Kirli Çıkılar )))

aganın üstüne söz söylenmez aga :))

leb demeden leblebiyi anlamamak gerekir. özellikle erkek çocuklarda çokca görüyoruz, zora gelmeden konuşmuyor sıpalar.

umarım dermansız bir dert değildir ne olduğunu bilmiyorum ama böyle durumlarda elinden geleni yapıp rabbine sığınacaksın allah kimseye taşıyabileceğinden başkasını yüklemez feraha kavuşursun inş.

ben dediydim zaten senfat bize zarf attı kayboldu diye hahaha yalaaaan yazdıklarımı gördün mü bilmem ama ilk sazanlardan biriyim

madamkokoda %50+%20 indirim varmış ama nevresimleri kapsamıyor sanırım az önce telefonuma mesaj geldi (içine çeyizci kaçmış paylaşımcı sirkeci)

nevresimler ve battaniyeler daha önce girdi indirime hepsinden aldım. ürünleri çok kaliteli ve de şık gerçekten ama bitmiş, hiç çeşit kalmamış zaten nevresimlerden. sirkeci yorganları beğendin mi, kızım aldırmadı bana, bitti indirimi de, dinlemeyip alsamıydım acep

Son düzenleme:

derfatcım allah yardımcınız olsun, en yakın zamanda ferahlara çıkın inşallah. sanki sen bişeyler anlatmış mıydın daha önce, ben mi yanlış hatırlıyorum acaba canım:26:

tek kredi kartımz var ve 1500 altına hiç düşmüyordu son bikaç aydır 2 nin altına düsüremiyorum ya deli olacağım. hesap kesimine 10 gün var ve 1770 tl olmus ve hafta sonu konyay gitcez konya demek masraf demek en az 200 tl gider mazot alısveris ufff

benimde istediğim evlilik tarzı buydu ama şu an eşim tek taraflı çalışıo sınava bense çogu zman koltukta sızıp kalıorum offf monoton evlilik sürmeye başladık gibi gelio ama elimde diil çok yorgun oluorum o ders çalışırkende konuşamıorum zaten vücudum yoruluo bide ağırlaşmaya başladım hafiften gaaaaaaaaaayet rutin bi hayatımız var:)

senfatcım ben senin ciddi oldugunu düşünmüştüm son zmanlarda mutfak alışverişi yapıosun ya hani....
bide daha öncede sölemiştim zaten esbiri yaparken bile cidisin o nu bile karizmatik yapıosun e haliyle anlamamda gayet normal:)

derfatcım allah yardımcınız olsun, en yakın zamanda ferahlara çıkın inşallah. sanki sen bişeyler anlatmış mıydın daha önce, ben mi yanlış hatırlıyorum acaba canım:26:

yok abla forumda bişey anlatmadım amin ablacım inş bu bir rüya olsun istiyorum hatta kötü bi kabus uyandığım zaman herşey güzel olsun istiyorum

evet canım sezeryan daha kolaylarına geliyor maalesef. benim arkadaşım 24 saat sancı çekti de sezeryana almadı..ben de ondan 1 ay sonra doğum yaptım benı de hıc normale almadı:)))
inanılmaz kalabalık hastaları taşıyor. ama şöyle düşün canım bilgisine güvenemedim diyorsun ya, belki de bende ters giden ciddi birşey olmadı veya da arkadaşlarımda. anormal bır durum olsaydı başka doktorlara da giderdik mutlaka.. gerçi ilk 3 ay kanamalarım oldu sadece tuvalete gıttım hep rapor verdi seyahati yasakladı.
son 2 ay da erken kasılmalarım olmuştu. son 2 ay içinde ara ara hastaneye bile yatırdı beni.
şu anda samsunda değilim ama olsaydım 2. bebek için yine giderdim

bi gün kanamayla gece acile gittim fakülteye, yakın olduğu için
ağlamama rağmen istememe rağmen o halde alttan muayene ettiler
tolga bey bunu duyunca çok kızmıştı
düşük tehlikesi olan hastaya ne biçim iş yapıyorlar diye
fakültedeki doktorlar düşerse düşsün zaten düşecek olan sağlam döl değildir dediler
hadi muayene sırasında kanama artıp düşseydi...
cık cık cık

canım kuzuuum kıyamam

özelden anlatabilirsin rahatlasın bitanem

bu hafta veli seminerlerimin konusu aile içi şiddetti. 6284 sayılı kanuna da oturdum çalıştım anlattım, bugünlük bitti. perşembe yine aynı konudan diğer sınıflara devam. daha önce de bu konuyla ilgili bilgi kartları hazırlayıp vermiştim. çok önemsiyorum bu konuyu, bir de çocukların cinsel istismarı konusunu.

sarıkız tırmanışta, geçen hafta 91,6 dan, bikaç gram almıştım bugün sattım. diğer aldıklarımın ortalaması 94,5 onları nadasa bıraktım

derfat sorun neyse bir an önce düzelir umarım.

allrıght, fakültedekilere çok sinir oldum tolga bey hakkındaki düşüncelerimi de değiştirdin. hamile kadının doktorla iletişimi çok önemli, zaten kaygılı bir dönem, rahatlatacak sözler duymak ihtiyaç oluyor.

maşallah canım ona rağmen iyi birikim yapıyorsunuz..

benim evlilik hayalim öyle değil.
ben teknik eğitim okudum.
hocalar da anamızı ağlattı.

hocanın biri derdi ki "bakın bugün gökkuşağında olay olmuş hiç bizim fakülteden olaya karışan var mı? yok neden çünkü o sırada benim verdiğim ödevlerle boğuşuyordunuz" bi de pis pis sırıtırdı
o yüzden atandığımda rahat etmek istedim evet kendimi yazılım alanında geliştirip güzel projeler yapmak istiyorum ama mümkünse bu işler burnu havada ünv. hocalarımla birlikte olmasın
fakülteyi bitirdiğim gün arkamı döndüm fakülteye ve dedim ki: "çok şükür kurtuldum senden lisemi çok özlerdim ama seni hiç özlemiycem" dedim ve hakketen özlemiyorum.
yan fakültelere sınav görevi çıkıyor yine de kendi fakülteme sınav görevi bile çıkmıyor

ben çok azimli kendi çapında da başarılı bi insandım.
o herşeyin üstünde gören hocalarım sizin yüzünüzden oldu bütün bunlar güya bize gaz verdiğinizi mi sanıyorsunuz insanlar küçük düşürelerek gaz verilmez.
hatta bana sen de öğretmen ol görürsün diyen hocam senin yaptıklarını yapmıyorum.
bizi beğenmezdiniz. şimdi teknoloji fakülteleri bizim zamanımızdaki gibi rövaşta da değil.
geçen face de acınmış. yazdım ki bizi beğenmediniz daha neler gelcek bekleyin ve görün

listelerinde hepsinde varoluşum dikkatini çekti mi meyracım, hani farketmediysen diye söylüyorum
ben liste yapmadım canım ama yaparsam mutlaka olursun listemde diyip yüreğine su serpeyim çok sevindin günün aydınlandı di mi

Valla bi gün sonra olunca,pek bi aydınlandı diyemiycem.... :)))
evet canım görmem mi.......
ama sen beni pek görememişsin.... doğal olarak... :)
sonraki mesajlara baksaydın, benim topik listelerine değil de, kalp listelerine yazılmış olduğumu görürdün, canım benim.... :)

şiddet tamam da bu cinsel istismarı nasıl anlatmak lazım çocuğa agam
geçen bana çocuk evlenince mi oluyor,evlenmeden olmaz mı diye sordu:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…