buzdağının görünen kısmını ütüledim
çamaşır topladım, yeniden serdim, banyoyu yer yer temizledim (hava durumu gibi oldu). akşam saatlerinde ütü sıcaklığının devam etmesi bekleniyor, sise dikkat, görüş mesafesi oluşacak buhardan mütevellit 3-4 metreye kadar düşebilir.
şimdi spor haberleri için sözü eşime bırakıyorum.
slm kızlar gecmııs okudum baya kaynatmıısnz benım gözüm agrıdı ıcın gırmedım bugunde gun boyu acmadım sag gozum agrıyor sanırım bılgısayardan
evet bende yapıyorlardı ama ben kontrol randevusunu ana seansa gittiğimde adet günlerime göre alırdımsirkencim lazerin kontrol atışlarına adetin denk gelirse lazer yaptığın yer sorunsuz erteleme yapıyor mu ?
tatlım bu soğan közlemesini nasıl yapıyorsun.
bu arada bana patates salatası tarifi yazmışsın. çok teşekkür ederim. amma velakin sanırım bir yanlış anlama oldu. bir de makarna salatası tarifi alsam ben...
bu arada senin kekinden yaptım...
enfesssss....
hayatta bırakmam artıkın bu tarifi...
canım yaptım çok şükür. genelde düzenlidir benim dolabım da dünya kadar kılık kıyafet olduğundan neyi nereye koyacağımı şaşırıyorum.
yok takımın içine, yok kotun üstüne, yok toplantıya giderken, yok kongre açılışında, yok yok yok....
verilecekleri ayırdım. biraz nefes aldı dolap. ama ben onu nefesini keser doldururum iki güne kalmadan...
akşam menüm:
düğün çorba
etli patlıcan
bulgur pilavı
salata
yoğurt
pepeti geçmiş olsun
ekran ışığını kısık kullan hatta word pdf çalışırken de ayarlarınla oyna arka kağıdı saman kağıdı renginde göstersin. bunlar benim kendimce göz sağlığı önlemlerim
evet bende yapıyorlardı ama ben kontrol randevusunu ana seansa gittiğimde adet günlerime göre alırdım
bak ya benimde gittiğim yerdesirkencim lazerin kontrol atışlarına adetin denk gelirse lazer yaptığın yer sorunsuz erteleme yapıyor mu ?
bak ya benimde gittiğim yerde
ilk olmasına rağmen reglim ve tatil sürecim girdi sorunçıakrtır gibiyaptılarrrr valla vermem parayı iptal ettirtirim dedim sonra yaptırttım.... ama işteeeee gelde anlat yok kontrol atışları 10gün sonra bu süreiçinde yapılmalı dedi durdu
bende bu ılki günümü lazere yatırdımmm bacım... önce gentl+tümbacak diye 1200 e anlaştım sonra 1seans sonrası tüm vudun diye koltuk altınıda ekletim dedim artı 250tl ödeyecem tabi bu dediklerim4+2 seans içinnnnnn totalde 6 seans ucuzmu pahalımı?burada kontrol atışlarını 3 hafta sonrasına yapıyorlar ama ben adet bittikten sonra gittim diğer döngü kontrol atışına denk geldi işte
bu sefer biraz çemkir haftaya adetin bitince kontrol atışını yapsınlar daha yeni başladın seni memnun tutmalılr ki sen de okulda arkadaşlarına hısım akrabaya öneresin reklamlarını yapasın dimiya ben 4 şubatta ana seansa gittim kontrol için 25 şubata gün verirlerken dedim ben o gün adetli olurum
kem küm edildi net birşey yok
bugün yarınki kontrol seansıma adetli olduğum için gelemeyeceğim bilginiz olsun diye aradım
bu sefer de 1 ay sonra gelin sonra kontrol seansı verelim demeye başladılar paragöz cingözler
ne yapsam ki bu durumda diyorum hafta sonu adetim bitmiş olur cumartesi ya da pazar gününe kontrol için geleceğim zaman ayarlayın mı desem
yoksa 1 ay sonra ben zaten gene adetli olacağım Allah Allah :26:
annem bir de gusul için kulağında küpe olsun derdi hani kulak deliklerine de su girsin anlamında.
Bizim elimizde pek bir nakit yok 70 bini geçemeyiz.
hamile arkadaslar belki biliyordur ama yazayım yine de
hero baby ve miluupanın sitesine girip, üye oldugunuz çok güzel numuneler gönderiyorlar.
milupanın kaşığı süper bir şey, piyasa da aynısından bulamadım
bak ya benimde gittiğim yerde
ilk olmasına rağmen reglim ve tatil sürecim girdi sorunçıakrtır gibiyaptılarrrr valla vermem parayı iptal ettirtirim dedim sonra yaptırttım.... ama işteeeee gelde anlat yok kontrol atışları 10gün sonra bu süreiçinde yapılmalı dedi durdu
benim de var bundandiyanetle uyumlu Dilaver selvinin kadın ve aile ilmihalini öneririm.
sade bi dili var.
Semerkand Pazarlama | Kadın ve Aile İlmihali | Fıkıh Kitaplığı | DİLAVER SELVİ
bu listenin dışında kalanlar
10 dak.ya ötekiler diye topic açıyorum
çıkın çıkın gelin anam
aynen yaa, dimi insan hissediyor bunusenfat seni bi öğretmenime çok benzetiyorum..
espri yapardı ama o kadar ciddi dururdu ki kendi hayatta gülmezdi..
doğru söyle sen pc başında gülüyor musun
keşke o benzetmeyi yapmasaydın
şimdi hep aklımda sakallı, yağlı saçlarını topuz yapmış olarak canlanacaksın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?