Kirli Çıkılar )))

günaydın hanımlar,
dünüm temizlikle geçti :) bugünüm ise akşam çayına gelme olasılığı olan arkadaşlarım için hazırlıkla geçecek .. buzluğumda sigara böreklerim var, elmalı kurabiye yapmayı planlıyorum ama önce totomu kaldırmam gerek değil mi bir de rulo patates yapacağım ...
çamaşırlığı da boşaltmam lazım, ütülenecekler de cabası araya bir de okumam gereken öğrencilerimin testlerini de sıkıştırdım mı tamamdır :))

kolay gelsinnn... iyi hatırlattın bende zümremdeki durumalrı düzeltecektimmm az daha unutyordum hemen yapayım bacım.... bu arada rulo patates tarifinide bir ara almak isterim bacım....

kolay gele sanaa

akşam yapayım , misafirlerim yarına sağ çıkarsa hemen yarın yazayım :))
internetten bulduğumu ben biraz değiştireceğim ...
patatesleri haşlayıp süt ve tereyağı ile püre haline getireceğim , sonra başka bir tencerede de rendelenmiş havuçları zeytinyağıyla soteleyeceğim, sonra sotelenmiş havuçlarımı soğuduktan sonra mayonez ve yoğurt karışımı ile karıştıracağım , hatta belki içine kornişon turşu da eklerim :)
hazırlamış olduğum patates püresinii streç flime sereceğim , yaydırdıktan sonra mayonezli yoğurtlu havuçlarımı sereceğim, sonra da dikkatli bir şekilde rulo yapıp pasta dilimi gibi servis yapacağım :))

selam kızlar

kgokce Allah kavuştursun şimdiden. eşin y dışında nereye gidiyor? Çok mu uzun süre kalacak?
kuzenin ödeviyle uğraşıyoruz biz debir dosyası var saat 3 e kadar youtube a yüklemek gerekiyormuş.

eline sağlık şimdidennn mayonezi çok katmassan zehirlenmezler gayet doğal besinler:) bacım.... çok teşekkür ederim amerikan salatası yer gibi oldum okurken tadı ona benzeyecek gibi gibi kolay gele bacımmmm....

ve aleyküm selam bacım.... belçikaya gitti sağol aminnnn.... yok çok uzun değil 5 güncük

hayırdır yahu ne ödevi böyle youtube lara verilen bizde ödev veriyoz amaaa hiç böylesini vermedik hani

bunu hiç duymamıştım.arasındakini farkını anlasam yerdim açıkçası.bn farklı lezzetleri tatmayı seviyorum.karidesle kalamarı merak ediyorum açıkçası ama sonra diyorumki boşver kızım sana helal kılınan başka şeyler var onu ye diyorum.hiç kokoreç yemedim.bir gün yemek istiyorum iyi bir yerden.ciğeri çok severim, şişte daha güzel.batmana gittiğimde yemiştim

kısa süreymiş gidişi görevli mi gitti? görevi neydi? sana bol bol çikolata getirir
kuzen pdr de okuyor 1. sınıf öğrencisi sesli bir video hazırlamışlar onu yüklemeye çalışacaktı eşimle paslaşıyorlar

adetaaa ebru sanatı yapmışın bacım

ya sizin evde kurabiye canavarımı var sabah poaça ekmek kızartması ve kekk ne bu yaaaa

benden çok yiyonuz maşallahhh:)

2 tane canavar var tabi

ekmek kızartmaları karanfilceye aitti canım

kısa sıka süresi 5 gün yemek derdi yok harikaaaa keyif çatıcam... AB uzmanı...: AB ye giremiyoz ama bizim adam yıllardır ab de

inşallah resti çekerizzz ne bu sevmiyom bu ab olayını yalvaracakalrna yalvarttılar beee az kaldı ama az:)
neyseeee öyle...bizim doca türkiyeyi temsil etmeye gitti :):):) bende rahat rahat kokoreç yiyeyim ab ye aykırı yaaaa

sizin ödevde evet anladım kolay gele az slayt video ses kaydı çekmemiştr oda arkdşlrm pdrciler... zevkli oluyor yaaa..iyi seyirler bizde izleriz videoyu :
)

ay yakalandımçeyiz topiklerinden mi takip ettin beni yoksa

hepinize hayırlı günler olsun kızlar geç kalktım bugün, tabi hacıyatmaz gibi o saatte yatınca kahvaltımızı ettik, biraz toparladım evi. dışarsı muhteşem, sıcacık güneş var napsam ki, dışarı mı çıksam, iş mi yapsam bilemedim:26: farmasi, karanfil döktürmüşsünüz kızlar, ellerinize sağlık

ikisini de yap bence yani hem para biriktir, hem de çeyiz al. 1,5 sene çok uzun sayılmaz hazırlık için. beğendiğin şeylerin kampanyalarını yakalayıp al kenara koy. bir yandan da son anda alınacak beyaz eşya gibi şeyler için de para biriktir. aldıklarını da bir yere not etmeyi unutma. eksiğini fazlanı takip edersin. insan aldıklarını unutuyor bazen. fazlalık olmasın

sağol farmasi kaydettim.
yapmama gerek kalmadı şimdilik..
annemlerin yanında misafir gelmedi.
yine de yapcaktım ama annemler yanında peynirli fırın böreği getirmiş. şimdi onlar bitmez.

yok ablacım ya benimki patates kızartmasından bile kolay bi olay...

kızlar ben annemin kızı mıyım bilemiyorum.
hastanede karıştım desem evde doğum yapmış :111:
size laf yetiştirirken mutfakta bulaşık yıkamaya durmuş.
evden getirdiği lahanaları yıkayıp sarma için uğraşmaya başlamış.
az önce baktığımda namaz kılıyordu oysa

bi de kadın hasta yarın fizik tedaviye yatcak. ve ardına da menüsküs ameliyatı olcak
ben bu kadını oturtamıyorum..
hadi ben gidiyorum öpüldünüz

kısaymış
kokoreçi ben de çok severim eşimle gece yarıları gideriz genelde ödev tpunu eşime attım o ilgileniyor.

ayyyy ne çok iş yaptım yorulmuşum. spor bilem yaptım bu arada. şimdi de yemeğimi yapıcam bir de farmasinin verdiği bir kek tarifi vardı. onu deneyeceğim.

makarna salatası tarifi istiyorum. hiç yapmadım bugüne dek. yediğim yerlerden de az çok tarifi çıkarıyorum. içne koyulacakları biliyorujm ama yine de siz nasıl yapıyorsunuz bilmek istedim. yoğurtsuz tariften istiyorum mümkünse...

Son düzenleme:
kısaymış
kokoreçi ben de çok severim eşimle gece yarıları gideriz genelde ödev tpunu eşime attım o ilgileniyor.

yaaaa biz hiç öyle bişey yapaamdıkkk.. sadece evliliğmizin ilk gecesiii :) zevke bak ozaman kokoreç yemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…