Kirli Çıkılar )))

zebra kekte olmaz bu yöntem çünkü bir kakaoludan bir sadeden döktükçe o yumurtanın aklarıyla iyice oynanmış olur.

geçmiş olsun hepsine Allah başka hastalık dert vermesin inş.
anne de rahmet etsin rabbim..
bende bu yıl çokzorlu zamanlar geçiriyorum
insan bazen nefes alamıyor cidden ..
hastalık gelince sağlığın kıymetini anlıyoruz
kusur ne demek burda herkes dertleşiyor bi nebzede olsa rahatlıyor..
inş.hep kakarakikiri sohbet ederiz hiç dert yazmayız buralara

meyraaa farmasi veya herkes şimdi tl ilemi dolarlamı altın almak mantıklı
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

canım benim,her ne kadar bir miktar daha düşme ihtimali varsa da....
tam dip neresidir biz bilemeyiz,kimse bilemez.....
o nedenle, şu fiyatlardan tl. ve dolarla altın alan çok fazla beklemeden kar edebilir...
şöyleki;şimdi diyelim ki sen, ons şu an kaç 1569,buradan dolar ile altın aldın....
ons 1590 lara (bankalara göre değişiklik gösterse de, en kötü ihtimalle ons 20 dolar arttığında kar başlar)gelince ki,daha dün akşam oralardaydı :) kar etmeye başlarsın....
onsun 1600 küsürlere gelmesini beklersen,ki bence çok uzun sürmeyecek,çok çok daha fazla kar edersin....
yalnızca mt.... :)

öyle bir istekte bulunma bence canım her ne yapılcaksa senin sağlığın için yapılıyor bakılması en uygunu rahim ağzı kanserinde erken teşhis oluyor utancı ve korkuyu bi kenara bırak benim içinde çok zordu ama yapacak bişi yok neticede sağlık herşeyden önemli yumurtalıkların durumunada bakıyorlar inatlaşma olmasın....... ilacın yan etkisi vartmıdır bi bilgim yok bende baş ağrısı çok oluyordu boyun fıtığım var ona yoruyordum hep emar çektirmiştim 2 hafta önce emar çektirdim doktor migren var dedi o an nevrim döndü üzüldüm ama allah beterinden korusun dermansız dert vermesin inş.

walla bende bu dolar altın mevzusunu tam anlamadım geçen bahsediyordunuz :S okumuştum ama kafam karışmıştı siz direk banka üzeri internetten dolar ve altın alıyorsunuz değilmi

anladım canım çok sağol
bunuda çok anlarmışım gibi ablam sordu arayıp söyleyeyim meyradan piyasaların nabzı diye

amin canım aynen bende öle olurumm

hklsısn tabı evlılere alttan bakılır. ben ilk kıızmda gıttım alttan falan bakmadı ölesine gıtmıstım folık asıt falan vermedı . sonra zaten Allha Binlerce şükür ki ilk ay oldu. sonrasındada zaten hep ultrason sadece sezeryandan bı kac gun önce elinle bakmıstı bebegın yelseşmişmi dıye. ama dedıgım gibi şimdi her gıdışle yumurtalar ne alemde falan dıye bakıyor bu ay yıne klomen kullanıyorum canım sen kac yıldır tedavı göruyorsun 4 yıllk evlıyım demıstın yanılmıyorsam kac kez klome iğne oldu :44:

burdan yazarım canım pazartesi günü
hangi ilacı önericek merak ediyorum çünkü herkes farklı ilaçlardan bahsediyr

yok doğum yapmadm o zaman kurtuldum bu dertten
inşallah hemen tutar bebeişin seni.

