Kirli Çıkılar )))

günaydınnnnnnn hatunlar...altın biraz yükselmiş bundn sonra düşermi yükselirmi acaba benim 150 gr falan altın satmam lazım satayımmı bekleyeyimmi sizce ????
cuma günü ev taşıyacam evden eve nakliyeci ile anlaştım benim neyleri toplamam gerekiyor arkadaşlar bugün ve yarın akşam yapmam gerekenleri yapmam lazım eve gittiğimdede çok yorgun oluyorum takatim olmuyor nolcak benim bu halim bilmiyorum

hayırdır ne oldu?
kim, ne sıktı canını?

erkekler bazen çok çocuk gibi davranıyr
ben evde tasarruf yapıcam die canım çıkıyor
geçen yıl dişim kırıldı dolgm düştü ihmal ettim zaten çalıştığım yerden pek izin alamıyorum gidemedim
özel polik.var yarı devlet çalışıyor ona gidicektim öle üstünden zaman geçti kaldı neyse
dün eşim tel etti zeytin dişim kırıldı
bende sandım baya baya kırıldı neyse
eve geldi hani bakim dişine
diş duruo yanında bit gibi bir parça çıkmış rand. alalım git dr ye dedim aldım dedi
bugün gitmiş tel edio ben özel polik. gitcekti
ben geldim burası kasap gibi ki hiç öyle değil gayet güzel bir yer
özele gittim 2 dişimi yapcak dolgu kaplama yapacak şöle böle 800 tl
ahh şuan karnıma ağrı girdi yemin ediyorum sinirden
yaw sen dişin kırıldı die gitttin tüm dişlerimi yaptırıosun
neyse hayatım çok pahallı dğl mi başka dr ye baksan özel polik.gittin neymiş 2 gün sonraya gün vermiş o vakte tüm dişleri çürürmüş bekleyemezmiş hemen yaptırcakmış
ee dedim başka dr ye de gidip sorsaydın
tmm zeytin tmm tüm dişlerim dökülsün rahatla
hepsi çürür inşallah ayyy bir duysanız telde sanki ölüo adam
Allahım çocuk gibi Yarabbim
tmm dedim ne yaparsan yaptır.
aradan yarım saat geçti arıo ben bi dr ye daha geldim hepsine 180 tl dedi ama bu adamı gözüm tutmadı üstelik muayene bir hanın içinde.tmm dedim ne yaparsan yap git yaptır 800 e dedim kapadım
cinlerim tepemdeee

öncelikle ikinize de geçmiş olsun canım

sana da tavsiyem sakın sağlık konusunda kendinden ödün verme çok pişman olursun çok
üstelik diş bu telafisi de yok
bence sen de yaptır güzelce dişini

çok teşk.ederim canım
ahhh nsl pişmanım keşke gidip en iyisinden yaptırsaydım
kaç gün ağrı çektim

elbette önemli ama şuanda onun için ayırıcak bir bütçemiz yok
daha uygun olanını düşünebilir
ama eşim alışmış herşeyin en iyisi olmasını
annesi böle alıştırmış
devlet hastanesi bilmez gitmek zor gelio en temizi en güzeline bile kasap diyip çıkıo
bizimki can değil sanki ona kızıyorum.
800 tl az değil diğeride dr sonuçta
ama yok lüksü olucak lükse o her zaman daha iyidir eşim için

slm kızlar ya benim gözüm ağrıyordu nete girme işini yavaslatmıstım nedeni bulduk bilgisayar değil benim yumurtlama için kullandığm klomen mis. çok şaşırdım. bas ağrısı ve göz ağrısı yaptı .bakalım bu ay bebis tutacakmı

bu hormon ilaçları beni çok kötü etkiler zaten 5 ay doğum kontrol hapı kullanmıslığmı vardırda bırakmak zorunda kalmıstım

tekrardan yollim bakim azimle ............. taşı deler derler bi kaç defa daha yollayabilirim cevap alana kadar

geçmişler olsun
umarım tutar bebişin.
Rabbim isteyen herkese versin

ben herşeyimi toplamıştım elletmedim tabak çanak onlara
sadece büyük eşyaları sardılar o kadar
ama vaktin yoksa kırılcaklarını elbiselerini topla istersen

vaktim yok akşam 7:30 da eve varıyorum ve yorgun oluyorum eşimde yanımda değil birde üzerimde bir ağırlık var hiç bişi yapasım gelmiyor mutfak eşyalarınıda çok güzel topluyorlar sen hiç uğraşma dedi bazı arkadaşlarım bilemedim bende misafir yemek bardak ve çatal kaşık takımımı koliledim diğerleri duruyor ....sadece elbiselerimimi hurca atsam acaba diyorum

canım sen ve eşin ne iş yapıyorsunuz ?

