Kirli Çıkılar )))

Alem kadınsın vallaha.....o yüzden profilinde aç tavuk yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.........
Sen de eşinden aldatmaa yüzünden mi ayrılmıştın

seyyah iyi ki o an görmüşsün
üçüncü sayfa haberlere ramak kala olmuş
ya devamında hayatına müdahil olsaydı

Allah korumuş :18:

Son düzenleme:
Alem kadınsın vallaha.....o yüzden profilinde aç tavuk yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.........
Sen de eşinden aldatmaa yüzünden mi ayrılmıştın

yok
sanatçının tekiydi ama viyolonsel çalmıyordu
he öle dedi bana işte

çok gücüme gitmişti

10 dk 10 dk 10 dk 10 dk 10 dk

kafasını duvara vuran smiley

eee seyyah ne diyorsun açayım bdv'ye konu
fake bu konu derler mi
paralarlar mı beni

aç aç aç
topağı toplayıp gelip taş yağmuruna tutucam seni
seni deyuss
o bastığın toprak var ya deyiiiii

badezuzum bizim gibi halktan biri değil o elit o bi kere o sarı diyosa sarıdır
ankara işi ne yaa ben onu bulamadım nerde bahsettin :S

ben yeşile bayılıyorum ama maviden de korkarım:18:

kızlar belki size saçma gelcek ama ben dogru gusül aldıgımdan emin diilim evet farzlarını yapıorum
niyet etmek
ağza burna su vermek
vücutta kuru hiç bi yer bırakmamak bunları yapıorum ama sanki bişeyler eksik gibi gelio dogru yaptıgımdan emin diilim şunu bi adabınca anltsan yok burdan olmaz dersen özelden yazarmısın?

ya varya bu kadar dagınık her telden konuyu nasıl toplıcam bilemedim şimdi
ben bitirdim bırakalım dağınık kalsın
bugün bulduğumuz evle ilgili enişte beye danıştık (o da askeri personel) daha ben anlatmadan teyzem oradan uzak durun duyduklarım elden çıkarmaya çalışıyor hep dedi. Bi de siz manyak mısınız zaten eviniz var size kışkış diyen de yok mümkün olduğunca nakitinizi artırın; emlak inşaat piyasasında bir balon var eninde sonunda patlayacak o an daha güçlü olabilirsiniz dediler. Aceleci davranmayın diyorlar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…