- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
hayırdır ne oldu?
kim, ne sıktı canını?
erkekler bazen çok çocuk gibi davranıyr
ben evde tasarruf yapıcam die canım çıkıyor
geçen yıl dişim kırıldı dolgm düştü ihmal ettim zaten çalıştığım yerden pek izin alamıyorum gidemedim
özel polik.var yarı devlet çalışıyor ona gidicektim öle üstünden zaman geçti kaldı neyse
dün eşim tel etti zeytin dişim kırıldı
bende sandım baya baya kırıldı neyse
eve geldi hani bakim dişine
diş duruo yanında bit gibi bir parça çıkmış rand. alalım git dr ye dedim aldım dedi
bugün gitmiş tel edio ben özel polik. gitcekti
ben geldim burası kasap gibi ki hiç öyle değil gayet güzel bir yer
özele gittim 2 dişimi yapcak dolgu kaplama yapacak şöle böle 800 tl
ahh şuan karnıma ağrı girdi yemin ediyorum sinirden
yaw sen dişin kırıldı die gitttin tüm dişlerimi yaptırıosun
neyse hayatım çok pahallı dğl mi başka dr ye baksan özel polik.gittin neymiş 2 gün sonraya gün vermiş o vakte tüm dişleri çürürmüş bekleyemezmiş hemen yaptırcakmış
ee dedim başka dr ye de gidip sorsaydın
tmm zeytin tmm tüm dişlerim dökülsün rahatla
hepsi çürür inşallah ayyy bir duysanız telde sanki ölüo adam
Allahım çocuk gibi Yarabbim
tmm dedim ne yaparsan yaptır.
aradan yarım saat geçti arıo ben bi dr ye daha geldim hepsine 180 tl dedi ama bu adamı gözüm tutmadı üstelik muayene bir hanın içinde.tmm dedim ne yaparsan yap git yaptır 800 e dedim kapadım
cinlerim tepemdeee
öncelikle ikinize de geçmiş olsun canım
sana da tavsiyem sakın sağlık konusunda kendinden ödün verme çok pişman olursun çok
üstelik diş bu telafisi de yok
bence sen de yaptır güzelce dişini
günaydınnnnnnn hatunlar...altın biraz yükselmiş bundn sonra düşermi yükselirmi acaba benim 150 gr falan altın satmam lazım satayımmı bekleyeyimmi sizce ????
cuma günü ev taşıyacam evden eve nakliyeci ile anlaştım benim neyleri toplamam gerekiyor arkadaşlar bugün ve yarın akşam yapmam gerekenleri yapmam lazım eve gittiğimdede çok yorgun oluyorum takatim olmuyor nolcak benim bu halim bilmiyorum
slm kızlar ya benim gözüm ağrıyordu nete girme işini yavaslatmıstım nedeni bulduk bilgisayar değil benim yumurtlama için kullandığm klomen mis. çok şaşırdım. bas ağrısı ve göz ağrısı yaptı .bakalım bu ay bebis tutacakmı
bu hormon ilaçları beni çok kötü etkiler zaten 5 ay doğum kontrol hapı kullanmıslığmı vardırda bırakmak zorunda kalmıstım
tekrardan yollim bakim azimle ............. taşı deler derler bi kaç defa daha yollayabilirim cevap alana kadar
ben herşeyimi toplamıştım elletmedim tabak çanak onlara
sadece büyük eşyaları sardılar o kadar
ama vaktin yoksa kırılcaklarını elbiselerini topla istersen
çok teşk.ederim canım
ahhh nsl pişmanım keşke gidip en iyisinden yaptırsaydım
kaç gün ağrı çektim
elbette önemli ama şuanda onun için ayırıcak bir bütçemiz yok
daha uygun olanını düşünebilir
ama eşim alışmış herşeyin en iyisi olmasını
annesi böle alıştırmış
devlet hastanesi bilmez gitmek zor gelio en temizi en güzeline bile kasap diyip çıkıo
bizimki can değil sanki ona kızıyorum.
