- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ilk mesajı oku gerisi zaten anlaşılıyor artık
sonunu tahmin edebiliyorsun
derfat ikinci kutuya başlasa ara vermeden :26::26:
ilki tamamen bitmiş miydi
inş canım 1 aydan fazla oldu evde aklına gelmiyor hiç işyeri çok stresli bu aralar ondan almış paketi kaçış yolunu sigarada buluyor uykum kaçtı uyuyamaıyorum moralim bozuldu çok çaba gösterdim bende başlamasın nolur dönmeyelim o günlere
bu mudur yani performans? 22 sayfadişime bile dokunmaz atlaya zıplaya hemen yetiişirim ben size
yine beleşe kondunuz. üstüne kahveyi de iç, tuvalete de gir, evine öyle geç, uyku saati dön ki kombiyi çok açma, lambayı hemen söndür, uykuya dal.
havuçlu kabaklı sarımsaklı yoğurt nasıl bir şey oluyor
seyyah yazdıklarında banlık bişey yok ki
çok doğru yazmışsın
benim en çok sinir olduğum kv yi sevemem artık diyo
yahu yatağında psikopat var kv yi ne yapıcan
bide beni böyle aldı diyo.. ne bileyim Allah kurtarsın yoksa kendisi cesaret edemez
canım sen iyice üstüne gitme rahat hissetsin kendini
diyene bak
geçen yıl iş arkadaşı üstünü giyerken sigarasını vermiş yakıver diye bizimki de bi tane çekmiş.
dakka bir gol bir geldi hemen farkettim.
gelince öper beni baktım koku var genelde yanında birileri içince hemen kokar ama ağzını koklayayım dedim koklatmadı ordan anladım zaten bi de ağzının içini kokladım evet içtiğini itiraf etti ama adamın burnundan geldi.
beni aldatmış muamelesi yaptım adama..
ama benimki zaten içmez. seninki hassas bi dönemde stres olmasın
elimde değil canım anlayışlı olmaya çalışıyorum ama çok kırıcı bazen dayanamıyorum söylediklerine bide en korktuğum şey başıma geldi hep diyordum sen evde içmezsin ama işyerinde hiç emin değilim diye paket almış dolabına koymuş şimdi ben nasıl huzurla oturayım,yatayım içmem dedi ama ben buna ne kadar inanabilirim ne yapmalıyım işyeri için kızlar zor tutuyorum kendimi bi akıl verin bana nolur
elimde değil canım anlayışlı olmaya çalışıyorum ama çok kırıcı bazen dayanamıyorum söylediklerine bide en korktuğum şey başıma geldi hep diyordum sen evde içmezsin ama işyerinde hiç emin değilim diye paket almış dolabına koymuş şimdi ben nasıl huzurla oturayım,yatayım içmem dedi ama ben buna ne kadar inanabilirim ne yapmalıyım işyeri için kızlar zor tutuyorum kendimi bi akıl verin bana nolur
sen nasılsın, başından kötü bir hadise geçmişti toparlanabildin mi?
yurt dışındaydın degil mi
bir ara buraya gelmiş, i,şe başlayacagım yazmıştın neler yaptın
iyi geceler kızlar bugun burda hafta sonu ydu sabahdan pazara gıtdım ıyıde oldu pazarla manav arasında yarı yarıya fark var hemde daha taze... sonrasında butun gun dısardaydık gezdık gezdık yorlduk.yatmadan bi bakayım dedım ama sayfalar akmıs gıtmiş.
birde alyansım ve tektasım kasım ayında turkıyede değiştirmek istedim 300tl cıvarında tutdu şimdi burda 200 dolar yapıyor acaba satsam mı ne dersınız.donunce yenı bıtane turkıyeden almak ıstıyorum. ama bır turlu karar veremedım.(alyansım parmagımı sıkıyor değiştirme sebebim bu burda buyutmuyorlar)
tukıyede altın fıyatları nasıl bu ara hıc takıp edemedım yardımcı olurmusunuz.
merhaba canım toparlandm sayılır zaman henuz yaralarımı kapatmadı ne yazık kı kabukda tutmuyor....
işe başlayamadım eşim yenı bır işe kuracakdı olmadı suan beraber yurt dısındayız.işler dahada karısdı valla bı yandan tasarruf işleri diger yandan yurt dısının sıkıntısı bu ara bunatdı acıkcası hayırlısı hakkımızda...
seyyahcım senın kızın hastaydı sanırım cok geçmiş olsun.
Biri beni mi çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?