Kirli Çıkılar )))

bende bende

ya kzıalr altın cok düştü ama ben alamıyorum cunku ya bır ev cıkarsa satmak zorunda kalırım zararlı olurum dıye dusunuyorum ve duruyor o kadar para boşta . ama mantıklı benım yaptıgım dımı

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
selin yeni görev yerin hayırlı olsun güzelim.
olly az gülmedim basılma hikayenize,eşin de az değilmiş ama.
senfat saat,küpe,atlet,çorap konusunda aynıyız.öyle yaz kış atletle gezenlere imrenirim.
her kış bu sene giyeceğim derim yine giymem.cinnet geliyor sanki giyince.
yarına da benim misafirim var.ablaya misafir denirse tabii.
eniştemin beyin tümöründen kemosu bitti,azıcık kafa dağıtmak istiyorlardı.
ne zordu geçen sene allahım.
küçük ablamın agresif göğüs kanseri oluşu,arkasından büyük ablamın kalp krizi geçirip stent takılması,
1 ay sonra eniştemin baş ağrısıyla gidip tümör tanısıyla gelmesi,arkasından anneciğimin vefatı.
tüm bunlardan sonra bende 10 gün arayla çıkan 4 çeşit rahatsızlık,tek sebep stres.
konu sevdiklerin olunca gel de stres yapma.
seyyah o bdv deki konular var ya[uç noktadakiler hariç]hayatının kıymetini ve sorumluluğunu bilmeyen insanların,gerçek sorunlarla sınanmamış hayatlarının hikayesi.
ben yine de şükrediyorum,neler var hayatta,beterin daima beteri oluyor.
allah daha zoruyla sınamasın,geçemeyeceğimiz sınavlara sokmasın hiç birimizi.
nereden nereye geldim,ruh halim dalgalı bu aralar.
kusura bakmayın olur mu.

dediğimi yaptım doları bozup altın aldım,akşama da 2 gr daha alacağı elimdeki tüm para bu.

En iyisi sevgilimin parasıyla da alalım biz.

banucum ne zor gunler gecırmısınz Allh sabır versın annene cok üzüldüm canım Allhım gecınden versın benimkiler hayatta ama bazen anneme babama bısey olurda benı ararlarsa dıye hep korkarım bıde ben buyugum kardeslerım kucuk

canım meyra ve farmasi daha iyi bilir ama bana kalırsa doğru yapıyorsun pat diye ev alma durumunuz çıkarsa ve düşmeye devam ederse üzülürsün

günaydın şekercanlar hayırlı bir gün diliyorum hepinize...
canım umre yada hacca gidilmeden önce bi hediyeyle ziyarete gidilir geldiklerinde birşey götürülmez hoşgeldine gidilir annemlerde öyle olmuştu

sirkeci ve selin size bir sorum olacak gelince cevap verin bu kardeşinize
şimdi sarı ve beyazı ayrı çırpıp sonradan ekleyeceğiz ya benim en sık yaptığım kek zebra kek ben zaten kakaolu harcı ve normal harcı ayrı çırpıyorum bu durumda
beyaz ve sarıyı ayırma işi nasıl olacak zebra kekte, kafam basmadı

günaydın öğle olsada ben yeni uyandım o yüzden ginaydın
altına baktım minnacık bi altın almıştım 95 ten nasıl ah vah ettim
baktığım sayfada adamın biri geçen yıl 200 binliralık arsasını satıp altın almış altın şimdiki gibi çakılmış
adamın 30 bini geçen zararı olmuş daha fazla düşmeden altını tl.ye çevirmiş zarara rağmen
tl.ye geçince sattığı arsanın alt tarafından yol geçmiş ve benzinlikçiler 300 binliraya almışlar sattığı arsayı adam delirecekmiş
ben battım siz dikkat edin yazıyodu
Allahım dedim ben 2 gr.a hayıflandım adam iyi delirmemiş..Allah büyük zararlardan korusun

badoş yazını görünce bişey sorayım dedim..şu anda altın bozdurmak aptallık mı olur sence? beklemek mi lazım?

kızlar altın çok düştü hani bahsetmiştim ya arabayı değiştirecektik tl mize yaza erteledeik
bende bu düşüşü fırsat bilip 3.000 tl lik altın aldım inşallah dahada düşmez

badoş yazını görünce bişey sorayım dedim..şu anda altın bozdurmak aptallık mı olur sence? beklemek mi lazım?

altınbaşın sahibi bu yıl altın yatırımı yapmayın yıl boyunca altının çok yükseleceğini sanmıyorum demiş :S
para ihtiyacınız yoksa satmayın ben ihtiyaçtan 200 gram altın sattım ve dahada satmam lazım elim gitmiyor napcam bilmiyorum....

bade ve kalplerasi çok teşekkürler

rica ederim canım bu sarıkız yaktı beni eşim geçen dioki tövbe bi daha altın maltın yok dio para tl kalcak dio adam haklı git 100 den al 82 den sat gram başı 18 tl 200 gram altın 7 aylık zarar ortada

herkese merhabalar
dün altın fiyatlarına baktım
ne kadar düşük
kalın kalın bilezikler ne kadar ucuzlamış
tam zamanı dedim eşime ama pek alabileceğimizi sanmıyorum
dün maaşımı çektim
çekmemle borçlara yatırmam bir oldu
ama son ay Allahım yardım etsin kombinin son taksidini ödemeyi de bitsin artık

bu arada yarın dr ye gidicem öleden sonra randevu aldım
hamilelik öncesi hakkında görüşücez
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ortada birşey yokken bile çok heycanlıyım yaa

kıııızlaaaaaar merhabalar hepinizeeee bugün ben de biraz altın almayı düşünüyorum bakalım

Son düzenleme:

adam resmen bahtsız bedevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…