Kirli Çıkılar )))

böcük sen nöbetçi misin
bak tanıştırayım meslaktaşın pepe doktor

sabahki konunuzu buldum
aşk ilk görüşte mi olur
yarın sınav yapiciiim

geçmişi atlaya zıplaya okudum geldim aklımda kalanlara yazayım :)))))))))))

sunny ablacım 2 gündür okuldan saat 18:00 de çıkıyoruz yok toplantı yok toplu sinema izleme derken

akşam menümde de acele işi

erişte
tavuk şinitzel
yumurtalı patates
yoğurt
içecek vardı

derfatçım eşinin üzerine gitme Allah eşine sabır kolaylık versin canım

seyyahçım Allah kurtarmış canım

sevimlicim bebeşin cicilerini güle güle kullansın

sirkecim teyzenlerle ev konusunda aynı fikri paylaşıyorum
kredi çekip bankayı ödeyeceğiniz faizlerle zengin etmek için bence acele etmeyin

alrightçım Allah kolaylık versin inşaallah sorun hemen çözülür

lovelicim o duygusallık Rabbimin bize bahşettiği en güzel nimetlerden biri ,dün zaten izlediğim filmi keşke evde izlemiş olsaydım da doyasıya bir anne bir çocuk olarak ağlasaydım

selincim tam olarak anlayamadım ama yanlışsa düzelt canım tayininiz mi çıktı Ankara'ya ? öyleyse hayırlı olsun diyorum

badezuzum ile farmasi arasındaki fark heheheeheheh ilahi koptummmmmmmmmmm gülmekten

kızlar çok yazmışsınız kusura bakmayın üstün körü okuyorum unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar kuzucuklara ayıracağım vakitten çalmayayım değil mi ?
aç mı kalsın yavrularım

şimdilik hoşçakalın canlar

günaydın günaydın günaydınlar herkese..
Ben bugün ne uyudum,ne uyandım çağan gece bi ara ağlıyodu eşim uyandırdı beni zaten yeni uyumuştum yanına gittim sakinleştiremedim hiçbişeyde demedi hıçkıra hıçkıra ağladı yavrum sonra bana sarıldı uyuyakaldı,tam yattım eşim gece uyuyamadı tam ben dalıyorum o uyandırdı derken sabah çağan anne diye bağırıyo çişini yapacakmış eşimde gülüyo neyse kalktım kahvaltı filan derken eşimi yolladım evi toparladım biraz şimdide hamur yoğurup poğaça yapmayı planlıyorum.
Eşim rüyasında beni hamile olarak görmüş idrarda bakmışız sonrada kanda baktırmışız 8000 çıkmış değerim şimdi ona bakıcam ne demek diye

günaydın kızlar
eşim açıköğretim sınavına gitti
birazdan gelir, kahvaltı hazırlıcam daha

akşam amma da yazmışsınız
seyyah o ne öyle yaa
iyi cesaret varmış onlarda da
hoş gerçi gelinin kocası da koca olaydı, o an mahvederdi onları
hepsi üç kuruşluk adamlar demek ki
senin de verilmiş sadakan varmış

sen bade eva senfat bugün beni bitirdiniz zaten

aynen yaaa
akşam okurken sesli sesli gülüyorum
hatta yarılıyorum kahkaha ata ata
eşim diyor ki bana da oku, ne yazmışlar ki
ee sizleri tam tanımadığı için, bir de muhabbetler bağlantılı olduğu için hepsini paylaşamıyorum onunla
ama merak ediyor, bir gün ben de gircem oraya diyor

kalplar arası canım eşinin hedıyeleırne çok guldum bızde cıkmaya başladık ve ilk öğretmenler gunu geldı bana bır yuzuk almıs beyaz altınmıs ben gumus sandım aman allah nasıl sinirlendım bısı de dıyemıyorsun ama hıc takmadım okuldakıler gorcecek altın bıle degıl dıycekler evlendıkten sonra satmaya götürduk ve beyaz altın oldugunu görunce sasırdım üzüldüm kızdım kendıme ama eşime ıtıraf etmıstımm oda begenmedıgın ıcın takmıyorsun sanmısdım dıdı

seyyah rasta ne ya :44::44:kamu kurumunda olmaz dımısınz cahallıgımı bagıslayınnn neyse öğrendimmm cahallar varmıs be gıbııı sakın yaptırma ancım goca gadınsın sen ayrıca el turtma olayıda iğrenççç seda sayan olayıda bı ilginç ne ya o terbıyesız edepsızler hersey ulu orta artık komsunu kocası falann

selin tayın durumuna sevındım ınsallh olur evıde ordan alısınz

derfat canını sıkma ınsallh baslamz canımmm ama yapıcak bısı de olmuyor bende ocok ıstedım ama yokkkk

ara ara okuyarak bııtırdım yan kutucuga yazdım alıntı yapmamak ııcn baya kaynatmıısnz

eşim muudr bı rokulda ve yazın evlene bır öğretmende hamıleymıs. egzersız planıyla ılgılı eşimin odasına gelmıs bır sorun vardı eşim o sorunu çözmeye calıısyor tabı bayan demıskı hamıleyım hoacam arada eşim duymamıs bıle telasından

bır kac gun sonra bayan eşimin odasına gelip yıne bu egzersız için hocam yazıklar olsun gecen hamıleyım dedım bır hayırlı olsun demedınz eşim sasırmıs hocam hayırlı olsun demıs ve bana anlatıyor ne dıycemı bılemdım normalmı bu kadının yaptıgı dedı. bende normal olurmu hamıleyken nıye mudure sölyeım ne manyaklar var ya.

