grossları biliyorumda rize ile nev gıdayı ilk duydum bunlarda istanbul yolundamı onlarda :)multijet perakende alabiliyorsun a city ve livanın olduğu yerden girince yol boyu gidiyorsunuz orda rize gross nev gross city gross filan var fiyatlar azıcık daha ucuz olabiliyor. Mesela deterjanda nev gıdada rize azıcık daha uygun.
Hayırlı sabahlar kızlar..
okuldan arkadaşlar biz okula gelince dinleniriz derlerdi de şaşırdım
Allah çocuklu olanlara güç kuvvet versin
bize de çocuk :111:
size bi göz atıyım dedim.
çocuklar verdiğim ev ödevini burdaki pc de programda yazmaya koyuldular. çalışıp çalışmayacağını deniycekler..
annemi aradım yatmış hastaneye..
İnşallah şifa olur fizik tedavi..
köyden kuzenim ve karısı gelmiş.
İnsanın güvenebileceği komşuları olması ne mutlu.
anahtarı komşuya vermiştim misafirlerim gelmiş girmiş içim bi rahat etti..
bu arada az önce teyzemin oğlu aradı köyden süt getimişler "karanfil bozulmasın evde büyük tencere varsa pişireyim" diyor.
hiç böyle misafiriniz oldu mu
evet istanbul yolunda a city yi görünce livanın ordan direk sapın direk gidince önüne çıkacaksınız zaten orda çok güzel toptancılar (baklava börek) var hatta bir de bizim börekçimiz var (adı aktad) börekleri çok güzel ve hesaplı oluyor.grossları biliyorumda rize ile nev gıdayı ilk duydum bunlarda istanbul yolundamı onlarda :)
allah annene şifa versin canım bendede boyun fıtığı var ilerlemiş sanırım fizik tedaviye git dedi nöroloji uzmanı vaktim yoktu gidemedimde şimdi ağrısını çekiyorum ama yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.....
gelen misafir öyle gelmeli işte
evet istanbul yolunda a city yi görünce livanın ordan direk sapın direk gidince önüne çıkacaksınız zaten orda çok güzel toptancılar (baklava börek) var hatta bir de bizim börekçimiz var (adı aktad) börekleri çok güzel ve hesaplı oluyor.
karanfilce allah annene acil şifalar versin inşallah fizik tedaviden olumlu yanıt alır. kalplerası sen de ihmal etme fıtıgını.
sunny abla eşinin tahlil sonuçları ne zaman çıkacak?
evet ama maille olmadı cevabı o gece okumuş ben oturma odasındaydım o da mutfaktaki masada geldi sarıldı bizim gibilermiş işte dedi.bi dua vardı ya canım eşine yollamıştın sanırım cevap geldimi
selamün aleyküm
herkese bol bereketli,rızıklı,güzel sakin bir hafta diliyorm
karanfil sevimli rabbim şifalar versin yakınlarınıza
seyyah zeboş da hastaymış okudunmu tanıyomuydun:26:
aleyküm selam....
sağol canım,sana da... :)
bu arada, karanfil, annene,sunny abla, eşine şifalar diliyorum ve diğer arkadaşlara da....
ara ara bakıyorum, bi çok şeyi kaçırıyorum,önemli atlamalarım olursa, affola.... :)
ne hikmetse, asıl atlamam gerekenler de, gözüme gözüme giriyor... :))
zeboşu biliyorum nesi varmış önemli mi
benim eşim seramik sanatçısıydı hala seramik sanatçısı ama hala eşim değil
zeboşu biliyorum nesi varmış önemli mi
benim eşim seramik sanatçısıydı hala seramik sanatçısı ama hala eşim değil
omuriliğinde tümör varmış
başka bir arkadaş topic açmış onun için
üzüldüm gencecik kız
allah şifa versin ya
hiç düşünmek istemiyorum böyle şeyler
sunny abla eşinin tahlil sonuçları ne zaman çıkacak?
amin ..aynen dünde başka arkadaştan aldım bir kötü haber
Allahım grip gibi yağıyo bu kötü hastalıklar
Allah herkesi muhafaza etsin
hasta olanlara şifa versin..amin
canım sonuçlar yarın alınıyobu bizim onbeş yirmi günde bir yaptırdığımız, kan sulandırıcının dozuyla ilgili olan tahlil. bunun sonucuna göre eşimin sürekli kullandığı ilacın dozunu ayarlıyo. bu rutin devam etcek artık. yarın da kan fazlasıyla ilgili bir kan verme işlemimiz var. bu da her ay yaptığımız bir işlem. allah hasta olan herkese şifalar versin inşallah, sağlıklı olanları da bütüüüün hastalıklardan uzak etsin bade, meyra çok teşekkür ederim ikinize de, allah razı olsun:))
karanfilim geçen bizde annamler var cumartesi bende çamasır attım bir makina gece çıkacaktı eşimde gece kusudur dedimki çamısırı seriver hayatım tamam dedi zaten serer demesemde. odalarda annamlar falan olunca yatak odasına seriyor teli açmıs. ama nasıl bir serme böle çırpa çırpa pantolonları falandün geceden çamaşırlar kalmış makinede..
ben hiç farketmemişim yorgunluktan 4 makine çamaşır atınca
eşim sabah asmış
sağolsun makinede beklemesin diye öyle yapar bazen.
asma dediğime bakmayın.
sadece günü kurtarma dağınık dağınık yani..
neyse o da yeter
bizim bu saatte 4 ders bitti tenefüsteyiz
jet gibiyiz maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?