- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
sağol canım akşama elbiselerimi hurca atim :) benim evin her köşesinde bi yüzüğüm bulunuyo bi araniim arada güme gitmesin bardaklar bende kolilesem gittiğimde makinaya atıp yıkarım sonuçta gazeteye sarılcak onlar sarsınkalplerasi ben hiç eşya taşımadım
yerinde olsam kişisel eşyalarımı (giyecek nevresim fatura kağıt evrakları) ve acil lazımlık olanları kendim kolilerim. Tabak bardak sarıldığı için dolaba yerleştirilmeden önce tekrar sudan geçirilir kolay olur ama aynı şeyin giyecekler için olması zor.
ben okula gider kızlar
yarın il içi özür grubu tayinimiz açıklanacak
inşallah merkeze gelir tayinim
çok dua edin ban akızlar
canım Allah kolaylık, iç huzuru ve sağlık versin sana da ailene de inşallah bir an önce sıkıntılarınız hallolurgünaydın arkadaslar
Sabah eşim erken gitti bende işlerimi yapayım dedim hava süper benim içim kıpır kıpır sonra birden tlf çaldı iş görüşmesinden aradılar flo ya kasiyer olarak başvurmuştum yarın görüşmeye çağırıyolar içim dahada kıpır kıpır oldu sonra bi tlf daha annem hiç iyi bi haber vermedişu an içim sıkıtı doldu ALLAH ım sana sığınıyorum yardım et bize çıkmazlara girdim
bende gülüyorum artık işi iyice cıvıttırdım
aslında o kadar zor ki ama benim huyumda bu işte her şeyi gırgıra vuruyorum
Allah her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
kimseyi, bu yolda umutsuz bırakmasın
sizlerde 2. 3. isterseniz 4.kuzucuklarınızla ailenizi büyütün
cocola reklamlarındaki mutlu aileler gibi olalım inş.
of ya gece gece temzilik aşkım tuttu kendimi çok pis hissediorum evim çok pis:)
bu hafta sonu ve geçen hafta için hiç süpürge açmadım nerdeyse 10 gündür evi süpürmedim koridordaa tüycükler uçusuo :))
eşime dedim ki'' bebişten önce pis olma hakkımı kullanıorum lütfen pis ol :))''
oda saolsun beni kırmadı evin içine ettik el birliğiyle ama çok mutluyuz giycek çorabı kalammış eşimin bişeyler yıkim bari bugün bana dioki ''şu pis olmak çok iyi bişeyde çorabım kalmamış napsamki kirliden en temizinimi seçsem:)))'' baktım olmıcak yeni paketten açıp veridm ama nasıl güldüm kendime:))
aferin bana arada sırada lazım böle en dibe btarsında kuvvetli bi sıçrayış yaparsın ya şimdi ben o sıçrayışı yapıorum:) önce kirlileri yıkim, çöpleri atım,bulaşıklarıda makinaya yerleştirim sonna yatim geri kalanı yarın yaparım belediye kapatmaısn evimizi:)) aslındaaaaa hafta sonuna kadar böle kalmak gibi bi niyetim vardı fakat benim evin güzerhından eşimin kardşeigil geçcekmiş bizede uğrama ihtimalleri var ondan bu pisliğime bi son veriorum:)
sizede ara sıra oluyomu böle
pis olma özgürlüğünüzü kullandığınız zmanlar:)) kendimi dinlemiş rahatlamış ve pis hissediorum:)
olmaz mı ama o özgürlüğüm kısa sürüyor o kadar hızlı kirleniyor ki oğlum küçük ya her yer kırıntı tavuk çiftliği kurarım sağolsun oyuncaklarlardan basacak yer kalmıyordu hele koltuk örtülerim yere mi serdim koltuğa mı belli olmuyordu baktım olmuyor kirli sepeti hiç boş kalmıyor haftada en az 4 kere çalışıyor oğlumu 2 günde bir yıkıyorum ben her gün eşofman değiştiriyorum eşim de gömlek böyle olunca bayağı birikiyor o da bişey mi o kadar salmıştım ki banyo yaptım giyecek iç çamaşır kalmamıştı eskiyi giydim mecbur o günden sonra bıraktım olmuyordu çünkü şimdi günlük işlerimi yapıyorum ev işleri topiği sağolsunnnnn
