Kirli Çıkılar )))

alemsiniz walla

allah iyiliğini versin

hamile kalmış bide düşürüyor ay koptum

öle demeyin şuan feci komik ama o zamanlar benim için sadece trajediydi :) annem çok utangaçtı bende öyle konularda çok utangaçtım kimse bana bişi anlatmamıştı ee annem hamile hep kusuru ee bende annem gibi günde 3-4 defa kusuyorum demekki bende hamileyim ah ahhhhh şimdiki bebeler var ya kendimle mukayese etmiyorum

yok bak çözülünce canlanıyorlar gelişiyorlar sonra tekrar donduruyolar

işte herkesin sınavı ayrı bunada hamdolsun
farmasi birikim bildirimlerini ne zaman yapacaaz

çıkısı dolu olan nasıl belli
bak ben hiç merak ediyormuyum

Son düzenleme:
ayyyyy bugün buraya bahar gelmiiiş gibi. içim içime sığmıyor.
4 duvar arasına sığamıyorum. sokaklara parklara atmak istiyoooooom kendimi

şu birikimlere gelecek yıl kışa aldığım çantaları botları sayarsak vede lazere verdiğim paraları sayarsakkkkkkk çok iyi olucam

yoksaaa sıfır birikim 200 tl var elimde artannnnnnnnnnnnnn
onudaaa halaaaa
derimoddan gidip yeni bir çizme alasım geliyorrrrrrrrrrrrr tutamıycammmmmmmm uffffffff

ayyyyy bugün buraya bahar gelmiiiş gibi. içim içime sığmıyor.
4 duvar arasına sığamıyorum. sokaklara parklara atmak istiyoooooom kendimi

ankarada adetaaaaaaa baharrrrrrrrrrrrrrrrr güneş hava bir denizi eksik

dıaşrı çıkıp ayakkabı bakmaya mı gitsemmmmmmmm uffffffffff ne etsem 200tl var batıyorrrr adetaaaaaaaaa

dıaşrı çıkıp ayakkabı bakmaya mı gitsemmmmmmmm uffffffffff ne etsem 200tl var batıyorrrr adetaaaaaaaaa

alacağını almışsın ya hu. 200 tl yi altın yada dolar yap unut gitsin. yok, hiç olmadı farzet :)))

aha bi angaralı daha buldum walla ben öğle arası çıktım gezdim kabanı soydum ince bi hırkayla bile terledim şahaneydiiiiiiiiiiiiiiiii

aha bi angaralı daha buldum walla ben öğle arası çıktım gezdim kabanı soydum ince bi hırkayla bile terledim şahaneydiiiiiiiiiiiiiiiii

ankarayı çook severimm. çok özledim.
benim yerimede gezin kızılayı fellik fellik.
ama bişey almayın. yoksa nerde kalır kirli çıkılılığımız...

şimdi ben burdan mesainin bitimini bekleyemeyecem. kaçacağım dersem kendimi ihbar etmiş olmam di mi?

senin kadar süpper olmasa da iyiyim canım
maşallah kendini kırlara. dağlara. taşlara vurasın var. pek bi kıpır kıpır gördüm seni

kendimden korkuyorummm.
yol kenarındaki çiçeklere dokunasım, sokak kedileriyle hasbihal edesim var.
nallahımm çok mutluyum çook... (sonunda hülya koçyiğite bağladım :)))

Son düzenleme:
alacağını almışsın ya hu. 200 tl yi altın yada dolar yap unut gitsin. yok, hiç olmadı farzet :)))
yaaaa batıyorrrrr adetaaaaaaaaaaaaaa
bir bot beğendiydimm alacam yok onuda alayımmm sonra birikim ederim yaaa seneye giyerimmm siyah kısa var uzun var şöyleee bir yarımmmm bot etek altınada gideceklerden alsam taba ve kahve aldım amaaa ya seneye hamile olursam ayaklarım şişerseeeee ve arkdşn birinn ayak nosu 2 numara birden büyümüş güyaaaa ya öyle olursam ufffffff tüm servetimi kaybederim ayak zayıflayaamzdavarmı böyle olanınız bacılar

bak yaaa hemende unutmuş beniiiiiiii bak ben sayım seniiiiii bacım eryamandaydın balgatta iş yerin hahahaaaa dimiiiiiiiiii yaaa

ankarayı çook severimm. çok özledim.
benim yerimede gezin kızılayı fellik fellik.
ama bişey almayın. yoksa nerde kalır kirli çıkılılığımız...

gel beraber gezelimmmmmmmmmm

ben çıkıyom ciddennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…