Kirli Çıkılar )))

sağol canım akşama elbiselerimi hurca atim :) benim evin her köşesinde bi yüzüğüm bulunuyo bi araniim arada güme gitmesin bardaklar bende kolilesem gittiğimde makinaya atıp yıkarım sonuçta gazeteye sarılcak onlar sarsın
ben okula gider kızlar
yarın il içi özür grubu tayinimiz açıklanacak
inşallah merkeze gelir tayinim
çok dua edin ban akızlar

rabbim hakkında en hayırlısını nasip eder inş. canım

günaydın kızlar
altın toparlanmış ama ben almaya başladım ya artıkın iflah olmaz ben satayım üç kuruşluk altınımı bir daha da almam diyeyim görün bakın ne güzel yükseliyor

canım Allah kolaylık, iç huzuru ve sağlık versin sana da ailene de inşallah bir an önce sıkıntılarınız hallolur

amin canım olacak inşallah yüreğini serin tut

ben var ya resmen her zaman kullanıyorum tamamen keyfe kederim bu konuda yardımcım gelmezse arada diyorum eşime evi süpürcem falan diye yapma öyle saçma şeyler ben yaparım diyor beraber yaparsak tamam ama sonra o da yapmazsa bu sefer benim keyfim kaçmış oluyor falan süper oluyor ev ondan sonra napayım çocuk yok nasıl olsa diye teselli buluyorum bir tek banyo tuvalet ve mutfak için kullanmam o hakkı onlar her daim temizdir arada diğer yerleri süpürüp silmediğim de olur ya da süpürmem toz alırım falan hani korkunç olmaz ev ama yine de bal dök yala da değildir yardımcım gelmediyse

bu ev işleri tpiği ne yana düşer bir de ona bulaşayım belkim iyi olur

Kalplerarası biz daha yeni taşındık sayılır 6 ay önce hemde şehirlerarası ben tabak çanak hiç bişey toplamadım iyikide toplamamışım çünkü çok güzel topladılar ve bir tabağım dahi krılmadı. sadece giysilerimizi ve kişisel eşyalarımızı topladım koliledim yatak yorganı tülleri perdeleri eşyaları hurçlara koydum o kadar. zaten onlar 5-6 kişi geliyorlar her kişi birer odaya giriyor sarıyorlar taşıyorlar topluyorlar. taşındığın evede mutfak eşyalarıı gazeteli bir şekilde masanın mutfak tezgahının üstüne bırakıyorlar.
umarım yardımcı olabilmişimdir.

Burada herkese selamlar
sizi takip ediyordum gizli gizli alttaki ziyaretçi benim
bende dolarlarımı kademeli kademeli satıyorum kardayım ve çok sevindim çünkü altınlarda zarardayım şuan biraz kara geçsem satacağım ama

sağol canım akşam bende yorgan nevresimlerimi kıyafetlerimi hurca koyayım gerisini onlar yapsın :) teşekkürler umarım anlaştığımız nakliyecide titiz olurda bişeyciğim zarar görmek bütün mobilyalarım yeni sonuçta

Umarım olmaz. bizim koltuklarımız deriydi bişey olmadı çok şükür beni de taşınmadan önce çok korkutmuşlardı eşyalar kötü olur diye ama bişey olmadı. benim gardarobum sürgülü bozulur dediler işte bir sürü şey...
kolay gelsin şimdiden

allah razı olsun canım bakalım artık ne çıkarsa bahtıma

merhaba kızlar
işlerimi halledip kahvaltı sofrasına oturuyorum,bi yandan da burayı okuyorum
az önce yarım ekmek tost yedim ayıptır söylemesi
yanına başka şeyler de yedim de, söylemiyim hadi
birazdan sızlamaya başlar midem nasılsa
pirinçli yoğurt çorbası pişirdim, buzluktan da yemeklik malzeme çıkardım
eşim aradı az önce, kv yemeğe çağırmış, hemen buzluğa geri attım malzemeler çözünmeden
bari kv.yi arayayım da çorba yapmasın, giderken bunu götürürüz

