valla çok bilgim yok çok eğlenceli ve yorucudur üniversite zamanında yapardıkloveli trambolinle zayıflamaya ne diyon bebem ya
ben eğlencesine yapmıştım felaket oluyorsun her yerin acıyor
ama videodaki kadına bakınca hiç faydalı olmuş gibi değil
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...a-tracy-anderson-form-egzersizleri-39278.html
lovelicim neyi nasıl yaptım ?
böreğin yanına ne yenir kızlar kimse fikir vermedi banaaaaaa
poğaçayı bi de peyniri hamurla mı yoğurup şekil verdin onu da anlamadım daa
valla çok bilgim yok çok eğlenceli ve yorucudur üniversite zamanında yapardık
poğaçayı bi de peyniri hamurla mı yoğurup şekil verdin onu da anlamadım daa
canım ne zaman sormuştun :26:
böreği akşam menüsü olarak mı soruyorsun
misafire ikram olarak mı ?
akşam menüsü börek pişiyor ama yanına ne yapsam karar veremedim
bu arada pc kadınlar kulübünden başka bir yere girmiyor niye acaba
demin açtım ama görüntülenemedi canım elbette bakarımmmmevet eğlenceli
yorucuysa işe yarar diyebilir miyiz piki
video da var uygun bi vaktinde baksan ya gulüm
92ye dayanmışım
böreğin yanına sanırım çay yapacaksın
normal kahvaltılık malzemelerini koyarsın
varsa sucuk yapabilirsin
patates kızartması , yumurta da haşlayabilirsin
böreğin yanına sanırım çay yapacaksın
normal kahvaltılık malzemelerini koyarsın
varsa sucuk yapabilirsin
patates kızartması , yumurta da haşlayabilirsin
börek demek karbohidrat demek yanına salata yeter bir de çay demle kahvaltılık olsun bu akşamakşam menüsü börek pişiyor ama yanına ne yapsam karar veremedim
bu arada pc kadınlar kulübünden başka bir yere girmiyor niye acaba
[Blovelicim klasik üzerinde oynamalar yaptığım kek tarifim canım
kek tarifi )
3 yumurta
1.5- 2 sb şeker
1 sb süt
1sb sıvıyağ
2- 2.5 un
1pk vanilya
1 pk kabartma tozu
içerisine arzuya göre ceviz fındık üzüm vs konulabilir
hamurdan 1 kasenin içerisine alıp içerisine 2 yk kaşığı kakao koyup karıştırıp sade hamurum tamamını yağlanmış tepsiye döktükten sonra kakaolu karışımı üzerine gezdirip farklı bir görümde elde edilebilir.
not: aynı malzemelere 3 yk kaşığı kakao eklenirse kakolu kek elde edilir .
ve fırından çıkınca dilimlenip üzerine çikolata sosunu tarife göre hazırlayıp üzerine dökülürse güzel bir ıslak kek olur
not: yukarıdaki malzemelere 1 havucu rendeleyip de ekleyedebiliriz.
not: 1-2 çay kaşığı tarçın koyarsak da tarçınlı olur
][/B]
dün misafirim vardı bayaaa önceki günden temizlik yap derken dünde yemek falan derken ölmüşüm meğer... benim 3..yıl bitti evlilikde amma alışamadımmı ne beee birde veledim olsa acaip korkuyorum...yorucu iş. işden gel yemek temizlik....ufff..
benim eş ayda 1 temizlik için kadın almamada karışırrr aldırtmazzz yani... ve inanılmaz tittizdirr ama kendineee beyfendi...uff yani...
herneyse bugun yemek yapmak yok hoş bizim adamda dıaşrda yiyecek....
yahuuu sizlerde de öylemi durum ben ne kadar tutumlu olduysam adam bir okadara kendine harcar oldu parayı.....
bu arada kızlarrr seneye yurtdışı görevimiz çıkıcak 2 yıllığınaaa ve bende eşimden dolayı ücretsiz izin alıcam gibbi gibi duruyor.... zaten ev aldık derken emeklilik primi öderim 85 tlden ha birde her ay komik ama 20 dolar biriktirmek istiyorummmm sizce çokmu azzz yahut mantıksızmıdır
farmasi harika yahuuu... o pizza tarifininden sonra laptopuma bir klasör açtım inanın farmasi bacıdan aldığım denenmiş tarifler diyeefarmasiii bu kek resmen otomatik yahu
olmaz tabi yeter ki birikim olsun akmasa da damlar canım
bugünkü menüm
sebzeli tavuk sote
kocişin pirinç pilavı
mercimek çorbası(buzluktan)
çilekli etimek tatlısı:))
kızlar ben bir kilo mercimek yarım kilo patates ve yarım kilo havuçu düdüklüye attım ve pişirdim muhallebi kıvamında biraz soğudu
dahada koyulaştı bende bunları buzdolabı poşetlerine yerleştridim buzluga attım yaklaşık bi 10-12 poşet çıkmıştı
bugünde yaptım poşetten çıkarıorum üstüne bir su bardağı su koyup sadece ısıtıorum ve üstüne naneli salçalı sos yapıorum 10 dk. da çorbam hazır:))) yemek yapmaya vaktiniz yoksa süper bi tarif:)))))
yazın bi deneme yapmak istedim eve bir kilo çilek almuştım ve iki gün yemedik çilek çok çabuk bozulan bi meyve oldugu için
bozulcak gibi duruodu bende ziyan olmasın diye püre yaptım ve iki poşet buzluğa attım aylardan temmuzdu sanırım:))
ve inanırmısınız tadında en ufak bi değişiklik yok nefissss bi tadı var:))))
bu yaz bundanda yapcam 6-7 poşet :))) tavsiye ederim:))))
börek demek karbohidrat demek yanına salata yeter bir de çay demle kahvaltılık olsun bu akşam
ben de hazır yufkadan sucuklu kaşarlı gözleme yapacaktım ama anane çağırmış yemeğe ona geçiyoruz.
sizin anane sayesinde aylık mutfak masrafınız 10 liradır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?