Kirli Çıkılar )))

yumurtalı sosu dilediğin gibi hazırlarsın.
ister kızartma yaptığın gibi ister içine bişeyler eklersin.
beyaz peynir bile ezebilirsin içine..
canım hazırladığın yumurtalı sosa ekmeklerin bi tarafını batır sonra fırın tepsisine diz. fırında kızart bu kadar..
ben bazen ekmeklerin üstüne sucuk ya da kaşar da koyuyorum

bende yumurta kaşıntı alerji yapıyor diyeeee şöyle yapıyorum eskişhrde yaşarken öğrenmiştim onların meşhur kanepelerini

1 domates kabuğu soyyorum 1 biber çarliston sonra sucuk küp küp doğruyorum hepsini yoğurta karıştırıyorum yoğurda önceden beyaz beynir çok olmasına gerek de yok karıştırıyorum içine bazen nevarsa bulup koyduğumda oluyor..

sonra karıştırıyorumm ekmekelri dizip üzerine bunusürüyorum döküyorum sonra üzerine katı yağ veya tereyağ bıçak yardımyla koyuyorum akabindeeeee varsa kaşar yoksaaa gerek yok yoğurt cidden sanki full peynir gibi tadı harika yapıyorrrr... zaten sucuk enfes oluyorrrrr...

öyle koyyorum fırınaaaa hmmmmmmmmmmm enfessss sıcak sıcak yiyoruzzz kalanıda yiyoz soğuğuda sıcağıda makbul hani olsada yesek.....:)

bizim adam buna çakma pizza diyor amaaa yok bariz cmrtesi pazar kahvaltı sofralarının 2.sultanı oluyorrrr :):):)

eee 1.sultanı biziz hanımlarr :):):)

sen nesin yaaa, maşallah

iyi akşamlar kızlar,
misafirlerim az önce gittiler... patates rulom güzel oldu.. tek sıkıntı ilk dilimi ince kesmiştim biraz dağıldı ama diğer dilimleri biraz daha kalın olunca daha düzgün oldu :) hepinize gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :) bir de sanırım iç malzeme de biraz fazla olmuştu , daha az koysaydm sanki daha kolay dilimlenecekti :)
birazdan bilgisayar başından totomu kaldırıp makineden çamaşırları çıkarıp asacağım ..biri beni dürtsün :))

SUNNY ABLACIM ÇOK TATLISIN YA:)) acaba bende senin yaşına gelince böle olabilcekmiyim yoksa hasta ve yaşlı ve depresyonda bi kadınmı olcam:)))

aynen evde bi kalabalık varsa ve işime yaramıcak bişey onu sanki sırtımda taşıyorum ben.... ve evden hemmen bi şekilde çıkartıorum....

ben senfatın tarzını çok farklı buluorum karizmatik bi hali var esbiri yaptıgında acaba gerçekmi dedi yoksa takılıomu diye bi düşünüorum vede bi bilgi vercende uzman tv de açıklama yaparcasına dikkatlice dünyadaki en önemli konu oymuşcasına açıklamasını yapıo .. ha atomu parçalamış ha bi konuyla ilgili bilgi vermiş:)

sunny abla ben de yün yorgan ve yün döşek istemedim annemin hazırladıklarını dahi almadım

ben onların bakımıyla uğraşamam dedim
benim kaynanam saolsun hazırlamış döşek yorgan yastık hepsi yün ama beni düşünerek diil tabi ta eşim küçükken çeyiz için ama ben hiç yün yorganda yatmadımki?
bende dedim çok saolun ama ben yün hiçbişeyde yatamıorum bunları almasam olurmu? olur dedi ihtiyacım olursa isterim sizden dedim tamam dedi:)))evde koca yer döşeni nereye koycam:)
tatlım ikisinide yapcaksın:))) nasılmı? arkadaşlar anlatmış zaten önce tekstil ürünlerini hallet modası geçmez nevresim havlu yorgan yastık...
sonnacıma çelik tencere teflon yada seramik tencere çatal bıçak bunlarında modası geçmez :)) bunlarıda hallet ama hepsini bi anda diil tabi... sonna paranı ikiye böl yarısını biriktir yarısını çeyize harca:)) modası geçmicekleri al... çünkü son zmanlarda nakitte lazım olcak..

ama ben deli gibi midye yerim tek oturuşta 20 tane yediğimi bilirim kanaması mı oluyomuş offffff....sanırım tavşanında oluyomuş...

allahtan midye yemiyorumm

ben kokoreçç ko ko ko koreççilerdenim.... ama evlendiğimden beri eşim karşı ve yedirtmezzzzz
ben kokoreçi 2 sene önce yeme teşebbüsünde bulundum hayyıııııııııııırrrr hiç sevmedim kokusuna bile tahammül edemiorum Allahım günah yazmasın ama hayvanın her yerini yiyemiorum(((

kek kek diil ebru çalışması olmuş:)

yaaaa biz hiç öyle bişey yapaamdıkkk.. sadece evliliğmizin ilk gecesiii :) zevke bak ozaman kokoreç yemiştik
bi dakka bi dakka evlendiğiniz ilk gece siz kokoreçmi yediniz? eşim kurbanda beyin yedi iki gün öpmedim o gece kokoreç yeseydi bilmiorum nolurdu:)))

kokoreçin tadı nasıl kızlar
eşim enfes diyor
ama ben daha cesaret edip tadına bakamadım
sakatat sevmiosan hiç deneme....

kalamar da mı yenilmezmiş
ben bayılırdım
ciddimisin ben onuda çok severim((( o neden haram acaba? onundamı kanaması oluyoki?