walla bende bu dolar altın mevzusunu tam anlamadım geçen bahsediyordunuz :S okumuştum ama kafam karışmıştı siz direk banka üzeri internetten dolar ve altın alıyorsunuz değilmi
canım ben burada paylaşıldıkça arbitraj falan word'e kopyalıyorum veya bi defter falan tut kendine anlamak için
ama hiç yapmadım henüz yapınca daha iyi yerleşir olaylar bence

canım ben burada paylaşıldıkça arbitraj falan word'e kopyalıyorum veya bi defter falan tut kendine anlamak için

benim tek yaptığım altını ilk işe başladığımdandır severim takmasınıda yatırım içinde üçlü burmalardan alırdım hep o şekilde yatırım yaptım ama bankadan yapınca daha hızlı birbirine çevirebiliyorsun avantajı var yükseldiğinde hadi bozim desem kasaya gitmesi altını alıp kuyumcuya gitmesi var uğraşılmaz şuan tabi bu hesabı öğrenmesemde olur çok borcum var borcum bütünce sevgili kocam müsade ederse altın almama sizden yolunu öğrenirim çünkü bu düşüşle artık altına müsade edeceğini sanmıyorum ben normalde hisse senedini daha çok severim..

aminnn inşallah

meraba kızlar
bugün işlerimin çoğunu halletim, öyle oturdum pc başına
kek yaptım, klasik bi tarif, çoğu zaman yaptığım
loveliden esinlenerek portakal kabuğu rendeledim
farmasiden esinlenerek 3 yerine 2 yumurta kırdım
sirkeci ve selinin tavsiyelerine uyarak beyazını ayrı çırptım, köpürdü
onu en son ekledim
kek muhteşem oldu
gerçekten içi sünger gibi oldu
ben yuvarlak borcamda yaptım, pizza gibi de dilimliyorum, hoş bi görüntü oluyor, tavsiye ederim
bu borcamdan 16 dilim çıkıyor bu şekilde
3 dilimini götürdüm bile

sonra peynirli-maydanozlu ve sucuklu-kaşarlı gözleme yaptım hazır yufkadan
birkaç tanesini pişirdim yemek için, gerisini de akşam eşim gelmeden önce pişircem
kekten ve gözlemeden komşu teyzeye vereyim dedim, evde yoktu
senfat duyurulur
bana komşu olarak gelmeyi düşünüyordun ya

eşim de akşama haşlama et istedi
onu da koydum düdüklü tencereye, pişti

halı yıkamayı aradım, iki halım var yıkancak, gelip alcaklar

süpürgemin hortumu patlamıştı, buralarda bulamadım
firmayı aradım, ücretsiz kargoyla teslim ediceklermiş en fazla 10 gün içinde

daha da aklıma gelirse yazarım :44:

anladım canım sağol
fındıklı cevizli üzümlüvs vs olabilir ama kekimiz değil mi, onlar etkilemez di mi
evet olabiler onları etkilemez

kalplerasi yatırım için burma bilezik alma kuzum onda "işçilik" dedikleri bir durum var ki satarken zarar edersin.

canım 3 yıl 4 aylık evliyim.
2 yıldır da aktif olarak istiyor kontrollere filan da gidiyoruz.

3 ay serophene(klomen gibi)
2 de aşılama oldum.

konuşmam da yasak
çok canım sıkılıyor
ben bugün napsam ki:44::44:

evet olabiler onları etkilemez

kalplerasi yatırım için burma bilezik alma kuzum onda "işçilik" dedikleri bir durum var ki satarken zarar edersin.

canım burmalar 22 ayar işçiliksiz bilezik oluyor işçilikli zaten almıyorum yatırım için...çok iyi hatırlıyorum 2005 te ilk maaşımla bilezik almıştım altının gramı 19 küsür dü hey gidi günler
seyyahcan konuşman neden yasakmış

Son düzenleme:
konuşmam da yasak
çok canım sıkılıyor
ben bugün napsam ki:44::44:

kıyamam Sezercik gibi tek ayağını kaldırmış duruyo öyle
kim ağlattı bu çocuğu senfat gel bak ağlıyo köşede

maşallah sana ben senin yerinde olsam yatakta yuvarlanıyodum
bu halimle evi toplamdan yayılmış burayı okuyorum
ne yemek var ne ev temzilendi
Allahtan dün akşam banyo wc ovdum ondan fıydım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…