- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
tatlım bu soğan közlemesini nasıl yapıyorsun.akşam menüm
kuru fasulye
pirinç pilavı
soğan közlemesi
salata
yoğurt
vişne kompostosu
tatlı olarak sütlaç yapmak istiyorum
canım yaptım çok şükür. genelde düzenlidir benim dolabım da dünya kadar kılık kıyafet olduğundan neyi nereye koyacağımı şaşırıyorum.amann maşallahhhh.. işinde kolay gele bacım... benim en gıcık olduğum iş ve en başarısız olduğum noktaaa dolap içi düzeltmeleri bissürü elbise uffffff... benimde bir bahar temizliği başlangıcı yapmam lazım ama haziranda taşınacaz gibi evimize uffff ne etsemmm... bir odayı full dolap ve kitaplık yaptırasım var ama dolap oldukça iyice dolmakda içleri sinir oluyorummm... bizde bu işleri hep bacım yapardı yine onun evi kıl düzen benim dolaplar berbat....
katlama işinde başarısızmm.. katlanılmış bir yerden istediğimide rahat bulamayanalrdanımmmm.. belki bir kızım olsaa ona yaptırtıcammm bu işleriD:
günaydın
mutlu pazarlar
tam 3gün sonra güneş kendini gösterdi
çok mutluyummm
farmasicım papatya makarna salatası istemişti galiba canım. yoğurtsuz bir tarif istemiş, ben hep yoğurtlu yaptığım için tarif yazamadım
aha beni merak eden birini buldum. senfatım
kokoreçlerden ve bilimum sakatatlardan bahsedilmiş. ben sadece ciğer yiyebiliyorum. mumbar dolması, kokoreç, dil, kelle-paça yiyebilitem yok :) ama her türlü deniz mahsulü itinayla tüketilir, kafaları hariç olmak üzere tabi.
ay çok yoruldum çok çalıştım önce size ne yaptığımı yazayım sonra geçmiş okuyayım
kahvaltı hazırladım kahvaltıyı kaldırdım baharatlıklar kavanozları boşalttım yıkansınlar dedim makineye koydum
büyük bulaşıkları yıkadım
çarşafları değştirdim yastık kılıfları havluları değiştirdim
arada oğlanın da üstünü değiştirdim altını temizledim
tüm evi süpürdüm halıları kaldırdım süpürdüm sildim tozunu aldım
tuvalet ve banyoları yıkadım
makineye çamaşır attım balkonu yıkadım
mutfak fayanslarını sildim
makinedekiler bitsin serecem yenilerini koycam
akşam yemekten sonra oğlanı yıkıycam ütü yapcam kendimi yıkıcam uyuyacam
açım hamsi tava yapcak eşim ben de salata yapayımm dünden pudingli bisküvimiz var bi de tuzlu kurabiye
patates salatasıııııııııııııııııııııııı ay canım çekti kısırrrrrrrrrrr da olsunnnnnnnnnnnn ayran daaaaaaaaaaaa
güneşi görünceoluyorum
farmasicım papatya makarna salatası istemişti galiba canım. yoğurtsuz bir tarif istemiş, ben hep yoğurtlu yaptığım için tarif yazamadım
papatya makarna salatası tarifi uydurdum bak senin için
neyse yazalım bir makarna tarifi ben yoğurtlu yaparım ama yoğurtsuz da şöyle birşey uydurulabilir sanırım
yarım paket makarna ( haşlanacak)
haşlanmış tavuk göğsü
arzuya göre baharatlar tuz yağ
domates, biber
havuç rendesi ( dilersen havuçlar haşlanmış ve küp küp doğranmış olabilir )
hafif haşlanmış brokoli ile harmanlanabilir
istersen içerisine bezelye de koyabilirsin
sarımsak tadı istersen de 1 diş sarımsağı makarnayı haşlarken suyuna sıkabilirsin
papatyacım ölçü veremicem ama istediğin çeşit makarnayı haşlayıp soğutup, bolca dereotu, kornişon turşu, küp doğranmış havuç, bezelye ya da hazır garnitür de olur, hepsini, ya da istediğin malzemeleri karıştır,sarımsaklı yoğurt ve mayonezle karıştır. oran yine sana kalmış. ben bazen evde malzeme yoksa sadece dereotu ve yoğurtla yapıyorum. o bile çok güzel oluyor.
neyse vakit biraz geç oldu ama biz de gidiyoz gezmeye
papatya al sana iki tarif, hangisini istersen onu yap canım
tatlım bu soğan közlemesini nasıl yapıyorsun.
bu arada bana patates salatası tarifi yazmışsın. çok teşekkür ederim. amma velakin sanırım bir yanlış anlama oldu. bir de makarna salatası tarifi alsam ben...
bu arada senin kekinden yaptım...
enfesssss....
hayatta bırakmam artıkın bu tarifi...
canım yaptım çok şükür. genelde düzenlidir benim dolabım da dünya kadar kılık kıyafet olduğundan neyi nereye koyacağımı şaşırıyorum.
yok takımın içine, yok kotun üstüne, yok toplantıya giderken, yok kongre açılışında, yok yok yok....
verilecekleri ayırdım. biraz nefes aldı dolap. ama ben onu nefesini keser doldururum iki güne kalmadan...
akşam menüm:
düğün çorba
etli patlıcan
bulgur pilavı
salata
yoğurt
canım eşim soğan yemek istediğini çok severek yediğini ama çiğ soğanın midesini rahatsız ettiğini söylemişti bana
ben de benim kestane yapmak için kullandığım teflonum vardır ona denemek için 3 tane soğanı kabuğu ile beraber koydum kısık ateşte arada çevire çevire yumuşayıncaya kadar pişirdim
soydum kabuklarını tamam
o kadar enfes birşey oldu ki eşim bayıldı
ben bunu fırına bişey attığım zaman ızgaraya koyarak yapıyorum soğan ve sarmısağı bütün halde
harika oluyor
akşam menüm
kuru fasulye
pirinç pilavı
soğan közlemesi
salata
yoğurt
vişne kompostosu
tatlı olarak sütlaç yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?