Kirli Çıkılar )))

ilk mesajı oku gerisi zaten anlaşılıyor artık
sonunu tahmin edebiliyorsun

derfat ikinci kutuya başlasa ara vermeden :26::26:
ilki tamamen bitmiş miydi

işte ben ona bile üşeniyorum..

ben kitaplarda neden ctr+f yok diyen adamım.
bi gün kitabın gerisinde kalan bi konu aklıma geldi bi an pc başındayım ve ctr+f e bascak gibi hissediverdim kendimi..

canım sen iyice üstüne gitme rahat hissetsin kendini
diyene bak

geçen yıl iş arkadaşı üstünü giyerken sigarasını vermiş yakıver diye bizimki de bi tane çekmiş.
dakka bir gol bir geldi hemen farkettim.
gelince öper beni baktım koku var genelde yanında birileri içince hemen kokar ama ağzını koklayayım dedim koklatmadı ordan anladım zaten bi de ağzının içini kokladım evet içtiğini itiraf etti ama adamın burnundan geldi.
beni aldatmış muamelesi yaptım adama..
ama benimki zaten içmez. seninki hassas bi dönemde stres olmasın

evet her bir şeyimi yaptım öyle geldim eve evde de zaten mum yakarız ki anca bi şey okuyacaksak ışık açık olur hem romantik hem tasarruf
havuçlu ya da kabaklı yoğurt güzel bir kurtarıcıdır kolay yapılır hafif olur çok yenir beğenilir
bebek kıyafeti demişken annem habire bebek yelekleri hırkaları örüyor iyi sardı diyorum boşver bunları sen bana bere ör

sohbet bitmez burda ben kaçar
herkese iyi geceler beni beğeninki nerde olduğumu bulayım yarın
seyyah gi,bi oldum ama neyse beğenin beni anacım

hele boşa beni boşa beni diyenlere bi uyuz oluyorum
boşanma kapasitesi bile yok kadında
istemiyorsan boşa beni
sevmiyorsan boşa beni
aldatıyorsan boşa beni
senin elin armut mu topluyor
git boşa kardeşim
her haltı yiyen adam
kadınları boşayan da adam
yoksa kadınlar hallerinden memnun

bugünkünde de öle
bu gelmiş konu açmış napsam diye düşünürken adam demiş boşıcam seni
sen hala düşün dur

ya kaç kez yazdım ya
benim anam bana gittiysen gelme dedi(izin vermemişlerdi)
dönerken benim elimde sadece kol çantam vardı
kızımın eşyalarını bile almadım üzerinde pijama bir de battaniye vardı
işim evim param eşyam yoktu
ve bu rezilliklerin hiçbirini yaşamamıştım
sadece sorumsuz bir insandı
bu nedir yahu

elimde değil canım anlayışlı olmaya çalışıyorum ama çok kırıcı bazen dayanamıyorum söylediklerine bide en korktuğum şey başıma geldi hep diyordum sen evde içmezsin ama işyerinde hiç emin değilim diye paket almış dolabına koymuş şimdi ben nasıl huzurla oturayım,yatayım içmem dedi ama ben buna ne kadar inanabilirim ne yapmalıyım işyeri için kızlar zor tutuyorum kendimi bi akıl verin bana nolur

kelin ilacı olsa

kesinlikle üstüne gidip stresini arttırma bu dönem alttan al sigara konusunu sen açma
eğer içmeye başlarsa da üzülme ben kaç defa bırakıp tekrar başladım kendimi kesinlikle içmeyeceğim diyince baskı altında hissediyordum
sonuncu da inşallah başlamam dedim ama kendimi şartlamadım rahat oldum ve bırakmak inanılmaz kolay oldu

çok üstüne gitme canım..
verebileceğim tek akıl bu..

sen anlattıkça kaynım aklıma geliyor.
o da çok içer ve sigarayı kurtarıcı gibi görüyor.
hele onların durumu daha vahim.
çocuklarına bez alacak para yok gidip sigara içiyo.
bi de ciğerlerini üşütmüş..
eşim çok üzülüyor değilse hiç acımam da

iyi geceler kızlar bugun burda hafta sonu ydu sabahdan pazara gıtdım ıyıde oldu pazarla manav arasında yarı yarıya fark var hemde daha taze... sonrasında butun gun dısardaydık gezdık gezdık yorlduk.yatmadan bi bakayım dedım ama sayfalar akmıs gıtmiş.

birde alyansım ve tektasım kasım ayında turkıyede değiştirmek istedim 300tl cıvarında tutdu şimdi burda 200 dolar yapıyor acaba satsam mı ne dersınız.donunce yenı bıtane turkıyeden almak ıstıyorum. ama bır turlu karar veremedım.(alyansım parmagımı sıkıyor değiştirme sebebim bu burda buyutmuyorlar)
tukıyede altın fıyatları nasıl bu ara hıc takıp edemedım yardımcı olurmusunuz.

sen nasılsın, başından kötü bir hadise geçmişti toparlanabildin mi?
yurt dışındaydın degil mi
bir ara buraya gelmiş, i,şe başlayacagım yazmıştın neler yaptın

merhaba canım toparlandm sayılır zaman henuz yaralarımı kapatmadı ne yazık kı kabukda tutmuyor....
işe başlayamadım eşim yenı bır işe kuracakdı olmadı suan beraber yurt dısındayız.işler dahada karısdı valla bı yandan tasarruf işleri diger yandan yurt dısının sıkıntısı bu ara bunatdı acıkcası hayırlısı hakkımızda...

seyyahcım senın kızın hastaydı sanırım cok geçmiş olsun.

çok sağolun kızlarr üstüne gitmemeye ve sigara konusunu açmamaya çalışcam inş başarılı olurum bende yatayım artık eşim yarın erken gitcek sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlıycam herkese hayırlı geceler ALLAH rahatlık versin.

saol canım daha iyi
sen de iyi olacaksın inşallah
unutmak tabi zor ama daha güzel bir yerde diye düşün öle de zaten
allah yanındaki yavrunu bağışlasın sana uzun sağlıklı ömürler versin
işler de düzelir inşallah
altın bu aralar çok düştü
arkadaşlar daha iyi bilir

seliiiiiin nerdesin gel bana özet geç karıştı her şey
söz veriyorum buraya geldiğinde evinin ilk temizliğinde ben yardımcı olacam domestoslarımla yağ çözlerimle gelecem

Biri beni mi çağırdı

sena çağırıyormuş
lafı iyi oturtmuşsun tebrik ederim
ben de dedim bu kendine bakmadan ne güzel akıl vermiş
aman dedim bulaşmayayım onun yüzünden iyi bi ban yemiştim
bi de bana aç tavuk demişti
kızımın adına özel kemanı olduğunu bilmeden kızını kemana gönderiyomuş diye benimle dalga geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…