- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
yumurtalı sosu dilediğin gibi hazırlarsın.karanfilce hazır burda seni yakalamışken sabah paylaştığın yumurtalı ekmeği nasıl yapıyorsunz?annem yumurtaya bulayıp yağda kızartır.sen de bu şekilde mi yapıyorsun?annenin rahatsızlığı var sanırım.çok geçmiş olsun
multijet sağol cnm.şimdi daha iyi.
yumurtalı sosu dilediğin gibi hazırlarsın.
ister kızartma yaptığın gibi ister içine bişeyler eklersin.
beyaz peynir bile ezebilirsin içine..
canım hazırladığın yumurtalı sosa ekmeklerin bi tarafını batır sonra fırın tepsisine diz. fırında kızart bu kadar..
ben bazen ekmeklerin üstüne sucuk ya da kaşar da koyuyorum
ay çok yoruldum çok çalıştım önce size ne yaptığımı yazayım sonra geçmiş okuyayım
kahvaltı hazırladım kahvaltıyı kaldırdım baharatlıklar kavanozları boşalttım yıkansınlar dedim makineye koydum
büyük bulaşıkları yıkadım
çarşafları değştirdim yastık kılıfları havluları değiştirdim
arada oğlanın da üstünü değiştirdim altını temizledim
tüm evi süpürdüm halıları kaldırdım süpürdüm sildim tozunu aldım
tuvalet ve banyoları yıkadım
makineye çamaşır attım balkonu yıkadım
mutfak fayanslarını sildim
makinedekiler bitsin serecem yenilerini koycam
akşam yemekten sonra oğlanı yıkıycam ütü yapcam kendimi yıkıcam uyuyacam
açım hamsi tava yapcak eşim ben de salata yapayımm dünden pudingli bisküvimiz var bi de tuzlu kurabiye
patates salatasıııııııııııııııııııııııı ay canım çekti kısırrrrrrrrrrr da olsunnnnnnnnnnnn ayran daaaaaaaaaaaa
SUNNY ABLACIM ÇOK TATLISIN YA:)) acaba bende senin yaşına gelince böle olabilcekmiyim yoksa hasta ve yaşlı ve depresyonda bi kadınmı olcam:)))karanfil ben de burda kendimi, hani genç kadınla evlenen geçkin erkekler vardır ya, bıyığını burup da genç kadınlar beni gençleştiriyo diyen, işte onlar gibi hissediyorumsiz de beni gençleştiriyosunuz sankim
aynen evde bi kalabalık varsa ve işime yaramıcak bişey onu sanki sırtımda taşıyorum ben.... ve evden hemmen bi şekilde çıkartıorum....pencere açıldı seyyah senfat piştov patladııı
k validemden bana verilen tam 6 tane yorganım var hepsi de ışıl ışıl şeyler aldım mı hayır bir ton surat astı mı evet ben aldım mı hayır
anane orta yolu bulup hepsini üzerine kabul etti mi evet iyi ki bahçeye ev yaptırdılar da oraya götürebileceğim
ama vicdan rahatlatması yapayım: evim minicik yer yok ayrıca bizde herkes burda anne babalar filan yatılı misafirimden pek gelen olmaz olsa da zaten bir tane var işimi görür ben kalabalığa gelemiyorum yani dolaplarda kat kat kalabalığa gelemiyorum
ben senfatın tarzını çok farklı buluorum karizmatik bi hali var esbiri yaptıgında acaba gerçekmi dedi yoksa takılıomu diye bi düşünüorum vede bi bilgi vercende uzman tv de açıklama yaparcasına dikkatlice dünyadaki en önemli konu oymuşcasına açıklamasını yapıo .. ha atomu parçalamış ha bi konuyla ilgili bilgi vermiş:)doğru diyorsun aslında ama ne bilim girmek vakit harcamak istemedim zaten nette satılıyormuş..
benim kk yok kiezikim ben..
senfat seni bi öğretmenime çok benzetiyorum..
espri yapardı ama o kadar ciddi dururdu ki kendi hayatta gülmezdi..
doğru söyle sen pc başında gülüyor musun
benim kaynanam saolsun hazırlamış döşek yorgan yastık hepsi yün ama beni düşünerek diil tabi ta eşim küçükken çeyiz için ama ben hiç yün yorganda yatmadımki?sunny abla ben de yün yorgan ve yün döşek istemedim annemin hazırladıklarını dahi almadım
ben onların bakımıyla uğraşamam dedim
tatlım ikisinide yapcaksın:))) nasılmı? arkadaşlar anlatmış zaten önce tekstil ürünlerini hallet modası geçmez nevresim havlu yorgan yastık...Hepinize iyi pazarlar!