hele pasta börek aydan aya yapılırdı farmasiden de o bulaştı sağolsun
kirli çıkı olamadım henüz ama dikkatliyim karanfilceden su tasarrufu önceden foşur foşur açardım şimdi onu kıstım mesela
sağol canım akşama elbiselerimi hurca atim :) benim evin her köşesinde bi yüzüğüm bulunuyo bi araniim arada güme gitmesin bardaklar bende kolilesem gittiğimde makinaya atıp yıkarım sonuçta gazeteye sarılcak onlar sarsın
rabbim hakkında en hayırlısını nasip eder inş. canım
Kalplerarası biz daha yeni taşındık sayılır 6 ay önce hemde şehirlerarasıben tabak çanak hiç bişey toplamadım iyikide toplamamışım çünkü çok güzel topladılar ve bir tabağım dahi krılmadı . sadece giysilerimizi ve kişisel eşyalarımızı topladım koliledim yatak yorganı tülleri perdeleri eşyaları hurçlara koydum o kadar. zaten onlar 5-6 kişi geliyorlar her kişi birer odaya giriyor sarıyorlar taşıyorlar topluyorlar. taşındığın evede mutfak eşyalarıı gazeteli bir şekilde masanın mutfak tezgahının üstüne bırakıyorlar.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
sağol canım akşam bende yorgan nevresimlerimi kıyafetlerimi hurca koyayım gerisini onlar yapsın :) teşekkürler umarım anlaştığımız nakliyecide titiz olurda bişeyciğim zarar görmek bütün mobilyalarım yeni sonuçta
Umarım olmaz. bizim koltuklarımız deriydi bişey olmadı çok şükür beni de taşınmadan önce çok korkutmuşlardı eşyalar kötü olur diye ama bişey olmadı. benim gardarobum sürgülü bozulur dediler işte bir sürü şey...
kolay gelsin şimdiden
kızlaaaaaaar hayırlı günler hepinizeeeeeee
bi kere köyde hıphızlı giden bi eşek görmüştüm ama görüş mesafesi o kadar uzak ki eşek nerdeyse nokta kadar görünüyor üstüne de bi sürü çoluk çocuk binmişler mi..
aaa eşeğe bak ne kadan hızlı dedim hepsi yuvarlandı :111:
benim ölçü biraz daha büyük çünkü ben mercimek köftesini çok severim bu ölçülerde yaptığımda eşime sayar birkaç tane koyarım gerisi hep benimdir
2 sb suyla 2 sb mercimeği haşlıyorum 1 sb na yakın bulgur ekliyorum
merhaba kızlar
işlerimi halledip kahvaltı sofrasına oturuyorum,bi yandan da burayı okuyorum
az önce yarım ekmek tost yedim ayıptır söylemesi
yanına başka şeyler de yedim de, söylemiyim hadi
birazdan sızlamaya başlar midem nasılsa
pirinçli yoğurt çorbası pişirdim, buzluktan da yemeklik malzeme çıkardım
eşim aradı az önce, kv yemeğe çağırmış, hemen buzluğa geri attım malzemeler çözünmeden
bari kv.yi arayayım da çorba yapmasın, giderken bunu götürürüz
şimdi selinin tarifinde 2 su bardağı suya 1 su bardağı mercimek ve yarım su bardağı bulgur var
o zaman onunki daha cıvık mı oluyo :44:
senin ölçünde su daha az çünkü
gerçi bugün de yapamıycam
ama ben de çok severim mercimek köfteyi, hep annem yapardı
bi deniyim dedim
seyyah bi de senin şu meşhur tiramisunun tarifini ver de
doğurmadan onu da yapim
gözüm kalmasın
ogün biri ocakta yağ unutmuş.
