Kirli Çıkılar )))

senle aynı an aynı şeyden yazmışız

benim eşim dijitürk olsa izler miydi merak ettim sordum
evet izlerdim dedi

kaç kaç bitmiş soruyo

benim eşimin de maça adına ennn ufak bi ilgi alakası bile yok..
bi arkadaş var eşinin maç derdi yüzünden oturmaya gelemiyorlar. dijitürk yok ya bizde

Cok merakli degildir ama 4 katli kafe agzina kadar dolu o da gaza geldi izlemek istedi
bekarlik gunlerini ozledi herhalde
Digiturk asla aldirmam mac varken icim daraliyor mizmizlik yapiyorum
Ilgisini baska yonlere cekmeye calisiyorum
Kadin milletinden korkacan yaaa hemen kaniyolar

Bu arada dusunuyorum da bu topige birak erkek girdigini, bi erkegin sabredip okuyabilecegini bile dusunemiyorum
Cok kadin islerinden cok feminen konular konusuyoruz
Kimse dayanamaz bize
Misafir gelip okuyamaz bile...
O yuzden icim rahat

Bir de eve internet girdi gireli merak icerisinde ne yaziyon ne okuyon diye
Kabaca analattim topigimizi
Iyi iyi takilmaya devam et zaten yeni tarifler deniyon aferim dedi
Altinimiz yok ama ev ekonomisi ogreniyon dedi
Haberi yok 6 aydir burdayim

bende yazdan beri burdayım ama aktif yazmaya başlamam çok uzun değil 1 aydır da geceleri hep yazıyorum burası kıpır kıpır oluyor
eşimin yanında da tıkır tıkır yazınca yahu ne yazıyosun harıl harıl dedi en sonunda
biraz baktı falan anlatmıştım hatta seyyahın ruh öküzüm yazısını falan görmüş saf saf bakmıştı pek bir ağır abidir kendileri burdaki her yazılanı görse ous muhabbetini falan olur
neyse ben de seyyah,farmasi,sitkeci,senfat,sunny abla,meyra,karanfil,allright,bıdık................... falan aklıma kim geldiyse birer cümleyle anlattım
çorba oldu tabi, bu sefer eşim de ya sen burada ne kadar takılıyorsun da milletin kocasının yaptığı işe, yaşadığı şehre kadar biliyorsun dedi
sen neler yazıyorsun vs vs uzadı muhabbet
baktım ilgisini çekti söz verdirdim sakın girip okuma ama utanırım yazdıklarımı görürsen dedim
birikimle, tutumlu olmayla başladı ama havadan sudan yazıyorum. okunduğunu bilirsem rahat olamam dedim. söz verdi tamam dedi bilemiyorum artık
aramıza yeni katılanlara dikkat edelim dermişim

Hemen kaniyolar dediklarim erkekler
hemen kaniyor bence cok saflar:)))))))

aynennnn ben de öyle düşünüyorum erkekler bu muhabbete dayanamaz.

bana da erkek kardeşim geldiğinde hep der bizim sekreter yine başladı diye..
ben eşime ara ara anlatırım o da dinler garibim ama onun yanında rahat yazarım da kardeşim sürekli aynı espriyi yapıyor
kardeşimi de özledim yaa uzun zamandır gelmiyor
hoş gelse de hemen kavga ederim

Son düzenleme:

Kiz seninki merakliymis baya
Benimki bakti yemeklerin resimlerini cekiyorum cook hosuna gitti
Onceden hersey dortdortluk olsun isterdin stres yapardin sinirliydin dedi
Gercekten de cok sik kavga ederdik eften puften
Simdi pamuk gibisin evde bana da hic is yaptirmiyosun
Mutfaga eve ilgin artti boyle tam istedigim gibi kivamindasin dedi
Bu topik vesilesiyle de evliligimizi degerlendirmis uzerinde biraz konusmus olduk
Zaman olgunlastiriyor insani onu anlamis oldum

Hemen kaniyolar dediklarim erkekler
hemen kaniyor bence cok saflar:)))))))

hepsi değil bence..
bugün bi arkadaşın kocasının konuşmalarını duyunca eşimi öpüp başıma koyasım geldi..

