hayır bu kapitalist sistemin zehiri insanları bu hale getirirken
ortada insan kalmayınca kime ilaç satacaklar çok merak ediyorum
bilmem milletin yarısı kanserli yarısı kısır
sonrada 5 çocuk yapın derler tepeden
aman neslimizi kurutmaya çalışmış dış güçler!!!
yahu köprü yol yapacağına,porf.larını hastaneden kaçırtacağına
şu milletin yiyip içtiğine bir el at..
yediğimiz ekmek içtiğimiz su hastalık saçıyor
annem geçen yıl umreye gitmişti
kızım bir elma ,domates yedik nasıl lezzetli çocukluğumuzun tatları diyo
bizim memlekette,şimdi tezgahlarda hormonsuz bişey yok
hastaneler dolup taşıyor dr.yok
yıl olmuş 2013 küçük illerde onkoloji dr.yok yahu millet halen ankaraya Dr.a gidiyor
yemişim yolunu köprüsünü
pööf çok doluyum bu konuda sayfalarca yazarım
yıl olmuş 2013 küçük illerde onkoloji dr.yok yahu millet halen ankaraya Dr.a gidiyor
yemişim yolunu köprüsünü
karanfilim geçen bizde annamler var cumartesi bende çamasır attım bir makina gece çıkacaktı eşimde gece kusudur dedimki çamısırı seriver hayatım tamam dedi zaten serer demesemde. odalarda annamlar falan olunca yatak odasına seriyor teli açmıs. ama nasıl bir serme böle çırpa çırpa pantolonları falanya hayatım dedim bırak sunu atı atıver dedim herkesi uyandıracaksın alala lala dedim
aynı düşüncedeyim. zaten bu GDO zımpırtısını getiren de bunlar. sene 2006 yanlış hatırlamıyorsam, bu yasa geçti. bu yasayı dünyada ilk kabul eden devlet işgal altındaki ıraktı, ikincisi de biziz. tohum yasasından bahsediyorum. artık yerli tohum bulmak çoook zor. sen istediğin kadar "ayyy kendim yetiştiriyorum, hiiiç ilaç kullanmıyorum" de, tohum GDO lu zaten. çocuklar için çok korkuyorum. şuu bir ara domuz gribi aşısı diye ortalığı inlettirdilerdi, pandemi seviyesini yükselttiler ama ne dünya sağlık örgütü başkanları aşı oldu, ne de bizim başbakan. o nedenle şimdi kampanya aşılardan çekiniyorum, oğluma da yaptırmadım. şu ara kızamık aşısı gündemde, kızamıktan kimsenin öldüğünü duymadım, aşılara da güvenmiyorum açıkcası, o nedenle yaptırmıyorum.
yarın aile içi şiddet konulu veli seminerlerim var, şimdi kıçımı kırıp çalışayım biraz. :)
canım sonuçlar yarın alınıyobu bizim onbeş yirmi günde bir yaptırdığımız, kan sulandırıcının dozuyla ilgili olan tahlil. bunun sonucuna göre eşimin sürekli kullandığı ilacın dozunu ayarlıyo. bu rutin devam etcek artık. yarın da kan fazlasıyla ilgili bir kan verme işlemimiz var. bu da her ay yaptığımız bir işlem. allah hasta olan herkese şifalar versin inşallah, sağlıklı olanları da bütüüüün hastalıklardan uzak etsin bade, meyra çok teşekkür ederim ikinize de, allah razı olsun:))
kızlar öğlen geldim şimdi kendime salçalı kaşarlı tereyağlı bi tost yapcam çok canım çketi:)))
dışarda o kadar güzel bi hava varki anlatamam içim ısındı:))) içime neşe doldu işe arabayla gitmedim sabah yürüyerek gittim bahar gelmiş gibiydi sanki hani millet garip karşılamasa seke seke gitcektim işe:))) düşünsenize klasik giyinmiş bi kadın işe gittiği apaçık seke seke gidio:)) delimiyim neyim ayol:) bizim oğlanda anasına çekerse yandık ha:)
sunny ablacım eşine çok geçmiş olsun ve hastaneden nefret ediorum tamam ekmek kapım benim ama hasta olarak gitiğimde varya sanki başka bi yere gidiomuşum gibi gelio
