Kirli Çıkılar )))

farmasi
süper olur soğan közemesi
biz şu an doğudayız
burada fırına gönderiyorlar hep
bende soğan,biber,patlıcan
gönderiyorum
ve tatları nefis oluyor
hele ki ben
bayılırım soğana,sarımsağa

ben makarna salatası yaparken şu renkli makarnalardan alıyorum işte de bunlardan

içine dere otu mısır kornişon ve ton balığı koyuyorum

ben de gezmedeydim ananeye misafir gelmiş gittim 1 saat ben de göründüm geldim biraz da ayva reçeli arakladım

buzdağının görünen kısmını ütüledim

çamaşır topladım, yeniden serdim, banyoyu yer yer temizledim (hava durumu gibi oldu). akşam saatlerinde ütü sıcaklığının devam etmesi bekleniyor, sise dikkat, görüş mesafesi oluşacak buhardan mütevellit 3-4 metreye kadar düşebilir.

şimdi spor haberleri için sözü eşime bırakıyorum.

slm kızlar gecmııs okudum baya kaynatmıısnz benım gözüm agrıdı ıcın gırmedım bugunde gun boyu acmadım sag gozum agrıyor sanırım bılgısayardan

sirkencim lazerin kontrol atışlarına adetin denk gelirse lazer yaptığın yer sorunsuz erteleme yapıyor mu ?

pepeti geçmiş olsun
ekran ışığını kısık kullan hatta word pdf çalışırken de ayarlarınla oyna arka kağıdı saman kağıdı renginde göstersin. bunlar benim kendimce göz sağlığı önlemlerim

sirkencim lazerin kontrol atışlarına adetin denk gelirse lazer yaptığın yer sorunsuz erteleme yapıyor mu ?
evet bende yapıyorlardı ama ben kontrol randevusunu ana seansa gittiğimde adet günlerime göre alırdım

harikaakurtuldun dolaplardan darısı bana

ya ben 4 şubatta ana seansa gittim kontrol için 25 şubata gün verirlerken dedim ben o gün adetli olurum
kem küm edildi net birşey yok
bugün yarınki kontrol seansıma adetli olduğum için gelemeyeceğim bilginiz olsun diye aradım
bu sefer de 1 ay sonra gelin sonra kontrol seansı verelim demeye başladılar paragöz cingözler

ne yapsam ki bu durumda diyorum hafta sonu adetim bitmiş olur cumartesi ya da pazar gününe kontrol için geleceğim zaman ayarlayın mı desem
yoksa 1 ay sonra ben zaten gene adetli olacağım Allah Allah :26:

bak ya benimde gittiğim yerde
ilk olmasına rağmen reglim ve tatil sürecim girdi sorunçıakrtır gibiyaptılarrrr valla vermem parayı iptal ettirtirim dedim sonra yaptırttım.... ama işteeeee gelde anlat yok kontrol atışları 10gün sonra bu süreiçinde yapılmalı dedi durdu

burada kontrol atışlarını 3 hafta sonrasına yapıyorlar ama ben adet bittikten sonra gittim diğer döngü kontrol atışına denk geldi işte

burada kontrol atışlarını 3 hafta sonrasına yapıyorlar ama ben adet bittikten sonra gittim diğer döngü kontrol atışına denk geldi işte
bende bu ılki günümü lazere yatırdımmm bacım... önce gentl+tümbacak diye 1200 e anlaştım sonra 1seans sonrası tüm vudun diye koltuk altınıda ekletim dedim artı 250tl ödeyecem tabi bu dediklerim4+2 seans içinnnnnn totalde 6 seans ucuzmu pahalımı?

bu sefer biraz çemkir haftaya adetin bitince kontrol atışını yapsınlar daha yeni başladın seni memnun tutmalılr ki sen de okulda arkadaşlarına hısım akrabaya öneresin reklamlarını yapasın dimi ama bundan sonraki kontrol atışı için normal seansa gittiğinde randevunu ayarla baktın adete geliyor 1 hafta öne çek; buralarda 15 gün hatta 10 gün içinde kontrol atışını yapıyorlar.

annem bir de gusul için kulağında küpe olsun derdi hani kulak deliklerine de su girsin anlamında.