garip garip konuşuyor.
koca bilmem ne müdürü olmuş hatta mesleğini söylemiyim bile bizlerin yanında eşine avrat diyor
çok şaşırdım ya..
ayıplamıyorum da ne bilim işte..

avrat mı:)))) hiç gülcem yoktu eşim bana avrat dese ne tepki verirdim acaba bende
teyzelerin kocişlerine herif demeleri çok garibime gidio:))) benim herif akşam gelir falan diye cümleler kuruolar ya hini:))

eşim bana genelde hayatım der artık ağız alışkanlığı ben selin dediğini çok hatırlamam yanımızda kim olursa olsun hayatım kelimesi bizim için rutine girdinden hep söleriz yada eşim benim hakkımda birine bahsetcekse bizim hatun der:))))

sizin eşinizle özel kullandıgınız bi kelime varmı kızlar?

avrat mı ayyy çok komik ya

Ben de bazen burda herif diyorum
Eger cok karisip her seyi bilip bilmeden konusursa ornegin gecen gun petibor aliyorum bid bid konusuyor bilirmis gibi..
O zamanlar hanimkadi diyorum
Basina buyruk davranirsa delibas diyorum
Genel olarak doktor diyorum
Gicik olursam sayin.... Bosluga soyadi geliyor
En az da ismiyle hitap ediyorum
Askim hayatim felan kullanmiyorium

Haa bi de bazen kabaligi tutar o zaman da okuzbas diyorum
Cok cins kelimelerim var di miii

biz başkalarının yanında bişey demeyiz yani o bana x der ben ona y

ama ev içinde canım daha çok kullanıyoruz sanırım.
o bana caniş der arada
ama özel olarak nurum der
ben ona özel bişeycikler demiyom

hatun bizim buralarda pek kullanılmaz.
hatta ayıp bile kaçabilir

ben en çok ismiyle hitap ediyorumdur.
ben senfat ne der onu çok merak ediyorum
hani hapse göndercem bilmem ne diyo ya Allah bilir o ne diyordur yere bakan yürek yakan misali

aslında tam etrsi biliyor musun eşim çok meraksızdır,çok soğukkanlıdır benim tam tersimdir
nette bi forumda aktif olmam falan tuhafına gitti
ben anlattıkça dinledi işte
eşim tutumluluğumun artmasından memnun ama ayarı kaçırma diye tembihler hep
bikaç kere sen emekli ol serbest çalış,babanla meslektaşsınız senin yerinde başkası olsa serbest çalışırdı falan dedim paragöz olacam diye korktu galiba biraz idealisttir de beyefendi

Mesela ameliyattayiz o yapiyor ben asiste ediyorum
Bana hasta basinda hayatim sunu ver hayatim iyi ekarte et askim surayi dik diyor
Kas goz yapa yapa bi hal oluyorum
Oyle denir mi yaaa
Bakiyo benim kasim gozum oynuyo o zaman da dr hanim ekarte edermisiniz rica etsem diyor
Hastalari da kendine gulduruyor

benim eşim tam bir futbol hastası
dün halı saha maçı vardı, her salı mutlaka gider, daha önce perşembeleri de giderdi, şimdi tek güne indi.
bugun il merkezinden dr ve diş hekimleri gelmiş, onlarla kendi hastaneleri maç yaptılar.

hasta fenerlidir. fb yenildiğinde evde eften püften kavga çıkarır, şampiyonlar liginde oynarken fb kalbi dayanamadı, tv yi kapattı, komşulardan ses gelinceye kadar bekledi, gol oldu, tv yi açtı. ben gs liyim ancak fb yensin diye dua ediyorum.

eve dijitürk aldırmaz. dışarda izlemek daha zevkliymiş, gaza geliyormuş, bağırıyormuş. ama gecen yıl oturdugumuz yerde anemon otelde izlemeye giderdi, çay falan söylüyorsun eper pahalı oluyordu, beni de götürdü bazen. bi gün orda antep- fb maçı vardı. trabzonsporlu adamın biri orda fb lilere laf atınca fenerli bir eczacıyla bizimki adama bir bağırdılar, kavga çıkacak diye cok korktum

benim eşim de 2 ismimden bazen 1. bazen 2.yi kullanarak evam misali söyler
ben de kociş derim bazen
bazen de tartışıyorsak falan itiraz ediyorum hakim bey derim güleriz tartışma biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…