yani hergün çalışmak için giderim ama hasta olarak tamamen çöküorum ilaçtan dr. dan hemşirenden iğneden herrrrrr türlü tıbbi şeyden hoşlanmıorum:))) berbat bi hastayım malesef:))
canım çok çiğ börek çekio nasıl nasıl belki akşam yaparım:)))
bu çiğ böreği eskişehirliler nefffis yapıo sırf bu yüzden eskişehirde yaşayabilirim:))
evet amcamlar kendi bahçelerinde sebze yetiştiriyor
ama onlarda eh işte eski lezzeti yok sebzelerin
şimdi ekmeği kepekli yapacaklarmış galiba möölemeye az kaldı
aşı işi ayrı bi olay zaten..eniştem hastanedeyken Dr.ların kendi çocuklarına yaptırmadığını söylemişti
insan hayatından ucuz ne var ki bizde
araba olayına benim de bu aralar girişmem lazım aslında ben güzel kullanıyorm ama sadece işyerimin olduğu muhitte kampüsteselin sen yazınca benimde aklıma geldi
bu araba kullanma işini halledemedim ben yaa
cesaret edemiyorum bir türlü
kendim dikkatli kullanıyorum ama ist.da trafik malum erkekler kurallara uymadan sürüyorlar
ne yapsam da trafiğe çıkamıyorum tek başıma
hoş araba yok da cesaretimi toplasam külüstür de olsa bişey alır ous
ne yapsam bilemedim
arkamdan konuş bakalım, alırım anahtarınıııona delidir deyip geçiyoruz
ben sirkeciyi daha önce niye tanımamışım diyorum, çok akıllı maşaallah. yaşı küçük böyle kızları gördükçe gelecekten umutlanıyorum, o kadar olumsuz sorumsuz insanlar var ki çevrede. doktoralı hatun. keşke herkes kirlilerdeki gibi olsa.seni Ankara daki akıl hocam ilan edicem az kaldı
Hayırlı sabahlar kızlar..
annemi aradım yatmış hastaneye..
İnşallah şifa olur fizik tedavi..
köyden kuzenim ve karısı gelmiş.
İnsanın güvenebileceği komşuları olması ne mutlu.
anahtarı komşuya vermiştim misafirlerim gelmiş girmiş içim bi rahat etti..
/QUOTE]
geçmiş olsun, şifa olsun anneciğine.
benim de yedek anahtarım var karşı komşumda. unuturum falan diye verdim, gelen olursa diye değil. bu arada benim oğlan 24 gunluktu, annem ve kv. gitmişti. ben de gelen giden oluyor diye kapının önünü silmeye başladım, kapıyı kapamışım, anahtar içerde, bebek alıyor, eşimi arayamam, ilçeye o hafta atanmış, merkeze 50 km. hemen apartmanı ayağa kaldırdım, içerde bebek olunca. çocuk nasıl ağlıyor içerde... aman ne kötüydü.
aman mümkünse sen liste yapma, 1 ay konusuluyor.merhaba arkadaşlar....
keyifler iyidir umarım... :)
oooo şöyle bi göz attım da,
listeler falan yapılmış... :)
bazı listelere girebilmişiz,bazılarında liste dışı kalmışız... :))
özellikle bazıları çok manidardı... :))
yorumları duyar gibiyim...
"şokk şokk,eski kankalar düşman oldu" "zaman karakedi gibi araya girdi" "arada ne yaşandı acaba?"
:))))))))
şaka bir yana da,ben şimdi yaparım size bir liste....
dökerim herkes hakkında, eteklerimdeki taşları...
görürsünüz anyayı konyayı.... :))))
öyle yoğun bir hafta sonu geçirdim,şu an ruh gibi dolanıyom zaten.... :)))
soracagım unutuyorum bebek var mı?
annem bir ara flash müdavimiydi, evlilik programlarını izler, her gece müzik programı ve halaylar ve tabikiiiiii yalçın abi.flash tv ye döndü buralar
gün sonunda topluca halay da çeksek tam olacak
:118:
sunny abla kaçırmışım eşine de Allah şifa versin
bende geçen bir poşet ilaçla eczaneden çıktım
ev ecza deposu gibii
geçmiş olsun. şifa bulun. her ikinizde.