Hanımlar size bir sorum var: Evlenmeme daha var (en azından 1 buçuk sene) ama işe girdim ve artık çeyiz hazırlığı yapmak istiyorum. Nereden başlamamı önerirsiniz? Ya da "Nasıl olsa daha yeni şeyler çıkar." deyip ayıracağım parayı altına mı yatırsam? Bir kısmını alıp bir kısmını mı altına yatırsam? Ne yapsam?
ama ben deli gibi midye yerim tek oturuşta 20 tane yediğimi bilirim kanaması mı oluyomuş offffff....sanırım tavşanında oluyomuş...midyenin dişi ya da erkeği ayırt edilebiliyorsa yenebilirmiş. ama bakarak ayırt edilemiyormuş.
çünkü dişilerinin kanaması oluyormuş ve içinde birikiyormuş öyle duymuştum bilmiyorum ne kadar doğru..
karidesin görünüşünü zaten midem kaldırmıyor ama sanki midye helal olsa tadı hoşuma gidermiş gibi geliyo öyle hissediyorum
ben kokoreçi 2 sene önce yeme teşebbüsünde bulundum hayyıııııııııııırrrr hiç sevmedim kokusuna bile tahammül edemiorum Allahım günah yazmasın ama hayvanın her yerini yiyemiorumallahtan midye yemiyorumm
ben kokoreçç ko ko ko koreççilerdenim.... ama evlendiğimden beri eşim karşı ve yedirtmezzzzz
kek kek diil ebru çalışması olmuş:)
bi dakka bi dakka evlendiğiniz ilk gece siz kokoreçmi yediniz? eşim kurbanda beyin yedi iki gün öpmedim o gece kokoreç yeseydi bilmiorum nolurdu:)))yaaaa biz hiç öyle bişey yapaamdıkkk.. sadece evliliğmizin ilk gecesiii :) zevke bak ozaman kokoreç yemiştik
sakatat sevmiosan hiç deneme....kokoreçin tadı nasıl kızlar
eşim enfes diyor
ama ben daha cesaret edip tadına bakamadım
ciddimisin ben onuda çok severimkalamar da mı yenilmezmiş
ben bayılırdım
bende yumurta kaşıntı alerji yapıyor diyeeee şöyle yapıyorum eskişhrde yaşarken öğrenmiştim onların meşhur kanepelerini
1 domates kabuğu soyyorum 1 biber çarliston sonra sucuk küp küp doğruyorum hepsini yoğurta karıştırıyorum yoğurda önceden beyaz beynir çok olmasına gerek de yok karıştırıyorum içine bazen nevarsa bulup koyduğumda oluyor..
sonra karıştırıyorumm ekmekelri dizip üzerine bunusürüyorum döküyorum sonra üzerine katı yağ veya tereyağ bıçak yardımyla koyuyorum akabindeeeee varsa kaşar yoksaaa gerek yok yoğurt cidden sanki full peynir gibi tadı harika yapıyorrrr... zaten sucuk enfes oluyorrrrr...
öyle koyyorum fırınaaaa hmmmmmmmmmmm enfessss sıcak sıcak yiyoruzzz kalanıda yiyoz soğuğuda sıcağıda makbul hani olsada yesek.....:)
bizim adam buna çakma pizza diyor amaaa yok bariz cmrtesi pazar kahvaltı sofralarının 2.sultanı oluyorrrr :):):)
eee 1.sultanı biziz hanımlarr :):):)
kgokce seni dürttüiyi akşamlar kızlar,
misafirlerim az önce gittiler... patates rulom güzel oldu.. tek sıkıntı ilk dilimi ince kesmiştim biraz dağıldı ama diğer dilimleri biraz daha kalın olunca daha düzgün oldu :) hepinize gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :) bir de sanırım iç malzeme de biraz fazla olmuştu , daha az koysaydm sanki daha kolay dilimlenecekti :)
birazdan bilgisayar başından totomu kaldırıp makineden çamaşırları çıkarıp asacağım ..biri beni dürtsün :))
yoğurtlu tarif ve bnu denicemyumurtalı sosu dilediğin gibi hazırlarsın.
