farmasi birikim bildirimlerini ne zaman yapacaaz
kalpler arası alemsin çok güldüm
benim de öyle bir anım var valla o zamanlar filmin birinde ceket atsam hamile kalırsın dedi adam ben de saf bebek öyle olur sanıyorum misafir gelmişti bize yaşlı amca ceketini attı asayım diye tutmadım ne me lazım hamile kalırım falan annem aldı yerden astı kızdı bana anlattım adam böyle demişti korktum dedim o da öyle olmaz kızım demişt hahahaah
allah iyiliğini versin
hamile kalmış bide düşürüyor ay koptum
yok bak çözülünce canlanıyorlar gelişiyorlar sonra tekrar donduruyolarnası ya donuk halde gelişiyolar mı bi de
Ya arkadaşlar sizi üzmek için sölemiyorum ama 10 tane yapıp sokağa salanlar için bir dklık iş bu ya
allahın gücüne gitmesin hikmetinden sual olmuyor işte
en hayırlısını versin amin
farmasi birikim bildirimlerini ne zaman yapacaaz
yok bak çözülünce canlayılar gelişiyorlar sonra tekrar donduruyolar
işte herkesin sınavı ayrı bunada hamdolsun
çıkısı dolu olan nasıl belli
bak ben hiç merak ediyormuyum
canım sen mutluluğa yatırım yapıyosun. var mı ötesi
ayyyyy bugün buraya bahar gelmiiiş gibi. içim içime sığmıyor.
4 duvar arasına sığamıyorum. sokaklara parklara atmak istiyoooooom kendimi
zarar etmem inş.
ankarada adetaaaaaaa baharrrrrrrrrrrrrrrrr güneş hava bir denizi eksik
dıaşrı çıkıp ayakkabı bakmaya mı gitsemmmmmmmm uffffffffff ne etsem 200tl var batıyorrrr adetaaaaaaaaa
ankarada adetaaaaaaa baharrrrrrrrrrrrrrrrr güneş hava bir denizi eksik
dıaşrı çıkıp ayakkabı bakmaya mı gitsemmmmmmmm uffffffffff ne etsem 200tl var batıyorrrr adetaaaaaaaaa
aha bi angaralı daha buldum walla ben öğle arası çıktım gezdim kabanı soydum ince bi hırkayla bile terledim şahaneydiiiiiiiiiiiiiiiii
vatana millete faydalı, anasına babasına hayırlı , kurana ve peygambere sadık bir evladın olur inş....
cümlezinkini amin...
vatana millete faydalı, anasına babasına hayırlı , kurana ve peygambere sadık bir evladın olur inş....
cümlezinkini amin...
süpperim canım.
senden naber?
senin kadar süpper olmasa da iyiyim canım
maşallah kendini kırlara. dağlara. taşlara vurasın var. pek bi kıpır kıpır gördüm seni
yaaaa batıyorrrrr adetaaaaaaaaaaaaaaalacağını almışsın ya hu. 200 tl yi altın yada dolar yap unut gitsin. yok, hiç olmadı farzet :)))
bak yaaa hemende unutmuş beniiiiiiii bak ben sayım seniiiiii bacım eryamandaydın balgatta iş yerin hahahaaaa dimiiiiiiiiii yaaaaha bi angaralı daha buldum walla ben öğle arası çıktım gezdim kabanı soydum ince bi hırkayla bile terledim şahaneydiiiiiiiiiiiiiiiii
ankarayı çook severimm. çok özledim.
benim yerimede gezin kızılayı fellik fellik.
ama bişey almayın. yoksa nerde kalır kirli çıkılılığımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?