- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
evet fenadır benim kocam :) ona bu sevgililer gününde kamera aldım sevinmesini beklerken ben zılgıt yedim vay neden onca para vermişim sırayla babam ve annemde kızdıcanım bence asıl kirli çıkı sen değil kocan
tabiiki canım ben 30 yaşındayım ,elektrik elektronik mühendisiyim, bi kamu kurumunda çalışıyorum ankaradayım :)ben koptum yaaa.... :)))
arkadaş sendeki de ne kızgınlıkmış geçmedi daha,gül geç.... :))
takılma böyle küçük şeylere.....
biz bayanları memnun etmek çok zor,hatta imkansız....
çiçek alırlar,fiyatı az,içinde pırlanta yok diye beğenmeyiz....
altın alırlar,yatırım mı yapıyorsun deriz....
bu arada,ben yokken katılmışsın aramıza.....
hoşgeldin... :)
biraz kendinden bahsedersen sevinirim,yüzeysel... :)
ondan iyisi yokseyyah sıla nasıl
evet fenadır benim kocam :) ona bu sevgililer gününde kamera aldım sevinmesini beklerken ben zılgıt yedim vay neden onca para vermişim sırayla babam ve annemde kızdı :d bende adamın önünü aççim ufku açılsın dedim hahahaah
Tabiiki canım ben 30 yaşındayım ,elektrik elektronik mühendisiyim, bi kamu kurumunda çalışıyorum ankaradayım :)
ondan iyisi yok
yattı çizgi film izliyor
koca bir soğan yerdirdim ona
ilacını da verdim
burnu açılıyor gibi soğandan sonra
ben rasta yaptırmak istiyorum
kamuda yasak olur mu ki
pic i yapmadım bi tek çünkü son sene seçmeliydi.
yok ya ben elektronik derslerini sevmem ne yalan söyliyim bana vercen yazılımı yazcam silcem yazcam silcem ol olcak.
ama şimdi elektronik dersine de giriyorum daha doğrusu her yıl giriyoruz yüzeysel bi konu dirençmiş kondansatörmüş anlatıyoz işte.
tamir işlerini hiç sevmem
evet özlerim özlemesine ama napcam boyun fıtığı olursam hiç gelemem..
ya da masayı kurcam tekrardan.
kucağıma da almıyorum laptop benim de şeklim kayıyor.
sen de primle çalışıyor diyince darty filan gelmişti aklıma
eşin tam benim kafadanmış
ayyy kıyamam acı acı soğanı nasıl yedirdin seyyah??
Pişirseydin bari.. Fırında filan közleyeydin..
Iyi yemiş bu arada bizim çocukluklarımız soğansız geçti annem yemeyecek diye bizim korkumuza yemeklere filan rendelerdi.
ondan iyisi yok
yattı çizgi film izliyor
koca bir soğan yerdirdim ona
ilacını da verdim
burnu açılıyor gibi soğandan sonra
ben rasta yaptırmak istiyorum
kamuda yasak olur mu ki
benden çok dayanıklı
babasına çekmiş bu konuda
acı ekşi bayılıyor
sade soğanı ekmekle yer
doktor her gün ver demişti
öle de bi yiyor ki maşallah
benim yiyemediklerimi yiyor
teyze çiğ köfte yapıyor acılı
ben asla yiyemiyorum sıla yiyor
Ayyyy nekadar cahilmişim. Rastadan bahsedilince ne olduğunu bilmediğim için hemen internetten baktım. İyiki şu internet var.
karanfil sabah soruyordun ya altını şu bulduğum yazıyı kopyala yaşpıştır yapıyorum alıntıdır
Fomc öncesi yazımı okuyanlar Fomc toplantısında "olumsuz" bir durumla karşılaştığımızda 1550-1570 arasına girebilieceğimizi söylemiştim. Neydi o olumsuz durum? Fed'in "bazı" üyelerinin parasal destek konusunda endişeleri ve mart ayındaki toplantıda parasal genişlemenin sona erdilmesinin gündeme geleceğidir. Baştan beri bazı tepkiler vardı ancak daha 2 3 ay önce Bernanke ekonomide büyük sorunlar var derken şimdi birden parasal genişlemeyi bitirmesi çelişkidir ve imkansızdır. mart ayından itirabaren kademli olarak tahvil alımını düşürebilirler. Bu kademenin miktarı faiz oranlarına bağlı olacak ve Fed faiz oranlarını yakından takip edecek faizler gerçekten parasal genişlemenin üretime katkısından dolayı yükselirse o zaman parasal genişlemeyi azaltacaklardır.Mart ayında bunu göreceğiz.
