastiğe yapmamak gerek ama en uygunu onlar napayım kızmayın bana)

şimdi kışdan yaza saklanacak şeylere bakayım diyorum ama yaz daha bereketli oluncaaa pek yanaşmıyorum.....

yengem portakal reçeli yapmış bana verdi amaa çok aromalı acımsı geldiii kabğu yiyincee.... öyle

önerileriniz varsa alalım bacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…