gunaydın herkese
senfat tahtayı nptın?
orda birinin beni düşünmesi ne güzel
o zaman güzel günlerde kullan.aldımmm
eşim kızınca pişman oldum biraz
yine olsa yine yaaprım
hepimiz seni düşünüyorum, dua edeceğiz
tabi kendimize bodrumda bir kapı açılması için
hepimiz seni düşünüyorum, dua edeceğiz
tabi kendimize bodrumda bir kapı açılması için
dun anladım ki benim esprilerim anlaşılmıyorrrrr
kesme tahtalarını gösterip, bir deucuz! diye orta boy almak istediğimi yazdım, baktım yenilerden zeytin ve kalplerarası ilk cevapları yazmış, bizim kızlar (eskiler) anladı espriyi derken hooppp sirkeci, selin, farmasive seyyah bile alacagımı sanmış, bade esprili yanıt vermiş, benim şaka yaptıgmı anladığını düşündüm.
ben esseden 1 ay önce bambu büyük boy kesme tahtası aldım promosyonda 15 tl ye. satıcı kız bu ne kadar ucuzmuş dediğinde anlamadım ne demek istediğini
ama konuyu açtıgım iyi olmuş. amacım kesme tahtalarının sık sık değişmesi gerektiği, mikrop yuvası olduguna dikkat çekmekti....
kesme tahtalarını gösterip, bir deucuz! diye orta boy almak istediğimi yazdım, baktım yenilerden zeytin ve kalplerarası ilk cevapları yazmış, bizim kızlar (eskiler) anladı espriyi derken hooppp sirkeci, selin, farmasive seyyah bile alacagımı sanmış, bade esprili yanıt vermiş, benim şaka yaptıgmı anladığını düşündüm.
ben esseden 1 ay önce bambu büyük boy kesme tahtası aldım promosyonda 15 tl ye. satıcı kız bu ne kadar ucuzmuş dediğinde anlamadım ne demek istediğini
ama konuyu açtıgım iyi olmuş. amacım kesme tahtalarının sık sık değişmesi gerektiği, mikrop yuvası olduguna dikkat çekmekti....
senfat bişey soracam..... branş olarak ne kadra bu işin içindesin bilmiorum ama....
oğlumu ne zaman bir konuşma terapistine götürmeliyim bir fikrin var mı?
peki tahta mı yoksa cam kesme tahtaları mı daha sağlıklı olur?
off sabah sabah bdv ye ne diye baktıysam böyle oldum
hımm. ben de zaten 4,5 5 yaşına kadar beklemeyi düşünüyorum. psikiyatristte bekleyin dedi ama.bu konuda cok yetkinliğim yok ama fikrimi yazayım
konuşma terapisini daha çok konuşma bozuklugu olanlara yapılıyor.
çocukta ekstra bir engel durumu varsa konuşma gecikir, bu yüzden sesli harf çıkarmakla başlanır işe.
ayna karşısında çocuk dilini kullanmasını, sesli harf çıkarmasını, şarkı söyleme, tekerleme ve bunlardan önce de bu ritmlere taklit ve alkış gibi ayak uydurması beklenir
biraz karışık oldu ama
elifcino da eksiğimi tamamlar.
senin oğlana gelince zeka sorunu, işitme engel durumu gibi bir şey söz konusu değil
geç konusacak sanırım
size ancak önerilerde bulunurlar. evde istediğini hemen eline vermeyin, kelimeyi çıkarmasını bekleyin
sosyal ortamlara daha çok sokun
arkadasları içinde bulunsun diye
seninki konuşmaya başlamış zaten
sadece yavaş ilerliyor
benim oğlan 13 aylık, 5-6 kelime çıkarması gerekiyor ama su, baba, anne, mama hiç birşey demiyor
noldu be gene
bilmem mi
sirke hayatta etmez iade canım
ben bilirim bu tipleri(bknz.ben)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?