Kirli Çıkılar )))

yaaaa biz hiç öyle bişey yapaamdıkkk.. sadece evliliğmizin ilk gecesiii :) zevke bak ozaman kokoreç yemiştik
biz eşimle çıkıyorduk o dönem bir gün dedi ki hadi yemeğe gidelim ne yiyelim napalım derken ben hadi şençama gidelim kokoreç yemeye diyince adamın gözler kocaman olmuştu sevdiğimi duyunca
düğün gecesi ben de diyordum gidelim vs diye ama o gece cidden çok yorucuydu hiç kokoreç düşünemedim

bence her yıldönümünüzde gidin yemeye
bencede feci derece de iyi fikir

bencedeee bizim adam ağzına koymamıştııı hani nasıl erkeksin dedim başkaları acaip sevinir eşi yeseeee o yedi saçma sapan bu yenirmi dedi ş

aştım kaldım ama aynenn devam yerim ben

sunny abla çok teşekkür ederim sen burda bahsetmesen ben bidaha ne girerdim ne de görürdüm
geriden okumaya başlıyorum, bir baktım, bu mesajı gördüm, hemen siteye girdimmm

dedim ya genç kız gibi çeyiz topiklerinde gezmesem benim de haberim olmazdı senfaaaaaat yetiiiiişşş varmış yorgan
çok saol yetiştim sayenizde. aldım 2 tane tek kişilik, 3 tane çift kişilik. 115 lira tuttu. kargo vermeyim diye hepsini aldım valla. neyse analar gününe, görümcemin ev hediyesi götürürürm. iyi oldu. o gun geldiğinde düşünme derdi yok. ama evde nereye sıkıştıracagım onları bilmiyorum.

ben mideyeye bayılıyorum, eşim yemiyor.

dolap düzenlemesini çok severim. ama atılacaklar çıkacak her seferinde ki dolaplar rahatlasın, ev kusuyor resmen, bir sürü gereksiz şey, attıkça yenisi geliyor

kalamar da mı günah, tüh yemeyiz artık. karides ve kalamar

ne güzel, zevkli işi varmış eşinin. özendim valla. arada sen de gidersin onunla. benim arkadasın eşi dış işlerinde. onunla 2 yılda bir ülke değiştiriyor, nasıl özeniyorum. geziyor, üstüne para alıyorlar. ohhh mis valla

eşin erken girmiş ab ye. yasaklara şimdiden uyuyor. halbuki sokakta satılan kokoreçi bile çok severim.

bilmemmm bende kaçış yolu arıyorum 2 yıl görevi var ABD de bennn yok gelmemm yok gelsem 1 yıllığna gelirim onuda dil öğrnemk için gelirim öyle çekemem gavur ellerde et yok yemek sıkıntılı wc zaten problemmmm deliriyorummm öyle yerlerdeeee .... hiç imrenilecek gibi değil ekmeği bile kadın yapyorrrr öyle herşey haram ordaaa

neyseee ben küçük dünyaam döneyim dolap düzenlemek haaaD önemli bir ayrıcalık veee cidden iyi iş.... ben temzilikçi kadın bile pek almma eveee zaten dolap içi kesinlikle temizletilmezz elalemin karısınaaa olmaz ama annem bacım yakın olsa onlar el atar....

eşin erken girmiş ab ye. yasaklara şimdiden uyuyor. halbuki sokakta satılan kokoreçi bile çok severim.
ohoooooooo o istediği kadar girisn ben girmedikden sonra

onudaaa yoldan çıkartırım hahahaa

şaka maka sevmiyorrrrr hep gideriz o tantuni yerrrrr ben iseee kokoreç ve sonra tantuni:)
yani onuda severim yaaaa bir erkek kadar yerimmmm hahahaa acıktım bişeyler yiyip okumaalrımı yapayımmmmmm bacılar.... görüşürüz

selam kirli çıkı hatunlarııı

geçmişi okumayı bıraktım, yetişemiyom zati, önümüzdeki sayfalara bakıciğim artık.

yeni gelenler hoş gelmişler.

beni de hiç arayanınız soranınız yok, ezikmiyim lan ben

çooooook yorucu bir hafta geçirdim, oğlumun okul korkusu depreşip tavan yaptı, kendi de yoruldu beni de yordu. bu hafta zümre ve rehberlik toplantıları vardı. öğrencileri kütüphaneye geziye götürdük, okulu hemşireler bastı, çocuklar aşı oldu

dün rehber üretmen branşdaşlarımızla günümüz vardı, oğlumu babasına bırakıp gittim, bi rahatladım bi rahatladım... 8 mart dünya kadınlar günü için plan yaptık, akşam iş çıkışı gidip kafaları çekiciğiz

bugün harıl harıl temizlik yapıyorum, henüz yarısını bile bitiremedim, pöööf

gemişe ara ara bakmaya çalıştığımda;

selinim tayin istiyomuşsunuz, hayırlısı gülüm.

seyyahım alemim bdv lik konunu okudum, geçmiş olsun.

altın almıştım, düştü; şansa bak

elif cino nerlerdesin, sesin çıkmıyor

aha beni merak eden birini buldum. senfatım

kokoreçlerden ve bilimum sakatatlardan bahsedilmiş. ben sadece ciğer yiyebiliyorum. mumbar dolması, kokoreç, dil, kelle-paça yiyebilitem yok :) ama her türlü deniz mahsulü itinayla tüketilir, kafaları hariç olmak üzere tabi.

papatyacım

patates salatası kişinin kendi zevkine kalmış ama

3-4 haşlanmış patates
1-2 dal yeşil soğan yoksa yarım ay şeklinde doğranmış kuru soğan
salatalık
domates
mor lahana
çok ince doğranmış marul
maydanoz
yeşil biber
karabiber kırmızı biber nane tuz arzuya göre
zeytinyağı
limon suyu

mor lahana ve marul koymasan da olur

not :evde hangi malzemen varsa patatesin yanına biraz da baharat yağ ve limon eşliğinde yakışır

Son düzenleme:
akşam menüm

kuru fasulye
pirinç pilavı
soğan közlemesi
salata
yoğurt
vişne kompostosu
tatlı olarak sütlaç yapmak istiyorum

ay çok yoruldum çok çalıştım önce size ne yaptığımı yazayım sonra geçmiş okuyayım
kahvaltı hazırladım kahvaltıyı kaldırdım baharatlıklar kavanozları boşalttım yıkansınlar dedim makineye koydum
büyük bulaşıkları yıkadım
çarşafları değştirdim yastık kılıfları havluları değiştirdim
arada oğlanın da üstünü değiştirdim altını temizledim
tüm evi süpürdüm halıları kaldırdım süpürdüm sildim tozunu aldım
tuvalet ve banyoları yıkadım
makineye çamaşır attım balkonu yıkadım
mutfak fayanslarını sildim
makinedekiler bitsin serecem yenilerini koycam
akşam yemekten sonra oğlanı yıkıycam ütü yapcam kendimi yıkıcam uyuyacam
açım hamsi tava yapcak eşim ben de salata yapayımm dünden pudingli bisküvimiz var bi de tuzlu kurabiye
patates salatasıııııııııııııııııııııııı ay canım çekti kısırrrrrrrrrrr da olsunnnnnnnnnnnn ayran daaaaaaaaaaaa

farmasicım papatya makarna salatası istemişti galiba canım. yoğurtsuz bir tarif istemiş, ben hep yoğurtlu yaptığım için tarif yazamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…