şimdi selinin tarifinde 2 su bardağı suya 1 su bardağı mercimek ve yarım su bardağı bulgur var
o zaman onunki daha cıvık mı oluyo :44:
senin ölçünde su daha az çünkü
gerçi bugün de yapamıycam
ama ben de çok severim mercimek köfteyi, hep annem yapardı
bi deniyim dedim

seyyah bi de senin şu meşhur tiramisunun tarifini ver de
doğurmadan onu da yapim
gözüm kalmasın

ben mercimek köftesinde ekşiyi çok seviyorum o yüzden limon nar ekşisiyle bir sos hazırlıyorum onu da koyuyorum yoğururken haliyle çok sert olmuyor.

karanfilim büyük suç işlemişsin gerçekten badeyi dinle teslim ol

git teslim ol bence

selin hayırlı olsun bebişinin yeni cicileri sen bebeğini anlatırken, oğlumu hatırlattı bana küçüklüğünden beri hala anlattığın şekilde yatar. bazen uyurken bacak bacak üstüne atar seninki de öyle olacak kesin

menapoz belirtileri

canım o belirtileri yaşayan bi tek benim burda iyice teklemeye başladım artık

işte benim o eşim traş olurken, elini yüzünü yıkarken sonuna kadar açar, akıtır da akıtır ben gider kısarım o da bana sinir olur, ama napayım elimde değil. bi de şu yeni musluklar hiç güzel değil, kolunu kaldırıveriyolar hemen. kimse ayarlamaya uğraşmıyor.

pepeti inşallah tutar, allah isteyen herkese nasip etsin canım

hoşgeldin vegetable bereketli olsun kazancın

ablacım sağol ... benim eşimde aynı ve ben dedimmmi ters ters bakar illa annelik yapcan der ya ne var boşuna akıtma suyu derim kapatıver erkekler bazı konularda gerçekten eksikler bayanlar daha hassasız . israf sonuçta ama yetismeylede alakalı tabi

aynen canım ya bazen diyorum senin elini yüzünü yıkadığın suyla iki kişi duş alır diye yok artık diyo, hadi iki kişi değil de bir olsun yani

sevimsiz canım ben mercimek köftesini şöle yaparım

ölçüm yok önce mercimeği tencere koyup su koyup haslamaya baslarım suyu çekene kadar eğer baya ezik olacak kadar yumusamıssa suyyu çekince tamamdır. yok diri ise az daha su ekler pismesini beklerim. su ekleye ekleye yani .

bir taraftada kullanmak istedigim köftelik bulguru kısır yapcamdaki gibi sıcak suyla ıslarım oda ayrı ıslanır. göz kararı hepsi ıslancak kadar . sonra ikisini birlestiririm yoğururum ve kıvamı gayet iyi olur . yağ limon suyu nar eksisi gibi seylerde girince pek etkilemez

akşam menüm

patatesli peynirli börek
etli nohut
sarma
yoğurt
vişne kompostosu
tatlı olarak daha düşünmedim ama revani olabilir
[/B]

canım benim anem taşındı nakliyeyle adamlar eğer ufak teğegi biz toplarsak daha pahalı olur siz toplarsaız indirim yaparız demişlerdi bizde taşınırken tasarruflu olsun diye biz toplamıştık o yüzden nasıl toplıcaklarını bilemiorum ama aklında bulunsun kendin toplarsan indirim yaptırabilirsin...

ben mercimek köftesinde ekşiyi çok seviyorum o yüzden limon nar ekşisiyle bir sos hazırlıyorum onu da koyuyorum yoğururken haliyle çok sert olmuyor.

canım ben mercimek köftesinde ki ölçümde kullandıgım bulgur sirkeciye göre daha az ve benim çünkü ben çok yogun bulgurlu sevmiorum:)) mercimeği yogun seviorum ve benim köftelerim yumuşak olur:)) dişim kesmiyo dermişim şaka şaka yumuşak seviorum
vede sirkeci demiş ya içine kendi sos hazırlayıp koyyomuş ekşi olsun diye ben onu yapmıorum sadece yarım limon sıkıorum ççünkü ekşi sevmiorum... isteyen üstüne ilave edio:)
ama aslında en temizi göz kararı yapmak da onuda bi türlü tutturamıorum:)

kızım çağırıyor ne zamandır, misafirim gelince gidememiştim. demin aradı, hadi ne bekliyosun daha diyo şimdi de hastalandım, netsem ki acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…