Kirli Çıkılar )))

akşam menüm

kuru fasulye
pirinç pilavı
soğan közlemesi
salata
yoğurt
vişne kompostosu
tatlı olarak sütlaç yapmak istiyorum
tatlım bu soğan közlemesini nasıl yapıyorsun.
bu arada bana patates salatası tarifi yazmışsın. çok teşekkür ederim. amma velakin sanırım bir yanlış anlama oldu. bir de makarna salatası tarifi alsam ben...
bu arada senin kekinden yaptım...
enfesssss....
hayatta bırakmam artıkın bu tarifi...
canım yaptım çok şükür. genelde düzenlidir benim dolabım da dünya kadar kılık kıyafet olduğundan neyi nereye koyacağımı şaşırıyorum.
yok takımın içine, yok kotun üstüne, yok toplantıya giderken, yok kongre açılışında, yok yok yok....
verilecekleri ayırdım. biraz nefes aldı dolap. ama ben onu nefesini keser doldururum iki güne kalmadan...

akşam menüm:
düğün çorba
etli patlıcan
bulgur pilavı
salata
yoğurt

farmasicım papatya makarna salatası istemişti galiba canım. yoğurtsuz bir tarif istemiş, ben hep yoğurtlu yaptığım için tarif yazamadım

ayyy sunny ablacıjm yoğurtlu da olur. şöyle misafirin önüne koyulacak cinsten...
lütfen yaz lütfen.......

ben de merak ediyorum hemşom örtmenim
ama yazarken unutuyorum işte
gönlümdesiniz kiii

mmmmmmmmmmm
patates salatası,kek börek ,poaça
ufff
çok açım
loveli sen de yorulmuşsun baım benim gibi
ben de bayağı uğraştım
bi de ıspanaklı börek attım fırına
karnım guruldayarak onu bekliyorum

farmasicım papatya makarna salatası istemişti galiba canım. yoğurtsuz bir tarif istemiş, ben hep yoğurtlu yaptığım için tarif yazamadım

ay abla içim uyuyor resmen neremle nasıl okuduysam ben o an hay Allah ya

papatya makarna salatası tarifi uydurdum bak senin için

neyse yazalım bir makarna tarifi ben yoğurtlu yaparım ama yoğurtsuz da şöyle birşey uydurulabilir sanırım

yarım paket makarna ( haşlanacak)

haşlanmış tavuk göğsü

arzuya göre baharatlar tuz yağ
domates, biber
havuç rendesi ( dilersen havuçlar haşlanmış ve küp küp doğranmış olabilir )
hafif haşlanmış brokoli ile harmanlanabilir
istersen içerisine bezelye de koyabilirsin

sarımsak tadı istersen de 1 diş sarımsağı makarnayı haşlarken suyuna sıkabilirsin

Son düzenleme:
papatyacım ölçü veremicem ama istediğin çeşit makarnayı haşlayıp soğutup, bolca dereotu, kornişon turşu, küp doğranmış havuç, bezelye ya da hazır garnitür de olur, hepsini, ya da istediğin malzemeleri karıştır,sarımsaklı yoğurt ve mayonezle karıştır. oran yine sana kalmış. ben bazen evde malzeme yoksa sadece dereotu ve yoğurtla yapıyorum. o bile çok güzel oluyor.

papatya al sana iki tarif, hangisini istersen onu yap canım

papatyacım yoğurtlu makarna salatası tarifim

yarım paket makarnayı haşlarım
içerisine hazır garnitürlerden koyarım
yoğurt olarak tercihim her zaman süzme yoğurttur yoğurdu suyla seyreltirek kullanırım
arzuya göre tuzunu ayarlarım

dilersen salatalık turşusu da doğrayabilirsin içerisine
ama mutlaka haşlama suyuna 1 diş sarımsak sıkarım

canım eşim soğan yemek istediğini çok severek yediğini ama çiğ soğanın midesini rahatsız ettiğini söylemişti bana
ben de benim kestane yapmak için kullandığım teflonum vardır ona denemek için 3 tane soğanı kabuğu ile beraber koydum kısık ateşte arada çevire çevire yumuşayıncaya kadar pişirdim
soydum kabuklarını tamam
o kadar enfes birşey oldu ki eşim bayıldı

ben bunu fırına bişey attığım zaman ızgaraya koyarak yapıyorum soğan ve sarmısağı bütün halde
harika oluyor

selamün aleyküm kızlar
yoğun bir günün ardından sizlerleyim yine
sabah kahvaltıya abimler ve annemler geldi
öğleden sonra da bi öğretmen arkadaşa bebek görmeye gittik
az önce geldim
okuyacağım 35 sayfa var
neyse eşim de yok zaten
geç gelcek gece
ben ara ara takılırım buraya

ben bunu fırına bişey attığım zaman ızgaraya koyarak yapıyorum soğan ve sarmısağı bütün halde
harika oluyor

olur datlum olmaz mı
ben fırını çalıştırmadığım zaman için öyle yapmıştım

eskiden kuzineler olurdu köylerde oralarda kül içine patates soğan gömerlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…