ve ortalık duman kaplamıştı.
ve geçen günde öğrendim kim olduğunu.
alevler sünmüş üstüne battaniye atarak söndürmüşler.
az önce de marketten gelirken mutfak halıları full yıkanmış balkona asılmış gördüm.
kadın benim kv nin sosyete arkadaşı.
ogün kv ler yemeğe gelceği için markete gitmiştim.
bu kadın da ordaydı bana yardım etti gelirken.konuşa konuşa geldik.
bu kadının bir gelini ve oğlu var..
kadının kv liğine hayranım.
o ara ara söyledi ben o söyledikçe böyle dinledim
ve maşallah dediğimi hiç hatırlamıyorum
kadının oğlu 30 gelini 25 yaşında. bizimle birlikte evlendiler.
onlara ev aldılar ama gelin kendi evine hiç gitmedi.
çünkü ikisi de dersane öğrt.
buraya gelip yiyip içip yatıyolar.
evde herşey hazır..
kadın kendi yatak odasını bile bunlara vermiş.
bi de kadın demiş ki gelinim sen doğur herşey bana ait. maması bezi kıyafeti kadın bir tek bişey altırtmazmış oğluna gelinine.
ee dedim gelinler evlerine gitmiyor madem kiraya versinler.
nere vercekler ev eşyayla tıklı dedi.
bir de altlarına lüks araba almışlar.10 bin ona borç yapmışlar hala ödeyecekler.
gelin çocuğu sabah kv ye bi bırakıyor akşama kadar.
akşamları haftasonları da full geziyorlar.
hep dedim içimden vay anasınaaaa....
hayatı bunlar yaşıyor be tek oğlan diye herşey önlerine seriliyor.
kadını eşi .....müd. baya yüksek maaş alıyor..
napalım babamız çalışıyo biz yiyoruz dedi kadın.. tek oğlan diye böyle yaptık dedi. kızların hakkını yemeyin haa dedim.
o dedikçe içimin yağları eridi.
dedim inşallah gelinin kıymetini biliyordur.
bilmem kendine sormak lazım dedi
bak yine darlandım..
ve ogün bu olaylar oldu..
İnşallah nazarım filan değmemiştir. ve kadın ın da aklına gelmişse bu durum beni görmek istemez bi daha
git teslim ol bence
kızlar bugün bebişimizi görmeye gittik her gittiğimizde bizi öyle bi güldürüoki velet:))
bugün bi eli ensesindeydi bacaklarıylada bağdaş kurmuş oturuodu:)) poposu aşağıdaydı çok tatlıydı ya:))
sanki taburenin üstüne oturmuş giibiydi bide yaslanmış plesantaya bi el ensesinde oh... keyif yapıo içerde:))
yerim ben onu yer.. bi çıksın neler yapcam ona her yerini ısırcam:))
bu arada bu hamur işi yapmanın sonucu bana bir ayda 2 kilo olarak geri döndü ühüüüüüüü.....
tam tamına hamile oldugumdan beri 4.5 kilo almışım of of of... dr. hamur işi tatlı artık yasak dedi kilo almamam lazmmış zaten kiloluyum((
bu gece pizzayla jübilemi yaptım:)
artık süt ve meyveye devam hamur işi kızartma tatlıya veda :))) tatlı yemiodum kızartmada yapmıorum zaten ama hamur işi fena oldu yaf...
bideeeeeeeee bebişime ilk kez bişey aldım:)
Fenerbahe Kanarya Bebek Uyku Seti
FB Kanarya Bebek Battaniye
bu uyku setini bide battaniyesini aldım:)))
kızım olsaydı odasını pespembe yapcaktım riya gibi bi oda olcaktı
oğlum olursada fenerli bi oda yapcaktım:)) baştan aşağıya fenerlli yapcaktım
başladım yapmaya:)))
menapoz belirtileri
foşur foşur açanı gördüm mü içim parçalanır hani çevrenizde azcık fazla açın hemen uyaran gıcık tipler var ya o benim
okulda evde her yerde öyleyim.
