Kirli Çıkılar )))

of ya gece gece temzilik aşkım tuttu kendimi çok pis hissediorum evim çok pis:)
bu hafta sonu ve geçen hafta için hiç süpürge açmadım nerdeyse 10 gündür evi süpürmedim koridordaa tüycükler uçusuo :))
eşime dedim ki'' bebişten önce pis olma hakkımı kullanıorum lütfen pis ol :))''
oda saolsun beni kırmadı evin içine ettik el birliğiyle ama çok mutluyuz giycek çorabı kalammış eşimin bişeyler yıkim bari bugün bana dioki ''şu pis olmak çok iyi bişeyde çorabım kalmamış napsamki kirliden en temizinimi seçsem:)))'' baktım olmıcak yeni paketten açıp veridm ama nasıl güldüm kendime:))
aferin bana arada sırada lazım böle en dibe btarsında kuvvetli bi sıçrayış yaparsın ya şimdi ben o sıçrayışı yapıorum:) önce kirlileri yıkim, çöpleri atım,bulaşıklarıda makinaya yerleştirim sonna yatim geri kalanı yarın yaparım belediye kapatmaısn evimizi:)) aslındaaaaa hafta sonuna kadar böle kalmak gibi bi niyetim vardı fakat benim evin güzerhından eşimin kardşeigil geçcekmiş bizede uğrama ihtimalleri var ondan bu pisliğime bi son veriorum:)

sizede ara sıra oluyomu böle
pis olma özgürlüğünüzü kullandığınız zmanlar:)) kendimi dinlemiş rahatlamış ve pis hissediorum:)

olmaz mı ama o özgürlüğüm kısa sürüyor o kadar hızlı kirleniyor ki oğlum küçük ya her yer kırıntı tavuk çiftliği kurarım sağolsun oyuncaklarlardan basacak yer kalmıyordu hele koltuk örtülerim yere mi serdim koltuğa mı belli olmuyordu baktım olmuyor kirli sepeti hiç boş kalmıyor haftada en az 4 kere çalışıyor oğlumu 2 günde bir yıkıyorum ben her gün eşofman değiştiriyorum eşim de gömlek böyle olunca bayağı birikiyor o da bişey mi o kadar salmıştım ki banyo yaptım giyecek iç çamaşır kalmamıştı eskiyi giydim mecbur o günden sonra bıraktım olmuyordu çünkü şimdi günlük işlerimi yapıyorum ev işleri topiği sağolsunnnnn
hele pasta börek aydan aya yapılırdı farmasiden de o bulaştı sağolsun
kirli çıkı olamadım henüz ama dikkatliyim karanfilceden su tasarrufu önceden foşur foşur açardım şimdi onu kıstım mesela

ben o özgürlüğü çok sık yaparım ama çok yoğun misafir geliyosa o özgürlükten pek bahsedemiyoruz

dün erkenden uyudum.
10 gibi yattım sanırım yatış o yatış.
dün teyze kızım da geldi bugün hem işletmeler hem annemi ziyaret hem de onla takılcaz.

farmasi senin poğaçadan yapcam ama bi şey eksik kalmış tarifte.
mayalanmasını bekleyip ardından mı yapcam yoksa yapıp tepside mi mayalancak??:44:
İnşallah ggörür ve cevap verirsin..

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
kızlar ben malesef kirli olma özürlüğümü kullanamıyorum
eşim çok titiz
valla arada ben de arıyorum
şöyle süpürgeyi açmican
makineye çamaşır atmican
çöpleri atmican
siz arada benim yerime de dağınık oluverin

foşur foşur açanı gördüm mü içim parçalanır hani çevrenizde azcık fazla açın hemen uyaran gıcık tipler var ya o benim
okulda evde her yerde öyleyim.
anlatmıştım bi kere biz yurtta kalırken öyle çok israf ederdi ki arkadaşlar hem elektrik hem su.
abdest alırken başlarında beklerdim.
hele saliham hem gıcık olurdu hem beni çok sever kızamazdı
ama noldu 1 yılın sonunda bi gün koridorun bi yerinde ışığı bi kapattım ahanda kapkaranklık ortada kaldım.
eskiden herkes yatardı ama her yer düğün evi gibi yanık olurdu

bu arada elektrik faturam 32 tl gelmiş kızlar.
ama 27 günlük 30 günlük 35 tl ye tekabül ediyor.
geçen ay çok fazla fırın çalıştırdım 39 geldi bu ay normaldi ondan önceki ay gibi geldi.

ilk evlendiğimde kış aylarında faturam 21-24 tl gelirdi çok iyi hatırlıyorum şimdi kışın 35 tl geliyor gelin siz anlayın aradaki farkı 3 buçuk yıldaki zam

karanfilce sen karbonatla yaptığım poğacayı soruyorsun değil mi ?

günaydınlarrr

şuanda sinirlerim tavan yapmış şekide
akşam olsada eve gitsem diye bekliyorum
umarım bu siniri çevremden çıkarmam

farmasi canım ne var,ne yok? :)
ben resmen kilitledim kendimi,neredeyse tamamen altındayım....
son dönem aldığım birkaç parça altında, 1 tl. ye yakın kar var dün ve bugün onları halllediyorum...
sonra beklemedeyim...
ons biraz daha çıksa da, biraz altından dolara geçsem...
nasıl olsa düşecek,biraz kar etsem diyorum... :)
dün çok güvendiğim altın yorumcuları, altında 11 yıllık düşüşün başladığını,ve kademe kademe 1400 lerin görülebileceğini söyledi...
altın 11 yıl yükselir,11 yıl düşermiş...
yükseliş bitmiş düşüşün ilk yılındaymışız...
en güvenli yatırım aracı tl. deniyor....
sen ne diyorsun bitanem..... :))

ben amatör al-satçı olarak birşey diyemiyorum

sadece yükseleni satar düşeni alırım diyorum çok klasik oldu belki ama öyle
neyin ne olacağı hakkında hiçkimse birşey diyemez malum uzmanlar dahil ......
altın bu ters köşe yapıverir değil mi ?

meyraacım %100 altındaydım
dün bir parçadaki 47 dolarlık karı fırsat bildim ve sattım dolara geçtim o parçayı

bugün de tl dealdıklarımdam gram başına 1.36 tl kar olan parçayı satayım diyorum

onların da dediği oydu...
yani savaş,bombalama,doğal afet gibi dünyayı etkileyecek,bir durum olur altın ters köşe yapabilir...
ama normal şartlarda yatıracağı köşe belli... :))
aman savaş falan olmasın da,varsın altın da çıkmasın......

aynen canım.... :)
bugün de bir parça var,az kaldı gr da 1 tl. ye....
hemen elden çıkaracağım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…