sabahki konunuzu buldum
aşk ilk görüşte mi olur
yarın sınav yapiciiim
sen bade eva senfat bugün beni bitirdiniz zaten
doğru yapıyorsun canım.kızlar belki size saçma gelcek ama ben dogru gusül aldıgımdan emin diilim evet farzlarını yapıorum
niyet etmek
ağza burna su vermek
vücutta kuru hiç bi yer bırakmamak bunları yapıorum ama sanki bişeyler eksik gibi gelio dogru yaptıgımdan emin diilim şunu bi adabınca anltsan yok burdan olmaz dersen özelden yazarmısın?
ben bitirdim bırakalım dağınık kalsın
bugün bulduğumuz evle ilgili enişte beye danıştık (o da askeri personel) daha ben anlatmadan teyzem oradan uzak durun duyduklarım elden çıkarmaya çalışıyor hep dedi. Bi de siz manyak mısınız zaten eviniz var size kışkış diyen de yok mümkün olduğunca nakitinizi artırın; emlak inşaat piyasasında bir balon var eninde sonunda patlayacak o an daha güçlü olabilirsiniz dediler. Aceleci davranmayın diyorlar :44:
ev almak mı zor bız mı psikopatız bilemdim koca sehırde ev begenemedık ya
bır ev begendım onunda mevkııs kötü dıyor eşimm Allahm ya daha nasıbızde yok anlamdımkı ben bu işi:44:
kocan hepimizden daha kirli bir çıkıbenim dosun paşa paylaşmayı vermeyi bırak önce kendi tabağı bitirip sonra benim tabağa dadanıyorçok incedir kocam çokkkkkkk geçen yıl nişanlıyken sevgililer günümüzde öyle romantiktiki hediye olarak bana tam altın taktı çok romantik dimi
karanfil sabah soruyordun ya altını şu bulduğum yazıyı kopyala yaşpıştır yapıyorum alıntıdır
Fomc öncesi yazımı okuyanlar Fomc toplantısında "olumsuz" bir durumla karşılaştığımızda 1550-1570 arasına girebilieceğimizi söylemiştim. Neydi o olumsuz durum? Fed'in "bazı" üyelerinin parasal destek konusunda endişeleri ve mart ayındaki toplantıda parasal genişlemenin sona erdilmesinin gündeme geleceğidir. Baştan beri bazı tepkiler vardı ancak daha 2 3 ay önce Bernanke ekonomide büyük sorunlar var derken şimdi birden parasal genişlemeyi bitirmesi çelişkidir ve imkansızdır. mart ayından itirabaren kademli olarak tahvil alımını düşürebilirler. Bu kademenin miktarı faiz oranlarına bağlı olacak ve Fed faiz oranlarını yakından takip edecek faizler gerçekten parasal genişlemenin üretime katkısından dolayı yükselirse o zaman parasal genişlemeyi azaltacaklardır.Mart ayında bunu göreceğiz.
2011 yılından beri konsodilasyon içinden olan altının temel destekleri bir bir kırılıyor. 1583-4 desteği öncelikle dün test edildi ve kırıldı. Şimdi de sırada 1559 desteği var. Bu desteğe bugün veya yarın tepki alımı mutlaka gelecektir ancak gelse de 1559'un kırılacağını düşünüyorum. Ondan sonra neresi mi var ? 1530-20 desteği. Her ne kadar 2008 yılından geçen fan desteği 1560'da bulunsa da buranın altına sarkarak 1555 görülmüştür. Dip noktamız burası olabilir ancak alımların yetersiz olduğunu gördüğüm için pek ihtimal vermiyorum.Bununla ilgili grafiği aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
Ayrıca ABD "ekonomik politika" olarak alım yapmıyor çünkü altının değerlenmesini istemiyor. Neden? Doların değerlenmesini ve enflasyonun yükselmesini istemiyor. Bu durumda parasal genişlemenin etkisi kalmayacak bunun farkındalar. Türkiye ile İran arasındaki altın ticareti sorunu da buradan kaynaklanıyor. Şu an altını bu seviyede tutabiliryorlar. Asıl merak edilen parasal genişlemeden sonra neler olacak bu kadar paranın olduğu bir ortamda altın tekrar "güvenilir liman" olursa ne olacak? Bunun cevabını belki hemen QE3 bittiğinde( Biterse tabi) belki de 2014-5 sonralarında anlayacağız.
kızlar patatesin içine 1 yemek kaşığı kadar mısır unu atıyorum.
hepsi yiyecek şekilde karıştırıyorum sonra kızartıyorum.
harika kızarıyor.. aynı satılanlar gibi.
Eki Görüntüle 640082 Eki Görüntüle 640083
7 sene önce ilk buraya atandım bak 7 sen gecmıs hala gıdıcez dıyoruz antalya gıtcemız yer eşim oralı cunku. ama anlatalya 3 senedır sınf öğr almıyor il dısında. alsada bız antalyanın dagına cıkara o bıle cıkmaz puan az cunku 300400 puan ıstıyor.es var gittigim ilçe sımdıkınden ıyı olmalı bıde o var kızım krese gdıyor burda 4 kres var secenek var yarın dagın basına antalya dıye gıdemem eşimede dedım merkez olmazsa ıstemem dedım e bosuna kıra vercemıse dıyorum alalım . bızım 15 senedır burda olan arkadslarımz var bızde öle olcaz buyuk ıhtımal canım .canım bu kadar düşündüğünüze göre o şehirde yaşamayı mı düşünüyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?