anlatmıştım bi kere biz yurtta kalırken öyle çok israf ederdi ki arkadaşlar hem elektrik hem su.
abdest alırken başlarında beklerdim
slm kızlar ya benim gözüm ağrıyordu nete girme işini yavaslatmıstım nedeni bulduk bilgisayar değil benim yumurtlama için kullandığm klomen mis. çok şaşırdım. bas ağrısı ve göz ağrısı yaptı .bakalım bu ay bebis tutacakmı
bu hormon ilaçları beni çok kötü etkiler zaten 5 ay doğum kontrol hapı kullanmıslığmı vardırda bırakmak zorunda kalmıstım
Burada herkese selamlar
sizi takip ediyordum gizli gizli alttaki ziyaretçi benim
bende dolarlarımı kademeli kademeli satıyorum kardayım ve çok sevindimçünkü altınlarda zarardayım şuan biraz kara geçsem satacağım ama
ablacım sağol ... benim eşimde aynı ve ben dedimmmi ters ters bakar illa annelik yapcan der ya ne var boşuna akıtma suyu derim kapatıverişte benim oeşim traş olurken, elini yüzünü yıkarken sonuna kadar açar, akıtır da akıtır ben gider kısarım o da bana sinir olur, ama napayım elimde değil. bi de şu yeni musluklar hiç güzel değil, kolunu kaldırıveriyolar hemen. kimse ayarlamaya uğraşmıyor.
pepeti inşallah tutar, allah isteyen herkese nasip etsin canım
geçenlerde bunun mevzusu olmuştu di mi
ablacım sağol ... benim eşimde aynı ve ben dedimmmi ters ters bakar illa annelik yapcan der ya ne var boşuna akıtma suyu derim kapatıvererkekler bazı konularda gerçekten eksikler bayanlar daha hassasız . israf sonuçta ama yetismeylede alakalı tabi
canım benim anem taşındı nakliyeyle adamlar eğer ufak teğegi biz toplarsak daha pahalı olur siz toplarsaız indirim yaparız demişlerdi bizde taşınırken tasarruflu olsun diye biz toplamıştık o yüzden nasıl toplıcaklarını bilemiorum ama aklında bulunsun kendin toplarsan indirim yaptırabilirsin...sağol canım akşama elbiselerimi hurca atim :) benim evin her köşesinde bi yüzüğüm bulunuyo bi araniim arada güme gitmesin bardaklar bende kolilesem gittiğimde makinaya atıp yıkarım sonuçta gazeteye sarılcak onlar sarsın
rabbim hakkında en hayırlısını nasip eder inş. canım
merhaba kızlar
işlerimi halledip kahvaltı sofrasına oturuyorum,bi yandan da burayı okuyorum
az önce yarım ekmek tost yedim ayıptır söylemesi
yanına başka şeyler de yedim de, söylemiyim hadi
birazdan sızlamaya başlar midem nasılsa
pirinçli yoğurt çorbası pişirdim, buzluktan da yemeklik malzeme çıkardım
eşim aradı az önce, kv yemeğe çağırmış, hemen buzluğa geri attım malzemeler çözünmeden
bari kv.yi arayayım da çorba yapmasın, giderken bunu götürürüz
şimdi selinin tarifinde 2 su bardağı suya 1 su bardağı mercimek ve yarım su bardağı bulgur var
o zaman onunki daha cıvık mı oluyo :44:
senin ölçünde su daha az çünkü
gerçi bugün de yapamıycam
ama ben de çok severim mercimek köfteyi, hep annem yapardı
bi deniyim dedim
seyyah bi de senin şu meşhur tiramisunun tarifini ver de
doğurmadan onu da yapim
gözüm kalmasın
ben mercimek köftesinde ekşiyi çok seviyorum o yüzden limon nar ekşisiyle bir sos hazırlıyorum onu da koyuyorum yoğururken haliyle çok sert olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?