Kirli Çıkılar )))

karanfil sevimli rabbim şifalar versin yakınlarınıza
seyyah zeboş da hastaymış okudunmu tanıyomuydun:26:

grossları biliyorumda rize ile nev gıdayı ilk duydum bunlarda istanbul yolundamı onlarda :)

allah annene şifa versin canım bendede boyun fıtığı var ilerlemiş sanırım fizik tedaviye git dedi nöroloji uzmanı vaktim yoktu gidemedimde şimdi ağrısını çekiyorum ama yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.....
gelen misafir öyle gelmeli işte

evet istanbul yolunda a city yi görünce livanın ordan direk sapın direk gidince önüne çıkacaksınız zaten orda çok güzel toptancılar (baklava börek) var hatta bir de bizim börekçimiz var (adı aktad) börekleri çok güzel ve hesaplı oluyor.

karanfilce allah annene acil şifalar versin inşallah fizik tedaviden olumlu yanıt alır. kalplerası sen de ihmal etme fıtıgını.

sunny abla eşinin tahlil sonuçları ne zaman çıkacak?

bi dua vardı ya canım eşine yollamıştın sanırım cevap geldimi

selamün aleyküm
herkese bol bereketli,rızıklı,güzel sakin bir hafta diliyorm

aleyküm selam....
sağol canım,sana da... :)

bu arada, karanfil, annene,sunny abla, eşine şifalar diliyorum ve diğer arkadaşlara da....
ara ara bakıyorum, bi çok şeyi kaçırıyorum,önemli atlamalarım olursa, affola.... :)

ne hikmetse, asıl atlamam gerekenler de, gözüme gözüme giriyor... :))

karanfil sevimli rabbim şifalar versin yakınlarınıza
seyyah zeboş da hastaymış okudunmu tanıyomuydun:26:

zeboşu biliyorum nesi varmış önemli mi

benim eşim seramik sanatçısıydı hala seramik sanatçısı ama hala eşim değil

algıda seçicilik pardon algıda geçicilik diyoruz ona

sunny abla kaçırmışım eşine de Allah şifa versin
bende geçen bir poşet ilaçla eczaneden çıktım
ev ecza deposu gibii

sunny abla eşinin tahlil sonuçları ne zaman çıkacak?

canım sonuçlar yarın alınıyo bu bizim onbeş yirmi günde bir yaptırdığımız, kan sulandırıcının dozuyla ilgili olan tahlil. bunun sonucuna göre eşimin sürekli kullandığı ilacın dozunu ayarlıyo. bu rutin devam etcek artık. yarın da kan fazlasıyla ilgili bir kan verme işlemimiz var. bu da her ay yaptığımız bir işlem. allah hasta olan herkese şifalar versin inşallah, sağlıklı olanları da bütüüüün hastalıklardan uzak etsin bade, meyra çok teşekkür ederim ikinize de, allah razı olsun:))

Son düzenleme:
amin ..aynen dünde başka arkadaştan aldım bir kötü haber
Allahım grip gibi yağıyo bu kötü hastalıklar
Allah herkesi muhafaza etsin
hasta olanlara şifa versin..amin

hayır bu kapitalist sistemin zehiri insanları bu hale getirirken
ortada insan kalmayınca kime ilaç satacaklar çok merak ediyorum

ablacım size de geçmiş olsun ya
unutup duruyorum yazmayı
ben beğenince siz anlayıverin gari içimden söylüyorum her bişeyleri

karanfilim geçen bizde annamler var cumartesi bende çamasır attım bir makina gece çıkacaktı eşimde gece kusudur dedimki çamısırı seriver hayatım tamam dedi zaten serer demesemde. odalarda annamlar falan olunca yatak odasına seriyor teli açmıs. ama nasıl bir serme böle çırpa çırpa pantolonları falan ya hayatım dedim bırak sunu atı atıver dedim herkesi uyandıracaksın alala lala dedim

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar Allah razı olsun.
Rabbim hepimize yakınlarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..
İmanlı bir yaşam ardından imanlı bir ölüm nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…