bende bendene kararlılık
ben anneme de anneciğim diyebilen biri değilim babama da babacığım..
ama hayatımda 2 insan var bunlara canım cicimleri kullanıyorum.
biri eşim biri küçük kardeşim.
çocuk 17 yaşında..
ders çalışırken gidip öpüyorum.
ablasının bi tanesi, gara guzum diye diye sevip kaşık kadar yanaklarını sıktırıyorum.
ve çok sinir oluyor
eşime o kadar sevgi gösterisi yapmasam da ona da canım cicim diyebiliyorum
ve ikisini çok karıştırıyorum arada kardeşime aşkım diycek gibi oluyorum bazen de eşime ablacım diyorum:44:
ve bu karıştırmayı bu ikisi haricinde kimseye yapmıyorum
banucum ne zor gunler gecırmısınz Allh sabır versın annene cok üzüldüm canım Allhım gecınden versın benimkiler hayatta ama bazen anneme babama bısey olurda benı ararlarsa dıye hep korkarım bıde ben buyugum kardeslerım kucukgünaydın kızlar.
selin yeni görev yerin hayırlı olsun güzelim.
olly az gülmedim basılma hikayenize,eşin de az değilmiş ama.
senfat saat,küpe,atlet,çorap konusunda aynıyız.öyle yaz kış atletle gezenlere imrenirim.
her kış bu sene giyeceğim derim yine giymem.cinnet geliyor sanki giyince.
yarına da benim misafirim var.ablaya misafir denirse tabii.
eniştemin beyin tümöründen kemosu bitti,azıcık kafa dağıtmak istiyorlardı.
ne zordu geçen sene allahım.
küçük ablamın agresif göğüs kanseri oluşu,arkasından büyük ablamın kalp krizi geçirip stent takılması,
1 ay sonra eniştemin baş ağrısıyla gidip tümör tanısıyla gelmesi,arkasından anneciğimin vefatı.
tüm bunlardan sonra bende 10 gün arayla çıkan 4 çeşit rahatsızlık,tek sebep stres.
konu sevdiklerin olunca gel de stres yapma.
seyyah o bdv deki konular var ya[uç noktadakiler hariç]hayatının kıymetini ve sorumluluğunu bilmeyen insanların,gerçek sorunlarla sınanmamış hayatlarının hikayesi.
ben yine de şükrediyorum,neler var hayatta,beterin daima beteri oluyor.
allah daha zoruyla sınamasın,geçemeyeceğimiz sınavlara sokmasın hiç birimizi.
nereden nereye geldim,ruh halim dalgalı bu aralar.
kusura bakmayın olur mu.
bende bende
ya kzıalr altın cok düştü ama ben alamıyorum cunku ya bır ev cıkarsa satmak zorunda kalırım zararlı olurum dıye dusunuyorum ve duruyor o kadar para boşta . ama mantıklı benım yaptıgım dımı
canım umre yada hacca gidilmeden önce bi hediyeyle ziyarete gidilir geldiklerinde birşey götürülmez hoşgeldine gidilir annemlerde öyle olmuştugünaydın kızlar
farmasii seni gördüm annem umreden gelen birine gidecek bir şey götürmek lazım mı bilemedik annem bişi götürsem bana hediye ver gibi olur mu acaba diyor benim hiç fikrim yok bilen vardır garanti bu işin usulü nedir
günaydın öğle olsada ben yeni uyandım o yüzden ginaydın
altına baktım minnacık bi altın almıştım 95 ten nasıl ah vah ettim
baktığım sayfada adamın biri geçen yıl 200 binliralık arsasını satıp altın almış altın şimdiki gibi çakılmış
adamın 30 bini geçen zararı olmuş daha fazla düşmeden altını tl.ye çevirmiş zarara rağmen
tl.ye geçince sattığı arsanın alt tarafından yol geçmiş ve benzinlikçiler 300 binliraya almışlar sattığı arsayı adam delirecekmiş
ben battım siz dikkat edin yazıyodu
Allahım dedim ben 2 gr.a hayıflandım adam iyi delirmemiş..Allah büyük zararlardan korusun
badoş yazını görünce bişey sorayım dedim..şu anda altın bozdurmak aptallık mı olur sence? beklemek mi lazım?
badoş yazını görünce bişey sorayım dedim..şu anda altın bozdurmak aptallık mı olur sence? beklemek mi lazım?
bade ve kalplerasi çok teşekkürler
günaydın öğle olsada ben yeni uyandım o yüzden ginaydın
altına baktım minnacık bi altın almıştım 95 ten nasıl ah vah ettim
baktığım sayfada adamın biri geçen yıl 200 binliralık arsasını satıp altın almış altın şimdiki gibi çakılmış
adamın 30 bini geçen zararı olmuş daha fazla düşmeden altını tl.ye çevirmiş zarara rağmen
tl.ye geçince sattığı arsanın alt tarafından yol geçmiş ve benzinlikçiler 300 binliraya almışlar sattığı arsayı adam delirecekmiş
ben battım siz dikkat edin yazıyodu
Allahım dedim ben 2 gr.a hayıflandım adam iyi delirmemiş..Allah büyük zararlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?