- 20 Ekim 2011
- 261
- 9
- 66
Hepinize iyi pazarlar!
Hanımlar size bir sorum var: Evlenmeme daha var (en azından 1 buçuk sene) ama işe girdim ve artık çeyiz hazırlığı yapmak istiyorum. Nereden başlamamı önerirsiniz? Ya da "Nasıl olsa daha yeni şeyler çıkar." deyip ayıracağım parayı altına mı yatırsam? Bir kısmını alıp bir kısmını mı altına yatırsam? Ne yapsam?
öncelikle merhaba bacım hoş geldin...
şimdiiii birşey diyerek başlayayım bende 3.5yıl önce bu hazırlıkları yapar haldeydik.... alınann alındığıyla kalıyor hani almayıp erteleyince bir dağ gibi birikebiliyor... haaa ben son moda olsun yok tabaklarmın deseni 2013 model değilde 2015 olsun diyorsan ve evdede yer yoksa koymaya daha sonra almak için birikim yapabilirsin ...ama benim biriktirdikleirm başka şeyler çıkıyordu onlara gitmişti... evlenecmiz kesinleşince almaya başlamıştımmm... annem bir taraftan yatak örtüleri nevresimler yaptırmaya başlamıştı....
şimdi 1 nevresimin battenyenin yorganın modası geçmezzzz ha yak örtüsünü demiyim sen bilirsinnn bunları hallet...
açıkcası çelik tencere takımında modası bence pek geçmeyenlerden takip et kampanyaları en uygun zamanında alıevr istediğini...
haaa yemek takımı benim zaman kare yeni modaydı ve ben onu kare aldıydım hani şimdi başka durum çıkartırlarmı bilememm kare yada yuvarlak bence belirlemişindirr ... desen benim açımdan önemsizzz ton önemli mesela ben gri yaldızlı tonlu kare bir takım seçmiştim....
gelelim zaten mobilya eşle alınır seçilir o alsın:)
büyük eşyaları demiyorumm hani amaa alıversen iyi olurr rondo falan
benim hala bir rondom yokda dertliyim o açıdannnn (eşim akıllısı sevgiler gününe tost makinesi gibi kendine yönelik eşyalar hediye edince olmuyor hala bir rondom:)
sonraaaa daha ne var bence olur ya marketlerde 83 parçalık klasik günlüğe 200 tl lik güralın falan yemek takımı onu ben günlüğe kullanmaya almıştımmm böyle bişeyi ucuzuna denk gelince al ve kaşık çatılda ucuzundan hallet....
haaa geriliğe kaşık çatal takımını en sade desensiz bir şekilde babam seçmişti:):):)
iykide onu seçmiş almışşş
alınann alındığıyla kalıyorrr....
öyle halı malı perde olayına girmemek gerek onlar için parayı koy bir kenara....
para cidden biriktirsende o sezon bişeylerrr çıkıyorrrr ve bitiyor anlayacağın aldığın yanına kar kalıyor gibi gibi....
yinede bir bilsende bir bilene danışmak gerek diyippp topu kirli çıkılı bacılara atıyorum:)
kuzucuklarıma kahvaltı için yaptığım poğacalar sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıcakkkkkkkkkkkkkkk
Eki Görüntüle 640646
allright bizimki de ahmet şahin aile ilmihali Yeni Aile İlmihali Ahmed Şahin GittiGidiyor'da 60359798
birde şu kitap var islam ilmihali diye Ali Fikri Yavuz - İslâm İlmihali | Dükkan.Birazoku
ama karanfilicenin kitabını almayı düşüyorum ben eşim çok beğenmişti
bu hangisi farmasi kabartma tozu olan mı??
benim de annemler gelecek başka misafir de gelebilir yapayım diyorum ama evde sü yok şu an sanki kabartma tozlu olanda süt yerine yoğurt vardı dimi:26:
ilk yazdığın kitap var elimizde.açık sade dili var.aklıma takılanları bundan faydalanıyrum.mesala deniz ürünlerinin hepsini helal olduğunu sanıyordum(karides,yangeç,midye filan) hanefi mezhebine göre bnlar helal değilmiş.balık türlerinin hepsi yenebilirmiş yılan balığı bile.yakın bir zamanda midyeyi araştırıyordum nette.şafii mezhebine göre helal olduğu yazılıyordu
malzemeler
1 sb yoğurt
1 sb sıvıyağ
1 tk karbonat
1 tk tuz
1 tk limon suyu
2 yumurta ( 2 yumurtanın aklarını ve 1 tanesinin sarısını hamur içine koyuyorum 1 tanesinin sarısını poğacaların dışına sürüyorum)
aldığı kadar un
içi için peynir kullandım
bu tam benlikmişsüt yok içinde.
fotodaki de bu mu??
benim de pratik yumurtalı ekmeklerim..
Eki Görüntüle 640660
kuzucuklarıma kahvaltı için yaptığım poğacalar sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıcakkkkkkkkkkkkkkk
Eki Görüntüle 640646
günaydın kızlar;
sabah kalktık, kahvaltımızı ettik.
nevresimleri çıkarıp makineye attım. oğlumla eşim kayağa gitti. akşama kadar yalnızım evde.
akşamdan ıslattığım nohutum var. onu haşlayıp buzluğa kaldıracağım.
akşama etli patlıcan yapacağım. onun etini haşlayayım hemen. akşamdan çıkarmıştım.
bugün gardrobu ve bazanın altını boşaltıp verilmesi gereken ne var ne yok ona bakıcam. dolabım düzensizleşti. onu derleyeceğim. ayrıca kıyafetlerimin bir kısmını ayırıp vereceğim.
spor yapacağım.
aşaşğıdaki komşumun doğumgünüymüş bugün. dışarı çıkıp çiçek sipariş edip gelicem. çiçek sepetine baktım çok pahalı. o kadar mazot yakmam. gitgel...
ayyyyyy tutmayın beni..pek hamaratım bugün...
badem bi tanecik destekçim benim, pozitif enerjisini yidiğim :)
kızım millet meyve kokteyli yapar sen ilaç kokteyli yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?