tekrardan yollim bakim azimle ............. taşı deler derler bi kaç defa daha yollayabilirim cevap alana kadar

canım kısa zamanda altın lazımsa dün ve bugünkü altındaki yükseliş satış için fırsat görülebilir ( yatırım tavsiye değildir)
eşya işini bilemem zira kayınpederin apartmanına 12 sene önce bir girdim pir girdim çıkmaya niyetim yok şimdilik

Son düzenleme:
zeytinci çok geçmiş olsun cnm
diş önemlidir cnm frmasinin dediği gibi ihmal etme
en iisinden yaptır
ben de geçen yıl yaptırdım
bayağı para vermiştik
ama değdi
kalpler arası koly gelsin cnm
taşınmk zor
yavaş yavaş başla sen

hım ben en fazla 1-2 ay satışımı geciktirebilirim şimdimi satsam beklesemmmi düşün düşün mahvoldum
poeticcry canım çok teşekkürler bi tembellik çöktü içime hiçbirşeyi toplayasım gelmiyor annemlerle aynı binada oturuyordum her ne kadar dez avantajı olsada taşınma durumu olunca içim burkuldu her ihtiyaçta can sıkıntısında kendimi annemlerde buluyordum

Son düzenleme:
Taksit Tutarı Hesap Kesim Tarihi Son Ödeme Tarihi
172.10 06/03/2013 18/03/2013
172.10 07/04/2013 17/04/2013
35.22 06/05/2013 16/05/2013
35.22 06/06/2013 17/06/2013
35.22 07/07/2013 17/07/2013

kredi kartıma ait taksit tutarları

cnm genelde kendileri topluyorlar vaktinde yoksa elbiselerini topla çamaşırlarını havlularını fln yeter

cnm ben kamudayım sözleşmeli
eşimde özelde muhasebeci
ev aldığımız için 1 ay daha epey borcumuz var maaşlar oraya gidio
maleseff

kalplerasi ben hiç eşya taşımadım
yerinde olsam kişisel eşyalarımı (giyecek nevresim fatura kağıt evrakları) ve acil lazımlık olanları kendim kolilerim. Tabak bardak sarıldığı için dolaba yerleştirilmeden önce tekrar sudan geçirilir kolay olur ama aynı şeyin giyecekler için olması zor.

çalısan insanlar olarak bu özgürlüğü kullanıyorum ama o özgürlükten sonra çok yoruldugum kesin. genelde sık yapmam ilk yıllardaydı özgürlüklerim . birde belki yapıyorsunuzdur ama günlük bir seyi halletmek haftasonu yormadan çok vakıt harcamadan evi temzlemek oluyor. mesela ben

pazartesiler banyo ve wc ozonla yıkarım
salı pazar oldğu için buzdolap sil yerlestir balık pisir ve sonrasında mutfağı dolabı sil süpür ozonla yaparım.
çarsamba bütün evi süpür sadece yatak odam ve çocuk odasını çamasır suyuyla silerim
bu sekilde cumartesi sadece salon oturma odası ve giris sil süpür yapınca ev hiç batmıyor .
cuma çamasır
cumartesi ütü .
pazar tüm gün boş olurum cumarteside az işim olur. eskiden cumartesi ev temizliğiyle geçerdi paso.

ben tl deyim demekkki doğru yapıyorummm

ben okula gider kızlar
yarın il içi özür grubu tayinimiz açıklanacak
inşallah merkeze gelir tayinim
çok dua edin ban akızlar

sağol cnm çok teşekkürler
vaktimyok ne yazık ki
gidebilirsem haftasonları giderim
zaten gebelik düşündüğüm için gitmek istiyordum ama kiim bilir ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…