ister kızartma yaptığın gibi ister içine bişeyler eklersin.
beyaz peynir bile ezebilirsin içine..
canım hazırladığın yumurtalı sosa ekmeklerin bi tarafını batır sonra fırın tepsisine diz. fırında kızart bu kadar..
ben bazen ekmeklerin üstüne sucuk ya da kaşar da koyuyorum
sen nesin yaaa, maşallah
ben de annemden öğendiğim bir şeyi sizinle paylaşayım
biz küçükken taze soğan(yeşil) yemezdik
annem de biz yiyelim diye onları salataya doğrar gibi doğrar yumurta ile çırpardı aynı omlet gibi pişirirdi bir nevi bizi kandırmış olurdu
biz de kanardık
bu sabahki kahvaltı menümüzde soğanlı yumurta vardı
kızlar sorum olcaktı buraya yeni kayıt oldum tam olarak bilmyrum konu paylaşcagım avonla ilgli nasıl paylasablirim bilgi verrmsnz
SUNNY ABLACIM ÇOK TATLISIN YA:)) acaba bende senin yaşına gelince böle olabilcekmiyim yoksa hasta ve yaşlı ve depresyonda bi kadınmı olcam:)))
aynen evde bi kalabalık varsa ve işime yaramıcak bişey onu sanki sırtımda taşıyorum ben.... ve evden hemmen bi şekilde çıkartıorum....
ben senfatın tarzını çok farklı buluorum karizmatik bi hali var esbiri yaptıgında acaba gerçekmi dedi yoksa takılıomu diye bi düşünüorum vede bi bilgi vercende uzman tv de açıklama yaparcasına dikkatlice dünyadaki en önemli konu oymuşcasına açıklamasını yapıo .. ha atomu parçalamış ha bi konuyla ilgili bilgi vermiş:)
benim kaynanam saolsun hazırlamış döşek yorgan yastık hepsi yün ama beni düşünerek diil tabi ta eşim küçükken çeyiz için ama ben hiç yün yorganda yatmadımki?
bende dedim çok saolun ama ben yün hiçbişeyde yatamıorum bunları almasam olurmu? olur dedi ihtiyacım olursa isterim sizden dedim tamam dedi:)))evde koca yer döşeni nereye koycam:)
tatlım ikisinide yapcaksın:))) nasılmı? arkadaşlar anlatmış zaten önce tekstil ürünlerini hallet modası geçmez nevresim havlu yorgan yastık...
sonnacıma çelik tencere teflon yada seramik tencere çatal bıçak bunlarında modası geçmez :)) bunlarıda hallet ama hepsini bi anda diil tabi... sonna paranı ikiye böl yarısını biriktir yarısını çeyize harca:)) modası geçmicekleri al... çünkü son zmanlarda nakitte lazım olcak..
ama ben deli gibi midye yerim tek oturuşta 20 tane yediğimi bilirim kanaması mı oluyomuş offffff....sanırım tavşanında oluyomuş...
ben kokoreçi 2 sene önce yeme teşebbüsünde bulundum hayyıııııııııııırrrr hiç sevmedim kokusuna bile tahammül edemiorum Allahım günah yazmasın ama hayvanın her yerini yiyemiorum(((
bi dakka bi dakka evlendiğiniz ilk gece siz kokoreçmi yediniz? eşim kurbanda beyin yedi iki gün öpmedim o gece kokoreç yeseydi bilmiorum nolurdu:)))
sakatat sevmiosan hiç deneme....
ciddimisin ben onuda çok severim((( o neden haram acaba? onundamı kanaması oluyoki?
yogurtmu? hiç duymamıştım ama denicem bunu çok enteresan geldi bana.... bende yumurtayı biraz ağır buluorum ama yogrut hımmm denebilir :)) saol tarif için canım bişey daha öğrendim sayenizde:)))))
karanfilcecim sana ve farmasiye katılıorum burda birebir aynı düşündüğümüz insanlar var sanki türevimmiş gibi hissediorum bazen
ve en önemlisi herkesten bişey öğreniorum:))) bu benim çok hoşuma gidio:)
bıdık ben senden ne öğrendim biliomusun? bazen ağlak ve depresif olarak gördüğüm insanların içlerinde neler hissedebilceklerini anlamama yardım ettin:))
ben hassa ve aşırı
nce düşünen insanların kendilerine eziyet olsun diye yada yapcak işleri olmadıgından bu şekilde davrandıklarını düşünüodum((( sanırım çok odun oluorum bazen yada gaddar yada aşırı mantıkçı ne bilim ne dersen de ama artık anlayabiliorum:))))
evde kalan soğanı değerlendirme için iyi fikir
annem de biz yiyelim diye onları salataya doğrar gibi doğrar yumurta ile çırpardı aynı omlet gibi pişirirdi bir nevi bizi kandırmış olurdu
biz de kanardık
SUNNY ABLACIM ÇOK TATLISIN YA:)) acaba bende senin yaşına gelince böle olabilcekmiyim yoksa hasta ve yaşlı ve depresyonda bi kadınmı olcam:)))
aynen evde bi kalabalık varsa ve işime yaramıcak bişey onu sanki sırtımda taşıyorum ben.... ve evden hemmen bi şekilde çıkartıorum....