kız zaten öğretmnler gunu yemgınde bellıydı patavatsız yazın geldı bıede daha töbe töbe sınırlerndımmm

bende kahvaltı hazırlyacagım evı tezızlyeıp camasırları yıkıycam pazaraı bosaltacagım ınsallhhh gecen haftakı gıbı

doğru yapıyorsun canım.
bunlar farzları.
yani guslün tamam olur bunlarla
sünnetleri de mazmaza yapmak yani boğazına kadar garagara yapıp burnun kemiği sızlayana kadar da burnundan çekmek.
oruç olmadığın sürece bunları da yapmanını kesinlikle öneririm.

başta abdest alsan da güzel olur daha bi güzel olur yani.
bir de en başta avret yerini yıkamak da güzel diye biliyorum.
ayrıca avret yerlerini örtecek bi şey giymek ya da dolamak da sünnet ve güzel olan.

yine de yanlışlarım olur.
herkesin evinde bi güvenilir bi kadın ilmihali mutlaka bulunmalı.

bence de canım.
nasılsa kira vermiyorsunuz.
elinde hazır para ile ev alması her zaman cazip fırsatlar getirir.

biz geçen yıl bi emlakçı tanıdıkla.
konyanın merkezinde kat irtifaklı daha yeni 160 m2 evi 90 bine aldık. alıştan bi gün sonra 100 bine sattık.
hiç müşteri bile beklemeden.
o evin satışı aslında en aşağı 120-130 bindi. biz de ucuza sattık ama emlakçı beklemek istemedi heme kar yapıp yeni işlere girdi.
ben kredi çekmeye de olumlu bakmıyorum ama borçla alacakların %50 nakitle bu işe girmeleri gerektiğini düşünüyorum hep nedense..

Son düzenleme:
kızlar
yemek tariflerindeki eşimin nöbet poaçası var
deneyeneniz oldu mu hiç
yapmayı düşünüyorum da
tabi ilk önce kahvaltı yapabilirsek
benim herif hala uyuyor da
okulda sabahçı kendileri,hafta sonu bana dokunma diyor
benim de karnım gurulduyor
gidip meyve yiyim bari

ev almak mı zor bız mı psikopatız bilemdim koca sehırde ev begenemedık ya

bır ev begendım onunda mevkııs kötü dıyor eşimm Allahm ya daha nasıbızde yok anlamdımkı ben bu işi:44:

ev almak mı zor bız mı psikopatız bilemdim koca sehırde ev begenemedık ya

bır ev begendım onunda mevkııs kötü dıyor eşimm Allahm ya daha nasıbızde yok anlamdımkı ben bu işi:44:

canım bu kadar düşündüğünüze göre o şehirde yaşamayı mı düşünüyorsunuz??

kızlar patatesin içine 1 yemek kaşığı kadar mısır unu atıyorum.
hepsi yiyecek şekilde karıştırıyorum sonra kızartıyorum.
harika kızarıyor.. aynı satılanlar gibi.

günaydın kızlar bilgisayar değiştircem onun için okuduğum kısma bir yorum yapayım

seyyahcım herhangi bir mülakata girme durumunda rastanı gören seni direk eler canım yaptırma

selincim Allah ikimize de Ankara yı nasip etsin inşallah

kocan hepimizden daha kirli bir çıkı

yani uzun vade için alınabilir mi onu mu anladım ben bundan yahu okuyorum okuyorum ne diyorlar çıkaramıyorum

canım bu kadar düşündüğünüze göre o şehirde yaşamayı mı düşünüyorsunuz??
7 sene önce ilk buraya atandım bak 7 sen gecmıs hala gıdıcez dıyoruz antalya gıtcemız yer eşim oralı cunku. ama anlatalya 3 senedır sınf öğr almıyor il dısında. alsada bız antalyanın dagına cıkara o bıle cıkmaz puan az cunku 300400 puan ıstıyor.es var gittigim ilçe sımdıkınden ıyı olmalı bıde o var kızım krese gdıyor burda 4 kres var secenek var yarın dagın basına antalya dıye gıdemem eşimede dedım merkez olmazsa ıstemem dedım e bosuna kıra vercemıse dıyorum alalım . bızım 15 senedır burda olan arkadslarımz var bızde öle olcaz buyuk ıhtımal canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…