yaaaa biz hiç öyle bişey yapaamdıkkk.. sadece evliliğmizin ilk gecesiii :) zevke bak ozaman kokoreç yemiştik
biz eşimle çıkıyorduk o dönem bir gün dedi ki hadi yemeğe gidelim ne yiyelim napalım derken ben hadi şençama gidelim kokoreç yemeye diyince adamın gözler kocaman olmuştuyaaaa biz hiç öyle bişey yapaamdıkkk.. sadece evliliğmizin ilk gecesiii :) zevke bak ozaman kokoreç yemiştik
bencede feci derece de iyi fikirbence her yıldönümünüzde gidin yemeye
biz eşimle çıkıyorduk o dönem bir gün dedi ki hadi yemeğe gidelim ne yiyelim napalım derken ben hadi şençama gidelim kokoreç yemeye diyince adamın gözler kocaman olmuştusevdiğimi duyunca
düğün gecesi ben de diyordum gidelim vs diye ama o gece cidden çok yorucuydu hiç kokoreç düşünemedim
geriden okumaya başlıyorum, bir baktım, bu mesajı gördüm, hemen siteye girdimmmsunny abla çok teşekkür ederimsen burda bahsetmesen ben bidaha ne girerdim ne de görürdüm
çok saol yetiştim sayenizde. aldım 2 tane tek kişilik, 3 tane çift kişilik. 115 lira tuttu. kargo vermeyim diye hepsini aldım valla. neyse analar gününe, görümcemin ev hediyesi götürürürm. iyi oldu. o gun geldiğinde düşünme derdi yok. ama evde nereye sıkıştıracagım onları bilmiyorum.dedim ya genç kız gibi çeyiz topiklerinde gezmesem benim de haberim olmazdısenfaaaaaat yetiiiiişşş varmış yorgan
ben mideyeye bayılıyorum, eşim yemiyor.midyenin dişi ya da erkeği ayırt edilebiliyorsa yenebilirmiş. ama bakarak ayırt edilemiyormuş.
çünkü dişilerinin kanaması oluyormuş ve içinde birikiyormuş öyle duymuştum bilmiyorum ne kadar doğru..
karidesin görünüşünü zaten midem kaldırmıyor ama sanki midye helal olsa tadı hoşuma gidermiş gibi geliyo öyle hissediyorum
dolap düzenlemesini çok severim. ama atılacaklar çıkacak her seferinde ki dolaplar rahatlasın, ev kusuyor resmen, bir sürü gereksiz şey, attıkça yenisi geliyoramann maşallahhhh.. işinde kolay gele bacım... benim en gıcık olduğum iş ve en başarısız olduğum noktaaa dolap içi düzeltmeleri bissürü elbise uffffff... benimde bir bahar temizliği başlangıcı yapmam lazım ama haziranda taşınacaz gibi evimize uffff ne etsemmm... bir odayı full dolap ve kitaplık yaptırasım var ama dolap oldukça iyice dolmakda içleri sinir oluyorummm... bizde bu işleri hep bacım yapardı yine onun evi kıl düzen benim dolaplar berbat....
katlama işinde başarısızmm.. katlanılmış bir yerden istediğimide rahat bulamayanalrdanımmmm.. belki bir kızım olsaa ona yaptırtıcammm bu işleriD:
kalamar da mı günah, tüh yemeyiz artık. karides ve kalamarbunu hiç duymamıştım.arasındakini farkını anlasam yerdim açıkçası.bn farklı lezzetleri tatmayı seviyorum.karidesle kalamarı merak ediyorum açıkçası ama sonra diyorumki boşver kızım sana helal kılınan başka şeyler var onu ye diyorum.hiç kokoreç yemedim.bir gün yemek istiyorum iyi bir yerden.ciğeri çok severim, şişte daha güzel.batmana gittiğimde yemiştim
kısa sıka süresi 5 gün yemek derdi yok harikaaaa keyif çatıcam... AB uzmanı...: AB ye giremiyoz ama bizim adam yıllardır ab de
inşallah resti çekerizzz ne bu sevmiyom bu ab olayını yalvaracakalrna yalvarttılar beee az kaldı ama az:)
neyseeee öyle...bizim doca türkiyeyi temsil etmeye gitti :):):) bende rahat rahat kokoreç yiyeyim ab ye aykırı yaaaa
)
bencede feci derece de iyi fikir
bencedeee bizim adam ağzına koymamıştııı hani nasıl erkeksin dedim başkaları acaip sevinir eşi yeseeee o yedi saçma sapan bu yenirmi dediş
aştım kaldım ama aynenn devam yerim ben
geriden okumaya başlıyorum, bir baktım, bu mesajı gördüm, hemen siteye girdimmm
çok saol yetiştim sayenizde. aldım 2 tane tek kişilik, 3 tane çift kişilik. 115 lira tuttu. kargo vermeyim diye hepsini aldım valla. neyse analar gününe, görümcemin ev hediyesi götürürürm. iyi oldu. o gun geldiğinde düşünme derdi yok. ama evde nereye sıkıştıracagım onları bilmiyorum.
ben mideyeye bayılıyorum, eşim yemiyor.
dolap düzenlemesini çok severim. ama atılacaklar çıkacak her seferinde ki dolaplar rahatlasın, ev kusuyor resmen, bir sürü gereksiz şey, attıkça yenisi geliyor
kalamar da mı günah, tüh yemeyiz artık. karides ve kalamar
ne güzel, zevkli işi varmış eşinin. özendim valla. arada sen de gidersin onunla. benim arkadasın eşi dış işlerinde. onunla 2 yılda bir ülke değiştiriyor, nasıl özeniyorum. geziyor, üstüne para alıyorlar. ohhh mis valla
ohoooooooo o istediği kadar girisn ben girmedikden sonraeşin erken girmiş ab ye. yasaklara şimdiden uyuyor. halbuki sokakta satılan kokoreçi bile çok severim.
yemek yapıyordum pc açık biyandan da buraya laf yetiştriyorumsirke küpü bişeyler yazsana
kızlar sizce face girerken neden ekran donuyor
elif cino nerlerdesin, sesin çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?