Kirli Çıkılar )))

gönlümüzün sultanı

kızlar bugün ağda için en uygun günmüş.

alttaki sözün altına pek bi acayip kaçtı ama

şiddet tamam da bu cinsel istismarı nasıl anlatmak lazım çocuğa agam
geçen bana çocuk evlenince mi oluyor,evlenmeden olmaz mı diye sordu:44::44:

kötü dokunma samsunram - Google'da Ara

şuraya bi tıklasana, başka linkini bulamadım. sılayla birlikte inceleyin, çok hoş bir sunum çocuklar için. yanlız bir yetişkin tarafından bazı slaytlar açıklanmalı.
bunu buldum, uzun uzadıya yazmamak için.

çocuk evlenmeden de olur mu :)))
oluyo artık, evlenmeden de oluyo, bankadan da oluyo, labaratuvarda da yapıyorlar, isterse kendi çocuğunu başkası bile doğurabiliyor :))) ama bunları nası anlatırsın
bilemem
ama öpüşmekle çocuk olmadığını açıkla. bazen yanlışlıkla tokalaşırken falan dudaklar değer falan, şimdi benimde mi çocuğum olcak diye korkar çocukcağız, korkmasın :))

sağolasın ağam paşam
artık dondurucudan alıp eritip bile oluyo (bade) =)

Son düzenleme:

sağolasın ağam paşam
artık dondurucudan alıp eritip bile oluyo (bade) =)

yavrularımı çözmüşler ısınsınlarda gidip yuvalarına alayım
hatta anneleri gibi kaliteli olurlarsa tekrar kalanları dondrucuya atcekler
bende buzluktan çıkan yemek gibi sanmıştım bir çıkarsa bi daha dondurulmaz diye
meğer oluyomuştöbe bu teknolociden korkulur

seyyah kız, belki sıla kardeş istediği için evlenmeden de çocuk olurmu diye sormuştur. tek başına çocuk yapabiliten var mı diye zarf atmıştır kızçen

vallaha korkulur töbe haşa günaha sokacaklar adamı
dolaptan çıkar çıkar ver

bade bu bebekler kaç tane ya
geriye kalanlar falan diyon:44::44::44:

kızlar bugün ağda için en uygun günmüş.

alttaki sözün altına pek bi acayip kaçtı ama
neden en uygun günmüş ki

size bi mesele anlatiimde gülün barim ben 11 yaşındayken annem kardeşime hamileydi babam annemle hiç ilgilenmezdi bende anneme destek olayım die o kustukça bende yanına giderdim bebelikten bi mide hastası olarak ona destek olim derken bende kusardım sonra baktım bende annem gibi sürekli istifra halindeyim ee annem hamile bende hamileyim die sürekli ağlar olmuştum bi filmde izlemiştim kadın yüksek yerden atlayıp çocuğunu düşürüyordu sen çık koltuğa kendini habire aşağı at anneme yakalandım ağlayarak anne ben hamileyim dedim annemle olmaz kızım bi kadın bi erkek olmadan çocuk olmaz demişti bende erkek var orhan abi beni yanağımdan öptü demiştim (teyzemin oğlu olur kendisi) evet öpmeyle çocuk olmayacağını kızlarınıza açıklayın ben bizzat feci şekiklde acısını yaşadım allahım nasıl bişidi o aklıma geldikçe gülüyorum yaaaaa o psikoloj varya tenhada hüngür hüngür ağlardım amma safmışım be ne yazıkım ben

merhaba kızlar

sunny abla aldıklarını güle güle güzel günlerde kullan

derfatçım Allah sıkıntılarından arındırsın bir an önce , canım benim kıyamam sana

vallaha korkulur töbe haşa günaha sokacaklar adamı
dolaptan çıkar çıkar ver

acil misafirlik yemek gibi acil olmalık bebe
bade bu bebekler kaç tane ya
geriye kalanlar falan diyon:44::44::44:

10 tane yımırta oldu döllenen 6 tane kaldı bunları şimdi çözdüler illa ki fire oluyo ama bilmiyorum kaç tane olur
bana 2 tane transfer edilecek kalanların gelişmesi iyiyse dondurulacak

allah iyiliğini versin

hamile kalmış bide düşürüyor ay koptum

nası ya donuk halde gelişiyolar mı bi de

Ya arkadaşlar sizi üzmek için sölemiyorum ama 10 tane yapıp sokağa salanlar için bir dklık iş bu ya
allahın gücüne gitmesin hikmetinden sual olmuyor işte
en hayırlısını versin amin

kalpler arası alemsin çok güldüm
benim de öyle bir anım var valla o zamanlar filmin birinde ceket atsam hamile kalırsın dedi adam ben de saf bebek öyle olur sanıyorum misafir gelmişti bize yaşlı amca ceketini attı asayım diye tutmadım ne me lazım hamile kalırım falan annem aldı yerden astı kızdı bana anlattım adam böyle demişti korktum dedim o da öyle olmaz kızım demişt hahahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…