yogurtmu? hiç duymamıştım ama denicem bunu çok enteresan geldi bana.... bende yumurtayı biraz ağır buluorum ama yogrut hımmm denebilir :)) saol tarif için canım bişey daha öğrendim sayenizde:)))))

karanfilcecim sana ve farmasiye katılıorum burda birebir aynı düşündüğümüz insanlar var sanki türevimmiş gibi hissediorum bazen
ve en önemlisi herkesten bişey öğreniorum:))) bu benim çok hoşuma gidio:)

bıdık ben senden ne öğrendim biliomusun? bazen ağlak ve depresif olarak gördüğüm insanların içlerinde neler hissedebilceklerini anlamama yardım ettin:))
ben hassa ve aşırı
nce düşünen insanların kendilerine eziyet olsun diye yada yapcak işleri olmadıgından bu şekilde davrandıklarını düşünüodum((( sanırım çok odun oluorum bazen yada gaddar yada aşırı mantıkçı ne bilim ne dersen de ama artık anlayabiliorum:))))

kgokce seni dürttü

yoğurtlu tarif ve bnu denicem

sen nesin yaaa, maşallah

sağol canım hafta içi az yapıyorum ondan öyle oluyor

ben de annemden öğendiğim bir şeyi sizinle paylaşayım
biz küçükken taze soğan(yeşil) yemezdik
annem de biz yiyelim diye onları salataya doğrar gibi doğrar yumurta ile çırpardı aynı omlet gibi pişirirdi bir nevi bizi kandırmış olurdu
biz de kanardık
bu sabahki kahvaltı menümüzde soğanlı yumurta vardı

kızlar:) bu hafta sonu istanbulda kuzenimin dogum günü vardı:) oraya gittim:)
arabayla 45 dakika... eşim gece nöbetçiydi tek gittim ama şunu anladımki benim artık araba kullanmamam gerekio

bugün araba kullanırken istanbul trafiğinde hem gidişte hem dönüşte stres oldum ister istemez bebğim çok rahatsız oldu (( hiç bu kadar çok hareket etmemişti sanırım rahatsız ettim yavrumu bide düşündüm ani fren olsa falan göbeğim direk direksiyona dayanıo Allah korusun(((((((((
artık ihtiyacım olmadıkça araba kulanmıcam....((( ayrıca bi gece teyzemde kaldım bide çok sevdiğim bi arkadaşı gelmişti oda gece orda kaldı ama çok bencilce bişey yaptım sigara içtiler hemde nasıl püfür püfür ben rahatsız olmim diyede camı açtılar ama kesin yavruma gitmiştir benim aldıgım nefes ona gitmezmi hiç(((

yani ya çocuk odaısna gidip orda oturcaktım yada yanlarında oturup dumana maruz kalcaktım bi gece kalım artık ama bi gece bütün bi yıla bedel olcak şekilde kaldım(((

ve karar verdim sigara içen kişiler evime geldiğinde mutfakta içiolardı artık bitti
balkona çıkcaklar yada fransız pencerenin önünde ve ellerini ağızlarını yıkamadan bebğime dokunamazlar!!!!!! orası benim evim diildi ama evimde aslaaaaa
çocugumuda götürmem zaten tertemz ciğerlerine yazık ya ben içmiorum eşim içmio evime gelen 3. bi kişiye o şansı vermem....!!!!

oly sanırım o kartal banada kaçtı:)

ayrıca bütün hafta sonu evde diildim ev varya göçüo:)) aman napim koyverdim gitti:)

evde kalan soğanı değerlendirme için iyi fikir

kızlar sorum olcaktı buraya yeni kayıt oldum tam olarak bilmyrum konu paylaşcagım avonla ilgli nasıl paylasablirim bilgi verrmsnz

bakyaaa kokoreç ama en temiz yapanından içine sinicek hım misss gibi gece gece harika giderdi şimdi .... bizim adamda yok yapa yalnızımm

neyse hoş olsada hayatta götürmezdiiii yemeye deee

neyseeee beyini çocukken yemştim lezizdi ama şimdi yiyememm biri yapsa belki....

haaaa son durum evet yoğurtla harika oluyor helede yoğurdun sücüklendiyse özellikleee çok iyi oluyorrr sücüğünü katıver katısıyla çırp hım harikaaaa

soğanlı yumurta, bayılırımmm taze soğanla da yaparım. ama benimkiler en çok kuru soğanla olanını sever, hele oğlum pazar günü kahvaltıya yaparsam kokusuna uyanıp, sevincinden sarılır öper beni soğanı piyazlık doğrayıp, tereyağında pişirip oy oy oy

şimdi bayıla bayıla yiyon gari

vallaaa bak ya bizde öyle eyrdik...
şimdi bende abartıp bol peynirli soğanlı maydanozlu yapıyorum yumurta kaşıntı yapsadaaaaaaa eşim seviyorrr

seliiiiin aşkolsun canım ya, ben daha gencim ayol
şaka şaka asıl siz çok tatlısınız
ama gerçekten bak, hepiniz benden gençsiniz, hatta bazılarınız kızlarımın yaşında,
ben de genç kadınla evlenmiş erkekler gibi, sizinle gençleşiyorum heralde

Son düzenleme:
soğanlı yumurta mı :111:
ben çocukluğumdan hala çıkamadım herhalde

kızlar ben yatıyorum..
iyi geceler..
yoğun bi günün ardından yoğun bi gün beni bekliyor

bu arada altta gizliden gizliden takip edenler yok dimi?
face de bi arkadaş bu saatte kokoreç mi diye yazmış:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…