800 tl az değil diğeride dr sonuçta
ama yok lüksü olucak lükse o her zaman daha iyidir eşim için
tekrardan yollim bakim azimle ............. taşı deler derler bi kaç defa daha yollayabilirim cevap alana kadar
canım kısa zamanda altın lazımsa dün ve bugünkü altındaki yükseliş satış için fırsat görülebilir ( yatırım tavsiye değildir)
eşya işini bilemem zira kayınpederin apartmanına 12 sene önce bir girdim pir girdim çıkmaya niyetim yok şimdilik
vaktim yok akşam 7:30 da eve varıyorum ve yorgun oluyorum eşimde yanımda değil birde üzerimde bir ağırlık var hiç bişi yapasım gelmiyor mutfak eşyalarınıda çok güzel topluyorlar sen hiç uğraşma dedi bazı arkadaşlarım bilemedim bende misafir yemek bardak ve çatal kaşık takımımı koliledim diğerleri duruyor ....sadece elbiselerimimi hurca atsam acaba diyorum
çalısan insanlar olarak bu özgürlüğü kullanıyorum ama o özgürlükten sonra çok yoruldugum kesin. genelde sık yapmam ilk yıllardaydı özgürlüklerim . birde belki yapıyorsunuzdur ama günlük bir seyi halletmek haftasonu yormadan çok vakıt harcamadan evi temzlemek oluyor. mesela benof ya gece gece temzilik aşkım tuttu kendimi çok pis hissediorum evim çok pis:)
bu hafta sonu ve geçen hafta için hiç süpürge açmadım nerdeyse 10 gündür evi süpürmedim koridordaa tüycükler uçusuo :))
eşime dedim ki'' bebişten önce pis olma hakkımı kullanıorum lütfen pis ol :))''
oda saolsun beni kırmadı evin içine ettik el birliğiyle ama çok mutluyuz giycek çorabı kalammış eşimin bişeyler yıkim bari bugün bana dioki ''şu pis olmak çok iyi bişeyde çorabım kalmamış napsamki kirliden en temizinimi seçsem:)))'' baktım olmıcak yeni paketten açıp veridm ama nasıl güldüm kendime:))
aferin bana arada sırada lazım böle en dibe btarsında kuvvetli bi sıçrayış yaparsın ya şimdi ben o sıçrayışı yapıorum:) önce kirlileri yıkim, çöpleri atım,bulaşıklarıda makinaya yerleştirim sonna yatim geri kalanı yarın yaparım belediye kapatmaısn evimizi:)) aslındaaaaa hafta sonuna kadar böle kalmak gibi bi niyetim vardı fakat benim evin güzerhından eşimin kardşeigil geçcekmiş bizede uğrama ihtimalleri var ondan bu pisliğime bi son veriorum:)
sizede ara sıra oluyomu böle
pis olma özgürlüğünüzü kullandığınız zmanlar:)) kendimi dinlemiş rahatlamış ve pis hissediorum:)
ben tl deyim demekkki doğru yapıyorummmfarmasi canım ne var,ne yok? :)
ben resmen kilitledim kendimi,neredeyse tamamen altındayım....
son dönem aldığım birkaç parça altında, 1 tl. ye yakın kar var dün ve bugün onları halllediyorum...
sonra beklemedeyim...
ons biraz daha çıksa da, biraz altından dolara geçsem...
nasıl olsa düşecek,biraz kar etsem diyorum... :)
dün çok güvendiğim altın yorumcuları, altında 11 yıllık düşüşün başladığını,ve kademe kademe 1400 lerin görülebileceğini söyledi...
altın 11 yıl yükselir,11 yıl düşermiş...
yükseliş bitmiş düşüşün ilk yılındaymışız...
en güvenli yatırım aracı tl. deniyor....
sen ne diyorsun bitanem..... :))
zeytinci çok geçmiş olsun cnm
diş önemlidir cnm frmasinin dediği gibi ihmal etme
en iisinden yaptır
ben de geçen yıl yaptırdım
bayağı para vermiştik
ama değdi
kalpler arası koly gelsin cnm
taşınmk zor
yavaş yavaş başla sen
ben okula gider kızlar
yarın il içi özür grubu tayinimiz açıklanacak
inşallah merkeze gelir tayinim
çok dua edin ban akızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?