Bizim elimizde pek bir nakit yok 70 bini geçemeyiz.

abimler birkaç ay önce 82 bindi yanlış hatırlamıyorsam, 3 oda bi salon ev aldılar
yani biz de o kadar biriktirsek kurtuluruz kiradan
ev sıfır değil ama merkezde, mükemmel bi yerde yani

senfat nasıl oluyor bu, yani o zaman hamile olmayanlar da girip üye olabilir dimi :44:
vaktim olunca bi bakayım ben

iyi geceler kızlar.
misafirlerimi yolcu ettim bu akşam.
gezdik,tozduk,yedik,içtik,tekrarı için söz aldık,bol muhabbet ettik ama çok yorulduk.
misafir evden gidince bomboş kalıyor sanki.
neyse ki bu hafta konu komşu,arkadaş gezmelerim var,kafamı dağıtırım biraz.
siz neler yaptınız,okumaya niyetlendim ama mecalim yok.
önemli bir şeyleri atlamamışımdır,herkes afiyettedir inşallah.

bu kontrol seansı ne olduğunu anlayamadım.bn de gidiyorum lazere.bir sonraki seansa tüyler çıktığında gidiyrum.bu da başlarda 1,5 aydı, şimdi 2 ayda bir gidiyorum.toplamda ödeme yapmadım.yani her seansta ücreti ödüyorm.başlarda 80di.en son 50 ödedim.belirteyim sadece koltuk altı.fiyatı yüksek olabilir ama memnunum şimdilik.bitse diğr bölgelere geçecem :)

size en son yazdığımdan beri ayaktayım..
o kadar yorulmuşum ki annemin arkasından koşturmaktan
bıraktığım an kendine bi iş bulup onu yapmaya koyuluyor..
tabi sonra da kıvranıyor beli bacağı yüzünden..
kendi evi sobalı soğuk olunca mutfağa çıkamıyor.
bura sıcak olunca külkedisi gibi mutfaktan çıkmıyor..

az önce eline netten çıkardığım öss taban puanlarını verdim onla oyalansın diye
ben çalışırken pek incelerdi şimdi kardeşim yurtta kalınca pek bihaber oluyor

elifcino..
bugün aklımdan geçtin bu kız niye gelmiyo dedim inan ki..

kızlar yarın kuzenim tekrar geliyor eşi ameliyat olcak artık..
böyle işte..

karanfilce hazır burda seni yakalamışken sabah paylaştığın yumurtalı ekmeği nasıl yapıyorsunz?annem yumurtaya bulayıp yağda kızartır.sen de bu şekilde mi yapıyorsun?annenin rahatsızlığı var sanırım.çok geçmiş olsun
multijet sağol cnm.şimdi daha iyi.

diyanetle uyumlu Dilaver selvinin kadın ve aile ilmihalini öneririm.
sade bi dili var.
Semerkand Pazarlama | Kadın ve Aile İlmihali | Fıkıh Kitaplığı | DİLAVER SELVİ
benim de var bundan
bu listenin dışında kalanlar
10 dak.ya ötekiler diye topic açıyorum
çıkın çıkın gelin anam

senfat seni bi öğretmenime çok benzetiyorum..
espri yapardı ama o kadar ciddi dururdu ki kendi hayatta gülmezdi..

doğru söyle sen pc başında gülüyor musun
aynen yaa, dimi insan hissediyor bunu
çok esprili ama bi yandan da çok ciddi gibi
keşke o benzetmeyi yapmasaydın
şimdi hep aklımda sakallı, yağlı saçlarını topuz yapmış olarak canlanacaksın:26:

bu sefer karnıma ağrılar girdi artık
uzun uzun kahkaha attım, nefes alamadım hatta bi ara
bak erkenden doğurcam sizin yüzünüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…