gecen gun evde ilaçları ayırdım, son kullanma tairihi gecenleri attım. aarada yapın sizde
hele o aşıyla ilgili o kadar çok spekülasyon vardı ki. zaten kendilerinin aşı olmayışı da bu spekülasyonların doğru olduğunun bir kanıtıdır. yanlış hatırlamıyorsam isveçli prof. bir bayandı, bu konuyla ilgili youtubedan bir video izlemiştim. kadın özetle şunu diyordu:"domuz gribi ilaç şirketleri tarafından, labaratuvar ortamında üretildi. bu nedenle grip çıktığında aşısı da hazırdı. ilerde yaşanacak kuraklık vs. gibi etkenlerden dolayı dünya nüfusunun azaltılması zorunlu. nüfusu azaltırken para kazanabilmenin en iyi yolu da bu. bu aşının içinde ne olduğunu henüz bilmiyoruz, ilerki yıllarda elim bir şekilde öğrenmek zorunda kalmayız umarım; yanisi şu, aşının içeğini tetikleyecek başka birşeyle karşılaşabiliriz."
nüfusu azaltmanın en iyi yolu ilaç ve GDO.
yemişim yolunu köprüsünü
aynı düşüncedeyim. zaten bu GDO zımpırtısını getiren de bunlar. sene 2006 yanlış hatırlamıyorsam, bu yasa geçti. bu yasayı dünyada ilk kabul eden devlet işgal altındaki ıraktı, ikincisi de biziz. tohum yasasından bahsediyorum. artık yerli tohum bulmak çoook zor. sen istediğin kadar "ayyy kendim yetiştiriyorum, hiiiç ilaç kullanmıyorum" de, tohum GDO lu zaten. çocuklar için çok korkuyorum. şuu bir ara domuz gribi aşısı diye ortalığı inlettirdilerdi, pandemi seviyesini yükselttiler ama ne dünya sağlık örgütü başkanları aşı oldu, ne de bizim başbakan. o nedenle şimdi kampanya aşılardan çekiniyorum, oğluma da yaptırmadım. şu ara kızamık aşısı gündemde, kızamıktan kimsenin öldüğünü duymadım, aşılara da güvenmiyorum açıkcası, o nedenle yaptırmıyorum.
yarın aile içi şiddet konulu veli seminerlerim var, şimdi kıçımı kırıp çalışayım biraz. :)
bir film izlemiştimhele o aşıyla ilgili o kadar çok spekülasyon vardı ki. zaten kendilerinin aşı olmayışı da bu spekülasyonların doğru olduğunun bir kanıtıdır. yanlış hatırlamıyorsam isveçli prof. bir bayandı, bu konuyla ilgili youtubedan bir video izlemiştim. kadın özetle şunu diyordu:"domuz gribi ilaç şirketleri tarafından, labaratuvar ortamında üretildi. bu nedenle grip çıktığında aşısı da hazırdı. ilerde yaşanacak kuraklık vs. gibi etkenlerden dolayı dünya nüfusunun azaltılması zorunlu. nüfusu azaltırken para kazanabilmenin en iyi yolu da bu. bu aşının içinde ne olduğunu henüz bilmiyoruz, ilerki yıllarda elim bir şekilde öğrenmek zorunda kalmayız umarım; yanisi şu, aşının içeğini tetikleyecek başka birşeyle karşılaşabiliriz."
nüfusu azaltmanın en iyi yolu ilaç ve GDO.
benim ous kendi kullanamıyo umudumuz şaban diye bana bel bağladıaraba olayına benim de bu aralar girişmem lazım aslında ben güzel kullanıyorm ama sadece işyerimin olduğu muhitte kampüstebir hocayla anlaşıp trafikte ders almalıyım. ben yardımcı olurum birlikte çıkarız diyor ama Oustan hoca filan olmaz
annem bir ara flash müdavimiydi, evlilik programlarını izler, her gece müzik programı ve halaylar ve tabikiiiiii yalçın abi.
geçmiş olsun. şifa bulun. her ikinizde.
gecen gun evde ilaçları ayırdım, son kullanma tairihi gecenleri attım. aarada yapın sizde
hay ağzını öpeyim
işte o türban konusunda da aynı olay olduğundan karşı çıkmıştım (okul kıyafeti)
safi ambalaj
içi boş fıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?