ben senfatın tarzını çok farklı buluorum karizmatik bi hali var esbiri yaptıgında acaba gerçekmi dedi yoksa takılıomu diye bi düşünüorum vede bi bilgi vercende uzman tv de açıklama yaparcasına dikkatlice dünyadaki en önemli konu oymuşcasına açıklamasını yapıo .. ha atomu parçalamış ha bi konuyla ilgili bilgi vermiş:)
benim kaynanam saolsun hazırlamış döşek yorgan yastık hepsi yün ama beni düşünerek diil tabi ta eşim küçükken çeyiz için ama ben hiç yün yorganda yatmadımki?
bende dedim çok saolun ama ben yün hiçbişeyde yatamıorum bunları almasam olurmu? olur dedi ihtiyacım olursa isterim sizden dedim tamam dedi:)))evde koca yer döşeni nereye koycam:)
tatlım ikisinide yapcaksın:))) nasılmı? arkadaşlar anlatmış zaten önce tekstil ürünlerini hallet modası geçmez nevresim havlu yorgan yastık...
sonnacıma çelik tencere teflon yada seramik tencere çatal bıçak bunlarında modası geçmez :)) bunlarıda hallet ama hepsini bi anda diil tabi... sonna paranı ikiye böl yarısını biriktir yarısını çeyize harca:)) modası geçmicekleri al... çünkü son zmanlarda nakitte lazım olcak..
ama ben deli gibi midye yerim tek oturuşta 20 tane yediğimi bilirim kanaması mı oluyomuş offffff....sanırım tavşanında oluyomuş...
ben kokoreçi 2 sene önce yeme teşebbüsünde bulundum hayyıııııııııııırrrr hiç sevmedim kokusuna bile tahammül edemiorum Allahım günah yazmasın ama hayvanın her yerini yiyemiorum(((
bi dakka bi dakka evlendiğiniz ilk gece siz kokoreçmi yediniz? eşim kurbanda beyin yedi iki gün öpmedim o gece kokoreç yeseydi bilmiorum nolurdu:)))
sakatat sevmiosan hiç deneme....
ciddimisin ben onuda çok severim((( o neden haram acaba? onundamı kanaması oluyoki?
yogurtmu? hiç duymamıştım ama denicem bunu çok enteresan geldi bana.... bende yumurtayı biraz ağır buluorum ama yogrut hımmm denebilir :)) saol tarif için canım bişey daha öğrendim sayenizde:)))))
karanfilcecim sana ve farmasiye katılıorum burda birebir aynı düşündüğümüz insanlar var sanki türevimmiş gibi hissediorum bazen
ve en önemlisi herkesten bişey öğreniorum:))) bu benim çok hoşuma gidio:)
bıdık ben senden ne öğrendim biliomusun? bazen ağlak ve depresif olarak gördüğüm insanların içlerinde neler hissedebilceklerini anlamama yardım ettin:))
ben hassa ve aşırı
nce düşünen insanların kendilerine eziyet olsun diye yada yapcak işleri olmadıgından bu şekilde davrandıklarını düşünüodum((( sanırım çok odun oluorum bazen yada gaddar yada aşırı mantıkçı ne bilim ne dersen de ama artık anlayabiliorum:))))
biz de kanardık
vallaaa bak ya bizde öyle eyrdik...evde kalan soğanı değerlendirme için iyi fikir
bak yaaa kokoreci ben yzdım amaaa benim facim falan yok yahuuuu kimmiş o gizli takipçimizbu arada altta gizliden gizliden takip edenler yok dimi?
face de bi arkadaş bu saatte kokoreç mi diye yazmış:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?