Kirli Çıkılar )))

sus kız azcık öpeyim kısmında koptum ben
çok bomba bir olay

coşmuşsunuz yine gece gece ama yettim gari
ben de eve geldim bilgisayarımı aldım kucağıma
eşim diyor ki bak hele nefes alışı bile bi değişti heyecanlanıyormuşum öyle diyor
bana eşim genelde canım ya da kuzum der
ben de hemen geyiğe sararım kuzu kuzu meee bin tepeme haydi gidelim ayşe teyzeme
bu arada bende teyze çok ya; biri de Ayşe

bu aralar ousum benim diyorum o ne diyor

selin neden yarım paket kabartma tozu kullanıyor un açıklaması şöyle olabilir bence
kabartma tozu giren karışımla çok oynanmaz ve direk sarıya temas etmemeli bir yandan da beyazlar girince hava kabarcıklarının kaybedilmemesi gerekiyor ya yarım paket yeterli geliyordur

:26::26::26::26::26::26::26:

sizin eşinizle özel kullandıgınız bi kelime varmı kızlar?

benim ousun arkadaşı eşine bey dedirtiyor mesela karısı Ahmet bey diyo adama
buda sen de bana bey desene diye alay etti
bende murat bey peynirlerinden muratbey demeye başladım ismi murat değilkaldı dilimde
hatta ablası surat asmıştı başkasının adıyla ne sesleniyosun çocuğa diye
sinirlendiğimde kamil derim
bi suçum varsa yalan dünyadaki o şarkıcı gib aşkkkııssssııı derim yalandan
oda sultan der birine bahsederken hatun der
biz romantik değiliz biraz odunumsuyuz o yüzden aşkım balım çıkmaz bizde
dogum gunu partisine mi ne gitmiş
kafamız dinlendi be
iyi oldu

intikamı acı olacak

rezalet
bizde annemlerdeyken eşim çıkıyo bende kapıdayım geldi normal yanaktan öpecekken içerden kapı açıldı
birden ben kafamı çevirdim oda vazgçeti öpmekten sanki dudaktan öpüyomuş gibi oldu
annem çıktığı gibi vınnn içeri
anne biz masumuz diyesim gelmişti

anlatsana
yiyorsa

anlatsana
yiyorsa
çok sorsa merak etse anlatırdım

biz de nişanlıyken habire bize gelirdi bir gün alt kattaki komşu bozdolabı almış merdivenden inilen yere koymuş
benim ous hem iniyor hem de kafası bana çevrik el sallıyor dur dikkat et diye uyarmama rağmen kendini o kadar kaptırmış ki el sallamaya güüüüm bir çarptı buzdolabına
şu an yazarken bile gülüyorum

bi sıkıcı atmosfer mi geliyor
esnemekten çenem kopacak
sirkeci yatar herkese iyi geceler
bu arada dh yazmışlar sarıkız ishal oldu diye altına da sarı bir kedi resmi koymuşlar insanların zararları bin TL li değerler olunca sıyırıyor dabi

ıyı geceler hanımlar butun gun pestılım cıktı.. hawa kapalı olunca bana bı temızlık askı geldı nerden geldıyse dıp kose dolandım ewı
bıde ustune yarın mısafırlerım olcak onlara kurabıye ve ıslak kek yaptım yarında tuzlu bıseler yparım artık off yaaaaaaa

gece gece duramayıp yazıcam sonra banlı banlı dolanıcam
en iyisi çıkmak bdv cısss
iyi geceler herkese
seyyah muğlaya gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…