Kirli Çıkılar )))

korkma canım bilen birine göster belki göremediğin bişey olmuştur açılır.(ama o kişi bilg. öğretmeni olamsın yazık günahtır )

bizim okulda da alenen söylenmez erkekler filan bilmez.
ama bizim zümre karısının iki buçuk aylık oldğunu ilan etti geçenlerde:111:
senelerin verdiği özlemin belirtisi olarak yorumladım artıkın..

hastaneler dediğin gibi oluyor benim eşim de hastanede ya ordan biliyorum.
hele bi kız vardı sekreter.
ayyyyy:111:
adet olmamış kanda da çıkmamış.
bi yandan şüpheleniyo ama hamile olduğu kesin değil. neyse hamile çıktı sonradan.
eşimin çalıştığı alan radyasyonluydu ayy abi ben giremem ayy abi kağıdı uzat daha belli bile olmadan ööğhh..
biraz da kişilik meselesi ya.

o makineler için bişey diyemem canım sorarsın hemencik orda
dr.da kör değilse ki göz dr.u olamaz yani görür karnını
uykusuzluk çok zor gerçekten
inş. ana kız(kız dı dimi) uyursunuz horul horul

badecim kabanımı giyince hamile olduğum anlaşılmıyor ki
azıcık kilolu görünürüm belki, doktor anlar mı bilmiyorum
ama ben belirtirim ne olur ne olmaz diye

bu arada biliyorsun ki bu topiğe takılanların kız çocuğu değil erkek çocuğu oluyor
yani ona göre, kız istiyorsan şimdiden ayrıl buralardan

uyku yönünden bana çeker inşallah
bebekken de çocukken de va hatta şu anda bile çok sessiz biriyimdir
benim gibi olursa yatarız sessiz sessiz

iş yerindekilere hamile oldugumu söylememiştim, düşük yaptıgımda cumartesi nöbeti yaşlı bir hocaya vermek istedim, iş var önemliyse ttayım deyince ağladım telde, o zaman öğrendiler ki 3 aylıktı. oğluma hamileliğimde ise karnım 5 aylık falandı öğrendiklerinde. ablanın biri söyle söyle deyip duruyordu, çok heyecanlıydı o. iş yerinde sosyal hizmet uzmanı bir bey arkadas var, çok samimiydik, çocuklar hakkında her şeyi konusuruz, hamilelikleri, kürtajları falan, iş icabı ayıp olmuyor. kız yanımıza geliyor, erkek hocaya hocam bu ay hasta olmadım, hemşireye test yaptırayım mı diye soruyor falan. arkadas tabi bağırıyordu, odadan kovuyordu kızı. sen babanla evde böyle konusabilir misin, git senfat ablana sor, hemşire ablana sor, ya da karnım ağrıyor hocam hastayım diyor kız. kızlarla ilgili gebelik konularını çok rahat konuşuyorduk, kiminle beraber olmuş, hamile olabilir misin falan diye. kendimden bahsetmezdim.
eşimi hastalar zaten arar ama kuzenleri falan da arar, onlarla ilişki zamanı, adet, hamilelik sonrası ilişki falan telde konusuruz ama bunu hekim olarak konusur. yüz yüze asla bu tür espriler yapma, sulu konuşma ve öpüşüp, sarılmalar olmaz. ama en mahrem konuları bilir, ama işin içinde olmasa bu konular konuşuldugunda ya kafasını çevirir, ya odadan çıkar, ya da odadaki çocuga falan laf atar diye tahmin ediyorum.

en iyisini yapacaksım, ilk aylar yine rahatta, hareket ettikçe zor, saat 1 de oturabildim nete, o da ev işi kalıyor yani.

tutunun senfat beğene beğene geliyor
ne o korktun mu? ancak beğene tıklayabiliyoruz, yoksa size laf yetiştiririm vakit yok.

ben yatak odasında komidinin üzerine dogum kontrol hapını, sonradan ise folik asiti koyardım, uyanınca elime alırdım ve aç karnına içerdim. yemek yemeyi beklesem unuturum.

benim küçük kardeşim doğacağında annem köyden anneannemi çağırıyor.
telefona rahmetli dedem çıkıyor. niye gelsin annen diye soruyor?
annem işte baba gelsin filan yapıyor..
düşünün yani.

neyse kızlar ben kaçar komşuma güne gitcem öpüldünüz.

.............................................

Son düzenleme:
özel mesajla bana sevgi pıtırcıklığı yapıp nolur seyyahcığım yaz nolur bizi o güzel sohbetinden mahrum etme nolur bizi eğlendir diye şebeleklik yapan kimmiş bakiiim

zaman çok değişmiş bende anlam veremiyorum annem ilk hamileliğinde 4-5 ay korse takmış utanmış öğrencilerinden falan kaç ay kimseye söyleyememiş bile şimdi bebeğinin ilk ultrasonunu facete yayınlayanları bile görüyorum ne oldum deliliğimidir ben anlamıyorum haya utanma bayana çok yakışıyor halbuki...

anenene helal olsun ne bliyim şimdi
pat diye sokakta,meydanda herşey aleni maalesef
hepimize hidayet versin allahım

sıla kitaplık için ölçü alıyor
çok yüksek almış
ay diyor ben buraya nasıl uzanıcam
güzel popişimin üstüne düşerim
sonra annem popişimi sevemez üzülüüüüüüür diyo

eşimin iş yerinde ark.ı bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün die herkese tel edip bağrıyormuş
facede ne yazılar ne yazılar
çok midem bulanıo a evlat fln
burda da ark.çok erken öğrendi adet tarihine 1 hafta varken
keseye yeni mi düşmüş ne
geldi şöföre x abi ben hamileyim bak kan değerlerime 4 ocak gecesi hamile kalmışım demez mi
töbeee dedim Yarabbim
ilaçları hepsinin masasının üstünde durur
gelen diğer herkeste illa görecek ya
herkesin kendi ayıbı diyebiliyorum başka dencek birşey yok

tıp oynadıgın zaman bile ilgi çekmeyi başarıyorsun yaaa... pess

kızlar seyyah bugun komşu teyzesine gidiyorrrrrrr
yine rahatız yani

beni unutma bu arada

bugün gitmiyorum
kızım çok hasta ben de
evde çook işim var
ben bi tarafımı pc başından kaldıramıyorum
aklımdasın aklımdalar aklımda

amcamın gelini kızı ilk regl olduğundan eşiyle ve hatta tüm sülaleyle birlikte yoldaydı arabada
amcalar yengeler kuzenler
kızı telefon etti söylemiş
herkes arabada bu bağırıyor kocasına
aşkııııııım kızımız büyümüş regl oldu

hahahahah bende evlendim 8 ayda alınca 8 kilo beni gören herkesin ilk dediği hamilemisin oluyor öyle hızlı aldımki yok diyorum sonraki soruda nasıl bu hale geldin oluyor :)

ben sılayla bile bunları nasıl konuşacağımı bilmiyorum
aslında bu da yanlış çocuğa anlatmak öğretmek gerekiyor ama
heralde bi doktora götürücem o anlatsın

medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar bu oluyo galiba

yok artık pesss diyorum başka birşey diyemiyorum tutuldum

annem çay demlemşti
o zaman orta 1 e yeni başladım
bak işte genç kız oluyorsun
ergenliğe giriyorsun
her ay adet kanaman olucak bunun sebebi şudur budur korkma yanına ped vericem
bu böyle takılır
okulda başına gelirse kimseye sölemeden belli etmeden benim gösterdiğim yerlerden yapışkanını kaldırır takarsın diye konuşmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…