2011 yılından beri konsodilasyon içinden olan altının temel destekleri bir bir kırılıyor. 1583-4 desteği öncelikle dün test edildi ve kırıldı. Şimdi de sırada 1559 desteği var. Bu desteğe bugün veya yarın tepki alımı mutlaka gelecektir ancak gelse de 1559'un kırılacağını düşünüyorum. Ondan sonra neresi mi var ? 1530-20 desteği. Her ne kadar 2008 yılından geçen fan desteği 1560'da bulunsa da buranın altına sarkarak 1555 görülmüştür. Dip noktamız burası olabilir ancak alımların yetersiz olduğunu gördüğüm için pek ihtimal vermiyorum.Bununla ilgili grafiği aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
Ayrıca ABD "ekonomik politika" olarak alım yapmıyor çünkü altının değerlenmesini istemiyor. Neden? Doların değerlenmesini ve enflasyonun yükselmesini istemiyor. Bu durumda parasal genişlemenin etkisi kalmayacak bunun farkındalar. Türkiye ile İran arasındaki altın ticareti sorunu da buradan kaynaklanıyor. Şu an altını bu seviyede tutabiliryorlar. Asıl merak edilen parasal genişlemeden sonra neler olacak bu kadar paranın olduğu bir ortamda altın tekrar "güvenilir liman" olursa ne olacak? Bunun cevabını belki hemen QE3 bittiğinde( Biterse tabi) belki de 2014-5 sonralarında anlayacağız.
dikkat mesele değil de ben halükarda dikkat çekerim(yanlış anlaşılmasın güzelliğimden değil göbeğimden mütevellit)hımm rasta bence yaptırma :S yaptıran tanıdıklarım sonradan pişman oldular .kamu kurumundada dikkat çekici olabilir bilemedim
bilmem kiseyyah rasta saçları çok yıpratmaz mı?
o kadar teferruatlı yapılacağını sanmıyorum mumla falanseyyah rastanın geri dönüşü var mı kazıtmaktan başka:26:
maşallah
rasta ne yaa :111:
ben de yanlış bişeycikler yazdı sandım.
seyyah nerelerdesin??
bdv lerde misin yoksa
karanfil sabah soruyordun ya altını şu bulduğum yazıyı kopyala yaşpıştır yapıyorum alıntıdır
Fomc öncesi yazımı okuyanlar Fomc toplantısında "olumsuz" bir durumla karşılaştığımızda 1550-1570 arasına girebilieceğimizi söylemiştim. Neydi o olumsuz durum? Fed'in "bazı" üyelerinin parasal destek konusunda endişeleri ve mart ayındaki toplantıda parasal genişlemenin sona erdilmesinin gündeme geleceğidir. Baştan beri bazı tepkiler vardı ancak daha 2 3 ay önce Bernanke ekonomide büyük sorunlar var derken şimdi birden parasal genişlemeyi bitirmesi çelişkidir ve imkansızdır. mart ayından itirabaren kademli olarak tahvil alımını düşürebilirler. Bu kademenin miktarı faiz oranlarına bağlı olacak ve Fed faiz oranlarını yakından takip edecek faizler gerçekten parasal genişlemenin üretime katkısından dolayı yükselirse o zaman parasal genişlemeyi azaltacaklardır.Mart ayında bunu göreceğiz.
2011 yılından beri konsodilasyon içinden olan altının temel destekleri bir bir kırılıyor. 1583-4 desteği öncelikle dün test edildi ve kırıldı. Şimdi de sırada 1559 desteği var. Bu desteğe bugün veya yarın tepki alımı mutlaka gelecektir ancak gelse de 1559'un kırılacağını düşünüyorum. Ondan sonra neresi mi var ? 1530-20 desteği. Her ne kadar 2008 yılından geçen fan desteği 1560'da bulunsa da buranın altına sarkarak 1555 görülmüştür. Dip noktamız burası olabilir ancak alımların yetersiz olduğunu gördüğüm için pek ihtimal vermiyorum.Bununla ilgili grafiği aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
Ayrıca ABD "ekonomik politika" olarak alım yapmıyor çünkü altının değerlenmesini istemiyor. Neden? Doların değerlenmesini ve enflasyonun yükselmesini istemiyor. Bu durumda parasal genişlemenin etkisi kalmayacak bunun farkındalar. Türkiye ile İran arasındaki altın ticareti sorunu da buradan kaynaklanıyor. Şu an altını bu seviyede tutabiliryorlar. Asıl merak edilen parasal genişlemeden sonra neler olacak bu kadar paranın olduğu bir ortamda altın tekrar "güvenilir liman" olursa ne olacak? Bunun cevabını belki hemen QE3 bittiğinde( Biterse tabi) belki de 2014-5 sonralarında anlayacağız.
meyraaaaa ordamısın o duayı kocama yolladım ya cevap mail gelmiş onca şey arasında algıladığı şey elindeki eti ısırdıktan sonra bana ver hayatım diyor ona yuh diyorum zuhahaahahhahahah allahım sesli kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum dosum paşam yaaa sağolsun incelikten kırılıyor kocam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?