Kirli Çıkılar )))

sönmez sönmez merak etme, bulmuş genç ve güzel avradı(!) hevesleniyor işte napsın

çok düşük bir ihtimal diyip ihtimali daha da düşürme
bana komşu geliyoooo

merakımızla kaldık ama meyracım kalplerası cevap vermeden gitmiş
evet gitmiş

hayırlısı olsun hakkında canım
hem memlekete de yakın olursunuz.
Türkiyenin ortasında yaşamak iyidir her yere yakın oluyor

sönmez sönmez merak etme, bulmuş genç ve güzel avradı(!) hevesleniyor işte napsın

avrad
ayy geçenki konu geldi aklıma..

benim kp de bazen bahseder "karılar şöyle toplanmış" filan diye..
denizlide de karı diyorlar normal sıradan bahsederken sanırım.

kızlaaar akşam menüm:
bezelye
bulgur pilavı
yoğurtlu sarımsaklı kereviz
hepinize ii akşamlar ben eve kaçar)

akşam menüm yok anne yemekleri yiyeceğiz
onda da bamya ve pazı sarması olacaktı
sirkeci kaçar ben gece gelene kadar şöyle bir 30 sayfa doldurun e mi
iyi akşamlar

kızlar çiğ köfte demişken,

dışarıdan almayın..
sağlıksızmış geçenlerde tv de çıktı.
hatta içindeki bulyonda da islami koşula uygunsuzluk varmış.
tavuğun artıklarından yapılıyormuş

Bulyonlu 'etsiz çiğköfte'ye dikkat! - ZAMAN

yanına da marketten alıverin şebit ekmek.. ohhaynı dışarda satılan..
ben ekmek bunu kullanıyorum

Son düzenleme:
5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

bu etiketi kim yazdı??
seyyah sen mi yazdın

canım benim öle düşünme lütfen burda herkes yeni olsun eski olsun cevap verir sana:)) ama ben kendi adıma konişim bilmediğim konu hakkında boş boş yorum yapmak istemiorum:))
benim tıbbi bilgim lab. sonuçları ,sonuçlarında ne gibi şeyler gözlenir falan fistan böle klinik belirtiler gösteren uzmanlık isteyen özellikle migren gibi uçsuz bucaksız bi dünya hakkında yorum yapmak beni aşar :))) Allahtan hiç olan bile görmedim hayatımda :)) o yüzden o kadar yabancıyımki sölediklerine....

seni kıskandırim biraz:)) ben öyle bi uyurumki yatağa yatarım ya daha kafamı yastıga koymadan gözlerim kapanır bide ağırdır uykum anlatamam eşim horlar hele yorgunsa kükrer :)) ama duymuorum:))) çünkü o kafasını yastıga koyduktan 1 dakika sonra uyyo ama ben daha koymama 2 sn kala uyyorum:))) gece tuvelete kalkarım bazen susarım içerim evi dolaşır geri yatarım hiçde kaçmaz uykum:)))

ben şimdiden korkuyorum valla

al benden de o kadar ööle prensesler gibi dimdik oturamıyorum
prenses demeyelimde ben kazık yutmuş gibi oturuorum:)):))) ama koltuk yumuşaksa gömülüorum tabi diklikten eser kalmıo:)))

tubitak kitaplarından çok aldık kitaplarla arası iyidir. Almış olacğım kitabı daha önceden okumuş olma olasılığı çok yüksek
canım benim benim 7-15 yaş arasındaki çocuklara aldıgım hediye nedir biliomusun:))) ayakkabı kızsa alcam çocuk babet alırım yada spor ayakkabı
erkekse ve para harcıycaksam konvers para harcanmıcak biriyse panduf alırım vs. vs.

kalplerası eşini hediyeri güzelmiş,meyra ya katılıyorum ben de çeyrek taksa daha mı iyiydi
eşin ne iş yapıyor canım?
kuyumcu derse hiç şaşırmam keşke eşim kuyumcu olsaydı:) benim yüzümden batardı zavallı

seyyah yasak mıdır bilemem ama yaptırma bence rasta
çok istiyorsan çok seviyorsan bilemem ama öylesine değişiklik olsun diye yaptırıyorsan vazgeç bu sevdadan gulüm
bencede o ne öle ya serseri gibi ...
ben yolda görsem bide boyun kadar çocugunu görsem yanında serseri gibi bu ne ya derdim bide yorum yapardım üstüne
kzım zaten aşortmanlısın, üstüne arkeologsun bak bide rasta yaptırırsan sakaryaaada kapkaçmı oldu? hemen getirin seyyahı , esrarmı satılıo götürün seyyahı , oda ne mafya bağlantısımı yakalnadı kesin seyyah vardır başlarında e kadın hem aşortmanlı hem rastalı hemde arkeolog derler:))))

çok düşük bir ihtimal diyip ihtimali daha da düşürme
bana komşu geliyoooo

ya sirkencim biliomusun ben eşime o kadar dedim eskişehire gidelim anadoluda yaşayalım diye deniz olmadan yaşayamazmış
ulan geldiğin yer nere senin amasya
varmı orda deniz yok bi deresi var adıda yeşil ırmak yeşil meşil diil e ne denizi yaşamışın 20 yıl üniyi kırşehirde okumuşun sen
şırnakta çalışmışın deniz olmadan yaşayamazmış
iyi dedim tercihlerimde tekirdağ yazdım al sana deniz diye.... şimdi ankaraya gidelim diyo:)) hatasını anladı:)))

şimdi seyyahtan gördü demeyinde madem deniz kenarında yaşıcaz o zaman muglaya gidelim olmadı trabzona gidelim ordada deniz var diyom ordada çok yagmur yagyomuş dedim çık uzayda yaşa.....

sevimli ya o kıyafetler ne öle canım benim:)) çıkıp bişeyler alasım geldi vallaha:)))

size bişe sölimme ben daha çocuguma hiç bişe almadım aldıgım tek şy ayakkabı alırken kendime onada ilk adım ayakkabısı almak olsdu daha başka bi çöpü yok:)))
bigün istanbula gittiğimde havuzlu hana gidim ne vr ne yok tek seferde alıp çıkim diorum ne dionuz:))) yoksa ufak ufak alımmi ne çok kararsızım ya:))))

yada ben şey yapim en iyisi banyo malzemsi alim:))
oto koltugu arabası ana kucağını istanbuldan alcam burda yok.... ufaktan başlim:))

yanlız dogum için aldıgım ilk şey eşimin bana dogumda takıca bilezikti ne kadan bencil bi insanım dimi:)))

Tutanakta son nokta: Köpek dile geldi. Ağrı'da bir vatandaşın köpeğe çarptığı kaza sonrasında tuttuğu kaza tutanağı

Eklentiler

• $tut.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 52
kızlar şimdi çıkmam lazım tam çıkarken selinin yazdıklarına gözüm takıldı
gülmekten ölecem
beni bekleyin kızlar dönecem inş

iyi akşamlar hanımlar komuşudaydım yeni geldim eşim gelecek yemek hazırlıycam şimdi fırsat bulursam gelicem çok yazmayın haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…