benimki hergün bi defa girerdir sanırım.
çıkmasına 25 dk var.
eğer yoğun değilse bakabilir
hoş sabah bana cuma mesajı atmış nasılsın diye mesaj atmış hiç cevap da atmadım ama
az önce de uyurken aradı uykum olunca hemen kapattım.
hakkaten ben bu adamın hevesini söndürcem ya.
geçmişi okumadan hemen dalıorum:)
eşimi bugün komiseri aramış eski komiseri ankarada bakanlıkta ihtiyaç varmış isim önermesini istemiş oda eşimin ismini önermiş eğer kabul edilirse eşim ankaraya gitcek dogal olarak eş durumu tayiniylede ben gitcem:))
bugün eşim aradı işte böle böle oldu diye ben zaten hep ankaraya gitmek istiodum istanbulda yaşamak istemiodum... bu habere o kadar çok sevindimki:)
ama çok düşük bi ihtimal:)
evet gitmişmerakımızla kaldık ama meyracım kalplerası cevap vermeden gitmiş
geçmişi okumadan hemen dalıorum:)
eşimi bugün komiseri aramış eski komiseri ankarada bakanlıkta ihtiyaç varmış isim önermesini istemiş oda eşimin ismini önermiş eğer kabul edilirse eşim ankaraya gitcek dogal olarak eş durumu tayiniylede ben gitcem:))
bugün eşim aradı işte böle böle oldu diye ben zaten hep ankaraya gitmek istiodum istanbulda yaşamak istemiodum... bu habere o kadar çok sevindimki:)
ama çok düşük bi ihtimal:)
sönmez sönmez merak etme, bulmuş genç ve güzel avradı(!) hevesleniyor işte napsın
akşam menüm yok anne yemekleri yiyeceğiz
onda da bamya ve pazı sarması olacaktı
sirkeci kaçar ben gece gelene kadar şöyle bir 30 sayfa doldurun e mi
iyi akşamlar
kızlaaar akşam menüm:
bezelye
bulgur pilavı
yoğurtlu sarımsaklı kereviz
hepinize ii akşamlar ben eve kaçar)
kızlar çiğ köfte demişken,
dışarıdan almayın..
sağlıksızmış geçenlerde tv de çıktı.
hatta içindeki bulyonda da islami koşula uygunsuzluk varmış.
tavuğun artıklarından yapılıyormuş
Bulyonlu 'etsiz çiğköfte'ye dikkat! - ZAMAN
yanına da marketten alıverin şebit ekmek.. ohhaynı dışarda satılan..
ben ekmek bunu kullanıyorum
Eki Görüntüle 639740
canım benim öle düşünme lütfen burda herkes yeni olsun eski olsun cevap verir sana:)) ama ben kendi adıma konişim bilmediğim konu hakkında boş boş yorum yapmak istemiorum:))hımmm herhangi bir cevap gelmediğine göre sanırım migrenle alakalı kimsenin bir bilgisi yok yada sorum gözden kaçtı :S ve muhtemelen sayfada yeni olduğumdan eskiler kendi arasında kaynaşıp birbirlerinin sorularına öncelikte veriyor olabilir :44::44::44::44::44::44:
seni kıskandırim biraz:)) ben öyle bi uyurumki yatağa yatarım ya daha kafamı yastıga koymadan gözlerim kapanır bide ağırdır uykum anlatamam eşim horlar hele yorgunsa kükrer :)) ama duymuorum:))) çünkü o kafasını yastıga koyduktan 1 dakika sonra uyyo ama ben daha koymama 2 sn kala uyyorum:))) gece tuvelete kalkarım bazen susarım içerim evi dolaşır geri yatarım hiçde kaçmaz uykum:)))bende uykusuzluk problemi çocukluktandır var annemden geçmiş olabilir bir irsiyeti varsa bu durumun uykum olduğu zamanlarda bile yatakta en az 1 saat kıvranırım yatiim die mesela uyandıktan sonra bir daha asla yatamam :) o yüsden baş ağrıma uyku şifa olamıyor uyuyamıyorum aksine kıvranmaktan başımdaki ağrı artıyor ....keşke bazıları gibi gamsız umursamaz olabilseydim herşeyi kafaya taka taka sağlığım elimden gidiyor tıpta nedeni tam belirlenemeyen hastalıklarla
prenses demeyelimde ben kazık yutmuş gibi oturuorum:)):))) ama koltuk yumuşaksa gömülüorum tabi diklikten eser kalmıo:)))ben şimdiden korkuyorum valla
al benden de o kadar ööle prensesler gibi dimdik oturamıyorum
canım benim benim 7-15 yaş arasındaki çocuklara aldıgım hediye nedir biliomusun:))) ayakkabı kızsa alcam çocuk babet alırım yada spor ayakkabıtubitak kitaplarından çok aldık kitaplarla arası iyidir. Almış olacğım kitabı daha önceden okumuş olma olasılığı çok yüksek
kuyumcu derse hiç şaşırmam keşke eşim kuyumcu olsaydı:) benim yüzümden batardı zavallıkalplerası eşini hediyeri güzelmiş,meyra ya katılıyorum ben de çeyrek taksa daha mı iyiydi
eşin ne iş yapıyor canım?
bencede o ne öle ya serseri gibi ...seyyah yasak mıdır bilemem ama yaptırma bence rasta
çok istiyorsan çok seviyorsan bilemem ama öylesine değişiklik olsun diye yaptırıyorsan vazgeç bu sevdadan gulüm
çok düşük bir ihtimal diyip ihtimali daha da düşürme
bana komşu geliyoooo
5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)
bu etiketi kim yazdı??
seyyah sen mi yazdın
bencede o ne öle ya serseri gibi ..
ben yolda görsem bide boyun kadar çocugunu görsem yanında serseri gibi bu ne ya derdim bide yorum yapardım üstüne
kzım zaten aşortmanlısın, üstüne arkeologsun bak bide rasta yaptırırsan sakaryaaada kapkaçmı oldu? hemen getirin seyyahı , esrarmı satılıo götürün seyyahı , oda ne mafya bağlantısımı yakalnadı kesin seyyah vardır başlarında e kadın hem aşortmanlı hem rastalı hemde arkeolog derler:))))
ya sirkencim biliomusun ben eşime o kadar dedim eskişehire gidelim anadoluda yaşayalım diye deniz olmadan yaşayamazmış
ulan geldiğin yer nere senin amasya
varmı orda deniz yok bi deresi var adıda yeşil ırmak yeşil meşil diil e ne denizi yaşamışın 20 yıl üniyi kırşehirde okumuşun sen
şırnakta çalışmışın deniz olmadan yaşayamazmış
iyi dedim tercihlerimde tekirdağ yazdım al sana deniz diye.... şimdi ankaraya gidelim diyo:)) hatasını anladı:)))
şimdi seyyahtan gördü demeyinde madem deniz kenarında yaşıcaz o zaman muglaya gidelim olmadı trabzona gidelim ordada deniz var diyom ordada çok yagmur yagyomuş dedim çık uzayda yaşa.....
avrad
ayy geçenki konu geldi aklıma..
benim kp de bazen bahseder "karılar şöyle toplanmış" filan diye..
denizlide de karı diyorlar normal sıradan bahsederken sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?